Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 16 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 16 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Как се виждате след 15-20 години?
5 posters
Страница 1 от 1
Re: Как се виждате след 15-20 години?
На 29-34 години, щастливо женена и с деца :3 ( надявам се ) Живееща в Сеул и добър преводач. Лол. о3о
Park Luna- SM Ent.
- БФФ : CL, Sulli., Zinger~, Minsu, The Cow Milka
Половинка : Ilhoon ;3
Брой мнения : 2362
То е ясно, че всички искаме в Сеул, но също така е ясно, че нито един от нас няма да отиде там Проверила съм всичко. Изглежда ни евтино от наша гледна точка но:
1) Твърде скъп наем за заплатата, която ще получавате (Тоест, в долъри, 1100 заплата /на учител, което е доста добре платена професия/, 1000 наем. Отделно имаш да плащаш данъци и разноски.)
2) Същите тези гореспоменати данъци са твърде всиоки
3) 5-ever alone, защото азиатците се страхуват от бели жени и много рядко се получава да си намериш кореец. Всички сме гледали Саймън и Мартина. Имат ли фр-та корейци? 1-2 максимум. Вс останали са бели семейства. Както всички останали ютубъри в корея.
4) Стандартите за красота са твърде високи.
5) Ще се разсейваме много
6) Трудно ще си намери някой работа там освен като парт-тайм учител (както е доста трудно в БГ някой чужденец да си намери работа, колкото и добре да говори български)
7) Посолството на БГ е на майната си, да не говорим, че има 3ма-5ма българи в Сеул в момента.
НО ВСЕ ПАКККК. Мисля да завърша история на изкуството тук. Магистратура евентуално в Англия или Франция (магистратурата в Китай не ме урежда много, защото е само за текстилна обработка) Надявам, се че някой ден вятъра ще ме отвее в Пекин, Токио или Сеул. Първо ще съм гид в някой музей на руско, френско, английско и българско говорящи групички пък после.... надявам се да напиша някоя сатийка, да стана галеристка и така. Започвам уроци по корейски втория срок. Надявам се майка ми да не размисли в последния момент, но и така да стане ще се запиша на немски.
1) Твърде скъп наем за заплатата, която ще получавате (Тоест, в долъри, 1100 заплата /на учител, което е доста добре платена професия/, 1000 наем. Отделно имаш да плащаш данъци и разноски.)
2) Същите тези гореспоменати данъци са твърде всиоки
3) 5-ever alone, защото азиатците се страхуват от бели жени и много рядко се получава да си намериш кореец. Всички сме гледали Саймън и Мартина. Имат ли фр-та корейци? 1-2 максимум. Вс останали са бели семейства. Както всички останали ютубъри в корея.
4) Стандартите за красота са твърде високи.
5) Ще се разсейваме много
6) Трудно ще си намери някой работа там освен като парт-тайм учител (както е доста трудно в БГ някой чужденец да си намери работа, колкото и добре да говори български)
7) Посолството на БГ е на майната си, да не говорим, че има 3ма-5ма българи в Сеул в момента.
НО ВСЕ ПАКККК. Мисля да завърша история на изкуството тук. Магистратура евентуално в Англия или Франция (магистратурата в Китай не ме урежда много, защото е само за текстилна обработка) Надявам, се че някой ден вятъра ще ме отвее в Пекин, Токио или Сеул. Първо ще съм гид в някой музей на руско, френско, английско и българско говорящи групички пък после.... надявам се да напиша някоя сатийка, да стана галеристка и така. Започвам уроци по корейски втория срок. Надявам се майка ми да не размисли в последния момент, но и така да стане ще се запиша на немски.
*плаче* При мен има 4 варианта:
А) Успявам да вляза с кореистика в СУ, намирам програма, която да ме прати в Корея и се опитвам да живея някак (ще е адски трудно, но какво да се прави). Или ще се опитам като учител, или като преводач пък каквото стане (напълно съм съгласна с горното мнение относно живота в Корея, ужасен еее).
Б) Влизам пак с кореистика, после записвам педагогика и ставам учител по корейски.
В) Влизам с испански/английски в СУ или във Велико Търново (там има испански и английски в едно, което е супер, а и има лингвистика, т.е. превод на художествени текстове, което е точно това, което искам) ии ставам преводач. ;д
Г) Не става нищо от мен и завършвам жалкия си живот под някой мост.
Имам чувството, че последният вариант е най-възможен. Вие поне имате повече време да мислите >.<
А) Успявам да вляза с кореистика в СУ, намирам програма, която да ме прати в Корея и се опитвам да живея някак (ще е адски трудно, но какво да се прави). Или ще се опитам като учител, или като преводач пък каквото стане (напълно съм съгласна с горното мнение относно живота в Корея, ужасен еее).
Б) Влизам пак с кореистика, после записвам педагогика и ставам учител по корейски.
В) Влизам с испански/английски в СУ или във Велико Търново (там има испански и английски в едно, което е супер, а и има лингвистика, т.е. превод на художествени текстове, което е точно това, което искам) ии ставам преводач. ;д
Г) Не става нищо от мен и завършвам жалкия си живот под някой мост.
Имам чувството, че последният вариант е най-възможен. Вие поне имате повече време да мислите >.<
Последната промяна е направена от Bang Minah на Пон Ное 25, 2013 11:45 am; мнението е било променяно общо 1 път
Bang Minah- Loen Ent.
- БФФ : Daehyun., Chen., HongBin, Hyosung
Половинка : Sehun. - friends with benefits
Брой мнения : 1966
мога да напиша по някое време и бестселърът "Как к-рор-ът съсипа живота ми"
До преди 3 години исках да замина за Англия, но имайки предвид колко ни мразят там.
Ааа там за живота щях да казвам. Може да си намериш група във фейсбук на ученици и студенти. Ще си делите наема. Няма да е много приятно да живееш с 6 човека, всичките по-малки от теб, но поне ще ти излиза доста по-евтино.
До преди 3 години исках да замина за Англия, но имайки предвид колко ни мразят там.
Ааа там за живота щях да казвам. Може да си намериш група във фейсбук на ученици и студенти. Ще си делите наема. Няма да е много приятно да живееш с 6 човека, всичките по-малки от теб, но поне ще ти излиза доста по-евтино.
Напълно съм съгласна за книгата!!! :D :D
Ох, Англия просто затваря всички врати за българите, което е най-тъпото възможно нещо. =_= *смята да говори с кралицата на по чаша чай*
И мерси за съвета :33 Може да видя наистина за някоя група. :D Не се бях сещала. Е, да видим първо какво ще стане де ;д
Пожелавам успех на всички ви!!! ^_^
Ох, Англия просто затваря всички врати за българите, което е най-тъпото възможно нещо. =_= *смята да говори с кралицата на по чаша чай*
И мерси за съвета :33 Може да видя наистина за някоя група. :D Не се бях сещала. Е, да видим първо какво ще стане де ;д
Пожелавам успех на всички ви!!! ^_^
Bang Minah- Loen Ent.
- БФФ : Daehyun., Chen., HongBin, Hyosung
Половинка : Sehun. - friends with benefits
Брой мнения : 1966
Съгласна съм, че животът в Сеул за белите е ужасен. НО... Корейците предпочитат бели жени. Плюс това, не е задължително точно за кореец да се омъжа о___о Кой знае какъв ще е.. ;д
НАДЯВАМ се да отида да живея в Сеул, но като знам колко далечно и невъзможно изглежда, по-скоро ще отида в Париж, Лондон или някъде из умрялата Америка. Съгласна съм и на Китай :33
Иначе, имам няколко варианта:
1) Завършвам СУ с корейстика и ставам част от идиотите в българското посолство в Южна Корея. Това е свързано с много ходене насам-натам из градовете :3 А и си има екстри
2) Парти хард! Завършвам английска филология и ставам даскалица по английски на идиоти. ;д
3) Завършвам медицина, ставам хирург и МОЖЕ да ми позволят да оперирам, когато косата ми побелее..... хд
4) Пак завършвам медицина и ставам съдебен. Ще си говоря с трупове х33 Поне тези пациенти няма да се оплакват. Мога да ги тръшкам, мушкам, етц. Юхууу~~~ Аз и моето болно съзнание.
5) Завършвам английска филология и ставам писателка!? ( мечтата на майка ми, лол .-. )
6) Отивам под моста със Стейси-онни
7) Умирам преди да навърша 18. А, така!
..... Нататък нямам нищо. Намерих университет в Англия, в който има корейстика, но като видях таксите ми стана лошо. А и не ни приемат особено добре. Което още повече ми намалява шансовете. Сега като се замисля, ако вторият ми език се окаже немски, ще е добре о.о
НАДЯВАМ се да отида да живея в Сеул, но като знам колко далечно и невъзможно изглежда, по-скоро ще отида в Париж, Лондон или някъде из умрялата Америка. Съгласна съм и на Китай :33
Иначе, имам няколко варианта:
1) Завършвам СУ с корейстика и ставам част от идиотите в българското посолство в Южна Корея. Това е свързано с много ходене насам-натам из градовете :3 А и си има екстри
2) Парти хард! Завършвам английска филология и ставам даскалица по английски на идиоти. ;д
3) Завършвам медицина, ставам хирург и МОЖЕ да ми позволят да оперирам, когато косата ми побелее..... хд
4) Пак завършвам медицина и ставам съдебен. Ще си говоря с трупове х33 Поне тези пациенти няма да се оплакват. Мога да ги тръшкам, мушкам, етц. Юхууу~~~ Аз и моето болно съзнание.
