I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Сеулският университет EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Сеулският университет EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Сеулският университет EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Сеулският университет EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Сеулският университет EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Сеулският университет EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Сеулският университет EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Сеулският университет EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Сеулският университет EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 55 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 55 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Сеулският университет

3 posters

Go down

Сеулският университет Empty Сеулският университет

Писане by Park Luna Нед Авг 11, 2013 1:27 pm

Сеулският университет 94c3f92e782ba152
Park Luna
Park Luna
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : CL, Sulli., Zinger~, Minsu, The Cow Milka
Половинка : Ilhoon ;3
Брой мнения : 2362

Върнете се в началото Go down

Сеулският университет Empty Re: Сеулският университет

Писане by Гост Пет Окт 25, 2013 11:00 pm

Йон Хьо започна все по - силно да усеща утрешния мраз, навлизащ през отворения прозорец на класната стая. Тя издърпа якето от облегалката на стола си, облече го и го закопча до горе, като се чудеше защо ли няма още няколко копчета, които да спрат този мраз да навлиза под дрехите и. Усети, че цялата е настръхнала и уви ръце около корема и кръста си. След тези няколко минути на отвилчане на вниманието, тя отново се съсредоточи върху задачите, които учителят им беше поставил да решават. Той имаше метод, познат на всички, учещи тук, влизаше в час, обясняваше за отрицателно верме новия материал, а после даваше куп задачи, които те да решават.
Йон Хьо въздъхна, разтърка очи и продължи да пише в тетрадката си. Напоследък дните в училище минаваха доста отекчително и монотонно. Тя отделяше доста време на ученето, а после прекарваше по четири - пет часа в залата за тренировки и време за балет не и оставаше. Беше досат по - назад от другите, а трябваше да наваксва. Сама нямаше идея как ще съчетае всички тези неща. В класнта стая не се чуваше почти нищо освен леките скърцания от столовете или чиновете, разгръщането на листове и най - вече звукът от химикалите на пшещите и съученици. Изведнъж, сякаш внезапен трус разтъси цялата стая, а и не само - цялата сграда. Чуха се силни викове и истерични крясъци. Всички се размърдаха, учудени от случващото се - нещо нетипично, коего събуди любопитството им. Учителят наддигна глава от учебника, слави очилата си, изкашля се - макар че тва никой не го чу, тъй като виковете заглушаваха всичко, и намръщено извика:
- Какво се случва тук?
В същия момент врата се отвори и развълнувано момиче, с къса червена коса изкрещя:
- Няма да повярвате!! Случи се! Имаме посещения от известна корейска група - долу в салона са и всички, участващи в танцовите или певческите клубове сда поканени на среща с тях!
Йон Хьо наддигна глава. Тя беше от танцовият клуб - това означаваше ли, че трябва да отиде? Едната и съученичка, която пък посещаваше певческия, стана от стола и се запъти към вратата, видимо развълнувана. Йн Хьо сви рамене и я последва. Всички по коридорите тичаха, бързайки надолу към салона. Хьо също забърза, защото и нейнито любопитство нарастваше - кой е посетил техния университет? коя ли група? А какво щяха да правят в салона? Да нямаше някакъв семинар? Слизайки надолу и задавайки си тези въпроси, тя за малко не се подхлъзна. Щом стигна до салона, виковете и красъците заглушиха дори собствените и мисли. Тя се опита да си проправи път през тълпата - е, беше неупешно. Остана отзад и чу някой да говори на микрофона, беше дирокторът.
- ... затова момичетата от Secret любезно приеха поканата на нашия университет и сега са тук, готови да ви покажат няколко изненади и да отговорят на милионите ви въпроси. - Думите му бяха последвани от бурни овации и, разбира се, истерични викове.

Гост
Гост

Писане by Гост Съб Окт 26, 2013 8:17 pm

От дълго време не се беше показвала пред феновете си, от последния им албум и концерт, в който бяха участвали. Животът `и беше продължиш като на едно трейни и същевременно се подготвяше за нови неща и визия, която след известно време щеше да покаже на феновете си. Ставаше рано, отиваше във фитнеса да направи ежедневните упражнения и да докладва, че спазва диетата си стриктно , защото от известно време се беше леко позакръглила, което не я правеше да изглежда грозно, а напротив сладко, но все пак компанията си имаше някои изисквания и тя трябваше да отслабне.. След фитнеса обикновено си почиваше малко и останалото време прекарваше в залата за тренировки, при вокалния си учител, където упражняваше и рапа, и певческите си умения и в студиото, където записваха песните си. В студиото прекарваше най-много време, защото записваше нови неща и по времето, когато Джи Ън записваше соло албума си, защото `и правеше компания..
Липсваше и времето, когато постоянно имаха концерти и можеше да е с феновете си. Поради тази причина, когато събраха цялата група и конферентната зала и мениджърът им каза, че ще посетят Сеулският университет, за да се срещнат с учениците от танцовия и певческия клуб, тя изключително много се зарадва. Още на същия ден приготвиха всичко за посещението. Хана толкова много се вълнуваше, че се чувстваше като малко дете, даже не можа да спи от вълнение.
На следващия ден, точно в уговорения час, Secret бяха седнала зад една маса, от която щяха да дават автографи и да говорят с учениците, и гледаха как салонът се пълни с много викащи и радващи се ученици.. Когато се напълни залата, директорът каза приветстващи думи, групата се представиха и срещата започна. Даваха автографи, съвети и Джи Ън изпя малко от новата си песен. Четирите момичета станаха за снимки и докато Хана оглеждаше залата, погледът и се спря на позната физиономия стояща до вратата на салона. Беше момиче, Йон Хьо, което беше трейни в нейната компания. Джънг се усмихна и се обърна към мениджъра си, който стоеше малко встрани от нея.
 - Оппа, мога ли да отида за малко до началото на салона? - попита тя. - Видях Йон Хьо и искам да я поздравя.

Той се съгласи, но с нея дойде един човек от охраната и вървеше с нея, за да успее да мине през тълпата деца без проблеми... Най-накрая успя да стигне до момичето.
 - Здравей Йони - каза Хана и се поклони.

Гост
Гост

Писане by Гост Нед Окт 27, 2013 8:34 pm

Сигурно от двадесет минути Йон Хьо се опитваше да си проправи път между всичките полудели студенти, а вероятно и хора дошли от вън - кой щеше да разбере в тази навалица от тук ли си или не.
- Извинете... моля... само, ако мо... - момичето вече се залови да бута и с лакти, но и това не даде резултата. Тя въздъхна и се оттегли назад, като отиде към изхода. Какво пък - това са Secret - виждаше ги често, тъй като беше трейни в същата компания. Изглеждаха свястни момичета, макар че до сега като цяло не беше имала шнса да говори с тях. Едиствената, която можеше да се каже, че познава беше Хана. Веднъж, в една късна вечер, те се бяха засекли в залата за танци, тъй като Хана беше объркала графика си, а Йон Хьо редовно тренираше вечер, защото нямаше време измежду всичко останало.
Тя с бавни крачки отиде към изхода на салона, сложи ръце в джобовете на панталона си и се облегна на вратата. Наблудаваше тълпата, която се буташе, защото явно омичетата даваха автографи. Въздъхна и реши, че би било по - добре да тръгва, за да се прибере на време и да отхвърли нещо от списъка си със задачи. В това време тя видя как едно момиче идва към нея. В първия момент реши, че е някоя съученичка, чието лице определено не моеше да разпознае, но само след секунди осъзна, че това всъщност е Хана. Тя приближи Йон Хьо поздравияи и се поклони. Очите на Хьо светнаха - тя не можеше да повярва, че Хана наиситна я помни, а още по - малко, че я е забелязала, макар че стоеше на изхода. Момичето побърза да се поклони и каза:
- Здравейте Хана онни! Аз наистна не предполагах, че ще ме познаете - ние, ние сме се виждала само веднъж. Изключителон се радвам и о, съжалявам, но не можах ад си взема автограф... В тази тълпа - Хьо посочи блъскащите се и викаи момичета от страни на тях - е просто невъзможно.
Йон Хьо видя, че близо до тях стои охрана, а после ес огледа да не би някой да види, че говори с Хана, защот на мига щяха да ги обградят викове и крясъци.
- За всички учещи тук е голяма чест, че дойдохте. Не мога да повярвам, че с натоварения ви график имате време и за такива нещо, но е много мило - тук имате страшно много фенове. Ако искате, елата насам, - Йон Хьо посочи една пейка, малко по - назад от тълпата хора - може да седнем тук.

Гост
Гост

Писане by Гост Пет Ное 01, 2013 8:16 pm

Момичето `и се поклони. Изглеждаше щастлива и радостна, каквато я помнеше през деня, когато я беше видяла за първи път. Тогава Хана си беше объркала графика и не знайно защо беше отишла вечерта в залата за тренировки, когато всъщност трябваше да си е в къщи. Беше заварила там момичето да танцува и когато след това си бяха говорили, `и беше направила добро впечатление.
 - Здравейте Хана онни! Аз наистина не предполагах, че ще ме познаете - ние, ние сме се виждали само веднъж. Изключително се радвам и о, съжалявам, но не можах да си взема автограф.. в тази тълпа - момичето посочи викащите от радост момичета. - е просто невъзможно.

Джънг `и се усмихна. Естествено, че ще я познае. Тя помнеше много бързо физиономии, нищо че са се виждали само веднъж. А и бяха от една компания. Нямаше как да не я поздрави и да уважи това, че е дошла на събитието. Тя учеше в университета и сигурно я бе изкарала от час, за което се чувстваше малко гузна, защото знаеше колко важно е това да присъстваш в часовете дори и да не искаш... Момичето тъкмо мислеше да `и каже нещо, когато Йон Хьо отново проговори.
 - За всички учещи тук е голяма чест, че дойдохте. Не мога да повярвам, че с натоварения ви график имате време и за такива неща, но е много мило - тук имате страшно много фенове. Ако искате елате насам - посочи една пейка, не далеч от вратата. - може да седнем тук.
Хана се съгласи и двете отидоха да седнат. Беше добра идея, защото ако другите ученици ги видеха, щеше да стане лошо. Бодигардът ги закри от погледите на другите и вече можеха да си говорят спокойно.
 - Аз също се радвам, че толкова много ученици дойдоха и се радвам, че ти дойде, въпреки че сигурно си излязла от час, за което се извинявам.- каза Джънг. - Ако искаш автограф на който и да било от нас четирите, само кажи и още утре ще ти го дам. Не е нужно да се буташ в тази тълпа... Честно казано за нас или по точно за мен е чест, че ни поканиха и че можем да ви даваме съвети и разговаряме с феновете си.

Седна малко странично на пейката, за да може да вижда Йони по-добре.

- И не е нужно да ми говориш толкова официално, само едно онни стига, макар че и на това не държа. - усмихна се и погледна към една случайна стая. - Е, как си с ученето? Справяш ли се?

Гост
Гост

Писане by ShiN Чет Апр 17, 2014 11:37 pm

- Къде сиии? - крещеше Шин и огласяваше огромния си апартамент, плюс-минус някой от съседните. Търсеше си оранжевата шапка. Тази, която си беше подготвил за косплей на Ейс от One Piece. Беше си купил костюм изцяло, но по стечение на обстоятелствата го беше разхвърлял из целия апартамент.
- Хей, я виж в килера! - каза Роджър закачливо и подскачайки се засили по стълбите и към килера. Искаше да намери шапката пръв, все едно търси съкровище. Така Шин щеше да му дължи услуга. Излишно е да споменавам, че всичко това ставаше в главата на мъжът. Роджър не бе истински и никога не е бил. Поне не за реалния свят.
Шин от своя страна също се втурна и двамата се забиха във вратата.
- Леко бе, ще я изкъртиш! - измърмора Шинигамито и отвори килера.
- Ти ще я събориш! - отвърна заека и сърдито се врътна на другата страна.
- ААААААА ето я, ето я! Шапчицаата ми. - не прикри радостта си тъмнокосият и се втурна към стаята си да си облича костюма. Роджър изчезна в моментът, в който го забрави. В момента повреденото съзнание на японецът беше заето с друго. Вълнуваше се. Беше решил,че човекът от телефонната слушалка наистина може да бъде негов приятел и се радваше, че ще го види. Шин си нямаше приятели, освен анимационните герои. Последните му приятели си останаха в Япония, бяха малко и някак си бяха свикнали с лудостта му. Момчето си облече костюма и сложи всички аксесоари. Радваше се много, че беше тренирал в последните месеци поне по два пъти в седмицата. Сега леко разголения костюм на Ейс нямаше да го кара да изглежда идиотски. Погледна се в голямото огледало в стаята си и хареса резултата.
- Ех, да можеше само сладката Ми Коразон да ме види. - мърмореше си и не криеше усмивката си. Облече един дълъг шлифер над костюма си, защото отгоре нямаше нищо. Ох, защо не си избра някой с повече дрехи? Защо не избра Трафалгар Лоу, той е облечен и лесен за изпълнение? Не се замисли много над това, вероятно там, където щяха да бъдат ще е топло. А мястото беше в университета. Интересно...
Шин не го беше посещавал досега, но явно беше достатъчно подходящо да правят фестове там. Качи се в една кола пак на компанията и потеглиха към университета. Той се загледа през прозореца. В главата му беше ужасна бъркотия, не беше като нормалните глави. Вие няма да разбере какво е положението в главата му, просто защото нямате неговите проблеми. Може би само психолозите ни психиатрите можеха да го обяснят по - подробно.
Той усещаше, че мъжът от слушалката, Алукар може да го забърка в проблеми. И най - лошото е, че не се страхуваше. Знаеше, че това не е хубаво, дори го бе повторил няколко пъти на Алукард. Не че онзи слушаше. Отношенията им бяха странни, и отсега нататък щяха да стават все по - странни.
Слезе пред университета. Беше доста голямо място, и щеше да се изгуби, ако нямаше и други хора, облечени по най - различен и изчанчен начин, които се изсипваха в една определена посока. Казешини се оглеждаше, търсейки някой, костюмиран като Алукард от Hellsing. Наоколо виждаше доста познати герои от анимета и някои бяха с перфектни костюми. И неговия беше такъв, между другото.
Влезе в една голяма зала, където се събираха повечето хора. Огледа обстойно, но не забеляза Алукард. Може би той му беше вързал тенекия. Момчето се намуси леко и започна да се разхожда по едно коридорче. Имаше по - малко хора, така че да не го разпознаят фенове или да не пожелае някой да се снима с него. Вдигна поглед и веднага разпозна героят, който косплейваше човекът пред него. Червеното палто, очилата и голямата шапка - това несъмнено беше Алукард Носферату.
ShiN
ShiN
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Alucard
Половинка : ---
Брой мнения : 246

Писане by Alucard Пет Апр 18, 2014 7:19 pm

Не можех да повярвам на себе си, че се бях съгласил на това. Този, с който се запознахме по телефона или беше луд или ми се подиграваше. И в двата случая трябваше да го отрежа и да се наспя поне малко, след което да планирам обира на банка, или нещо по - сериозно, което да ми вдигне адреналина до нужните нива. Но не! Аз вместо това тръгнах да си търся костюм, който да открадна, за да се маскирам и да ходя на някакъв маскарад. Може би си имаше обяснение за това - скучно ми е, правят ми се поразии, или просто ми се иска да изяляза сред хора без да бъда себе си и без да ме разпознават. Прекрасно знаех, че Шин е известен, беше от едната голяма музикална компания. Аз от своя страна също съм известен. Наскоро пак пуснаха по новините моя снимка, за да може ако са ме виждали да им се обадят. Явно последните ми прояви не са се оказали незабелязани. Е, не ме е грижа. Трудно е да си представя, че ще изляза от затвора и ще си стоя мирно. Дори Те Хьон знаеше това, като подпомагаше излизането ми.
Косплей простотиите бяха известни в нашата държава, затова можеха да се намерят поне няколко магазина за косплей принадлежности. Аз разбира се си избрах по - малък, и беше за костюми под наем. Изключих алармената система, влязох си докато е затворено, свих прекрасен костюм на героя, който си бях избрал, излязох, включих алармената система и си заминах. Мина доста по - лесно, отколкото предполагах. Имаше доста костюми в този магазин, така че щеше да мине време, докато забележат че липсва, и това нямаше да е днес. Прибрах се в дупката си, преоблякох се и нямаше огледало, в което да се погледна. Не ми и пукаше какъв е резултата, важното е, че бях облечен като Алукард (героя). Сложих си шапката и очилата и и излязох. По принцип героят беше с червени очи, аз въобще не съм тръгнал да си взимам от онези неща, които слагат по очите си, затова очилата ми вършеха добра работа. Разбрах от Казешини, че по такива фестове обръщат внимание и на най - малките детайли. Просто нямаше да свалям очилата. Пристигнах там с колата, която имах от няколко дни и на която имаше грешен номер. Днес или утре смятах да я зарежа, защото вероятно я търсят и ще забележат, че номерът е невалиден. Винаги трябва да се внимава с крадените коли. Поне бях махнал всичко, по което можеха да проследят местонахождението и. Моля ви, не съм вчерашен престъпник.
Знаех къде се намира университетът - той беше онази голяма, грозна сграда със знамената. Сега имаше доста хора, които постоянно влизаха и излизаха. Беше и доста шарено, защото повечето от тях бяха облечени в костюми както на аниме герои, така и на екшън герои от филми и игри. Мернах също Слендерман някъде, както и някакви облечени като герои от Мики Маус. На всеки както му харесва. Нямах чак такова обща култура откъм такива неща, защото нямам достъп до интернет, не съм имал и до телевизия много. Половината си живот изкарах в затвора и в поправителни домове.
Влязох вътре и започнах да се разхождам. Беше доста голямо, и хората щъкаха навсякъде. Щеше да е много лесно да се намеря с този. Не ме беше страх, че ще попадна на друг, защото долу горе знаех как изглежда. Имаше негова снимка и статия в един вестник, който си купих онзи ден. Реших накрая да го оставя той да ме търси и се подпрях на една стена. Две малки момчета, облечени като малки Наруто и Саске дойдоха да се снимат с мен. Не казах нищо и им позволих да направят това. Нямаше как да си проличи, че това съм аз, Алукард издирвания. Скръстих ръце и по едно време усетих нечий поглед върху себе си. Това беше той! Имаше шапката на онзи Ейс, и макар да имаше шлифер отгоре и да не му се виждаха дрехите, можех да разпозная него и героя му. Отдръпнах се от стената, хвърляйкиму преценяващ поглед.
- Какво си ме зяпнал? Вече мислех, че няма да дойдеш. - казах студено. Само ако е намислил да ми крои тъпи номера, ще го направя на нищо. Подготвил съм се за всеки случай.
- Разкарай това, за да ти се вижда костюма и казвай, какво ще правим. Времето ми е важно. - имахме странно запознанство, по принцип нямах приятели, но вече не ми беше толкова досаден този. Ако трябва да бъдем честни..понякога беше...забавен....със всички свои глупости.
Alucard
Alucard
♥ I live to let you shine ♥

БФФ : ShiN
Половинка : I love your lips, your legs and your pocket, but I don't love you; -----> Sunhwa
Брой мнения : 136

Писане by ShiN Пон Апр 21, 2014 1:26 pm

Дали това беше той? Шин си зададе този въпрос няколко пъти. Това със сигурност беше героят Алукард, но можеше още някой освен истинският Алукард, да се е облякъл като Алукард. Gosh....това е много объркващо.
Всички съмнения заминаха, когато онзи заговори студено. Да, това беше той, разпозна гласа му. На живо беше дори по - студен, но и по - готин. Казешини не успя да сдържи усмивката си. Камък му падна от сърцето, че новият му приятел не му е вързал тенекия. Нямаше си много приятели, затова бързо прие Алукард като такъв. Вече знаеше що за човек е и с какво се занимава...но сякаш не му пукаше. Също така беше любопитен да разбере, дали Алукард също би приел нормално чудовището, което се криеше дълбоко в душата, или по - скоро съзнанието, на Шин.
- Оу, вярно! - изтърси, и чак сега се сети, че още е със шлифера отгоре. Свали го и леко настръхна, защото остана без горна дреха, само панталони и дрънкулки. На истинския хич не му беше студено, защото беше огнен, ама Шин...Ако игнорираме и факта, че Ейс умря и Шин рева като бебе на този момент.
- Картинката на гърба ми читава ли е още? - попита японецът и се обърна с гръб към Алукард. Беше накарал Лолита да надраска знача на Бялата брада от анимето, но не беше сигурен дали не се е размазало от шлифера, който беше носил. Погледна на едната си ръка и поне надписа си беше там, както си беше първоначално. Щеше да е тъпо, ако му се размажат рисунките по тялото, защото нямаше да е пълноценен косплей.
- Значи кодовото ми име е Портгас Ди Ейс - каза спокойно момчето и се огледа
- Така де...то е очевидно. - засмя се на глупостта си и се сети, че ако ще вършат дивотии, не трябва да си казват истинските имена. Всъщност на Алукард не му знаеше името, защото той не беше му го казал...но това е друг въпрос. Не трябваше да го нарича Шин и вероятно си знаеше това.
- Хайде да идем, да се пробваме в конкурса и след това ще изпълним каквито и мръсни планове да имаш . - говореше отново спокойно, и леко игриво Шинигамито.
Напоследък не беше себе си, променяше се. Не искаше да си признае, но всичко онова се връщаше. Не мислеше за това, и така всичко настъпваше даже по - бързо. Опитваше се да си бъде стария Шин и донякъде успяваше. Все още макар и другите да не забелязваха никаква промяна, Шин я виждаше. И най - лошото - харесваше му. Една нощ се събуди и беше написал на стената с маркер "GLAD YOU CAME". А дори не се изплаши...
- Оттук - усмихна се широко и поведе Алукард по коридора. Наистина започваше да го смята за приятел, защото като за престъпник от този калибър, в момента изглеждаше спокоен и приятен.
ShiN
ShiN
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Alucard Вто Май 06, 2014 12:26 am

Той се сети да махне горнището си и след като го направи забелязах, че костюмът му е доста добър. То пък един костюм...всъщност неговото се състоеше повече в рисунките и дрънкулките по него. За разлика от мен, който бях навлечен от глава до пети, та дори и с шапка и очила. Обичам си героя.
- Да, всичко е наред с нея. Кой ти я нарисува? - говорех с хладния си тон. Попитах, защото в действителност беше много сполучливо, но както винаги не правех комплименти.
Шин напомни за кодовото си има и аз само го изгледах тъпо, защото наистина беше очевидно. Нямаше как да забележи погледа ми, защото бях с очила. Така е, наистина не би трябвало да си личи, че съм аз.
Макар и да беше известен, аз първи път го виждах точно как изглежда. Неговия костюм не го прикриваше много, вероятно и щяха да го разпознаят. Може би трябваше да го предупредя, че нямам желание лигавите му фенки да ни преследват по петите. Как издържат изобщо известните? Сигурно е по - гадно от това мен да ме преследват полицаите. Макар че доколкото схванах си приличат - следят те ден и нощ и са все по петите ти. Поне някои от тях.
Тръгнах след Ейс и кимнах на идеята му с конкурса. Това беше простотия, и то голяма, но точно сега бях в някакво необичайно настроение и не ме бъркаше да участвам в нея. Смесихме се отново с хората, а той си говореше някакви простотии, които я чувах, я не. Така ставаше и когато сме си говорили по телефона преди. Той говореше много, аз сили се правех, че го слушам, или си показвах, че не го слушам, но той продължаваше. И ето, че момента настъпи...разпознавайки го някакви момичета се лепнаха за нас. Бяха облечени с някакви аниме ученически униформи. Със сигурност от аниме, което не знам или поне не съм гледал. Къде ме виждате мен да гледам аниме на училищна тематика? Освен ако не е от онези с хорър елементите, но пък тези тук не приличаха на такива, които биха косплейвали героини от такова аниме. Опитах се да сдържа раздразнението си, когато една от тях започна да говори и на мен и да ми повтаря колко харесвала Алукард. Кимнах и дава - три пъти, все едно се съгласявам с нея и очаквайки да се разкара. Шин от своя страна се беше спрял и си разтягаше локуми с другите две, че чак ми идеше да го хвана за косата и да го повлека. Оф, нямаше да е лесно с този. Кой знае колко човека още щяха да го разпознаят. Най - сетне не се сдържах, хванах го за ръката и го повлякох да тръгва.
- Бързаме. - отсякох грубо на момичетата и го помъкнах към голямата зала, към която очевидно отиваха всички. В същото време започнах да му говоря заядливо.
- Ако някога с теб отново пресечем пътищата си, те искам в костюм, в който никой няма да те разпознае! Ако трябва и чувал на главата ще ти сложим! - личеше си, че съм потискал нервността си в изминалите няколко минути, които загубихме при онези. Вече го бях пуснал от захвата си и си проправяхме път в залата. Имаше доста хора тук и направо не се побирах в кожата си. Кога съм бил аз чак сред толкова много народ на публично място? Този глупак тук е виновен! Ще го убия някой ден! После ще му взема мангата, но не това е важното. Отпред имаше някаква не много голяма сцена. Вероятно беше направена за представянето, а и май някои от групите имаха подготвени някакви скечове или неща.
- Ейс....тук можеш да участваш само ако си се регистрирал! - казах, след като чух какво говори дебелия мъж, който беше на сцената. Сигурно беше водещ или нещо от сорта.
- Какво ще правим сега, по дяволите? - измърморах, докато го връщах тъпкано на всички, които минаваха поркай нас и се блъскаха. Господи, ако не заложа бомба в близкия час и не ги убия всичките тук, да не съм аз!! Заканите наум ме поуспокоиха малко. По едно време някакъв тръгна дори да ми се разправя, но това хич нямаше да свърши добре за него. Да не говорим, че костюмът му беше лишен от всякаква креативност и приличаше на главен герой от онези тъпи харем анимета.
Alucard
Alucard

