Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 25 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 25 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Are you hungry? I will cook for you!
+10
Tao.
Hansol.
Chen.
Chanyeol.
Kai.
SuHo.
Hyeri
Xiumin
Suzy.
Hyosung
14 posters
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Are you hungry? I will cook for you!
SMS:
Мацките идват и си отиват, само истинските приятели остават за цял живот.
Честит рожден ден, приятелю!
П.С - Един бонбон да ме беше почерпил поне ;Д
Мацките идват и си отиват, само истинските приятели остават за цял живот.
Честит рожден ден, приятелю!
П.С - Един бонбон да ме беше почерпил поне ;Д
Hansol.- Who?
- БФФ : Xero
Половинка : Hyejeong :3
Брой мнения : 259
*SMS*
Честит рожден ден! Много здраве, щастие, късмет, любов от нашата дружина, а другото - от магазина!
Честит рожден ден! Много здраве, щастие, късмет, любов от нашата дружина, а другото - от магазина!
Tao.- SM Ent.
- БФФ : EXO's members
Половинка : Solar.
Брой мнения : 216
SMS:
ОГРОМНО благодаря! :3 Твоите пожелания най-много ми харесаха. Лидерът е много сложен... ;хх Няма да направиш лошо ако забъркаш някоя и друга манджичка. Гладни сме!
ОГРОМНО благодаря! :3 Твоите пожелания най-много ми харесаха. Лидерът е много сложен... ;хх Няма да направиш лошо ако забъркаш някоя и друга манджичка. Гладни сме!
Kai.- SM Ent.
- БФФ : EXO's wolfs, Lee Taemin~, Krystal~, Seunghoon.
Половинка : Kara♥
Брой мнения : 433
SMS
Не говори така, Кьонгсу....
Прекарай рождения си ден добре, забавлявайте се с момчетата.
Не говори така, Кьонгсу....
Прекарай рождения си ден добре, забавлявайте се с момчетата.
Suzy.- JYP Ent.
- БФФ : Wooyoung, IU, Jiyeon
Половинка : No, thanks
Брой мнения : 169
SMS
Абе ей! Ще видиш ти едни дядовци... Благодаря за пожеланията, Кьонгсу! ;3 Готви, готви, че Чен иска торта ;д Не, че нещо... ;д
Абе ей! Ще видиш ти едни дядовци... Благодаря за пожеланията, Кьонгсу! ;3 Готви, готви, че Чен иска торта ;д Не, че нещо... ;д
Xiumin- SM Ent.
- БФФ : J-Da., N
Половинка : ~LoLita <3
Брой мнения : 159
SMS
Благодаря, Кьонг Су! ^__^ Сигурен съм, че каквото и да сготвиш отново ще си оближем пръстите до кокалчетата, че и повече дори ;д
Благодаря, Кьонг Су! ^__^ Сигурен съм, че каквото и да сготвиш отново ще си оближем пръстите до кокалчетата, че и повече дори ;д
Tao.- SM Ent.
- БФФ : EXO's members
Половинка : Solar.
Брой мнения : 216
SMS
Оппа ;333 ще се прибираш ли тази вечер?Днес аз съм готвила~ ..Ъм,моля те звънни ако имаш време, ам,мама се е притеснила не за друго :)
Оппа ;333 ще се прибираш ли тази вечер?Днес аз съм готвила~ ..Ъм,моля те звънни ако имаш време, ам,мама се е притеснила не за друго :)
Yoon Mi- JYP Ent.
- БФФ : Sojin. ; Light.( ♥ )
Половинка : -
Брой мнения : 59
/Отговор на обаждане/
Оппа ..*тихичко*При теб всико наред ли е?Нашите спат ,затова не вдигат..Иначе сме добре..З-защо звучиш така ?*с треперещо гласче*
Оппа ..*тихичко*При теб всико наред ли е?Нашите спат ,затова не вдигат..Иначе сме добре..З-защо звучиш така ?*с треперещо гласче*
Yoon Mi- JYP Ent.
Но-но-но..ти си добре нали??*притеснено*Притеснявам се за теб... *прошепва го адски тихо* Кхъм!Ами ...като за начало супа с кимчи ии ,ъх,булгоги
Yoon Mi- JYP Ent.
*мълчи*..Няма да питам в такъв случай...Няма да се прибираш?? *едвам не ревва и отново мълчи* Не мога да заспя..мисля си.
Yoon Mi- JYP Ent.
Мъхм,мхъм *мънка защото не може да говори* В-Всичко ще се оправи,оппа.Сигурна съм.Искам да си добре..Проблем ли?Ами всъщност..тоест!Не е сериозно.*насилен смях*
Yoon Mi- JYP Ent.
Кьонг Су ,не е нужно ...аз знам,спокойно.Не е нужно да се преструваш и насилваш.*трие си сълзичката* Хах,вече съм свикнала *горчив смях *
Yoon Mi- JYP Ent.
*мълчи и тихо подсмърча* Разбирам..оппа.Окей.Радвам се че поне те чух.Грижи се за себе си и внимавай!Лека нощ. *затваря бавно*
/Край на разговора/
/Край на разговора/
Yoon Mi- JYP Ent.
SMS
Благодаря за милите думи, Кьонг Су. Старая се и винаги ще се старая да съм добра майка за всички вас! ^^ А тортите .. сигурен ли си, че са 3? Дадоха ми само 1 .-." Мисля, че някой си е похапнал...
Благодаря за милите думи, Кьонг Су. Старая се и винаги ще се старая да съм добра майка за всички вас! ^^ А тортите .. сигурен ли си, че са 3? Дадоха ми само 1 .-." Мисля, че някой си е похапнал...
SuHo.- SM Ent.
- БФФ : EXO members; Sunggyu~; Siwon
Половинка : Anna
Брой мнения : 799
Обаждане:
КЬОНГ СУ ХЬООООНГ, ЛЮБОВНИКОООО, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Значи... Чета тук някакъв фен-фик с нас и си дърпам сополите и си бърша сълзичките т-т Много е тъжен. Просто... такава романтика удряме и двамата, особено аз. А ти ми готвиш. Усещаш ли романтиката, а? През телефона особено ;д
Та... взел съм ти един голям и един малък подарък. И обещавам, че повече НИКОГА няма да ти изневеря с Тао! т-т Поне във фик-а, хахаха.
КЬОНГ СУ ХЬООООНГ, ЛЮБОВНИКОООО, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Значи... Чета тук някакъв фен-фик с нас и си дърпам сополите и си бърша сълзичките т-т Много е тъжен. Просто... такава романтика удряме и двамата, особено аз. А ти ми готвиш. Усещаш ли романтиката, а? През телефона особено ;д
Та... взел съм ти един голям и един малък подарък. И обещавам, че повече НИКОГА няма да ти изневеря с Тао! т-т Поне във фик-а, хахаха.
Kai.- SM Ent.
SMS:
О, До Кьонг Су.
Ти, който си в кухнята и ни готвиш,
да се свети твоето име,
да се изтърка с гъба твоята кожа,
да ти се отмиришат кецовете Supra,
че още дълго време да си ни жив и здрав,
прав, корав, в сърцето здрав, в костите стабилен,
за да ни готвиш и да ни обичаш.
Защото, който не обича EXO е обречен
да се къпе с Тао до края на живота си.
П.С. Поет съм малко аз ;)
О, До Кьонг Су.
Ти, който си в кухнята и ни готвиш,
да се свети твоето име,
да се изтърка с гъба твоята кожа,
да ти се отмиришат кецовете Supra,
че още дълго време да си ни жив и здрав,
прав, корав, в сърцето здрав, в костите стабилен,
за да ни готвиш и да ни обичаш.
Защото, който не обича EXO е обречен
да се къпе с Тао до края на живота си.
П.С. Поет съм малко аз ;)
Chanyeol.- SM Ent.
- БФФ : Daehyun.
Половинка : Lauren. <3
Брой мнения : 282
*SMS*
Честит Рожден Ден, колега! Живот и здраве ти желая, другото ти си го имаш :)
Честит Рожден Ден, колега! Живот и здраве ти желая, другото ти си го имаш :)
Vernon.- Pledis Ent.
- БФФ : Woozi, Mark., Stella~
Половинка : Yoon Mi
Брой мнения : 91
SMS:
Честит рожден ден, Кьонг Су! :) Не знам какво да ти пожелая, защото ти си имаш всичко. Нека този рожден ден ти донесе толкова щастие, колкото ти даваш на всички хора, които познаваш! Пожелавам ти също така да имаш всичко, което не се купува с пари и пари за всичко останало!Ако я закъсаш от към пари - Сухо е насреща
Честит рожден ден, Кьонг Су! :) Не знам какво да ти пожелая, защото ти си имаш всичко. Нека този рожден ден ти донесе толкова щастие, колкото ти даваш на всички хора, които познаваш! Пожелавам ти също така да имаш всичко, което не се купува с пари и пари за всичко останало!
SuHo.- SM Ent.
- БФФ : EXO members; Sunggyu~; Siwon
Половинка : Anna
Брой мнения : 799
SMS:
Честит рожден ден, Кьонг Су ^^ Пожелавам ти всичко най-хубаво :)
Знам, че не съм добър от към пожеланията, но ме знаеш... Жалко, че няма да мога да ям отново от невероятните ти торти, но един ден... може би ^^
Честит рожден ден, Кьонг Су ^^ Пожелавам ти всичко най-хубаво :)
Знам, че не съм добър от към пожеланията, но ме знаеш... Жалко, че няма да мога да ям отново от невероятните ти торти, но един ден... може би ^^
Kris.- SM Ent.
- БФФ : EXO's idiots
Половинка : Nana~ :33 ♥♥♥
Брой мнения : 273
Ама... то стана без да искам т.т Не бях аз виновен! Тао ме прелъсти! И ти ми се разсърди. ;-; Недей се сърди, скуиши мое, моля те *говори жално РОФЛ* И беше в кухнята... на плота ти. Печеше курабийки и те нямаше за малко, когато това се случи. Сгреших, хьонг! *съдира се от смях*
Kai.- SM Ent.
А, мен има кой още да ме храни. Спокойно. Не казвай на Катрин, ама твоето е по-вкусно. Въпреки че обожавам онези... кюуфтенца.. абе, онези месни топчета от България. *пак се захилва*
Момент да видя къде беше онзи друг грях... Момент *чува се как скроли с мишката ; зачита със сериозен глас*
- Кьонг Су... - пристъпи Кай към него и го допря до стената.
- Д-д-да, Джонг Ин? - гласът на Ди Оу трепереше. Тих стон излезе от устните му, породен от студеният дъх на Кай върху кожата му.
- Единственият ми грях е, че те.... обичам.
*пак започва да се хили* Това е!
Момент да видя къде беше онзи друг грях... Момент *чува се как скроли с мишката ; зачита със сериозен глас*
- Кьонг Су... - пристъпи Кай към него и го допря до стената.
- Д-д-да, Джонг Ин? - гласът на Ди Оу трепереше. Тих стон излезе от устните му, породен от студеният дъх на Кай върху кожата му.
- Единственият ми грях е, че те.... обичам.
*пак започва да се хили* Това е!
Kai.- SM Ent.
Абе, аз принципно рядко чета, ама ми стана скучно сега и реших да се поразровя, за да се посмея. Катрин и Сон Унг ги няма още и не. Катрин не знае какви работи чета. И по-добре да не разбира, ха-ха.
А-а-а, спокойно! Първа кипра съм! ;д Хайде, след малко идвам! Муцкаа~ *мята мазна целувка и затваря още по-мазно*
А-а-а, спокойно! Първа кипра съм! ;д Хайде, след малко идвам! Муцкаа~ *мята мазна целувка и затваря още по-мазно*
Kai.- SM Ent.
SMS
Оппа,оппааа~ Много ме задържаха от тренировките и..и бяха забранили електронни устройства,ох , идвам си .Почти съм на спирката.Честит Рожден Ден,оппа! ♥♥♥ Много съжалявам ,че не успях първа да ти честитя на сутринта!
Оппа,оппааа~ Много ме задържаха от тренировките и..и бяха забранили електронни устройства,ох , идвам си .Почти съм на спирката.Честит Рожден Ден,оппа! ♥♥♥ Много съжалявам ,че не успях първа да ти честитя на сутринта!
Последната промяна е направена от Yoon Mi на Пон Яну 12, 2015 9:35 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Yoon Mi- JYP Ent.
*СМС*
И 'ко? Значии... родил си сe викаш и 'ко? xD Честит рожден ден там, не съм поканен на партито ти I assume? Нищо, и аз не съм ти купил подарък. Радвай се там, яж торти и дебелей. ~ I'll love you anyway, haha.
Troll, maybe? :))
И 'ко? Значии... родил си сe викаш и 'ко? xD Честит рожден ден там, не съм поканен на партито ти I assume? Нищо, и аз не съм ти купил подарък. Радвай се там, яж торти и дебелей. ~ I'll love you anyway, haha.
Troll, maybe? :))
Jae Hyun- YG Ent.
- БФФ : `Belle`
Брой мнения : 28
SMS:
Този СМС сериозно ми дойде като шамар :D Особено за meatballs-а. Нали се сещаш, че лично аз ще оценяват кой как се е справил, м? Само да си предал Ексо честа... ще видиш ти! ;х
Благодаря, хьонг! И дано ме обичаш отново във фик-а! Моля те! Иначе пускам сълзичка.
Този СМС сериозно ми дойде като шамар :D Особено за meatballs-а. Нали се сещаш, че лично аз ще оценяват кой как се е справил, м? Само да си предал Ексо честа... ще видиш ти! ;х
Благодаря, хьонг! И дано ме обичаш отново във фик-а! Моля те! Иначе пускам сълзичка.
Kai.- SM Ent.
Страница 2 от 2 • 1, 2
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M