Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 16 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 16 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
'Aww man..~
Страница 1 от 1
Re: 'Aww man..~
И така, мило мое шарено дневниче, за пръв път ще ти досаждам. Извинявай, ако пиша ситно, навик ми е. Даже учителите ми казваха да пиша по - едро, за да не им се налага да ползват лупа, докато ми четат писанията.
Аниме фестът наближава и вече имам перфектния костюм! Този път ще съм една мацка от G.I. Joe или Хатсуне Мику. Имам и двата костюма
А, да, заради косплея до одеве някакво четиригодишно китайче, което ме накараха да гледам ми каза "ти си какичка, която не е наред с акъла, защото постоянно се разкарваш с дрехи на рисувани човечета".Странно е почти колкото сестрата на гаджето. Да, точно така! Правилно разбра!Онова трейни в SM, за което Шугър беше писала по едно време, че е странна - Манами, знаеш ли я?Ама не аз мога да казвам кой е странен, понеже аз самата съм такава, но.. както и да е. От няколко дни ходя с брат и!Каташи е сладък. И готин. И слуша свястна музика!
Тук имало доста японци и отаку братчета/сестричета, да ти се похваля! И всичките са ми адски яки! О3О
И косплейърът да ти се похвали - скоро ще дебютирааааа! Не е ли перфектно? Да, знам!
Е, мисля, че засега това ти стига. Имам още нови непотвърдени инфота, ама за тях следващия път. Сайонара засега <3
- Йоко С.
Аниме фестът наближава и вече имам перфектния костюм! Този път ще съм една мацка от G.I. Joe или Хатсуне Мику. Имам и двата костюма
А, да, заради косплея до одеве някакво четиригодишно китайче, което ме накараха да гледам ми каза "ти си какичка, която не е наред с акъла, защото постоянно се разкарваш с дрехи на рисувани човечета".Странно е почти колкото сестрата на гаджето. Да, точно така! Правилно разбра!Онова трейни в SM, за което Шугър беше писала по едно време, че е странна - Манами, знаеш ли я?
Тук имало доста японци и отаку братчета/сестричета, да ти се похваля! И всичките са ми адски яки! О3О
И косплейърът да ти се похвали - скоро ще дебютирааааа! Не е ли перфектно? Да, знам!
Е, мисля, че засега това ти стига. Имам още нови непотвърдени инфота, ама за тях следващия път. Сайонара засега <3
- Йоко С.
JiMin~- FNC Ent.
- БФФ : ♥Hyejeong♥
Половинка : Къде?
Брой мнения : 111
Re: 'Aww man..~
Йо. Пак съм аз :3
Ако ти кажа кой най - нагло ми се натресе в Сеул ще паднеш от смях!И се води вече отаку и косплейър XDDDDDDDDDD
До преди някоя и друга годинка ми опяваше, че не съм била вред, задето "гледам анимационни филмчета за тригодишни", а сега ми цъфва из коридорите на Woolim, облечена като Инори от Guilty Crown -.-Даже някакво трейни ни сбърка -.- Сериозно?!Моля те, вървя аз и се мятам по врата на У Хьон както обикновено и виждам някакво корейче, което скача връз на Саюри врата, крещейки "АМНЕЗИЯ САН! ФЕН СЪМ НА КОСПЛЕИТЕ ТИ! МОЖЕ ЛИ АВТОГРАФ?!"Оле Господи.. и се оказа, че това дребното само си шие костюмите о.О
А за капак на всичко, се оказа, че била в тая звукозаписна вече втора година, каква ирония!
А и за дует ни готвят. Е, па чудесно! Няма що >.<
Обичкам си я, ама ми е ултра странно да я гледам как косплейва нещо! Та камо ли да ни бъркат!
И така, засега е това. Пиша само това, защото само това имам нужда да надраскам на хартия. До следващия път <3
- Йоко С.
Ако ти кажа кой най - нагло ми се натресе в Сеул ще паднеш от смях!И се води вече отаку и косплейър XDDDDDDDDDD
До преди някоя и друга годинка ми опяваше, че не съм била вред, задето "гледам анимационни филмчета за тригодишни", а сега ми цъфва из коридорите на Woolim, облечена като Инори от Guilty Crown -.-Даже някакво трейни ни сбърка -.- Сериозно?!Моля те, вървя аз и се мятам по врата на У Хьон както обикновено и виждам някакво корейче, което скача връз на Саюри врата, крещейки "АМНЕЗИЯ САН! ФЕН СЪМ НА КОСПЛЕИТЕ ТИ! МОЖЕ ЛИ АВТОГРАФ?!"Оле Господи.. и се оказа, че това дребното само си шие костюмите о.О
А за капак на всичко, се оказа, че била в тая звукозаписна вече втора година, каква ирония!
А и за дует ни готвят. Е, па чудесно! Няма що >.<
Обичкам си я, ама ми е ултра странно да я гледам как косплейва нещо! Та камо ли да ни бъркат!
И така, засега е това. Пиша само това, защото само това имам нужда да надраскам на хартия. До следващия път <3
- Йоко С.
JiMin~- FNC Ent.
- БФФ : ♥Hyejeong♥
Половинка : Къде?
Брой мнения : 111
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M