I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
It's not too late, it's never too late.. EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
It's not too late, it's never too late.. EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
It's not too late, it's never too late.. EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
It's not too late, it's never too late.. EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
It's not too late, it's never too late.. EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
It's not too late, it's never too late.. EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
It's not too late, it's never too late.. EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
It's not too late, it's never too late.. EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
It's not too late, it's never too late.. EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 109 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 109 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

It's not too late, it's never too late..

Go down

It's not too late, it's never too late.. Empty It's not too late, it's never too late..

Писане by ♕ T.O.P ♕ Съб Ное 30, 2013 1:53 pm

It's not too late, it's never too late.. Diary-girl-ipod-pen-Favim.com-400175
♕ T.O.P ♕
♕ T.O.P ♕
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : .
Половинка : .
Брой мнения : 207

Върнете се в началото Go down

It's not too late, it's never too late.. Empty Re: It's not too late, it's never too late..

Писане by ♕ T.O.P ♕ Съб Ное 30, 2013 2:11 pm

親愛的日記,
Това не може да продължава така. Не издържам тук, в Корея. Липсва ми роден Китай. Защо, защо, защо? Защо нашите решиха, че трябва да се местим в друга държава? Какво ли не бих дала, за да се върна отново в Тайджоу. Сега ако се прибера и потропам на вратата на някой приятел, ще ме попита "Ти коя си?!", убедена съм. Искам да се върна там. Обичам това място. Тук единствените ми приятели са Мей Ли, Минджи и Сън Хи. Освен това, работата с Франческа Грийн е изключително трудна. Не знам дали се държи с мен така, само защото не съм корейка или просто иска от мен да стане нещо, което аз не искам - някаква развалина, която само трябва да си напъва проклетите гласни струни, да се вихри на сцената и да се прави на щастлива, че е в Корея само и само да не разочарова феновете си. Обичам феновете си, но просто не издържам. Носят се някакви смотани слухове, че госпожица Грийн обича най - много мен, но съм убедена, че не е вярно.
Ох.. не знам какво ще правя. Да се надяваме, че скоро ще мога да се върна в родината отново. Има много хора, които искам да навестя. Дали ще мога да разубедя нашите да се приберем в Китай макар и за малко? Корейците не ме харесват много. Правя се на пълен непукист, но всъщност, не издържам и умирам вътрешно. Но кой се интересува от това?! Имам чувството, че целият свят е срещу мен тук. Не се чувствам като себе си, нищо не е същото. Нищо..
Трябва да говоря ежедневно на този проклет корейски език, да пиша на корейски, съвсем скоро ще забравя китайската граматика, усещам. Добре, че е Мей Ли, с която винаги да мога да поговоря на родния език. Напомня ми на родината.. хубаво е да намериш китаец като теб в тази държава. Чух, че две от момичетата на Miss A също са родом от Китай, но не ги познавам. Обаче може би трябва? Объркана съм. Не мога да продължавам така.
Това е от мен засега, благодаря ти, че мога да ти споделя всичко..
♕ T.O.P ♕
♕ T.O.P ♕
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : .
Половинка : .
Брой мнения : 207

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите