I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Shit ppl who don't listen to k-pop say EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Shit ppl who don't listen to k-pop say EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Shit ppl who don't listen to k-pop say EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Shit ppl who don't listen to k-pop say EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Shit ppl who don't listen to k-pop say EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Shit ppl who don't listen to k-pop say EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Shit ppl who don't listen to k-pop say EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Shit ppl who don't listen to k-pop say EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Shit ppl who don't listen to k-pop say EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 22 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 22 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Shit ppl who don't listen to k-pop say

+4
Sojin.
Winter
Krystal~
G Dragon ♥
8 posters

Go down

Shit ppl who don't listen to k-pop say Empty Shit ppl who don't listen to k-pop say

Писане by G Dragon ♥ Чет Авг 22, 2013 4:27 pm

Кои са най-тъпите неща, които са ви казвали хора, които не слушат к-рор са ви казали и като цяло как се държът с вас :3 ?

Последната промяна е направена от G Dragon ♥ на Пет Авг 30, 2013 9:24 pm; мнението е било променяно общо 1 път
G Dragon ♥
G Dragon ♥
Green Ent.
Green Ent.

БФФ : Mint~;Bang Yong Guk;
Половинка : single
Брой мнения : 1849

https://k-popworldrpg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Shit ppl who don't listen to k-pop say Empty Re: Shit ppl who don't listen to k-pop say

Писане by Гост Чет Авг 22, 2013 10:15 pm

Не се сещам за шит неща (като изключим, че ставаше ли дума за каквото и да е азиатско, не само к-поп, един съученик викаше "китайски чекии!"), но се сещам за момента, в който една съученичка гледаше плакат на 2NE1: "Тази ста'а, тази не много и... иууу руса китайка!" 
-___- Мда, казах й, точно така...
надявам се, че ще може да си пиша тук всеки път като се сетя за нещо лол

Гост
Гост

Shit ppl who don't listen to k-pop say Empty Re: Shit ppl who don't listen to k-pop say

Писане by Krystal~ Пет Авг 23, 2013 1:01 am

Тъѝ,тъѝ..азе съм дете без работа така че ши  споделя на какво съм била свидетел.Кхъм..ЧОВЕКЪТ КОЙТО СЕ СПУКВА да бъзика азиатците то това е собственият ми БАЩА.То не беше мрънкане,коментари,обиди.Е седим на маса семейството нали и аз някво "Мога да ви викам на корейски.Знам как е мама и тате."*-*
и баща ми "Миии то и аз знам!Мджърп и Хамапф.."*мляска и боботи*
-оо Год уай ми-
Нн да гледаме Фантастик Бейбе със братовчедите и идва частта на ТОП и детето до мен ."*хили се;;подсвирква;;облизва се*Мама мия коя е тъз уаа~Секси е!"
Аз в същия момент-->>о.о ...сириъз??//но комент//
Уелл ай тинк айм дон хиър?Уейт!..*поза мислител*На майка ми ежечасните коментари колко са били грозни корейците блаблабла...Ъъ ,а да нейна култова реплика "Мамче,това...т-това мъж ли е сега?Какви-са тея травестити,бе?! *тате приглася*"Кръсти се,кръсти се,че тва май зет ще е.Евентуално?"
*въздишка*Ее нз това е около мен..Хора ние по-добре ли сте?Да ги и !@$@%&? тащовам и расистите
Krystal~
Krystal~
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Sulli,Amber,Kai. ; Jiyeon.
Половинка : Si Woo ;3
Брой мнения : 468

