Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 81 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 81 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
I'm stalker, I'm stalker :Д
2 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
I'm stalker, I'm stalker :Д
~Little_Star~ ви изпрати пълномощно...
Stella~- ♥ I live to let you shine ♥
- БФФ : Anna, Ilhoon, Vernon.
Половинка : the prince JB.
Брой мнения : 95
Re: I'm stalker, I'm stalker :Д
- Cheeks boy прие пълномощното на ~Little_Star~
- Cheeks boy: Халоу о3о
- Cheeks boy: Халоу о3о
Yano- Who?
- БФФ : JB.
Половинка : too little for this, too cute for this and forever TOO for everything.
Брой мнения : 465
~Little_Star~: Здравеей ^~^
~Little_Star~: Как си?
~Little_Star~: Ти си Со Санг Уон нали?
~Little_Star~: Как си?
~Little_Star~: Ти си Со Санг Уон нали?
- Cheeks boy: Да, аз съм Со Санг Уон. Но зависи кой пита.. Може и Яно да съм.
- Cheeks boy: Иначе... може да се каже, че съм добре. Ами ти?
- Cheeks boy: Иначе... може да се каже, че съм добре. Ами ти?
Yano- Who?
Половинка : too little for this, too cute for this and forever TOO for everything.
~Little_Star~: О супер значи не съм объркала! ^~^ много се радвам, че успях да се свържа с теб!
~Little_Star~: Яно ли? Що за име е това? ;д
~Little_Star~: Добре съм и аз горе-долу.
~Little_Star~: Яно ли? Що за име е това? ;д
~Little_Star~: Добре съм и аз горе-долу.
- Cheeks boy: Щом казваш, може и аз да се зарадвам, че си успяла да се свържиш с мен. XD
- Cheeks boy: Така ме знаят всички. :)
- Cheeks boy: Ами ти как се казваш?
- Cheeks boy: Така ме знаят всички. :)
- Cheeks boy: Ами ти как се казваш?
Yano- Who?
~Little_Star~: Амиии да се надяваме ;д
~Little_Star~: Хмм доообре предполагам, които и да са всички ;д
~Little_Star~: О да аз не се представих. Аз съм Стела. Ох, така се Пак Со Джин.
~Little_Star~: Ние сме братовчеди :)
~Little_Star~: Хмм доообре предполагам, които и да са всички ;д
~Little_Star~: О да аз не се представих. Аз съм Стела. Ох, така се Пак Со Джин.
~Little_Star~: Ние сме братовчеди :)
- Cheeks boy: Доста са хората, но както и да е.
- Cheeks boy: Братовчеди? Значи се казваш Пак Со Джин, а американското ти е Стела... Не мога да включа в момента...
- Cheeks boy: Братовчеди? Значи се казваш Пак Со Джин, а американското ти е Стела... Не мога да включа в момента...
-after 5 minutes-
- Cheeks boy: Ти си онази Со Джин, която постоянно си играеше с мен и ми подаряваше шоколадово мляко преди години, когато бях малък?! :O
Yano- Who?
~Little_Star~: Е добре де, извинявай...
~Little_Star~: Мхм, да, точно така
*седи и чака да се сети...*
~Little_Star~: Точно така дребосък! ;3 Да, задължително карах мама да минем през магазина преди да дойдем у вас ;д Обичаш ли още шоколадово мляко? ;д
~Little_Star~: Мхм, да, точно така
*седи и чака да се сети...*
~Little_Star~: Точно така дребосък! ;3 Да, задължително карах мама да минем през магазина преди да дойдем у вас ;д Обичаш ли още шоколадово мляко? ;д
- Cheeks boy: Шегуваш ли се?!?!? Аз съм шокоаналитик откакто се помня!!!! Т^Т Обожавам всичко, което съдържа шоколад. Само на марципанът не съм голям фен, но пак го ям :333
- Cheeks boy: Дори в момента си похапвам шоколад. Милка с Орео ;р;
- Cheeks boy: Ти в Калифорния ли си още?
- Cheeks boy: Дори в момента си похапвам шоколад. Милка с Орео ;р;
- Cheeks boy: Ти в Калифорния ли си още?
Yano- Who?
~Little_Star~: Една голяма кошница с шоколадови изделия имаш от мен щом се видим! :3
~Little_Star~: Любимия ми! Запази на любимата си братовчедка малко! ;д
~Little_Star~: Ами това е една от главните причини да те търся. Аз се прибрах, така де в Корея съм и нашите не са очаровани ;дд
~Little_Star~: Любимия ми! Запази на любимата си братовчедка малко! ;д
~Little_Star~: Ами това е една от главните причини да те търся. Аз се прибрах, така де в Корея съм и нашите не са очаровани ;дд
- Cheeks boy: Недей, моля те. Захарен диабет ще получа вече от този шоколад... Но не се отказвам от него! Това ми е смисъла на живота направо. Но пък и ставам по-пухкав о3о
- Cheeks boy: Вече свърши. I'm sorry ;w;
- Cheeks boy: Ооо, в Корея си о_о Кой град? Къде си отседнала? От колко време? Защо чак сега ме търсиш?! ;~~;
- Cheeks boy: Вече свърши. I'm sorry ;w;
- Cheeks boy: Ооо, в Корея си о_о Кой град? Къде си отседнала? От колко време? Защо чак сега ме търсиш?! ;~~;
Yano- Who?
~Little_Star~: Eee добре де, но поне шоколадово мляко ще ти донеса задължително ;3
~Little_Star~: Олее нямам търпение да те видя и да ти нащипя бузките! ;33
~Little_Star~: Т.Т тъжно...
~Little_Star~: Ами... е Сеул съм... от 2 месеца. Съжалявам... просто исках да покажа на нашите, че сама ще се справя без да търся помощ от роднини...
~Little_Star~: Олее нямам търпение да те видя и да ти нащипя бузките! ;33
~Little_Star~: Т.Т тъжно...
~Little_Star~: Ами... е Сеул съм... от 2 месеца. Съжалявам... просто исках да покажа на нашите, че сама ще се справя без да търся помощ от роднини...
- Cheeks boy: Искаш ли да ти покажа какви бузки съм направил? Нуните не спират да ме щипят .___. Но пък поне получавам някакво внимание, хаха :D :D :D
- Cheeks boy ви изпраща файл
- Cheeks boy: Някъде си отседнала или имаш приятел и живееш при него???
- Cheeks boy ви изпраща файл
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
- Cheeks boy: Някъде си отседнала или имаш приятел и живееш при него???
Yano- Who?
~Little_Star~: Охоо нуни... така ли? Ей, дребосък опасен си! ;3 Да не трябва да гоня някакви накрая ;д
~Little_Star~: Олее колко си ми сладък и пораснал! ;3 Приготви се за много щипане на бузи! ;3
~Little_Star~: Не... аз и приятел ;д Така де всички тук са луднали по тоя к-поп и не знам къде се намирам още ;д
~Little_Star~: Живея под наем в едно малко жилище-
~Little_Star~: Олее колко си ми сладък и пораснал! ;3 Приготви се за много щипане на бузи! ;3
~Little_Star~: Не... аз и приятел ;д Така де всички тук са луднали по тоя к-поп и не знам къде се намирам още ;д
~Little_Star~: Живея под наем в едно малко жилище-
- Cheeks boy: Няма да ти се наложи да ги гониш. Всичките си имат приятели. А и аз не искам да се обвързвам все още. На 18, за Бога. хД
- Cheeks boy: Свикнал съм, нуна. Имам трейнинг. Всеки ден ми мачкат и щипят бузите O___O
- Cheeks boy: Стига, бе! Идвай у нас да живееш -.- За какво си даваш парите да живееш под наем? А и евтините апартаменти под наем са пълна мизерия. Тцц... Идваш у нас! Ясно? Леле.. мама и тате така ще ти се зарадват атфхж
- Cheeks boy: Бтв, дай да те видя, че да не те подмина случайно по улицата и да не те позная ;w;
- Cheeks boy: Колкото до к-поп-а.. да, известен е. Но аз лично предпочитам рап~ Да знаеш, че съм рапър о3о
- Cheeks boy: Свикнал съм, нуна. Имам трейнинг. Всеки ден ми мачкат и щипят бузите O___O
- Cheeks boy: Стига, бе! Идвай у нас да живееш -.- За какво си даваш парите да живееш под наем? А и евтините апартаменти под наем са пълна мизерия. Тцц... Идваш у нас! Ясно? Леле.. мама и тате така ще ти се зарадват атфхж
- Cheeks boy: Бтв, дай да те видя, че да не те подмина случайно по улицата и да не те позная ;w;
- Cheeks boy: Колкото до к-поп-а.. да, известен е. Но аз лично предпочитам рап~ Да знаеш, че съм рапър о3о
Yano- Who?
~Little_Star~: Харесва ми как мислиш ;д доволна съм значи ;3 Няма да се налага да те пазя за сега :д
~Little_Star~: Горкичкото, само да не щипят силно ;д
~Little_Star~: Ама... не знам дали ще ми е удобно... не искам да ви се натрапвам все пак ;х О прати на вашите много поздрави! ;3
~Little_Star~: Ако ме подминеш няма да ти го простя! ;д
~Little_Star~ ви изпраща файл
~Little_Star~: Горкичкото, само да не щипят силно ;д
~Little_Star~: Ама... не знам дали ще ми е удобно... не искам да ви се натрапвам все пак ;х О прати на вашите много поздрави! ;3
~Little_Star~: Ако ме подминеш няма да ти го простя! ;д
~Little_Star~ ви изпраща файл
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
- Cheeks boy: Имал съм приятелки, но точно сега не съм заинтересован. По-нататък, като сложа някоя и друга годинка отгоре, може и да си потърся приятелка. :3
- Cheeks boy: Как ще е нахално?! о.о Разбира се, че ще те вземем да спиш у нас. Ще им изпратя ^^ И ти прати на вашите, когато се свържеш с тях. Рибената супа на леля малко ми липсва xD
- Cheeks boy: Со Джин-нунааааа, много си красива тт-тт Сигурно много мъжки сърца си разбила. Хьонг в момента е до мен и лигите му изкапаха направо -_-"
- Cheeks boy: Просто... мога да рапирам ;33 И съм ъндърграунд рапър. Известен съм като Snoopy Swaggy.
- Cheeks boy: Как ще е нахално?! о.о Разбира се, че ще те вземем да спиш у нас. Ще им изпратя ^^ И ти прати на вашите, когато се свържеш с тях. Рибената супа на леля малко ми липсва xD
- Cheeks boy: Со Джин-нунааааа, много си красива тт-тт Сигурно много мъжки сърца си разбила. Хьонг в момента е до мен и лигите му изкапаха направо -_-"
- Cheeks boy: Просто... мога да рапирам ;33 И съм ъндърграунд рапър. Известен съм като Snoopy Swaggy.
Yano- Who?
~Little_Star~: Това ми харесва, но да ми ги водиш за одобрение! Не искам някоя неподходяща да ти завърти главата! ;д
~Little_Star~: Ами... добре, ще си помисля тогава. Знам, че ще е забавно и друго е да си сред семейство. Да ти призная и на мен ми липсват манджите на мама Т.Т Трябва да започна да развивам готварските си умения в най-скоро време май...
~Little_Star~: Благодаря ти, не ме карай да се изчервявам обаче. ;д Всъщност николко мъжки сърца не съм разбила. ;д Кой твой хьонг?
~Little_Star~: Ооо така ли? ;3 Ама това е много хубаво! Искам да те чуя като се видим! Задължително!
~Little_Star~: Ами... добре, ще си помисля тогава. Знам, че ще е забавно и друго е да си сред семейство. Да ти призная и на мен ми липсват манджите на мама Т.Т Трябва да започна да развивам готварските си умения в най-скоро време май...
~Little_Star~: Благодаря ти, не ме карай да се изчервявам обаче. ;д Всъщност николко мъжки сърца не съм разбила. ;д Кой твой хьонг?
~Little_Star~: Ооо така ли? ;3 Ама това е много хубаво! Искам да те чуя като се видим! Задължително!
- Cheeks boy: Е-е-е, нуна XDD Добре, ще ти ги водя за одобрение ^__^ Ама ако не ги одобриш, няма да те слушам. ;3 хД Искам да си изпатя сам, а не да ме предпазваш.
- Cheeks boy: Не мисли, ами идвай! .-. След малко ще говоря с мама и татко, за да ти приготвят стая :3
- Cheeks boy: НЕ СИ РАЗБИВАЛА МЪЖКИ СЪРЦА?! О.О И, ами, те всъщност са общо 12 хьонговците, но аз съм най-малък. На Те Янг-хьонг му изкапаха лигите. Ке-ке. Имам яка братовчедка.
- Cheeks boy: Да знаеш, че съм като куче (rofl)
- Cheeks boy: Не мисли, ами идвай! .-. След малко ще говоря с мама и татко, за да ти приготвят стая :3
- Cheeks boy: НЕ СИ РАЗБИВАЛА МЪЖКИ СЪРЦА?! О.О И, ами, те всъщност са общо 12 хьонговците, но аз съм най-малък. На Те Янг-хьонг му изкапаха лигите. Ке-ке. Имам яка братовчедка.
- Cheeks boy: Да знаеш, че съм като куче (rofl)
Yano- Who?
~Little_Star~: Тц тц, добре де, добре, ама само някоя да те нарани лошо и пише! Знаеш каква ставам като ме ядосат ;д
~Little_Star~: Ами ..сигурен си, че няма да е проблем, така ли?
~Little_Star~: Той хубав ли е? :3 На колко е? Казвай бързо! ;д Как така имаш 12 хьонговци?
~Little_Star~: По скоро си те представям като малко кученце от онези сладките ;3
~Little_Star~: Ами ..сигурен си, че няма да е проблем, така ли?
~Little_Star~: Той хубав ли е? :3 На колко е? Казвай бързо! ;д Как така имаш 12 хьонговци?
~Little_Star~: По скоро си те представям като малко кученце от онези сладките ;3
- Cheeks boy: Ставаш много страшна, когато се ядосаш. Затова ще гледам да не те ядосвам ^^ Не искам да ям бой от собствената си братовчедка...
- Cheeks boy: Как ще има проблем?! Ти чуваш ли се изобщо?!?
- Cheeks boy: Хьонг е колкото теб. И е хубав. Поне според момичетата. ;д Това са приятелите ми. 12 са на брой в бандата, а аз съм 13-тия изтърсак XD
- Cheeks boy: Аз съм пинчер!!!
- Cheeks boy: Как ще има проблем?! Ти чуваш ли се изобщо?!?
- Cheeks boy: Хьонг е колкото теб. И е хубав. Поне според момичетата. ;д Това са приятелите ми. 12 са на брой в бандата, а аз съм 13-тия изтърсак XD
- Cheeks boy: Аз съм пинчер!!!
Yano- Who?
~Little_Star~:Нали знаеш, че ти си ми слабост, все пак си ми любимия братовчед ;д и да искам не мога да ти се ядосам ;д
~Little_Star~: Щом няма проблем ме очаквайте в най-скоро време ^^ Събирам си багажа и пристигам! ;д
~Little_Star~:Ооо добре бих се запознала с този ти хьонг ;3 :Д Ааа вие сте банда...трябва да ми разкажеш по-подробно ;д
~Little_Star~: Пинчер? ;д Сериозно? Те са малки и злобнички ;д Понякога ме е страх от тях!
~Little_Star~: Щом няма проблем ме очаквайте в най-скоро време ^^ Събирам си багажа и пристигам! ;д
~Little_Star~:Ооо добре бих се запознала с този ти хьонг ;3 :Д Ааа вие сте банда...трябва да ми разкажеш по-подробно ;д
~Little_Star~: Пинчер? ;д Сериозно? Те са малки и злобнички ;д Понякога ме е страх от тях!
- Cheeks boy: Че как няма да съм ти любимия? Аз съм толкова сладък, гушклив, пухкав и търпелив ;33 (hug) Затова нуна няма за какво да ми се ядосва (sun)
- Cheeks boy: Идваш ВЕДНАГА!!!! Ясно? Казваш ми улицата, на която си, идвам и те прибирам у нас.
- Cheeks boy: Ще ти обясня веднага щом дойдеш у нас :) И с всичките хьонговци ще те запозная ^__^
- Cheeks boy: Да, аз съм Пинчер! Само дажфкам, скачам насам-натам и злобея... понякога. :D
- Cheeks boy: Идваш ВЕДНАГА!!!! Ясно? Казваш ми улицата, на която си, идвам и те прибирам у нас.
- Cheeks boy: Ще ти обясня веднага щом дойдеш у нас :) И с всичките хьонговци ще те запозная ^__^
- Cheeks boy: Да, аз съм Пинчер! Само дажфкам, скачам насам-натам и злобея... понякога. :D
Yano- Who?
~Little_Star~: Точно така! Как си знаеш! ;33 САмо да се видим и ще те нагушкам и нащипя бузките. Направо вече нямам търпение!
~Little_Star~: Идвам, идвам! ;д Не се безпокой и сама ще се оправя до вас, няма нужда да се разкарваш. ;3
~Little_Star~: Ооо ще е много забавно и ще ми е интересно да разбера, с какво се занимаваш ^.^
~Little_Star~: Няма лошо да се злобее понякога ;д и да показваме лошата си страна ;дд Но само като го заслужават хората! ;д
~Little_Star~: Идвам, идвам! ;д Не се безпокой и сама ще се оправя до вас, няма нужда да се разкарваш. ;3
~Little_Star~: Ооо ще е много забавно и ще ми е интересно да разбера, с какво се занимаваш ^.^
~Little_Star~: Няма лошо да се злобее понякога ;д и да показваме лошата си страна ;дд Но само като го заслужават хората! ;д
Страница 1 от 2 • 1, 2
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M