I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Бар "Light up"                    EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Бар "Light up"                    EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Бар "Light up"                    EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Бар "Light up"                    EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Бар "Light up"                    EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Бар "Light up"                    EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Бар "Light up"                    EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Бар "Light up"                    EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Бар "Light up"                    EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 100 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 100 Гости :: 1 Bot

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Бар "Light up"

+2
Kwon Yuri
G Dragon ♥
6 posters

Go down

Бар "Light up"                    Empty Бар "Light up"

Писане by G Dragon ♥ Чет Фев 16, 2012 8:21 pm

Бар "Light up"                    Bar_uva
G Dragon ♥
G Dragon ♥
Green Ent.
Green Ent.

БФФ : Mint~;Bang Yong Guk;
Половинка : single
Брой мнения : 1849

https://k-popworldrpg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Бар "Light up"                    Empty Re: Бар "Light up"

Писане by Kwon Yuri Чет Окт 18, 2012 12:23 pm

-Какъв идиот!Чист тъпак!-коментираше Юри докато гледаше тъжното лице на Юна.-Не мога да повярвам,че си му повярвала!Този е кръгъл тъпанар защо си се захванала с него.
-Незнам,незнам!-проплака тя.-Сега какво да правя?
-Зарежи го!-твърдо предложи Юл докато отпиваше от водата си.
-Не!Как?!Защо?-възрази Юна.
-Как така защо?Той те лъже и манипулира,а ти пак ще ходиш при него!Глупачка!Казвам ти остави го.
-Юри понякога си много груба!
Бившата членка на SNSD просто вдигна рамене.
-Но съм права!
Юна се нацупи и се облегна назад сърдита.
-Офф много добре знаеш,че не греша!Защо сега ще ми се сърдиш?Сърди се на оня.-не издържа Юри.
След крадко мълчание Юна се изправи и извади телефона си.
-Оппа!?Ти си лъжец!Не мога да повярвам,че съм те харесела!Къса ме!
-Знаех си!...-тихо каза Юри и се усмихна доволно.
Щом приключи с разговора си момичето погледна към Юл.
-Беше права онни!
-Хехее знам!-възгордя се тя.-Ще отда до бара да си поръчам един коктейл.Искаш ли да те черпя?-попита я.Юна поклати отрицателно глава.Бившата членка на SNSD се изправи и тръгна към бара.
-Коктейл "Florida"-поръча си без дори да поглежда бармана.
-Окей!-отвърна й той усмихнат и се зае да и прави коктела.След като го направи и го подаде.
-Заповядайте!-намигна й.
-Мерси.-студено отвърна Юри, пое високата чаша в ръцете си и тръгна към масата където я чакаше Юна.Беше почти стигнала до там докато някакъв кретен не я блъсна.
-Хеййй!По-внимателно!-бързо каза момичето и погледна въпросното лице.-ТИИ?!!-сепна се като видя ХюнСънг от BEAST.
Точно него от групата не можеше да изтрае.Въобще не го понасяше.И той нея също откакто веднъж не се бяха скарали за нещо тъпо пред всиките си приятели.Бяха се изложили.От тогава много я дразнеше това момче!
Kwon Yuri
Kwon Yuri
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Hwang Tiffany. & Takuya Terada
Половинка : -
Брой мнения : 2080

Писане by L.Joe Пет Окт 19, 2012 9:04 am

Денят на ХюнСънг днес мина ужасяващо скучно...
По принцип той си падаше повече по адреналина, от колкото по уединението!!
Днес целият ден беше само едно лежане пред телевизора.От време на време ставаше за да хапне нещо и отново сядаше пред някой канал да гледа нещо интересно, но така и не се намираше.Сякаш целият ден се е наговорил срещу него!!
Той въздъхна и погледна часовника.Показваше почти осем часа!!
ХюнСънг се ококори пред него и постоя така няколко минути.... нима беше прекарал една част от живота си, гледайки скучни предавания!?
- Божеее!! - въздъхна той отново.- Няма да стане!!Сега се оправям и изчезвам в първия бар, който видя!!
Той така и направи.Преоблече се, оправи си косата и излетя със светлинна скорост през вратата.
Разхождаше се по улицата и видя пред него Бар "Light Up".
Подсмихна се и се отправи натам.
Влезе и се огледа.Имаше доста хора.Някъде на бара между останалите хора видя и любимата си "приятелка" Юри!!
Отново се подсмихна (излишен спам: Въй, вече му става навик!! хДДД) и след това се огледа за свободни места.
Извади телефона си и го сложи до ухото си все едно говори с някой и тръгна към Юри.Когато тя минаваше покрай него, той я бутна.
-Хеййй!По-внимателно!-веднага каза тя и погледна към момчето.-ТИИ?!!
- Какво беше това "ТИИ!?"- той я изимитира- ... и не ми казвай да внимавам!!Сега заради теб прекъснах невероятно важен разговор, от който ми зависеше живота!!
Каза това бързо и с лека нотка на гняв, но всъщност се чудеше как да не избухне в смях!!
Много обичаше да дразни това момиче.Тя винаги му се връзваше, но лошото беше, че повечето пъти наистина след тези негови номера наистина се скарваха, и то не за сериозни неща, а за глупости!!!Глупости от сорта на "Защо си облякла такава блуза!?" и "Не зависи от теб какво ще обличам, даже го нося нарочно, че да те дразня!!"
- Така, че внимавай къде вървиш, да не си някакъв ... кон с капаци и не можеше да виждаш на никъде освен на пред!?

П.П. Извинявай, че се забавих толкова, но вчера нямах никаква муза!!Надявам се, не се сърдиш! хДД
L.Joe
L.Joe
Who?
Who?

БФФ : Only one Haena <3
Половинка : Na Yeon.
Брой мнения : 86

Писане by Kwon Yuri Пет Окт 19, 2012 9:39 am

- Какво беше това "ТИИ!?"- изимитира я той.- ... и не ми казвай да внимавам!!Сега заради теб прекъснах невероятно важен разговор, от който ми зависеше живота!!-зафилософства той.Юри го погледна с поглед пълен с омраза.- Така, че внимавай къде вървиш, да не си някакъв ... кон с капаци и не можеше да виждаш на никъде освен на пред!?-нагло довърши той.Юри изтръска едната си ръка понеже се беше поляла с коктейла и отново погледна мъжът.
-Първо!...Кой глупак ще се хаби да говори с дечко като теб?И второ...-ОМГ дане би са те пуснало от психологията?...Браво!Как минаха терапиите?-бързо бързо каза Юри и избърса с една сълфетка коктейла от дясната си ръка.
ХюнСънг тръгна да казва нещо,но беше прекъснат от три момичета които изникнаха от някъде.
-Оппа...онни!!!-изпискаха на ушите им фенките.
Юри стресната подскочи един метър над земята и едвам не разля останалата част от напитката си,а мъжът бързо се съвзе и се усмихна мило на децата.
-О-оппа може ли една с-снимка?-притеснено заекна едно от тях.
-Да!престорено щастливо отговори ХюнСънг и зае поза.
Юри се изсмя.
-Оппааа!!Защо не прегърнеш момиченцата!!-каза през смях бившата членка на SNSD и забеляза как мъжът и стрелва леко ужасен поглед.Това още повече развесели Юри.
Последвали съвета й фенките бяха прегърнали ХюнСънг от двете му страни и доволно се усмихваха.
-ХюнСънг-оппааа!Дай по едни афтограф на тези момичета!-миличко се намеси Юри и отново избухна в смях.Фенките отнови изпискаха и тикнаха някви тефтери в ръцете на ХюнСънг.Той бързо ги подписа.
-Сладурчета!Вижте кака си Юри!Няма ли да я прегърнете да й искате афтограф и да й вземете интервю!?-беше се усмихнал доволно и ги подбутваше към изведнъж млъкналата Юри.
-Ненене...милички имам малко работа така че....-тръгна да обяснва тя докато вървеше назад.
-Нененее сладурчета ...отвайте!Бързо Бързо!-подканваше ги ХюнСънг докато лукаво се усмихваше на Юри

П.С-Споко!;P
Kwon Yuri
Kwon Yuri
SM Ent.
SM Ent.

Писане by L.Joe Съб Окт 20, 2012 11:07 pm

Той се заяде нагло с нея и я погледна, докато тя избърса коктейла от ръката си.
-Първо!...Кой глупак ще се хаби да говори с дечко като теб?И второ...-ОМГ да не би са те пуснало от психологията?...Браво!Как минаха терапиите?
ОМГ... дечко... Дечко... тя сериозно ли - ДЕЧКО!!! Така можеше да казва само на изтърсаците, които са ѝ приятели, не на него.
Той тръгна да казва нещо, но беше грубо прекъснат от едни пищящи гласове!!
-Оппа...онни!!!- фенките изпищяха силно.
Женската пред ХюнСънг се стресна и подскочи, а той се усмихна мило на приближаващите се деца.Не искаше да си признава (и той не знаеше защо) но от една страна се радваше, че има фенове.
Все пак ако останеше само, те щяха да са с него!!Щяха да плачат, когато той плаче, да се смеят, когато той се смее... но точно в този момент не трябваше да са там... сега как щеше да дразни Юри, КАК!?
-О-оппа може ли една с-снимка?-притеснено заекна една от тях.
-Да!- той се усмихна, въпреки, че от вътре гореше и зае поза за снимката.
-Оппааа!!Защо не прегърнеш момиченцата!!- изведнъж се обади Юри смеейки се.Май се опитваше да му се подиграе, но нямаше да се измъкне безнаказано!!
Той се усмихна и прегърна леко малките дами до него.
-ХюнСънг-оппааа!Дай по едни автограф на тези момичета!
Е сега Юри прекали!!Момичетата се разпищяха и набутаха по един тефтер в ръцете му.Той ги подписа и се подсмихна злокобно.
-Сладурчета!Вижте кака си Юри!Няма ли да я прегърнете да й искате автограф и да й вземете интервю!?-той ги избута леко към Юри, която не знаеше какво да прави.
-Ненене...милички имам малко работа така че....-честно казано, лъжата ѝ не струваше.
-Нененее сладурчета ...отивайте!Бързо Бързо!-подканваше ги ХюнСънг докато лукаво се усмихваше на Юри.
- Хайде момичета, ако направите това, което ви помолих, ще ви позволя да ни снимате с Юри заедно, прегърнати.- той застана до Юри и преметна ръка през кръста ѝ.
Тя явно не го очакваше и леко се стъписа, след това погледна мъжа до себе си кръвнишки.
Момичетата се приближиха бавно към нея с хитри изражения.Когато тя се приближи и все един от тефтерите всичките се разпищяха.
Тя въздъхна и се зае да подписва и да отговаря на разни техни въпроси.След това се снима с тях и беше ред на снимката с ХюнСънг.
Той я прегърна през кръста и телата им се допряха плътно едно до друго.Тя усети дъха му над врата си и лека червенина изби по страните ѝ.
- Едно, две, три... зеле!! - изпищяха радостно мимичетата.
Точно преди да натиснат копчето на камерата, ХюнСънг впи устни в тези на Юри.Тогава ситуацията стана неловка, но най-вече за нея.
Леле как обичаше да я дразни.Щеше да направи всичко за да се почувства неловко.
След като ги снимаха, момичетата изгледаха на криво Юри и ХюнСънг веднага се намеси.
- Спокойно сладкишчета, нали знаете, че кака ви Юри не си мие Често зъбите и затова трябваше да премахна от там едно парченце от маруля!!! - изсмя се той и те го последваха леко разтревожено.- Все пак знаете - аз съм оппа на моите фенове, най-вече. :3[/b]
След това те изпищяха и си поеха по пътя, а той взе от тях снимката с Юри и я погледна подло.
- Това ще си го запазя!!- каза и мушна снимката в джоба си.
L.Joe
L.Joe
Who?
Who?

Писане by Kwon Yuri Нед Окт 21, 2012 8:02 pm

-Хайде момичета, ако направите това, което ви помолих, ще ви позволя да ни снимате с Юри заедно, прегърнати.- той застана до Юри и преметна ръка през кръста.Тя определено не го очакваше затова се стъписа.После погледна мъжът до себе си кръвнишки.
Фенките се приближиха бавно към Юри и тикнаха тефтерите си.Момичето въздъхна и се зае да подписва.След като отговори на няколко въпроса и се снима с тях дойде ред на „очакваната”снимка с онзи пуяк.
ХюнСънг я прегърна през кръста и телата им се допряха плътно едно до друго.Тя усети миризливя му дъх над врата си.Искаше й се да силно да го настъпи и да избяга надалече от него.
-Едно, две, три... зеле!! - изпищяха радостно мимичетата.Юри си пое въздух и се усмихна въпреки ,че беше много недоволна ,че е се докосва до ХюнСънг.
Преди децата да натиснат копчето на камерата.Мъжът изведнъж се наведе и целуна Юри.
„АААААААААААааа!!!ЖИВОТНО!!!!”-пищеше в умът си тя.
Тъмнокосата моментално се дръпна назад и изгледа кръвнишки ухиленото лице на идиота пред себе си.След като ги снимаха малките фенчета изгледаха бившата членка на Girl’s Generation на криво
-Спокойно сладкишчета, нали знаете, че кака ви Юри не си мие Често зъбите и затова трябваше да премахна от там едно парченце от маруля!!!-обърна се към фенките ХюнСънг. - Все пак знаете - аз съм оппа на моите фенове, най-вече.-децата изпищха и тръгнаха напред. - Това ще си го запазя!!-обрана се към Юри , ХюнСънг и мушна смиката им в джоба си.
Юри все още стоеше втрещена.
-Уфф целуваш се ужасно!!По- добере да бях целунала умряла риба!Гнус!!-говореше Юри докато бършеше устните си.-Още по-ужасното е,... че дъхът ти мирише отвратително!!!
-Юри?-изведнъж изникна Юна.
Юл погледна към нея.Тя седеше зад ХюнСънг и гледаше леееко въпросително.
-Онни аз си тръгвам...,а ти ще си ходиш ли?-каза тя докато отвреме навреме хвърляше поглед на отворкото пред Юри.
-Аз искам да остана с изключително,уникално,приятната компания на ХюнСънг-оппа!-престорено мило каза Юри, нарочно се доближи до мъжът и запърха в лигли усмихната.
Очите на Юна се разкъсваха между двамата „приятели”
-Арасо,ъмм оппа –обърна се към ХюнСънг.-Съжалявам ,че нямаше време да се запознаем ,но в момента бързам- тя му се поклони и бързо тръгна към изхода.Преди да излезе се обърна и мило им помаха.Юри усмихната и прати въздушна целувка.После веднага се обърна към ХюнСънг и го изгледа пренебрежително.

Kwon Yuri
Kwon Yuri
SM Ent.
SM Ent.

Писане by L.Joe Вто Окт 23, 2012 5:31 pm

-Уфф целуваш се ужасно!!По- добере да бях целунала умряла риба!Гнус!!-тя избърса устните си погнусена, но и той не бях много на кеф.Все пак се престраши да целуна това гадно изчадие, но желанието му да я дразня все пак беше по силно.-Още по-ужасното е,... че дъхът ти мирише отвратително!!!
Хаа.. неговия дъх ли!?Нейния вунеше на развалено сирене и явно не си беше мила зъбите!!Той потрепери при мисълта, сякаш го бяха побили ледени тръпки.
-Юри?-изведнъж изникна Юна.
Жената погледна към вещицата до него.Юри я погледна леко въпросително.
-Онни аз си тръгвам...,а ти ще си ходиш ли?- попита тя, като от време на време ме поглеждаше.
-Аз искам да остана с изключително,уникално,приятната компания на ХюнСънг-оппа!-личеше ѝ, че се преструваше с този миличък глас.
След това тя се приближи до ХюнСънг и той усети лигавата ѝ кожа, която беше същата, като на жабите.
Очите на Юна се разкъсваха между двамата „приятели”
-Арасо,ъмм оппа.. –обърна се към ХюнСънг.-Съжалявам ,че нямаше време да се запознаем ,но в момента бързам.- тя му се поклони и бързо тръгна към изхода.
След като стигна до врата Юна се обърна и им помаха усмихнато, а змея до ХюнСънг и прати въздушна целувка.
- Значи предпочиташ моята компания пред това да се излегнеш някъде в дома си и да се любуваш на ужасяващите си неща, а??- каза той и я прегърна през рамото, като през цялото време се гледаха злобно докато стигнат до местата си за седене.
- Да ама ти предлагам, преди да те удостоя с честта да останеш в моята компания, да си вземеш един душ, че да махнеш тази убийствена миризма, в която се задушавам не само аз, ами и другите около теб!!
ХюнСънг я погледна подигравателно и стисна носа си с едната ръка, за да не може да диша с недо, а другата започна да я размахва пред лицето си, като, че ли се опитваше да не идва по-близо до него миризмата.
L.Joe
L.Joe
Who?
Who?

Писане by Kwon Yuri Съб Ное 10, 2012 12:55 pm

- Значи предпочиташ моята компания пред това да се излегнеш някъде в дома си и да се любуваш на ужасяващите си неща, а??-каза ХюнСънг и сложи косматата си ръка върху рамото на Юри и я задърпа към масата където седнаха.
- Да ама ти предлагам, преди да те удостоя с честта да останеш в моята компания, да си вземеш един душ, че да махнеш тази убийствена миризма, в която се задушавам не само аз, ами и другите около теб!!-ХюнСънг я погледна подигравателно и стисна носа си с едната ръка, за да не може да диша с недо, а другата започна да я размахва пред лицето си, като, че ли се опитваше да не идва по-близо до него миризмата.
Юри му отвърна с пренебрежителен поглед.
-Пфф,много добре знам,че не мириша....Междо другото дане би пластичният ти хирург да е в отпуска..като гледам доста си се изоставил.Срамота!Просто се чудя как човека е оцелял като те е видял без грим и от близо.Не,че с грим има някаква разлика.Пак си противен.-каза Юри, отпи от коктейла си и леко сви рамене.
-Аа също така...вземи си направи кола маска,че с тази козина...отблъскваш всички!-усмихна му се престорено миличко.
-И защо по-дяволите ме целуна преди малко...толково ли си отчаян..Еми да ти кажа не съм изненадана.Също така диетолога ти от ужас дане би да е ...умрял.Много си се отпуснал.Вземи се стегни.То бива,бива,бива...Трябва поне да имаш поне един мускул...само един,а ти...срамота.-говореше Юри и гледаше ХюнСънг подигравателно.
Kwon Yuri
Kwon Yuri
SM Ent.
SM Ent.

Писане by L.Joe Пет Ное 16, 2012 10:16 pm

-Пфф,много добре знам,че не мириша....Междо другото дане би пластичният ти хирург да е в отпуска..като гледам доста си се изоставил.Срамота!Просто се чудя как човека е оцелял като те е видял без грим и от близо.Не,че с грим има някаква разлика.Пак си противен.- тя ми се усмихна престорено миличко.
В онзи момент ми идеше да я удуша, ако се беше видяла в огледалото щеше да получи инфаркт.Или може би другите от групата ѝ са взели предпазни мерки, с които да не може да вижда реалното си отражение и да не пукне след като види образа си.
Аз се засмях на себе си, а тя продължи да ми надува главата.
-И защо по-дяволите ме целуна преди малко...толкова ли си отчаян..Еми да ти кажа не съм изненадана.Също така диетолога ти от ужас дане би да е ...умрял.Много си се отпуснал.Вземи се стегни.То бива,бива,бива...Трябва поне да имаш поне един мускул...само един,а ти...срамота.
Това вече преля чашата.Щях да и проскоба сламената изсъхнала като на Баба Яга коса.
- Хехе.. много си забавна!!- започнах да се смея престорено много.
Тя ме погледна, като, че ли е паднала от Марс.
- Само да ти кажа, аз имам мускули... бих ти предложил да си вземеш лещи ... а ако нямаш пари, за което съм сигурен, поне си вземи очила.
Аз се изсмях в лицето ѝ, а тя си глътна езика, когато и показах мускулите си.
Нямаше какво да каже, защото не беше уцелила с това затапване.
- А ако дори нямаш пари и за очила... мм не знам какво вече да ти предложа.. то бива, бива да нямаш пари, но чак като теб да си беден...
Продължих да се смея насреща ѝ.
L.Joe
L.Joe
Who?
Who?

Писане by Kwon Yuri Пон Ное 26, 2012 9:34 am

Ядоснаия погледа на ХюнСънг продължи да весели Юри.
-Хехе.. много си забавна!!-той започна се държи като малоумен.Това не можеше да изненада Юл. - Само да ти кажа, аз имам мускули... бих ти предложил да си вземеш лещи ... а ако нямаш пари, за което съм сигурен, поне си вземи очила..-отново изгрухтя и показа „мускулите си”...Боже боже,горкия идиот!-помислиси тя.
- А ако дори нямаш пари и за очила... мм не знам какво вече да ти предложа.. то бива, бива да нямаш пари, но чак като теб да си беден...-сигорно си мислеше,че в момента я затапва...да ама НЕ.
Юри отвори уста да каже нещо,но тъпата сервитьорка се появи до тях.
-Ще желаете ли нещо?-усмихнато попита.
-Да за мен само една минерална вода.-поръча си Юл.-А за младеже до мен-посочи Хюн Сънг.-Една чаша мляко...-намигна му и отново погледна момичето.
-Всъщност красавице ще поръчам коктейл „Black Magic”само че с двойно водка!-каза ХюнСънг и „черовно” се усмихна на сервитьолката.Тя бързо се отдлечи към бара.
Юл го гледаше,клатеше отрицателно глава и цъткаше.
-Горкия,наистина си отчаян!-трагично отбелза.
След малко поръчката им дойде.Момичето постави водата и коктейла и отново бързо се отдалечи.
-Пий,напий се туко виж някой изрод да те припознае за брат си и да вземе да те изнасили....-предричаше Юри докато разбъркваше остатъка ог коктейла си със сламка.
ХюнСънг или беше малоумен или беше глух защото през цялото време „уж” не слушаше...
По едно време Юри се изправи и тръгна на някъде.Есетсвено нямаше да му каже че отива до тоалетната...все пак не беше длъжна да му дава обяснения.Просто вървеше натам докаго доволно се усмихваше.Тоалетната беше безлюдна...като по чудо.Щом затвори тежката врата Юри се огледа за прозорец през който да мине съзря един точно в ъгъла на широката тоалетна.Докато миеше и сушеше ръцете си тя обмилсяше какво да прави...как да се измъкне от противния идиот отвънка.Изведнъж отново се сети за прозореца.Отправи се натам.След като го провери за съжаление разбра ,че е заключен.Недоволна тъмнокосата тропна силно с крак.
-По дяволите!-измърмори и отново започна да мисли как да се измъкне без ХюнСънг да я забележи. За съжаление вариантите не бяха много.

Kwon Yuri
Kwon Yuri
SM Ent.
SM Ent.

Писане by L.Joe Пон Ное 26, 2012 11:03 am

Докато и говорех,а тя ме гледаше тъпо дойуде и сервитьорката.
-Ще желаете ли нещо?-усмихнато попита тя.
-Да за мен само една минерална вода.-поръча си овцата пред мен.-А за младеже до мен-посочи моя милост.-Една чаша мляко...-намигна ми и отново сервитьорката.
-Всъщност красавице ще поръчам коктейл „Black Magic”само че с двойно водка!-казах аз и черовно й се усмихнах.
Да не би изчадието да си мислеше, че може да ме направи на глупак, аахах не и този път!!
Тя ме гледше и клатеше главата си като цъкаше насам-натам.
Всъщност не ме интересуваше много, много какви дейности извършваше, за това не и обърнах грам внимание!!
-Горкия,наистина си отчаян!-каза, но не реагирах, не ми пукаше какво дрънка.
След малко поръчката ни дойде.Момичето постави водата и коктейла и отново се отдалечи.
-Пий,напий се туко виж някой изрод да те припознае за брат си и да вземе да те изнасили....-отново заграчи със отвратителния си глас и разбърка коктейла си със сламката.
След това каза, че отива някъде, всъщност отново не ме интересуваше, но все пак знаех, че оотива до тоалетната... по добре щеше да е да не влиза никой след нея, ако не иска да уме!!
През това време докато тя беше вътре, аз отнов извиках сервитьорката и и казах да ми донеше най-различни видове коктейли и то най-скъпите!!
Тя изпълни поръчката и ги постави всичките на масата, а върху нея вече нямаше мястно.
- Аз сега тръгвам и да знаеш, че когато "приятелката ми" излезе от тоалетната тя ще плати за всичко, а когато се върне и дайте това!- аз и подадох една бележка и се ометох по няй-бързия начин.
L.Joe
L.Joe
Who?
Who?

Писане by Kwon Yuri Пон Ное 26, 2012 11:40 am

Юри отново погледна проклетия прозорец.
-Деба твойта мама ще се отвориш!-прокле го набързо и отново отиде до него.Хвана тъпата държка и натисна с все сила.Веднъж...втори път трети път Накрая той се отвори.
Юри се ухили доволно,качи се на тоалетната и преметна едини си крак.
-Адиос бичачос!-викна по посока на вратата и стискаше пръсти грозника отвънка да я чуе.-Майко мила!-стресна се като видя колко е високо.Сигорно имаше поне два метра.Премисли набързо дали да се вътре и отново да зърне зверчето,но при мисълта за грозната му мутра Юри изтръпна и бързо се хвърли.Падна си на краката после се строполи на колене.
-ХА!-изсмя се после се изпарви,изтупа се и се огледа зада се ориентира.Намираше се в страни от бара в една задънена уличка.Тъмнокосата бързо се върна на улицата и отново се огледа.
Изведнъж.....!!!Видя отвратителния гръб на ХюнСънг да се отдалечава от заведението при това само на седем метра от нея.Нещо май бързаше.По лецето на Юри се плъзна дяволита усмивка.
-Хей секси!!!-викна след него.Той есествено се обърна.Тя му помаха после му прати въздушна целувка засмя се доволно,обърна му гръб и докато все още се смееше тръгна напред.
Kwon Yuri
Kwon Yuri
SM Ent.
SM Ent.

Писане by V Сря Юли 03, 2013 1:14 am

От доста отдавна не се беше виждала с хора от випуска си. Съучениците й наистина доста й липсваха. Покрай Kara нямаше много време за отпускане. Тренировки, записи, фотосесии, снимане на нови клипове.. Абе, голям купон падаше, когато DSP момичетата бяха на работа. И все пак, винаги можеше да намери малък промеждутък в графика си, за да се види с някой стар приятел.
В този случай щеше да се види с КиСоп. Да, КиСоп. Онзи от U-KISS. С него бяха двойка в гимназията, но точно на завършването скъсаха. Причината беше, че и двамата си бяха омръзнали един на друг. След раздялата запазиха приятелството си, което беше много ценно. Поне за нея. Не знаеше при него как е.
Хара обу любимите си кецове - марка Supra, с бяло и лилаво. Нямаше никого в дорма и скоро нямаше да се приберат, но все пак тя им остави бележка в случай, че те се приберат по-рано от нея. За последен път се огледа в огледалото стоящо в антрето и излезе, като не забрави да заключи вратата. Много често забравяше да го направи, но днешният ден не беше от тях. Бяха се разбрали за бар "Light Up". Досега не го беше посещавала, но беше чувала положителни отзиви за него.
Рапърката стопира едно такси и се качи в него. Даде координатите на заведението и шофьорът подкара возилото.
- Среща с гаджето, а? - попита той. Човекът беше на възраст и явно за това питаше такова нещо.
- Хм, не точно. По-точно е среща с бивш съученик - изкикоти се тя.
- Предполагам, този бивш съученик е и бивша любов?
- На този въпрос мисля, че можете и сам да си отговорите, аджуши.
Момичето отново се изкикоти и се загледа навън. Вече не се свечеряваше толкова бързо. За това обичаше лятото. Не беше чак толкова страшно, а както всички знаем - Гу Хара е голяма пъзла.
Не се мина много време и таксито спря.
- Спирката ми, агаши - оповести той, а след това допълни и цената.
Мембърката на Kara извади портмонето от чантата си и плати въпросната сума. След това слезе от таксито и се огледа. Видя на ъгъла да се подава един надпис "Light Up" и се отправи натам. Отвори вратата и влезе. Все още беше рано и нямаше чак толкова много посетители, което беше добре. Само дето Хара започна да се оглежда като пате. И щеше да продължи да се оглежда ако познатият глас на денсъра на U-KISS не я беше извикал по име.
- Надявам се да не си ме чакал много - каза му тя, докато се настаняваше на коженото кресло срещу него.
Сега щеше да я излъже, че не е чакал дълго. По всичко си личеше, че е дошъл много по-рано. Преполовените шишета, петното от разлят алкохол, двете чаши пред Кисоп.. Всичко показваше това.
- Какво ще поръчате? - една от сервитьорките се беше доближила до тях и гледаше Гу.
- Един коктейл "Palm Beach" - отвърна с лека усмивка и щом онази се отдалечи се обърна към Кисоп. - От много отдавна не сме се виждали и доста си се променил. Чувам, че си започнал да тренираш. Как си?
V
V
Who?
Who?

БФФ : Daehyun, Jungkook, Hyuk. mwahaha, Suga., Nayeon
Половинка : ❤Junghwa❤
Брой мнения : 267

Писане by Hyuk. Сря Юли 03, 2013 11:12 am

КиСоп беше станал раничко защото имаше малко служебна работа свързана с документи за следващо участие,нова здравна книжка и подновяване на застраховката.Тези неща просто спешно трябваха да се случат точно заради това денсъра на U-KISS стана с петлите заедно със Кевин и СуХьон.Само те тримата действаха в последни момент.
След като приключиха спешната работа И оповести на другарите си ,че няма да прибира заедно с тях и ,че ще се видят на фотосесията вечерта и се запъти към Бар „Light up” където имаше среща не с кой е а с Гу Хара от Kara.Дам доста хора си мислеха ,че са прители ами същост бяха прави.Само ,че хората знаеха ,че двамата са бивши което пак си беше чиста истина.Може би някои все още разпространяваше слухове ,че продължават да ходят са защото подръжат прителските си отношения ,като се виждат на по къфе.
КиСоп знаеше ,че е подранил ,но реши да не звъни на момичето да му натяква.Обичаше да я дразни~Най-вече му беше любимо да  дразни с това че е по-голям от нея с няколко дена.
Танцьора се настани на една от многото свободни маси.Сервитьорката веднага цъфна при него с едно меню.Но той знаеше какво ще си поръча и без да гледа менюто.След като си поръча остана само да чака Хара.
След около 8мин. видя приятелката си да влиза в заведението.Той я повика по име с което привлече вниманието на служителите.
- Надявам се да не си ме чакал много-каза Хара докато се настаняваше на креслото срещу него.
КиСоп се подсмихна и погледна към сервитьорката която веднага дойде при тях и взе поръчката на момичето.
-От много отдавна не сме се виждали и доста си се променил. Чувам, че си започнал да тренираш. Как си?-каза Хара.
-Ами да знаеш защо не успяваме да се видим.Иначе съм добре.-той повдигна рамене безгрижно.-Имаш поздрави от Кевин.-допълни и отпи от напитката си.-Слушай ,чух наскоро някакви ужасни слухове..Наистина ли си опитала да се самоубиеш само заради онзи Джунхьонг?
КиСоп не криеше омразата си към този глупак.Беше наранил Хара по едни доста долен начи.Това не беше мъжка постъпка.
Хара видимо се натажи щом чу името му.Тя въздъхна и започна да разказва.Докато слушаше КиСопи опитваше да владее нервите си.
-Ами какво да ти кажа,той е боклук!-беше коментара му.Хара го погледна ядосано.Все още имаше чувства към него..глупачка!
-Виж всичко ще се оправи.-каза момчето и се пресегна да  докосне приятелски  ръката й.Опита се да се усмихне когато...
-КХъм!Каква случайност!Как сте бе хора!?-чу дълбокия глас на Джунхьонг който грубо беше издърпал едни стол и се беше настанил до тях.Хара и Кисоп гледаха като гръмнати.

Hyuk.
Hyuk.
Jellyfish Ent.
Jellyfish Ent.

БФФ : my bears :з ft V muahaha
Половинка : mmmmm
Брой мнения : 414

Писане by Taeyong Сря Юли 03, 2013 12:30 pm

От както се беше видял с Хара послединя път тя едвам не се удави в морето.И то само заради някаква глупост.На Джоукъра  все още му се повтаряше сцената как вижда Хара във водата да ръкомаха и да не може да си поеме въздух.Можеше толкова лесно да я изгуби..или пък вече я беше изгубил.Той и неговия характер...този тъп..,жесток характер който всячески му пречеше да покаже нежост.Но нима само Хара беше наранена!И той също!Ревнуваше я при това доста,защото тя...ще е само...негова!На никой друг!Обчаше я все още ,но мислеше ,че ако направи първата стъпка към нея ще развали имиджа си.Той е мъж и не искаше да го прави.Не си падаше по розите ,цветенцата и разни глупости.Пълни клишета!в любовта присъстват само мъжът и жената,не плюшените мечета и теменужките.Двамата се допълват идеално.Всеки недостатък е запълнен взаимно от двамата.Това е любовта.
Джунхьонг вървеше по улицата с кенчето кола в ръце.Отпиваше бавно докато наблюдаваше хората разминаващи се с него през тъмните си слънчеви очила.Вървеше към магазина за часовници с който имаха договор да рекламират продуктите му.
Йонг реши да се забърза малко защото искаше да спи.Беше изморен покрай снимките и фотосесиите на последния му сериал.Тъкмо мина покрай витрините на едно кафенетата ,когато замръзна на мястото си.Вътре баш до прозореца седеше Хара.Каква случайност,явно съдбата продължваше да ги събира.Това е...съдба!!
За малко да се усмихне ,но съзря и момчето до нея.Точно в този момент нещо в него се пречупи.Доста често е му прещраква така.Рапърът стисна яростно зъби ,а дъхът му излезе като съскане.Той стисна юмрука на свободната си ръка и пробължи да наблюдава. Тъкмо си мислеше ,че не трбва да реагира така остро при положение ,че не са зедно когато онзи мъжага хвана ръката й.Това прекрачи границата и Джунхьонг се изтреля вътре в бара.
-КХъм!Каква случайност!Как сте бе хора!?-каза високо и трясна едни стол между тях двамата и грубо постави кенчето с кола на масата.В лицето на глупака разпозна КиСоп от Ю Кисс.Пф  ,Хара сериозно ли?Точно с него ли?
Двамата гледаха доста изненадани,а пък рапърът гледаше със злобни очи.
-Що не се вземете ,а?-пробължи докато се облягаше назад в креслото.КиСоп дръпна ръката си от тази на Хара и на свой ред гледаше предизвикателно Звяра.
-Що не се махнеш?-отвърна му.
Мъжът отвърна на коментара му с онзи свой си поглед.Приличаше на лъв готов за атака.Обичаше този си поглед.
-Виж какво само ми се прави на смелчага заради нея-погледна я с крачицата на окото си-
-Джунхьонг,...върви си.-чу треперещия глас на Хара.
Рапарът веднага я погледна.Цялата беше пребледняла и изглеждаше изплашена.
-Нистина ли,Хара...искаш ли да си тръгна?Завинаги?
Тя сведе погледа си.
-Върви си...-отрони докато гледаше към краката си.
Йонг я гледаше в продължение на 30секунди.Не знаеше какво да каже.Той отвърна погледа си от нея и погледна към масата,размърда челюста си ,крайчицата на устната му се изви леко нагоре.Доста измъчена усмивка.После той рязко се изправи и тръгна към вратата.
-Този глупак.-чу да шепне КиСоп.
Джун се извъртя много бързо ,телепортира се отново до масата ,дръпна яката на танцьора и му фрасна едни в лицето.Хара писна и също толкова бързо застана зад рапъра и го дръпна за ръката която беше засилил към носът на КиСоп.
-СПРИ!-викаше му през сълзи и го дърпаше назад.
Джунхьонг беше в пълна ярост и дори не чуваше какво му говори.Хара се мушна между тях и опита да бута Джокъра.
-Престани!-изписка в лицето му и някак си успя да го откъсне от КиСоп който беше паднал от стола и притискаше ръка пред носът си.Джунхьонг  фокосира яростния си поглед в очите на Гу.Той я дръпна и излезе от кафето докато я дърпаше.
-Спри...-проплака силно тя.-До кога ще ми причиняваш болка?А?!Мъчиш ме,не разбираш ли!Мразя те!
-ОБИЧАМ ТЕ!!!-кресна мъжът.-ОБИЧАМ ТЕ И НЕ ИСКАМ ДА ТЕ ЗАГУБЯ!СЪЖАЛЯВАМ!Прости ми..
Taeyong
Taeyong
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Wendy
Брой мнения : 252