Писане by G Dragon ♥ Пет Авг 23, 2013 3:21 pm

Оле при мен е същото.
Татко: *влиза в стаята ми и гледа плакатите тъпо* бигг баанг....биги банг. биги банги. БИГИ БАНГИ. БИГИ БАНГИ.
така 20 часа.
Big Bang: Биги Банги
SNSD: Пеещите принцески
И, естествонно, даваха фантастик бейби по тв:
Аз: Тоя е як
Мама: Не е.
Аз: Тоя е мн як.
Мама: Не е.
Аз: Тоя не е як.
Мама: ТОЯ Е ЯК!
Татко: Мен пък мноу ма кефи тоя със синята коса
такааам и култовото.
Баба: Кой е тоя?
Аз: Джи Драгън.
Баба: Ооо, той да не е сърбин?
:D :D :D :D
И ако трябва да е за шит:
Нали знаеш, че ядът кучета?
Ама те са еднакви...
Разбираш ли им нещо?
Като не ги разбираш какво им слушаш?
Как ги различаваш?
А, стига бе, това със сигурност е жена.
Кво им харесваш на тея китайци?
О, аз слушам к-поп -ГАННАМ СТАЙЪЛЛЛ.
" Opa Ganam style '' *фейспалм*
" ОП ОП ОП ОП ОП ГАННАМ СТАЙЪЛ "
Тоя що е рус?
Е, това не беше ли един човек?
Хюна? Оная от Ганнам стайъл?
Чакай, как така знаеш танца от Джентълмен от преди това?
;3
G Dragon ♥
G Dragon ♥
Green Ent.
Green Ent.

Писане by Winter Пет Авг 23, 2013 3:39 pm

При мен също най-големия азиятцо мразец е БАЩА ми.
То не са обиди, хулежи, тъпи коментари.. направо всичко .. а съберът ли се с вуйчо ми.Направо не се издържа.
Тате: Нали знаеш, че тея дръпнатите ядът кучета?
Аз: Не всички -.-
Вуйчо: Вчера видях едно куче на улицата и се почудих дали да не ти го хвана и да ти го зготвя.
Тате: Може да ѝ го напълниш с ориз.
Аз: Вие сте направо отвратителни. >.<
После па започнат коментарите от страна на външния вид.Тея дръпнатите са егати гейовете.Погледни им прическите.Момчетата се гримират.Твърде женствени са.Изроди.
Аз: Тате, кога ще отидеш да работиш в азия, по скоро някъде около кореа? ^_^
Тате: Притребвали ми е да работим там, да ме хване радияцията като онея дръпнатите, щом толкова искаш ходи ти да работиш там и да ядеш кучета.
Аз: Епа ще отида >.<
Тате: Дори се омъжи там за някой жълт.
Аз: И ТОВА ЩЕ НАПРАВЯ!! >.<
Тате: Ако, само не си и помисляй да ми го водиш у нас, че ще ви изритам и двамата обратно.
И така това е едно от ежедневията ми.А ако кажа нещо за тях на съуцениците ми се почва.Ох Ваня, пак ли започваш с тея китайци бе.Ти луда ли си , хвани се осъзнай. .. направо вече не се издържа -.-
Winter
Winter
Green Ent.
Green Ent.

БФФ : -
Половинка : D.O :33
Брой мнения : 305

Писане by Sojin. Пет Авг 30, 2013 11:32 am

Не мога да се оплача от това, че родителите ми ги хейтят. Даже се радват на някои от групите. Мама даже е фен на SHINHWA, а тате на SISTAR ( е, то има защо, ама сега... - ). Успях да зарибя и братята ми. Обаче, другата част от родата просто не разбира. Както и съучениците ми.
След като получих албума на U-KISS - Doradora започнах да си го разнасям навсякъде със себе си. Другите от класа ми: "Лелее... Metrosexual Kevin! Ама тоя верно ми маже ноктите. Ти знаеш ли, че метросексуален означава "гей"?!" ... Разбира се, те няма от къде да знаят, че метросексуалността е на светлинни години от хомосексуалността, но както и да е. Необразована работа. Да се прехвърлим на госпожите: "Този сега какъв е? *сочи някой от тях* Защо е така зализан? Защо е рус? Има поглед на педофил. Да не е момиченце под прикритие?" и всякакви такива простотии .____.
А пък като показвах албума на лелите ми и те като почнаха: "Много са женствени. Какво им харесваш толкова? Е, гле'ай го тоя, хилав. Ако го вземеш за зет ти ще го пазиш, не той теб! Дори на алкохол не държат корейците!"
За кучетата въобще няма да говоря. Те не разбраха, че кучетата са във Виетнам -.-" И понеже с баща ми все говорим за корейска история, братовчедите ми се изявяват като "гении" и се гаврят с имената на кралете и кралствата...
В крайна сметка, един хубав тупаник и no more hate :33
Sojin.
Sojin.
Loen Ent.
Loen Ent.

БФФ : Hyorin., Yoon Mi, Jei
Половинка : Micky Yoochun ; crush - The Accelerator :з
Брой мнения : 365

Писане by CL Пет Авг 30, 2013 12:00 pm

Нека и аз да споделя част от нещата, които са ми казвали за к-попа.
1. Иманата им звучали все едно тенджера падала по стълбите. // Другата версия е като се раждали родителите им пускали тенджера по стълбите и каквото се чуело така ги кръщавали.
2. Били дръпнати, защото яли много ориз и се запичали и после отивали до тоалетна напълвали и очите им се дръпвали... -.-"
3. Майка ми: Не искам жълт зет! Прекалено са женствени. (все едно съм я питала, ако искам и за Веселен Маринов ще се оженя :lol:само Кай би приела за зет, но това може да го видите в точка 8 хД )
4. Съученици: Разбираш ли им какво пеят? Звучат странно .-. (ами и ти за тях звучиш странно, кретенчо -.-")
5. Когато се запознавам с някой: Каква музика слушаш?
Аз: Кей поп х33
Той: Гей поп ли? о.0
Аз: Да те е*а в глухите уши. *повече не говоря с тоя индивид*
6. Били много ниски (Ами няма да стават небостъргачи като тебе, я;; пък и я се срещни с Крис или Чаньол и пак ми кажи дали са ниски ;д)
7. И сега един плюс - по-голямата част от клас ми знае Fantastic baby и I am the best и половината съм ги накарала да уважават T.O.P. Кажат ли нещо накриво, знаят, че вдигам скандал до небето и за това от време на време ме питат "Как е синекоско?" ;д.
8. Когато си взех албума усмивката не слизаше от лицето ми и естествено майка ми се чудеше какво толкова има вътре. Разгледахме го двете и я попитах кой си харесва от момчетата. След добро оглеждане посочи Кай и ми каза, че ако ще си взимам азиатски мъж да е този. Брат ми пък си хареса Крис, но това е друга тема.
CL
CL
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : Park Luna, T.O.P, BOM
Половинка : YeSung♥♥♥
Брой мнения : 2233

Писане by Takuya Terada Пет Авг 30, 2013 7:52 pm

1. Една съученичка:
- Меги, ти знаеш ли, че имената на корейските бебета се определят, като на кръщенето се хвърля казан назад и какъвто звук се чуе, така ще се казва бебето? *друг шит варЯнт на първа точка, написана от Черин*
**
2. Тате:
- Погледни го! Погледни го! Дълга коса, наполовина обръсната, тоя да не е жена! *гледайки таблета ми, снимка на GD от Fantastic Baby*
**
3. Тате. Отново!
- Тоя да не е мека китка, че да си боядисва косата? Розова коса? Тоя си е момиченце отвсякъде!
**
Кака ми:
- Корейците имат глас, ама правят просто нелепи песни! *слушайки BoA - Only One, голЕма изнудвачка съм*
**
Кака. Отново!
- Корейците са красиви, ама повечето, да не кажа всички, са минали през пластични операции. В един сайт гледах, на една лицето и беше БУКВАЛНО КВАДРАТНО, а сега е абсолютна красавица. Хирурзите явно доста си ги бива.
**
Половината клас:
- Ти сега се зариби по тоя Джи - Драгън и намрази Енрике! *фък лоджик*
**
*моя милост показва плакат на Шайни на една приятелка*
Тя, сочейки Джонг:
- Тук Джи Ди е много красиииив!
**
Половината клас:
- Какво толкова виждаш в тия китайци?! Тия са гейове половината!
Има още шитни, ама не ми се мисли ._.
Takuya Terada
Takuya Terada
Loen Ent.
Loen Ent.

БФФ : Only Lana ; and Cao Lu + Kwon Yuri :з
Половинка : |RIN|
Брой мнения : 1451

Писане by Гост Пет Авг 30, 2013 8:52 pm

Значи...имам един съученик и винаги като му дам някоя корейска песен за поздрав, той ми казва:
-Ужасна е..клипа също. Тея са си типични гейове.
А даже не я е чул.
~~~~~~~~~~~~~
Сестра ми разглеждайки списание БРАВО. Статия-B.A.P
-Олеееееееееееееееееее Польоо не си в ред. Как може да ги харесваш тия гейове беее...Мале ужас. Гледай ги. ЕДНАКВИ СА!
Аз:
-Еднаква тиквата ти. Много знаеш пък ти.
~~~~~~~~~~~~
Съученик разглеждащ списание БРАВО. Статия-Ексо:
-Майко..виж ги..Да ги е*а.. Пълни гейове. Какво им харесваш?!
-Да ве брат...гледай ги. Педерасчета...-вметва друг съченик.
Аз:
-Аве я млъквайте. Вие случайно да не сте по-хубави от тях ? Ми като не ги харесвате пазете си коментарите зад езика...Бахти хората, честно.
~~~~~~~~~~~
Сега да си призная, че и аз съм ги наричала гейове, когато не им бях фен и ги мразих Т.Т *аз съм ужасно същество...* Но сега...тотално се обърнаха нещата. Не мисля, че някога ще се откажа от тази музика ^^

Гост
Гост

Писане by Takuya Terada Пет Авг 30, 2013 10:43 pm

Сетих се за още нещо.

Кака, ровейки из песните на таблета ми, случайно пуска Mama на Ексо Ем. Тате:
- K'во е това попско пеене?!

И нещо ново.

*аз пускам Джентълмен, накараха ме*. Една приятелка:
- Не бе, пусни Джентълмен!!!
Takuya Terada
Takuya Terada
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by YeSung Сря Сеп 11, 2013 8:04 pm

Любимото ми е, когато им кажат "маймуни" х3 . Тогава просто издидявам like a boss. Даже, помня един случай, в пети клас, се сбих с един заради тези прекрасни шимпанзета. Наместих му доста добре носа. Shit ppl who don't listen to k-pop say 3845793499  
YeSung
YeSung
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : SuJu's gentlemen, Taeyang, Taeyeon, Uee, Kevin Kim
Половинка : CL <3
Брой мнения : 1069

Писане by G Dragon ♥ Сря Сеп 11, 2013 8:52 pm

омг това е от днес:
Фр: Ох, аз се запалих по к-рор.
Аз: Коя група?
Ф: Гърлс Дженерейшън и една друга...
А: коя?
Ф: Емиии...емии има един...една... с една коса...
А: Биг Банг...
Ф: УАУ ФАНТАСТИК БЕЙБИИИ
G Dragon ♥
G Dragon ♥
Green Ent.
Green Ent.

Писане by Takuya Terada Чет Сеп 26, 2013 5:12 pm

Един приятел:
- GD е обратен!
Аз:
- Ти отде знаеш, да не си спал с него?! о.о
Takuya Terada
Takuya Terada
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Chanyeol. Пет Сеп 27, 2013 8:49 am

Най-новият бисер - корейците приличали на слънцезащитен крем.
Chanyeol.
Chanyeol.
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Daehyun.
Половинка : Lauren. <3
Брой мнения : 282

Писане by Гост Нед Окт 06, 2013 7:17 pm

Тате: Жълтите ядат кучешки пениси .-.

Гост
Гост

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите