I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
I Just Wanna Be Happy~ EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
I Just Wanna Be Happy~ EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
I Just Wanna Be Happy~ EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
I Just Wanna Be Happy~ EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
I Just Wanna Be Happy~ EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
I Just Wanna Be Happy~ EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
I Just Wanna Be Happy~ EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
I Just Wanna Be Happy~ EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
I Just Wanna Be Happy~ EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 51 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 51 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

I Just Wanna Be Happy~

Go down

I Just Wanna Be Happy~ Empty I Just Wanna Be Happy~

Писане by Songmi. Вто Ное 26, 2013 12:56 am

I Just Wanna Be Happy~ Large
Songmi.
Songmi.
Pledis Ent.
Pledis Ent.

БФФ : The White Queen, Ren., Micky Yoochun
Половинка : .
Брой мнения : 140

Върнете се в началото Go down

I Just Wanna Be Happy~ Empty Re: I Just Wanna Be Happy~

Писане by Songmi. Вто Ное 26, 2013 1:03 am

Мило дневниче,  
За пореден път ми се наложи да почна в ново дневниче, заради онзи … тъпанар, идиот… аааа дразнещ ВЕЧЕ БИВШ лидер. Ето един повод за радост, още не съм се нарадвала като хората, че Хенри ни е лидер, той справя  толкова по-добре от Йонхи.  Добре може и аз да съм затворена и понякога гадна , но този честно ми лазеше  по нервите. Кой ще е той да ми чете дневника?! Това е нещо изключително лично... „ Аз си мислих ,че ще има нещо за мен” ...Тъпанар, е вече има нещо за него.  Може да е доволен!  Доплака ми се като успях да взема дневника си от него, той ...няма право да чете... Както и да е повече няма да се ядосвам с него, вече му я няма мазната гадна усмивчица наоколо , живота ми е малко по-хубав от обикновено. Както и да е стига за него, даже много време отделих за Йонхи. Не заслужава и толкова.
Нещо в последно време се чувствам по-самотна от обикновено… Мислих си , че като съм в група, всичко ще е по-добре. Пък и преди не ми пречеше самотата. Предпочитах я пред това, да съм с хора, които ми се правят само на приятели… Сега дори да съм заобиколена от хора , да съм с групата и да репетираме, аз пак чувствам някаква празнота необяснима. Не знам защо става така... Другите от групата са мили, но … не мога да споделям с никого, просто не мога и те ме мислят за студена… а с поведението си аз наистина заслужавам това определение. Може би трябва да поговоря с Рен, той би ме изслушал , но някакси не искам да го натоварвам с моите проблеми, а и нещо не ми се вижда в настроение или поне последния път беше така, което ме разтревожи. Трябва да му се обадя утре да видя как е просто.
Надявам се само това гадно чувство да ме остави скоро… Искам и аз да съм щастлива най-сетне…
Songmi.
Songmi.
Pledis Ent.
Pledis Ent.

Писане by Songmi. Пет Дек 20, 2013 1:05 am

Мило дневниче,
днес беше доста напрегнат ден, честно казано не исках да се виждам с никого или поне към края на деня. В началото на деня не беше така, даже напротив. Прекарвах си добре, накупих разни подаръци, но после нещо стана и да сега просто си седя и отново чувствам онази странна апатия.По едно време си мислих, че никой не го е грижа за мен. Но това не може да е така , нали? Имам предвид поне оппа и Рен би трябвало да ги е грижа... Да, така е, на тях мога да разчитам за всичко. Когато ме нападне тази апатия към всичко и всички се чувствам още по-гадна към всички. Просто не искам да комуникирам с никого в такива моменти, защото винаги има някой сърдит. Правя го и за тяхно добро... време да го осъзнаят.
Май ще си лягам, дано заспя бързо и не ме преследват повече такива мисли. Честно казано ми се иска да изкарам утре целия ден в леглото слушайки тъжни песни. Дали мога да го направя? Май не... имам твърде много задачи. Но, ако деня ми беше свободен определено щях да го направя. Ох, сега и главата ме боли, това е само от тези мисли. Не мога да се поддавам на емоциите си повече. Добре, ще се стегна и ще си мисля как всичко ще е наред... Или поне ще опитам...
Дано утре е по-хубав ден, но силна се съмнявам да е така...
Songmi.
Songmi.
Pledis Ent.
Pledis Ent.

Писане by Sponsored content

Sponsored content