Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 26 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 26 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
*smirk* So you need me?..Bye-Bye
+3
Hero Jaejoong
BoA
U-know Yunho
7 posters
Страница 1 от 1
U-know Yunho- SM Ent.
- БФФ : Hwang Tiffany.;Jun.K;Jessica.
Половинка : ♥ BoA ♥
Брой мнения : 537
Re: *smirk* So you need me?..Bye-Bye
SMS
Наречи ме още веднъж Боби и ще видиш колко бърза мога да бъда хД Anyway. Благодаря ти ^^
Aww, решили сме да бъдем мистериозни? I like it :D
Значи...до утре! Ще бъда там, не закъснявай ;)
Наречи ме още веднъж Боби и ще видиш колко бърза мога да бъда хД Anyway. Благодаря ти ^^
Aww, решили сме да бъдем мистериозни? I like it :D
Значи...до утре! Ще бъда там, не закъснявай ;)
BoA- SM Ent.
- БФФ : Ailee~
Половинка : He took my heart, and I think he took my soul : U-know Yunho❤
Брой мнения : 58
СМС: Благодаря, Юно! ^^ И вие двамата ни липсвате, Ючун пее песни за вас чак! Още веднъж ти благодаря :) Ще се жениш? А на нас кой да ни каже? Коя е щастливката? Познавам я нали....
Hero Jaejoong- AVEX Ent.
- БФФ : Micky Yoochun
Половинка : -Lullaby-
Брой мнения : 194
СМС: Няма да пропусна сватбата ти дори да ме гониш :Д Как си знаех, че все някога ще се вземете вие двамата :3 Аз май си харесах прекалено млада брат...и е голям сеир при нас хД
Hero Jaejoong- AVEX Ent.
СМС: Лол О.О доживях и аз някой да ме вземе за кум :3 Чувствам се специален ;р Благодарско. Ами...като се замисля е така :Д Нали знаеш, проблема ми е, че все ми пука -.- Но ще се справя някак. Мерси за съвета, Ючун все ми мели на главата, хубаво е някой да ме подкрепи ^^
Hero Jaejoong- AVEX Ent.
SMS:
Оппа! Честит рожден ден, бе! XD Пожелавам ти здраве, колкото да не можеш да понесеш. Щастие, което никога да не те изоставя. И разбира се, някой, който да те обича и винаги да ти го напомня ^-^ Защото заслужаваш да обичаш и да бъдеш обичан.
Просълзих се чак тт.тт Остаря, бе. ;д Та, отново, честит рожден ден! И да почерпиш о__0 Обещал си ми най-голямото парче от тортата хД Днес като те видя из компанията, обещавам ти, ще те гушкам докато не посинееш!
Оппа! Честит рожден ден, бе! XD Пожелавам ти здраве, колкото да не можеш да понесеш. Щастие, което никога да не те изоставя. И разбира се, някой, който да те обича и винаги да ти го напомня ^-^ Защото заслужаваш да обичаш и да бъдеш обичан.
Просълзих се чак тт.тт Остаря, бе. ;д Та, отново, честит рожден ден! И да почерпиш о__0 Обещал си ми най-голямото парче от тортата хД Днес като те видя из компанията, обещавам ти, ще те гушкам докато не посинееш!
Hwang Tiffany.- SM Ent.
- БФФ : Kwon Yuri ; Yoona. ; U-know Yunho
Половинка : Kevin Kim ღ
Брой мнения : 540
*обаждане*
Пич, и твоя ред дойде хаха. Хайде, честито остаряване.. така де, ЧРД, хьонг, да си ми жив и здрав, да наминеш да почерпиш, много любов с БоА.. внимавай за какво ще си помислиш, защото нямам в предвид това, за което се сети!.. Всъщност, не знам за какво си мислиш, ама да си кажа xD Всичко най - най с две думи.xD
Пич, и твоя ред дойде хаха. Хайде, честито остаряване.. така де, ЧРД, хьонг, да си ми жив и здрав, да наминеш да почерпиш, много любов с БоА.. внимавай за какво ще си помислиш, защото нямам в предвид това, за което се сети!.. Всъщност, не знам за какво си мислиш, ама да си кажа xD Всичко най - най с две думи.xD
Jeongmin.- DSP Ent.
- БФФ : HAHAHAHAHAH
Половинка : HELL NO! FAQ.
Брой мнения : 92
А, как да забравя xD Защо, не щеш да черпиш или какво :D Ама длъжен си муахаха xD Шегувам се. Може би? *хили се истерично*
Jeongmin.- DSP Ent.
В такъв случай ще те оставям, до.. ъм следващия път? А, и да знаеш - ще си го върна xDD
Jeongmin.- DSP Ent.
SMS:
Йей, оппа е трогнат! ХД Оппа, само на мен и Боа даваш да те прегръщаме? Защо така? .-.
О, сватбена торта?! Ще се жениш? ЗАЩО НЕ ЗНАМ?!?!?
Йей, оппа е трогнат! ХД Оппа, само на мен и Боа даваш да те прегръщаме? Защо така? .-.
О, сватбена торта?! Ще се жениш? ЗАЩО НЕ ЗНАМ?!?!?
Hwang Tiffany.- SM Ent.
Sms: Честит рожден ден, брат ;) Пожелавам ти живот и здраве, столетник да станеш, късмет, още много професионални успехи и мноооого любов. Заслужаваш! Дайте им да разберат на тия фенове бе, че ми писна да ни шипват хД
Вдигни си хубав купон, а скоро, даже да не искаш, идваме на гости :Д ЧРД отново.
Вдигни си хубав купон, а скоро, даже да не искаш, идваме на гости :Д ЧРД отново.
Hero Jaejoong- AVEX Ent.
Ама ти ми каза?! Значи, вече не е тайна :D Оппа, да ти се оплача. Сънг Хьон не иска деца ._. ;~;
Hwang Tiffany.- SM Ent.
Добре, добре. Няма да казвам на никого! ;д Обещавам! Честна стефанинска! ( нови бисери вадя ;33 ) Просто ми каза, че иска, но сега не е точния момент за деца. Яяя, Юно, ще му мрънкам. Знаеш колко добра съм в мрънкането и накрая всички се навиват ^^ Ахахаха, няма да му давам телефона. Камо ли пък номера му ще ти дам :D Не че ти си нямаш своите начини да се добереш до него де .-."
Hwang Tiffany.- SM Ent.
Помислих за тази възможност, но тогава направо ще се отрече от мен. ;д Представям си как ще реагира ако му натреса: "Юно ще ми направи децата вместо теб!" ...
Кога ще предложиш на Боа-онни? *_*
Кога ще предложиш на Боа-онни? *_*
Hwang Tiffany.- SM Ent.
SMS:
Бъди изобретателен. Направи го, така че тя да го помни за цял живот ^^
Бъди изобретателен. Направи го, така че тя да го помни за цял живот ^^
Hwang Tiffany.- SM Ent.
*1 пропуснато повикване,съобщение в гласовата поща*
Честит рожден ден, Юно! Ох...какво да ти пожелая точно на теб? Имаш си всичко, та ти си Чонг Юно 8киска се* Та желая ти да си жив и здрав, защото това е най - важно. За другото нямаш нужда от пожелания. Любовта я имаш, защото те обичам, сигурно звуча като някоя анимирана героиня, но се надявам никога да не се разделяме. И се чувствам странно...говорейки на гласовата ти поща, защото сякаш си говоря сама *смее се*
Не ми се смей после, чу ли! Прощавай, че точно днес не съм в страната, но оставих подаръка ти на Чангмин, вероятно си го получил. Липсваш ми, нямам търпение да се видим! Надявам се да си изкарваш приятно, след като не си редовен на телефона *:Д* Когато се освободиш може да говорим, не работи много днес.
Честит рожден ден, Юно! Ох...какво да ти пожелая точно на теб? Имаш си всичко, та ти си Чонг Юно 8киска се* Та желая ти да си жив и здрав, защото това е най - важно. За другото нямаш нужда от пожелания. Любовта я имаш, защото те обичам, сигурно звуча като някоя анимирана героиня, но се надявам никога да не се разделяме. И се чувствам странно...говорейки на гласовата ти поща, защото сякаш си говоря сама *смее се*
Не ми се смей после, чу ли! Прощавай, че точно днес не съм в страната, но оставих подаръка ти на Чангмин, вероятно си го получил. Липсваш ми, нямам търпение да се видим! Надявам се да си изкарваш приятно, след като не си редовен на телефона *:Д* Когато се освободиш може да говорим, не работи много днес.
BoA- SM Ent.
Отговор на обаждане
Смееш ли ми се? *опитва се да не се изхили* Радвам се, че ти е харесало. Ами в Осака....again. Сега ще взема да го ударя малко на почивка, че каталясах и ми се спи. Ти какво правиш? Само ми кажи, че си работил цял ден............
Смееш ли ми се? *опитва се да не се изхили* Радвам се, че ти е харесало. Ами в Осака....again. Сега ще взема да го ударя малко на почивка, че каталясах и ми се спи. Ти какво правиш? Само ми кажи, че си работил цял ден............
BoA- SM Ent.
Sms:Брат ми, звънни като ти е удобно. МЕГА важно е! :D :D
Jun.K- JYP Ent.
- БФФ : Anna,U-know Yunho,Wooyoung
Половинка : Fei
Брой мнения : 133
Отговор на обаждане:
Брат, и с гълъби няма да стане. В твоя случай трябва да пробвам с годзила *:Д*
Абе...май няма да си само ти пред олтара. И аз ще се женя!!!! И по този случай искам да те помоля за услуга...
Брат, и с гълъби няма да стане. В твоя случай трябва да пробвам с годзила *:Д*
Абе...май няма да си само ти пред олтара. И аз ще се женя!!!! И по този случай искам да те помоля за услуга...
Jun.K- JYP Ent.
*повтаря "да" и "хаха" докато чака да приключи*
Да и аз не се очаквах да се женя в близките 10 години, ама какво да се прави....
Фей избра кума, аз те искам за кум! Трябва да си поласкан *:Д* Не приемам не за отговор. Знаеш, че няма да те оставя, докато не склониш!
Да и аз не се очаквах да се женя в близките 10 години, ама какво да се прави....
Фей избра кума, аз те искам за кум! Трябва да си поласкан *:Д* Не приемам не за отговор. Знаеш, че няма да те оставя, докато не склониш!
Jun.K- JYP Ent.
Благодаря ти, че приемаш! Нямаш представа, колко съм щастлив, че ти ще си ми кум.
Хаха, добре. Но моля те, ако си замислил нещо идиотско...само Фей да не знае! *хД* че лошо ще стане.
Ами....кумата е Джия от Miss A *нотка на страх* На Фей най - добрата приятелка....а сватбата ще е през късното лято предполагам. Още не можем да изберем дата. *:Д*
Хаха, добре. Но моля те, ако си замислил нещо идиотско...само Фей да не знае! *хД* че лошо ще стане.
Ами....кумата е Джия от Miss A *нотка на страх* На Фей най - добрата приятелка....а сватбата ще е през късното лято предполагам. Още не можем да изберем дата. *:Д*
Jun.K- JYP Ent.
А, аз съм су много поласкан! Абе законно, незаконно...важното е жената и ченгетата да не научат *хД* Да...тя. Само ще те помоля да ме пазиш от нея при нужда. Много е страшна.
И аз нямам никакво търпение! Ами при вас как е? На теб скоро няма ли да ти организираме ергенско парти??
И аз нямам никакво търпение! Ами при вас как е? На теб скоро няма ли да ти организираме ергенско парти??
Jun.K- JYP Ent.
Съобщение в гласовата поща
Честит рожден ден! <333 Пожелавам ти да си жив и здрав, все така готин и красив, да не се заглеждаш по други жени *целуква* Не че не ти честитих днес, просто исках да ти напомня, че трябва да се прибереш по - рано, имам изненада!! Не се преуморявай много.
Честит рожден ден! <333 Пожелавам ти да си жив и здрав, все така готин и красив, да не се заглеждаш по други жени *целуква* Не че не ти честитих днес, просто исках да ти напомня, че трябва да се прибереш по - рано, имам изненада!! Не се преуморявай много.
BoA- SM Ent.
*СМС*
Винаги съм си мислела колко много изпускат хората, които не те познават, по-специално тази твоя страна, грижовната. Знаех, че ще се сетиш ;-; А може би просто се надявах да го направиш... Адски много ти благодаря за пожеланията, познаваш ме прекалено добре. Радвам се, че все още си в живота ми, Юно <3
Винаги съм си мислела колко много изпускат хората, които не те познават, по-специално тази твоя страна, грижовната. Знаех, че ще се сетиш ;-; А може би просто се надявах да го направиш... Адски много ти благодаря за пожеланията, познаваш ме прекалено добре. Радвам се, че все още си в живота ми, Юно <3
BOM- YG Ent.
- БФФ : Dara,T.O.P, CL
Половинка : It will hurt
Брой мнения : 51
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M