БФФ : ShiN
Половинка : I love your lips, your legs and your pocket, but I don't love you; -----> Sunhwa
Брой мнения : 136

Писане by ShiN Вто Юни 03, 2014 1:58 am

- Сестра ми ми я нарисува. - отговорих. Радвах се, че всичко с рисунките по гърба и рамото ми са наред. Обожавам си и героя. Хич не му пукаше, че отдавна беше умрял в анимето. Той винаги ще е жив, защото това е великия и прекрасния Портгас Ди Ейс. Огненият юмрук Ейс.
Докато се връщахме обратно към голямата зала, някакви мои фенки ме разпознаха и ни спряха. Както винаги обичах да комуникирам с феновете си. Нещо, за което съм мечтал преди да стана известен и сега, когато е факт се възползвам от него. Заговорихме се и колкото и да бях разсеян, усещах как Алукард сякаш ще пробие дупка в гърба ми с поглед. Това обаче не ме отдалечи от момичетата и му се наложи да ме хване за ръката, да ги отреже грубо и да ни замъкне и двамата навътре във залата.
- Е може, аз и такива герои харесвам. Но какво толкова, ако ме разпознават? Нали важното е ти да си скрит. - говорех сякаш на гърба му, а той едва ли ме слушаше. Всъщност, ако извършим някоя простотия, трябва да съм скрит. Хванах шапката си и я смъкнах по -надолу, за да не ми се вижда много лицето. Той е прав, не бива да ме разпознават, докато съм с него, защото тогава сме лоши. Прикрих се някак с шапката си и е вдигах много поглед.
Спряхме се насред тълпата, заслушани във водещия, който беше на сцената. Алукард отбеляза нещо, с което бях запознат предварително. Игнорирах всички, които не блъскаха и се приведох към него, за да му отговоря.
- Знам това и съм се подготвил. Регистрирани сме. Не е задължително да имаш подготвена сценка или скеч. Ние сме без такова, но сме регистрирани. - погледнах го и му смигнах заговорнически. Наистина ли очаква да не съм помислил за нещо такова? Докато се гордеех със себе си, че мога да предвидя такива ситуации, приятеля ми се блъскаше с хората, при това нарочно. Някакъв в костюм на Аш от Покемон му каза нещо и той тъкмо щеше да избухне, когато го хванах за рамото.
- Не прави все още сценки, Алукард. Имаме по - важна мисия, не искаме да правим циркове, нали? - казах му и сякаш ме послуша. И двамата не бяхме измислили още каква е тази важна мисия, но знаехме, че е важна. Отново се понаведох, за да не се виждам. Самото изложение на костюмите започна, първи бяха тези, които имат сценки. Някакви Акацки започнаха да се вихрят по сцената, а аз забелязах откъде другите си взимат някакви номерчета. Вероятно и ние трябваше да имаме такова Бях ни записал заедно.
- Изчакай ме тук, отивам да ни взема номерче. - усмихнах се и започнах да си проправям път през тълпата, игнорирайки въздишките на някакво момиче, колко е влюбено в мен...или по - точно в героят ми - Ейс. Този път не бях разпознат, гледаха героят ми. Пристигнах при жената, която раздаваше номерчетата и тя ми даде два поредни номера за мен и Алукард, вероятно защото ни бях регистрирал заедно. Залепи ми грубо номера на стомаха отпред и ми нареди да залепя другия на другарчето си. Записа ни в регистъра и аз все някак се проврях обратно в тълпата.
- Сложи си този номер - казах му и му подадох номера му.
- Дай, нека ти помогна. -казах тихо, след като видях че има някакви затруднения. Май пак беше ядосан на околните и пипаше с яд, затова не му се получаваше.
- Леко, ще го скъсаш! Пусни....- говорех тихо и не знаех дори дали ме чува в тази шумотевица
ShiN
ShiN
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Sponsored content

Sponsored content