I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
My heaven, my dreams. EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
My heaven, my dreams. EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
My heaven, my dreams. EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
My heaven, my dreams. EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
My heaven, my dreams. EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
My heaven, my dreams. EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
My heaven, my dreams. EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
My heaven, my dreams. EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
My heaven, my dreams. EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 62 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 62 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

My heaven, my dreams.

Go down

My heaven, my dreams. Empty My heaven, my dreams.

Писане by Light. Вто Мар 25, 2014 9:34 pm

My heaven, my dreams. 4e1tpa-l-610x610-bag-book-tumblr-black-funny-diary
Light.
Light.
JYP Ent.
JYP Ent.

БФФ : Sung Ah, Jiwon, Minhyuk., Yoon Mi
Половинка : Ren. (стрейт съм, да не си помислите нещо!)
Брой мнения : 248

Върнете се в началото Go down

My heaven, my dreams. Empty Re: My heaven, my dreams.

Писане by Light. Чет Мар 27, 2014 5:43 pm

일기장에게,

отново дълъг и изморителен ден. Преди малко се прибрах. Извинявай, ама тези дни не мога да пиша сутрин, закъснявам за работа и шефът ми крещи, когато цъфна по средата на работата на звездите с другите трейнита.
Та, на въпроса. Отново същия сън и вече случайно чух името и.. и да, забравих го, преди да ме питаш. Не, че ще го направиш, но все пак.
Започваше със "С". Имаше кафява дълга коса и очи като моите, както вече ти разправям от няколко годинки. Само дето не носеше сини лещи, с каквито аз обикновено се размотавам. И да. Вероятно ти е писнало плямпането ми за въпросната, ама нямаш друг избор, мило дневниче, трябва да търпиш. И да, звучи ми успокояващо.
Усещам някъде на едно място от тялото си.. НЕ ТОВА МЯСТО!, че скоро ще се видим с нея. Имам даже план как ще протече всичко. Е, не съм ли просто гениален? Да, знам.
Тези дни съм в настроение да прекарам някой. Мислех си да прецакам някой от моите хора, ама батко Лайт е добричък хахаха. Много ме бива да разсмивам хората.
Ама какво пък, никога не пречи батко Лайт да стане мил и добричък.. и да, продължавам да разправям вицове. Това е талант!
Аз ще ти пиша някой друг път, понеже сега трябва да тичкам по задачки.. не е истина само как си се хиля на изказванията. Само да си пусна някое и друго нещо в Инстаграм и изчезвам.
Но не и преди да ти кажа - не знам дали съм го писал вече, но ЗАПОЗНАХ СЕ С ДАРА В СКААААААААААЙП!!!! I AM THE BEST!
Е, сега вече изчезвам. До.. ем, вероятно утре. Не разчитай да си дойда рано, нямам този навик. Имам време за пропиляване!
Light.
Light.
JYP Ent.
JYP Ent.

Писане by Light. Нед Апр 27, 2014 9:19 pm

일기장에게. Chapter two. ВИВИД ЛАЙТ, ТИ СИ ИДИОТ.

Предложих на Джийон само, щото мисля, че ме харесва. Кеф, човече. Няма що. Ама аз не я харесвам -.- Няма такива екстри. Просто приятелка. Нищо повече. И ГО НАПРАВИХ ЧРЕЗ СКАЙП. Само и само да не и разбия сърцето. Един ден за да не я нараня ще и предложа и брак. Е, па Блу Лайт, ти си глупак! Виж, чак рими пиша. Много ме бива.
Та, стига толкова за мен, сподели нещо и ти.. сигурно ти втръсна от мен. Ама я чакай, ти не можеш. И най -якото - неодушевен предмет си и не може да ти писне.
Сестрата се оказа гадна и скапана, ужасен характер имаше. Беше няква адски груба, много лошо впечатление ми остави.. значи да, тя е. Сещам се, че онази Ким Шугър (редовно и зяпам блога, но да си остане между нас!) беше писала, че съм брата на някаква си Зин или нещо от тоя род. Ем, оказа се, че става въпрос за момиче, на име Куак Су Джин, която била макне на D - UNICORN или нещо от тоя род. Така и не им научих името. D - UN нещо си и ДОТАМ. Ама тази много яко ще ме прецака, ако пише и че не харесвам Джи. После най - много да не ще да ме погледне. И не, не съм станал мекушав, нито обичам! Арасо?
Аз обаче чезвам засега. Говоря с Джийон по телефона. Ще ти пиша някога.
Light.
Light.
JYP Ent.
JYP Ent.

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите