Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 76 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 76 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
My world in little book
Страница 1 от 1
Lauren.- ♥ I live to let you shine ♥
- БФФ : Ice, Rebekah
Половинка : Chanyeol. <33
Брой мнения : 104
Re: My world in little book
17 October 2013
My birthday, but nobody care adout it!
Ето, че този ден настъпи ... отново. Пак съм си сама в бърлогата и пиша поредната простотия. Като никой път днес не съм на работа, ако въобще това може да се нарече работа. Да даваш разни алкохолни напитки на чичковци, които се напиват като мотики.Онзи Чаньол взе, че ми върза и сега се правим на щастлива двойка, но я моля ви се! Всички виждат, че може да ходим един до друг, но всеки мисли за различни неща. Аз за това как да си отмъстя, а той за това къде да си навре микрофона. Така го мразя, че понякога не мога да го издържам! Толкова е лигав, ушат, сладък и .. Лорън, съвземи се!
Всъщност какво толкова му е специалното на този така наречен рожден ден? Пха, ден като всички останали! Не го зачитам от както бях на 13. Това беше последния ми рожден ден с моето семейство. Подариха ми едни от най-прекрасните спомени и една блуза, която въпреки, че не ми става все още я пазя, заедно с гривната от брат ми. Буквално дни след 17-ти октомври те си отидоха. Видях ги .. всичко беше в кръв .. лежаха мъртви и от тогава съм сама. От тогава се боря с живота, защото ми отнеха ВСИЧКО. Останах без дом, без пукната пара, а как се добрах до тук и идея си нямам. Но знам, че ще се докопам до мистър Пак и ще го направя на решето. Само още малко трябва да повъртя онзи Чаньол и нещата ще се получат и ще отмъстя за мама, татко и брат ми и ще получа това, което ми се полага. Надявам се сега тримата да са на по-добро място и да са щастливи!
И всъщност честит рожден ден на мен! Единственото, което ще си пожелая в момента е плана ми да успее. И също така се надявам Еди поне тази вечер да дойде да спи на моето легло, защото ми е супер студено .-.
Re: My world in little book
17 November 2013
What the hell is wrong with me?
Аз съм идиот!Защо допуснах нещо такова да се случи? Що за дъщеря съм аз? Мама, татко и брат ми със сигурност в момента ме псуват отгоре и ме проклинат заради това, което стана.
Анжела беше права, когато ми каза онова на рождения ми ден. Обаче аз бях прекалено глупава, за да й повярвам и сега си патя от това. Трябваше да си отмъстя когато му беше времето. Но не! "Ще го измъчвам до край!" Вместо да го измъча аз, той ме П-О-Б-Ъ-Р-К-В-А в момента.
Този невероятно красив идиот, с невероятно сладката усмивка и уникално готините уши, който уж мразих, а сега като го видя и сърцето ми се разхлопва.
Трябва да му кажа с каква цел бях тръгнала с него. Той не обича хората да го лъжат. А след това, ако ме зареже като мръсно коте ще го разбера напълно и ще се отдалеча от него завинаги. И без друго вече и да искам няма да мога да му посегна. Той ми взе сърцето, душата, ума и всичко каквото имам. Никога не бях вярвала, че може човек да се влюби толкова дълбоко. И като се замисля .. той какво е виновен, че баща му е пълен кретен? Прекалено е късно да мислиш, Лорън. Прекалено е късно ..
В момента бих убила, за да чуя гласа му, за да го видя дори за секунда, за да се сгуша в него поне за малко и да усетя най-невероятния аромат на тази земя. Чаньол, какво ми направи..? КАКВО?
Similar topics
» Book Of Shadows or The Great Grimoire
» You know I take you to another world ♪
» My world in my clothes
» Welcome to my panda world
» The best clothe in the world, is the one that looks good, on you!
» You know I take you to another world ♪
» My world in my clothes
» Welcome to my panda world
» The best clothe in the world, is the one that looks good, on you!
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M