Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 24 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 24 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Big Bang vs Shinee
3 posters
Страница 1 от 1
Re: Big Bang vs Shinee
Нито едната, нито другата. Но все пак, избирам SHINee. *SM stan*
Двете групи са напълно различни по стил. И всъщност, никога досега не съм виждала съревнование между двете ( за феновете говоря - VIPS vs Shawols ). Та, отплеснах се. Групите са различни по стил, визия, гласови, рап и танцьорски способности и етц. Няма на каква основа да ги сравнявам. Групите са добри, успешни, известни ( макар само ГД да се вясва, а другите четири Взрива да се покриват ), преуспяващи.
Хайде, това е от мен. хд
Двете групи са напълно различни по стил. И всъщност, никога досега не съм виждала съревнование между двете ( за феновете говоря - VIPS vs Shawols ). Та, отплеснах се. Групите са различни по стил, визия, гласови, рап и танцьорски способности и етц. Няма на каква основа да ги сравнявам. Групите са добри, успешни, известни ( макар само ГД да се вясва, а другите четири Взрива да се покриват ), преуспяващи.
Хайде, това е от мен. хд
Park Luna- SM Ent.
- БФФ : CL, Sulli., Zinger~, Minsu, The Cow Milka
Половинка : Ilhoon ;3
Брой мнения : 2362
Като не си виждала не значи, че няма ;d преди 2 години имаше едва ли не фенвойни кой е по-известен, защото тогава се твърдеше, че са Шайни.
Ениуейз ot5 на виповете не ми харесва. Вече няма хармония, няма приятелство... Basically вече са "групичката на Джи", която се състои от Ри и Йонг-Бе, а отцепниците от лагера са Десънг и Топ. Не може да има хейт между мембърите, което доста се усеща тези дни колкото и да не им се иска на виповете да признаят. Имам странното чувство, че и Топ и Джи-ди са насила държани в групата. Топ иска да се занимава с филми и му е през оная работа за Биг Банг, а на Джи каточели му харесва повече соло кариерата. Май-май само Ри се натиска за групата въпреки, че води 2938812803 предавания и какво ли още не.
В Шайни има повече емоция и идк чиирфул и всякаш се наслаждават на това, което правят. Тийм Шайни
Ениуейз ot5 на виповете не ми харесва. Вече няма хармония, няма приятелство... Basically вече са "групичката на Джи", която се състои от Ри и Йонг-Бе, а отцепниците от лагера са Десънг и Топ. Не може да има хейт между мембърите, което доста се усеща тези дни колкото и да не им се иска на виповете да признаят. Имам странното чувство, че и Топ и Джи-ди са насила държани в групата. Топ иска да се занимава с филми и му е през оная работа за Биг Банг, а на Джи каточели му харесва повече соло кариерата. Май-май само Ри се натиска за групата въпреки, че води 2938812803 предавания и какво ли още не.
В Шайни има повече емоция и идк чиирфул и всякаш се наслаждават на това, което правят. Тийм Шайни
Фенвойните са главно между VIPs & ELFs.
В BIGBANG като че ли приятелското отношение... някак си липсва. Мембърите се отдалечават един от друг. Докато при SHINee блика от такова.
Разбира се, не съм чак толкова запозната с отношенията между членовете на BB. За това покорно ще млънка, за да не изям боя от мамето. ;д
В BIGBANG като че ли приятелското отношение... някак си липсва. Мембърите се отдалечават един от друг. Докато при SHINee блика от такова.
Разбира се, не съм чак толкова запозната с отношенията между членовете на BB. За това покорно ще млънка, за да не изям боя от мамето. ;д
Park Luna- SM Ent.
- БФФ : CL, Sulli., Zinger~, Minsu, The Cow Milka
Половинка : Ilhoon ;3
Брой мнения : 2362
На Биг Банг музиката ми харесва повече, вече отношенията в двете групи не им ги знам много и не се интересувам чак толкова.
TaecYeon- JYP Ent.
- БФФ : Chansung, Jackson & Ok cat
Половинка : Ok cat
Брой мнения : 173
Similar topics
» Bang Bang, I shot you down, bang bang, you hit the ground
» Bang Bang, my baby shot me down.
» Shinee
» SHINee (샤이니)
» Big Bang
» Bang Bang, my baby shot me down.
» Shinee
» SHINee (샤이니)
» Big Bang
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M