Писане by V Чет Юли 04, 2013 10:10 am

Кисоп отвърна, че е добре. Кевин й пращал поздрави. Хехе, този винаги при първа възможност й изпращаше. Големи дружки бяха, две мнения по този въпрос няма.
Сервитьорката й донесе коктейла и рапърката на Kara отпи една доста голяма глътка.
- И ти да пратиш на Кевин - прихна Хара, но това, което последва накара усмивката й да замръзне.

-Слушай ,чух наскоро някакви ужасни слухове..Наистина ли си опитала да се самоубиеш само заради онзи Джунхьонг?
- Всъщност, не беше опит за самоубийство. На плажното парти се видяхме с него и той ме вкара във водата. Там си изгубих гривната и влязох да си я взема. Джунхьонг ме спаси - обясни без да си поема въздух. - Но да, пак може да мине за опит за самоубийство - каза тя в заключение. Мда, наистина можеше да мине, след като народа не знае истината.
-Ами какво да ти кажа,той е боклук!
Коментарът му никак не й хареса и го погледна ядосано. Знаеше мнението на приятеля си за члена на Бийст. Да, може Йонг Джун Хьонг да беше студен и отдръпнат, но можеше да бъде и един голям плюшен мечок. Просто не го познаваха и това е. Доста често я питаха какво е видяла в него. Ами, дами и господа, тя видя това, което вие не успяхте.
Денсърът на U-KISS прошепна, че всичко щяло да се оправи и хваната едната й ръка. Гу жадуваше за това. Искаше всичко да се оправи. Искаше Джоукър да спре да й причинява болка. Да, обичаше го, но той никак не й помагаше.

-КХъм!Каква случайност!Как сте бе хора!?
Разпозна Джунхьонг още преди да го е видяла. Беше довлякъл един стол до тяхната маса и беше тряснал кенчето. За момент замръзна, а големите й очи останаха в него.
Рапърът на BEAST ги попита защо да не се вземат. КиСоп отдръпна ръката си от нейната и го попита защо не вземе да се махне.

-Виж какво само не ми се прави на смелчага заради нея.
Това изречение я обиди. Много при това. "Заради нея"... хах...
Една буца заседна в гърлото й. С много мъка каза:
- Джунхьонг, върви си...
Лицето й беше прибледняло като платно. По-добре да го разкараше преди да е станал някой въргал в заведението.

-Нистина ли,Хара...искаш ли да си тръгна?Завинаги?
Рапърката сведе поглед и се загледа в обувките си. Все едно бяха най-интересното нещо на света, но просто не можеше да го погледне. Не можеше.
- Върви си...
Не след дълго Йонг стана от мястото си и тръгна към изхода. Но му се наложи да се върне заради мнението на Кисоп: "Този глупак". Айш, така и не се научи да си държи устата затворена в най-неподходящия момент. Пабо!
Само броени секунди след речта на денсъра на U-KISS, Джоукър беше при тях. Дръпна И за яката и го фрасна. Гу писна, но се осъзна. Изправи се и застана зад Джун, като го хвана за ръката, която беше потеглила към носа на бившия й съученик.
- СПРИ!!! - изпищя тя, но той не я чуваше. Значи беше обезверял от ярост. За това се мушна между двамата и заблъска бившия си назад. Или поне се опитваше..
- Престани!
В този момент Шисъс й даде някаква невероятна сила и отблъсна рапъра назад. Погледите им се срещнаха. В неговите очи се четяха ярост, гняв, та дори и омраза. А нейните бяха пълни със сълзи и отчаяние.
Момент по-късно вече бяха излези от бара.
- Спри...- проплака тя. - До кога ще ми причиняваш болка? А?! Мъчиш ме, не разбираш ли?! Мразя те!

-ОБИЧАМ ТЕ!!!ОБИЧАМ ТЕ И НЕ ИСКАМ ДА ТЕ ЗАГУБЯ!СЪЖАЛЯВАМ!Прости ми..
Той изкрещя всичко на един дъх, а тя отново замръзна. Чувстваше се нищожна и малка.
- Не това е начина да ми покажеш обичта си, Джунхьонг.. - едвам каза през сълзи Хара и ги изтри с ръка.
Плачът я обзе цялата. Без ни най-малко да й пука, се приближи до рапъра, обви ръце около тялото му и се сгуши в него, продължавайки да плаче.
[/color]
V
V
Who?
Who?

БФФ : Daehyun, Jungkook, Hyuk. mwahaha, Suga., Nayeon
Половинка : ❤Junghwa❤
Брой мнения : 267

Писане by Sponsored content

Sponsored content