5) Завършвам английска филология и ставам писателка!? ( мечтата на майка ми, лол .-. )
6) Отивам под моста със Стейси-онни
7) Умирам преди да навърша 18. А, така!
..... Нататък нямам нищо. Намерих университет в Англия, в който има корейстика, но като видях таксите ми стана лошо. А и не ни приемат особено добре. Което още повече ми намалява шансовете. Сега като се замисля, ако вторият ми език се окаже немски, ще е добре о.о
Park Luna- SM Ent.
- БФФ : CL, Sulli., Zinger~, Minsu, The Cow Milka
Половинка : Ilhoon ;3
Брой мнения : 2362
Споко, аз ще ги обсъдя тея работи с баба Елизабет, Бетиту, като се омъжа за принц Хари. Пък ще викам Джи-Ди да ми изнася концерти.
Бдв, Зари, не е вярно, че корейците предпочитат бели. Гледала съм мн клипчета (ест трябва да проуча всичко ) и вс казват, че даже ги е страх. Корейките предпочитат бели, но корейците не. Също така там е много трудно да си намериш някой с който да излезеш на среща. Не става да го спреш на улицата или да го срещнеш в някой бар. Трябва някоя обща приятелка, корейка, да те препоръча, да каже, че си мн мила, добра, скромна и тн.
Да не говорим, че за тях " слабо " и " нормална фигура " е нашето " анорексичка ". А и ще стърчим с 4 глави над останалите момичета.
Бдв, Зари, не е вярно, че корейците предпочитат бели. Гледала съм мн клипчета (ест трябва да проуча всичко ) и вс казват, че даже ги е страх. Корейките предпочитат бели, но корейците не. Също така там е много трудно да си намериш някой с който да излезеш на среща. Не става да го спреш на улицата или да го срещнеш в някой бар. Трябва някоя обща приятелка, корейка, да те препоръча, да каже, че си мн мила, добра, скромна и тн.
Да не говорим, че за тях " слабо " и " нормална фигура " е нашето " анорексичка ". А и ще стърчим с 4 глави над останалите момичета.
Хм, добър въпрос. Сега съм предпоследна година в ПГТ и със специалност Администрация. Смятам след като завърша 12-ти клас да отида в колежа по туризъм във Варна. От там могат да ме пратят навсякъде по света, в който и да е хотел. Целта ми е Дубай по напълно обясними причини. ;д
Но ако отида там и след това се омъжа и имам дете, майчинският е 1-2 месеца. След това имам два избора:
1. Да си гледам детето и да се откажа от работата. ;
2. Да го оставям на жена и да продължавам да работя.
Лично това, мен ме кара да откача при мисълта. Но сега е почти навсякъде така.. Но по-скоро предпочитам да си гледам детето, отколкото да работя и то почти да не ми вижда очите.
Та, виждам се работеща в Дубай ( дай Боже ) с добър съпруг и детенце.
Но ако отида там и след това се омъжа и имам дете, майчинският е 1-2 месеца. След това имам два избора:
1. Да си гледам детето и да се откажа от работата. ;
2. Да го оставям на жена и да продължавам да работя.
Лично това, мен ме кара да откача при мисълта. Но сега е почти навсякъде така.. Но по-скоро предпочитам да си гледам детето, отколкото да работя и то почти да не ми вижда очите.
Та, виждам се работеща в Дубай ( дай Боже ) с добър съпруг и детенце.
Si Woo- Woolim Ent.
- БФФ : Sander.
Половинка : Krystal~
Брой мнения : 273
Ми...като оставим настрана мечтите и надежди истината е ,че искам да се занимавам с музика или театър.Имам така да се каже заложба,защото от малка се занимавав с тях...майка ми е съдия ,а преди това е била следовател (като на по филмите хД) иии да се правиш на болна пред човек като нея се равнява на трудна роля в театъра рофл .И така.Мисля ,че щом имам таланта ,възможностите и желанието спокойно мога да си уредя като актриса.За в бъдеще имам и планове да се ява на Х Фактор ,трябва да направя само 16г. Отностно семейството...ъм ,не знам по-скоро искам да си осиновя дете ,защото мама ме прокле ,ащо имам дете ,то да е същото диване като мен хДД Колкото и да ми се иска съпруг кореец това няма да се получи,защото баща ни разтреля и мен и него .Много ги мрази.Мисля да следвам във Лондон,Италия или Германия.
Kwon Yuri- SM Ent.
- БФФ : Hwang Tiffany. & Takuya Terada
Половинка : -
Брой мнения : 2080
Similar topics
» Преди години, след изпълнението на "Secret Wedding"
» Честити 6 години ЕЛФство!
» Преди две години,Сеул
» На колко години е следващият?
» ЧЕТИРИ ГОДИНИ ШАЙНИ!!!! х333
» Честити 6 години ЕЛФство!
» Преди две години,Сеул
» На колко години е следващият?
» ЧЕТИРИ ГОДИНИ ШАЙНИ!!!! х333
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M