Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 33 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 33 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Търся си друго
+144
Lee Joon.
Lucifer.
Sungjae┼
Minju
Jinwoo
Minhyuk~
joyϟ
SuHo.
Kyungri
Gohn.
KaN
Lee Jooyeon
Yoona~
Cao Lu
Suwoong
Jack.
Hyuna♡
Irene
Ah Yeon ♡
Wendy
Kris.
Kevin Kim
Yuna
Nari.
Suzy.
Roselyn
Chanyeol.
Zico
Jenissi
Lee Sun Hi
I.M
Gain.
Hyunseung
Kaeun.
Hongbin.
Kang Ha Na
Kyuhyun
Siwon
Hongki.
Nayeon
Xiumin
Kamelot.
Hwasa
James Lee
Yunhyeong
Haena
Suga
Youngjae.
Hyungsik.
Leo.
Dee Yeon
Sojung
Light.
Yuji
Jo Sojin
Jinhwan
Song Mino
Dara
Hero Jaejoong
Sungjong
Nastya.
Sayuri
Dahye
Songmi.
Mark
Mark.
Stella~
Vernon.
Winter
Sunhwa
Sunggyu~
Hun
|RIN|
Zelo
~LoLita
Kyungsoo
Tae-Hyun
Jeongmin.
➳Ashley
Uee
Jei
♕ T.O.P ♕
Lana
Bora.
Sander.
Si Woo
Seungyoon
Ravi.
Mei Li
CL
JiMin~
Kim Woo Bin
Loki.
Hwang Tiffany.
Park Bom
Jackson
Mint~
Seohyun.
Lee Taemin~
Yongguk
Ailee~
IU.
Takuya Terada
V
Sojin.
Taeyeon
-Lullaby-
Taeyong
Xero
Haru
Sulli
TaecYeon
Fei
Mei Feng
Daehyun.
Cheng Xiao
LE.
Hyuk.
Hyomin.
Hyorin.
ShiN
Hyejeong
Wonho
Kwon Yuri
L.Joe
U-know Yunho
Kim Bobby
Taehyun
Francheska Green.
Hyeri
Yoona.
Krystal~
Chen.
Sana.
YeSung
Soyou~
Ren.
Hoya.
Park Luna
Yano
Jessica.
Ice
Сторм.
G Dragon ♥
148 posters
Страница 16 от 27
Страница 16 от 27 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 27
Re: Търся си друго
Дааа ^.^ Ще ти пиша ЛС да се разберем :3Hyeri написа:Може ли аз?IU. написа:Някой да желае да ми е съквартирантче?
IU.- Loen Ent.
- БФФ : Hanbyul, Mark.
Половинка : None
Брой мнения : 73
Кристъл ще пропада ощее и още така че някой който да й отнеме девствеността й? това ще е жестока грешка която ще се пази в тайна rofl
Krystal~- SM Ent.
- БФФ : Sulli,Amber,Kai. ; Jiyeon.
Половинка : Si Woo ;3
Брой мнения : 468
Батко Хару е идеален за тази работаKrystal~ написа:Кристъл ще пропада ощее и още така че някой който да й отнеме девствеността й? това ще е жестока грешка която ще се пази в тайна rofl
Kyungsoo- SM Ent.
- БФФ : .
Половинка : .
Брой мнения : 144
В такъв случай,те вземам :3 Еѝ,сега ще ти драсна едно ЛС да се доразберем ^_[Haru написа:Батко Хару е идеален за тази работаKrystal~ написа:Кристъл ще пропада ощее и още така че някой който да й отнеме девствеността й? това ще е жестока грешка която ще се пази в тайна rofl
Krystal~- SM Ent.
- БФФ : Sulli,Amber,Kai. ; Jiyeon.
Половинка : Si Woo ;3
Брой мнения : 468
Някой/Някои с кой/ито да си спретне страхотно парти по случай рожденият си ден. Пола и години не са от значение, стига да можем да се забавляваме заедно.
Гост- Гост
Нека съм аз, нека съм аз, нека съм ааааз ~ *o*Ssun написа:Някой/Някои с кой/ито да си спретне страхотно парти по случай рожденият си ден. Пола и години не са от значение, стига да можем да се забавляваме заедно.
Vernon.- Pledis Ent.
- БФФ : Woozi, Mark., Stella~
Половинка : Yoon Mi
Брой мнения : 91
Взимам те за купона, но ще е в миналото.. Още подробности на ЛС или в скайп. :)Hyemi. написа:Нека съм аз, нека съм аз, нека съм ааааз ~ *o*Ssun написа:Някой/Някои с кой/ито да си спретне страхотно парти по случай рожденият си ден. Пола и години не са от значение, стига да можем да се забавляваме заедно.
Гост- Гост
Ами, търся някой, който да е изнасилил Джи А преди година-две. От тогава тя да има нещо като страх от по-интимно мъжко докосване.
ъ.. не.. нямам представа какво пиша???
ъ.. не.. нямам представа какво пиша???
Последната промяна е направена от Ji Ah на Пон Фев 10, 2014 6:01 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
Издирва се някой (по възможност известна личност, да движи с по - голяма компания), с който Чан Ли да се сприятели съвсем случайно (даже имам и идея как ще стане) и оттам да се запознава с повече хора, един вид да и помага да се приобщи към новата обстановка.:3
♕ T.O.P ♕- YG Ent.
Брой мнения : 207
Търси се жертва: момиче/жена, което Ашли да си е харесала, да и звъни и да я stalk-ва от време на време, но момичето да се опитва да се отърве от нея или да иска да бъдат просто приятелки (тук е по ваш избор) Причината може да бъде или че не харесва момичета, или че не харесва Ашли.
Обвързани, необвързани, не ме бърка, като се наложи ще се търпят заплахи от гаджета и т.н :Д
Обвързани, необвързани, не ме бърка, като се наложи ще се търпят заплахи от гаджета и т.н :Д
➳Ashley- Loen Ent.
- БФФ : ...
Половинка : ♥ Trafalgar Law ♥
Брой мнения : 51
Аз? :3➳Ashley написа:Търси се жертва: момиче/жена, което Ашли да си е харесала, да и звъни и да я stalk-ва от време на време, но момичето да се опитва да се отърве от нея или да иска да бъдат просто приятелки (тук е по ваш избор) Причината може да бъде или че не харесва момичета, или че не харесва Ашли.
♕ T.O.P ♕- YG Ent.
Брой мнения : 207
Търся този път някоя дама ,която ще е двойница на единствената ми любов (но тя е умряла т.т ).Двете много ще си си приличат и затова ще съм така потресен.Кхъм.Имам идея ,трябва ми само желаеща.Ще има бонус подробности на ЛС
Tae-Hyun- ♥ I live to let you shine ♥
- БФФ : Serri★ - let's laugh together
Половинка : No ,thank you
Брой мнения : 157
Tae-Hyun написа:Търся този път някоя дама ,която ще е двойница на единствената ми любов (но тя е умряла т.т ).Двете много ще си си приличат и затова ще съм така потресен.Кхъм.Имам идея ,трябва ми само желаеща.Ще има бонус подробности на ЛС
Аз?
Гост- Гост
Търси се някой от Infinite (ултимейт биасче ще и е), който Йоко почти ще успява да докара до нервен срив с постоянното и пищене колко много го обича и постоянното и мятане по врата му. Един вид ще е нещо като обсебена от него и често ще кара гаджето си да ревнува Евентуално ще пишем някъде, повече подробности на ЛС за желаещия ако се намери естествено:3
JiMin~- FNC Ent.
- БФФ : ♥Hyejeong♥
Половинка : Къде?
Брой мнения : 111
и аз искам~➳Ashley написа:Търси се жертва: момиче/жена, което Ашли да си е харесала, да и звъни и да я stalk-ва от време на време, но момичето да се опитва да се отърве от нея или да иска да бъдат просто приятелки (тук е по ваш избор) Причината може да бъде или че не харесва момичета, или че не харесва Ашли.
Jessica.- SM Ent.
- БФФ : Kwon Yuri, U-know Yunho
Половинка : Nothing can be more wonderful than that feel - Heechul ❤
Брой мнения : 173
Jessica. написа:и аз искам~➳Ashley написа:Търси се жертва: момиче/жена, което Ашли да си е харесала, да и звъни и да я stalk-ва от време на време, но момичето да се опитва да се отърве от нея или да иска да бъдат просто приятелки (тук е по ваш избор) Причината може да бъде или че не харесва момичета, или че не харесва Ашли.
Взимам те!!!!!!! ksadfkefjeroig *fangirl scream* Скоро очаквай нападение, най - вероятно по телефона.
➳Ashley- Loen Ent.
- БФФ : ...
Половинка : ♥ Trafalgar Law ♥
Брой мнения : 51
И аз кандидатствам~Tae-Hyun написа:Търся този път някоя дама ,която ще е двойница на единствената ми любов (но тя е умряла т.т ).Двете много ще си си приличат и затова ще съм така потресен.Кхъм.Имам идея ,трябва ми само желаеща.Ще има бонус подробности на ЛС
Dahye- ♥ I live to let you shine ♥
- Половинка : The only one Kim Dong Jun ♡
Брой мнения : 55
Вземам теб,защото годините ти са просто идеални! :) Веднага ще ти пишаQri написа:
Аз?
Tae-Hyun- ♥ I live to let you shine ♥
- БФФ : Serri★ - let's laugh together
Половинка : No ,thank you
Брой мнения : 157
Търся някое нормално момиче при което да съм се натресал.Ще плащам половината наем ,споко
Sayuri- ♥ I live to let you shine ♥
- БФФ : -
Половинка : omg why?
Брой мнения : 98
Аз? Водя се нормална xDDHiro написа:Търся някое нормално момиче при което да съм се натресал.Ще плащам половината наем ,споко
Takuya Terada- Loen Ent.
- БФФ : Only Lana ; and Cao Lu + Kwon Yuri :з
Половинка : |RIN|
Брой мнения : 1451
Ъ,казах ,че искам нормално,тоест напълно нормално същество ,което да обикновен гражданин ,не звезда. Така ,че ,сори ,но няма да си ти.Някоя друга??хДChae Yeon.~ написа:Аз? Водя се нормална xDDHiro написа:Търся някое нормално момиче при което да съм се натресал.Ще плащам половината наем ,споко
Sayuri- ♥ I live to let you shine ♥
- БФФ : -
Половинка : omg why?
Брой мнения : 98
Издирва се някой, който редовно да бъде търсен по телефона от Нами. Редовно ще го прецаква, вече сериозно ще се дразни от нея, а ако иска желаещият *ако се намери де xDD*, може и да пишем някъде ~
Nastya.- ♥ I live to let you shine ♥
- БФФ : Satan
Половинка : My soul belongs to the Devil
Брой мнения : 123
И аз да се разпиша тук.. Значи, трябват ми:
- Един индивид, който да е нает от AVEX, за да я научи на корейски език, тъй като тя си няма грам представа от породата на това животно. ;
- Психоложееееееее, где си? ;
- И едно момиче/момче, с което да са "приятели". По-точно, само Су ще си мисли, че са такива. Просто въпросният човек ще е мил с нея и нищо повече. Поредната халюцинация на най-малката Танака.
П.С.: Да не е от AVEX!!!
- Един индивид, който да е нает от AVEX, за да я научи на корейски език, тъй като тя си няма грам представа от породата на това животно. ;
- И едно момиче/момче, с което да са "приятели". По-точно, само Су ще си мисли, че са такива. Просто въпросният човек ще е мил с нея и нищо повече. Поредната халюцинация на най-малката Танака.
П.С.: Да не е от AVEX!!!
Последната промяна е направена от Sunako на Сря Фев 19, 2014 4:14 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Sungjong- Woolim Ent.
- БФФ : Sojung, Takuya Terada
Половинка : nobody, nobody perfect for me, nyah~
Брой мнения : 108
Ами аз ти се предлагам и за трите, ти избери за кое ще ме искаш (ако естествено ме искаш) ^^Sunako написа:И аз да се разпиша тук.. Значи, трябват ми:
Jeongmin.- DSP Ent.
- БФФ : HAHAHAHAHAH
Половинка : HELL NO! FAQ.
Брой мнения : 92
И така, ето пълен списък с това, което моя милост издирва ~
- FWB
- половинка (и на двата пола съм съгласна, според кандидатите ще се уточним кое, какво, що)
- някой бивш (а и бивша може, защо не?), с която да е била просто от скука, връзката им да не е била нищо за нея
- някой, който да търси редовно по телефона и да се базика, да го прецаква с нещо от време на време
- някой, който си мисли, че може да прецака прецакващия
- някой, който да я мрази
- някоя, от която да ревнува, защото се върти около мъжете и (които още не знаят, че са и такива)
- някой, който постоянно да и чете конско да спре да се облича така
- БФФ
- някой, който постоянно да и върви по задника и да и се обяснява в любов, но тя да не го отразява
- някой, с който се запознават по погрешка (примерно звъни на грешен номер, добавя грешен човек в скайп или нещо такова), а впоследствие се сприятеляват
- някой, който да има за приятел Мана, но тя вече отдавна да му е обърнала гръб, ще се уточним защо
Ами засега е това ^^
- FWB
- половинка (и на двата пола съм съгласна, според кандидатите ще се уточним кое, какво, що)
- някой бивш (а и бивша може, защо не?), с която да е била просто от скука, връзката им да не е била нищо за нея
- някой, който да търси редовно по телефона и да се базика, да го прецаква с нещо от време на време
- някой, който си мисли, че може да прецака прецакващия
- някой, който да я мрази
- някоя, от която да ревнува, защото се върти около мъжете и (които още не знаят, че са и такива)
- някой, който постоянно да и чете конско да спре да се облича така
- БФФ
- някой, който постоянно да и върви по задника и да и се обяснява в любов, но тя да не го отразява
- някой, с който се запознават по погрешка (примерно звъни на грешен номер, добавя грешен човек в скайп или нещо такова), а впоследствие се сприятеляват
- някой, който да има за приятел Мана, но тя вече отдавна да му е обърнала гръб, ще се уточним защо
Ами засега е това ^^
Nastya.- ♥ I live to let you shine ♥
- БФФ : Satan
Половинка : My soul belongs to the Devil
Брой мнения : 123
Страница 16 от 27 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 27
Страница 16 от 27
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M