Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 61 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 61 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Can we party later on?
2 posters
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Can we party later on?
♦Seshine♦:Чака само да го запиша и ще ти кликна..
♦Seshine♦:готово!
♦Seshine♦: записах те Барби ;p
♦Seshine♦:готово!
♦Seshine♦: записах те Барби ;p
Sehun.- SM Ent.
- БФФ : Luhan. +Seulgi
Половинка : Bang Minah-,,More than friendship, less than relationship''
Брой мнения : 434
Bel~Air: Чудесно, и аз те записах ^^
Bel~Air: Амии ще чакам да ми звъннеш :Д
Bel~Air: Амии ще чакам да ми звъннеш :Д
Sojung- Loen Ent.
- БФФ : Sungjong,Ailee~
Половинка : Roronoa Zoro ♥ ♡
Брой мнения : 396
♦Seshine♦: Със сигурност ще ти звънна!;d
♦Seshine♦: ..Ъм ще ми разкажеш ли малко за себе си.Струваш ми се адски интересна и ..искам да те опозная.
♦Seshine♦: Боже ,осъзнах се след като го казах!Сори ,че така ти говоря -.-
♦Seshine♦: ..Ъм ще ми разкажеш ли малко за себе си.Струваш ми се адски интересна и ..искам да те опозная.
♦Seshine♦: Боже ,осъзнах се след като го казах!Сори ,че така ти говоря -.-
Sehun.- SM Ent.
Bel~Air: Няма нищо, дори не разбрах за кое по - точно се извиняваш :)
Bel~Air: Хмм...ами за мен...обичам животни, розово, козметика, както и да си пея най - различни неща.
Bel~Air: Мразя малко неща, които не са важни. Може да се говори доста за това, ако те интересува нещо по - специално, питай ^^
Bel~Air: Ами сега ти си наред :Д ии...благодаря ти, че имаш такова мнение за мен
Bel~Air: И аз много бих се радвала да те опозная ;рр
Bel~Air: Хмм...ами за мен...обичам животни, розово, козметика, както и да си пея най - различни неща.
Bel~Air: Мразя малко неща, които не са важни. Може да се говори доста за това, ако те интересува нещо по - специално, питай ^^
Bel~Air: Ами сега ти си наред :Д ии...благодаря ти, че имаш такова мнение за мен
Bel~Air: И аз много бих се радвала да те опозная ;рр
Sojung- Loen Ent.
♦Seshine♦: xD
♦Seshine♦: Както очаквах наистина си интересна
♦Seshine♦: Ами аз...не съм нещо особено.Темерут съм и има няколко неща на този свят които ме карат да се усмихвам xD Ти си едно от тях.
♦Seshine♦: Какво мразиш във хората и какво оценяваш в тях?
♦Seshine♦: Както очаквах наистина си интересна
♦Seshine♦: Ами аз...не съм нещо особено.Темерут съм и има няколко неща на този свят които ме карат да се усмихвам xD Ти си едно от тях.
♦Seshine♦: Какво мразиш във хората и какво оценяваш в тях?
Sehun.- SM Ent.
Bel~Air: Радвам се, че съм оправдала очакванията ти (blush)
Bel~Air: Е, със сигурност имаш и други качества, така че си нещо особено :) Ъм...сега и ти си от тях, защото и аз се усмихвам ^^
Bel~Air: Мразя, когато оценяват другите по дадени външни белези, и не искат да ги опознаят заради тях. Друго...не мисля, човешко е. Оценявам, когато признават грешките си и не бягат от отговорност. Харесва ми и когато са приятелски настроени. Ами при теб? Какво харесваш във хората и какво те дразни?
Bel~Air: Е, със сигурност имаш и други качества, така че си нещо особено :) Ъм...сега и ти си от тях, защото и аз се усмихвам ^^
Bel~Air: Мразя, когато оценяват другите по дадени външни белези, и не искат да ги опознаят заради тях. Друго...не мисля, човешко е. Оценявам, когато признават грешките си и не бягат от отговорност. Харесва ми и когато са приятелски настроени. Ами при теб? Какво харесваш във хората и какво те дразни?
Sojung- Loen Ent.
♦Seshine♦: Хубаво е човек да се усмихва
♦Seshine♦: Много си права обаче
♦Seshine♦: Ами аз...
♦Seshine♦: Много мразя лицемерите ,мразя фалшивите усмивки и погледи и думи и всичко..Мразя самочувствствието без покритие.Какво хресвам?Натуралността и добротата.Тя се усеща и се вижда ,когато я видя и веднага разбирам какъв е човека.Харесвам добрите хора.Но не и тези които са твърде невинни и безопасни .Нещо средно.Но важното е ,че щом видя човека веднага го усещам ,как говори ,гледа ,смее и си водя изводи ,които после трудно променям.Затова имам малко приятели обаче...
♦Seshine♦: Много си права обаче
♦Seshine♦: Ами аз...
♦Seshine♦: Много мразя лицемерите ,мразя фалшивите усмивки и погледи и думи и всичко..Мразя самочувствствието без покритие.Какво хресвам?Натуралността и добротата.Тя се усеща и се вижда ,когато я видя и веднага разбирам какъв е човека.Харесвам добрите хора.Но не и тези които са твърде невинни и безопасни .Нещо средно.Но важното е ,че щом видя човека веднага го усещам ,как говори ,гледа ,смее и си водя изводи ,които после трудно променям.Затова имам малко приятели обаче...
Sehun.- SM Ent.
Bel~Air: Мхм. А и усмихнатите хора са хубави.
Bel~Air: Хубаво е да можеш да преценяваш така. Аз не съм сигурна дали го мога.
Bel~Air: Ами честно казано, по - хубаво е да са малко и истински, отколкото някакави лъжци :/
Bel~Air: Това значи ли, че външният вид не играе чак толкова важна роля за мнението ти?
Bel~Air: Хубаво е да можеш да преценяваш така. Аз не съм сигурна дали го мога.
Bel~Air: Ами честно казано, по - хубаво е да са малко и истински, отколкото някакави лъжци :/
Bel~Air: Това значи ли, че външният вид не играе чак толкова важна роля за мнението ти?
Sojung- Loen Ent.
Seshine:Абсолютно!
Seshine:Ами много зависи...но всяко момче иска хубаво гадже нали?Ами аз съм по-скоро от онези малко хора за които външния вид не играе голяма роля ,но ако има...Не нещо се обърках.Мен не ме интересува как излежда някой,стига ми да му имам доверие и ...знам ли. ,но пак тъй наречената "красота" модорена в днешно време- сещаш се висок,с еди каква си прическа и не знам си какви очи ,такива хора за мен също са красиви.Всички са красиви.Следователно за мен всичко е равно.
Seshine:Лол ...аз и мойтя логика
Seshine:Ами много зависи...но всяко момче иска хубаво гадже нали?Ами аз съм по-скоро от онези малко хора за които външния вид не играе голяма роля ,но ако има...Не нещо се обърках.Мен не ме интересува как излежда някой,стига ми да му имам доверие и ...знам ли. ,но пак тъй наречената "красота" модорена в днешно време- сещаш се висок,с еди каква си прическа и не знам си какви очи ,такива хора за мен също са красиви.Всички са красиви.Следователно за мен всичко е равно.
Seshine:Лол ...аз и мойтя логика
Sehun.- SM Ent.
Bel~Air: Йей, не се омотах докато го схвана! ^^
Bel~Air: Интересен начин на мислене. Ами да, то каквото и да говорим, всеки човек първо гледа външния вид. Въпросът е как ще действа след това :3
Bel~Air: Имаш ли си идоли? Всмисъл от известните?
Bel~Air: Интересен начин на мислене. Ами да, то каквото и да говорим, всеки човек първо гледа външния вид. Въпросът е как ще действа след това :3
Bel~Air: Имаш ли си идоли? Всмисъл от известните?
Sojung- Loen Ent.
♦Seshine♦: Имам да ЮнО от TVXQ ми е мъжкия ,а женските са ми Тейон,Юна и Боа
♦Seshine♦:Това са ми.Ужасно много им се възхищавам и ги уважавам.
♦Seshine♦:Ами твоите?
♦Seshine♦:Това са ми.Ужасно много им се възхищавам и ги уважавам.
♦Seshine♦:Ами твоите?
Sehun.- SM Ent.
Bel~Air: Моите са...Рейн, Кан Ми Йон(Юн), и И Хьо Ри. Обожавам ги ^^
Bel~Air: Също много харесвам 5zic от MIB и Hoya от Infinite.
Bel~Air: Ааа и Иан Сомърхолдър :Д
Bel~Air: Мда, малко доста станаха, но имам навика да се възхищавам на доста хора :Д Със сигурност има и още, но главно първите трима са ми идоли, другите само си ги обичам.
Bel~Air: Също много харесвам 5zic от MIB и Hoya от Infinite.
Bel~Air: Ааа и Иан Сомърхолдър :Д
Bel~Air: Мда, малко доста станаха, но имам навика да се възхищавам на доста хора :Д Със сигурност има и още, но главно първите трима са ми идоли, другите само си ги обичам.
Sojung- Loen Ent.
Страница 2 от 2 • 1, 2
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M