I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
You're busted!! EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
You're busted!! EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
You're busted!! EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
You're busted!! EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
You're busted!! EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
You're busted!! EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
You're busted!! EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
You're busted!! EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
You're busted!! EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 93 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 93 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

You're busted!!

Go down

You're busted!! Empty You're busted!!

Писане by Kim Sugar Пон Мар 31, 2014 11:05 pm

Здравейте отново ,приятели~ Как сте? Виждам ,че дооооста сте се позабавлявали в мое отсъствие.За щастие така и не успяхте да се измъкнете от полизрението ми.Наблюдавах всеки от вас,абсолютно всеки.Искам да кажа няколко неща.Първо-благодаря на тези така интересни и редовни хорица  ,които ме хранят с пикантните клюки,които тъй немърливо ми подават.Имайте малко срам и поне се крийте.Но като се замислите...от мен няма как да се скриета.Мухахаха.А отностно другите-моля ви тези , които само съществуват да се размърдат.Айде бе,направете още една сватба,убийство,самоубийство ,нещо??Баси скуката.

●Официално  Kwon Yuri е бисексуална или направо е станала лесбийка.Момичето не веднъж се е изказвало отностно ориентацията си ,но повече сигурно си мислите ,че е поредната й "забавна" шега. Струва ми се ,че горката ,толкова се е отчаяла ,че е прихванала синдрома Стара мома и вместо да се вземе в ръце и да се укроти малко ,тя едва ли не налита на приятелките си.Ако си мислиш,душа ,че ей така ще подмина изцепките ти ,просто жестоко се лъжеш.Сериозно ,сегни се.Смачка колата на горкия Wooyoung и избяга от местопроишествието,а и също ми се струва ,че когато реши да се правиш на шут по телефона и прие поканата му за среща ти все пак си показа рогата и му върза тенекия??О,чакайте - Wooyoung ,като последния влюбен глупак затърча порид полите на Злата Кралица.

● Light. ,който се оказа изгубеният близнак на Zin се прави на герой за да защити БФФ-то си.Къде си беее,силният,страшният,достойнияяяят? Хахаха.Аз естествено обаче открих слабото му място ,което се оказа Dara от 2NE1. Скъпа ,Sandara, на твое място бих внимавала .Както виждаш сасенг феновете са навсякъде.Нищо чудно под леглото ти да се крие някой,вероятно даже самия Light .РОФЛ.

● Струва ми се ,че нещо в последно време всички се правите на някви смелчаци и спасявате разни девойки в беда и блаблаблабла.Често това вече се изтърка,но пък момичета бъдете спокойни ако нещо се случи очаквайте Light.,Ravi. ,Xiah Junsu или Sehun и останалите тайни супергерои да ви спасят.

● Mark. най-сетне откри свой близък от Китай!Йей.Хайде да се правим ,че сме щастливи ,а?Хаха,не съм в насторение за филми така че по същество .Това момче ,най-добрия приятел на поредната богаташка  Hae-Ra всъщност ми се струва че се възползва от нея.Замина за Китай заедно с нея защото го е страх!Плюс това ,госпожица Юн ,спретна една изненада за приятеля си и старата му любов ,Chan Li ,която всъщност е нейна най-добра приятелка и в същото време и негова най-добра приятелка от детството.Някой разбра ли каква е връзката между тея ?Много е сложно нали?Чак скучно  и изтъркано да не казвам.Тоя с червената коса реши ,че ще се прави на "мъж" и се направи на чукнат ,когато видя момичето което твърди че обича?Утф?!Не реално колко ми е смешно с вас.

● Yoo Myung Joon и Krystal~ се запознаха по скайп и още на втория ден,без дори да се опознаят или нещо се наговориха да се виждат.Разменете си вайбър и до седмица очакваме сватба ,нали? Съмнява ме тези двамата да се съберат обаче .Не ги ли виждате колко невинни и срамежливи са.Срам ги е да се погледнат...Хората на тяхната възраст още не са се запознали и вече са потрошили матрака пък те ...

● SooYoung стана потърпевша на наследствената лудост на Hiro,едно от изчадията..тоест децата на семейство Танака.Той така разпалено твърдеше ,че е едно нормално дете ,а вижте в какво се превърна?SooYoung , Micky Yoochun  спрете да се правите на добродушни душици с ореоли около главите и си спасявайте  животите защото тези са напълно ,кхъм...по добре да замълча.Имам усещането ,че ако се окаже ,че това откачено семейство имат още едно пръкнато дете то ще е някакъв сериен убиец или пък озверен вариант на Чък Норис.Опази, Боже~

● Sera,Sera,Sera.Тцтц.Каква е тази депресия ,скъпа?Какво е това нещо.Чак кофти ми стана за теб.Всеки път ли когато се накъркаш и се саднеш ли ще отваряш на всеки похлопал на вратата ти или..?Сега може да му си поплачеш върху рамото на батко Rain. ,който е готов да те изслуша защото явно си няма друга работа или просто го е жал.Едно от двете е ;)

●Hyosung ,Zelo~ и  Daehyun. в любовен триъгълник!! Най-пикантното ми!Още е топло!Можете ли да си представите,две зайчета кое от кое по- невинно и сладко са хлътнали по великата лидерка на Secret .Кой според вас ще избере?Кое ще е щастливото ,намазало зайче и ,кое ще е за*баното и наранено зайче??Вече съм заложила на един да видим как ще се развият нещата.Бтв не знам дали ви е известно ,но току що си прегледах запасите и открих нещо интересно..Знаехте ли че безпощадният,велик,силен,  Yongguk е влюбен в колежката си Jieun.По думите му още от обаща им песен се е случило нещо, но само той си знае.Засега. Колко жалко ,че ще бъде отрязан защото милата Jieun явно не гледа така на него.А и кой въобще ще го погледне? Така се надвах да има Красавицата и Звяра ,но предусещам ,че лидера на B.A.P отново ще се потопи в мъката си ,което означава ,че ще очакваме поредния къмбек на групата му.Поне песните ,които пише му се получават.

Е това е от мен засега.Обръщам се към останалите ,който не се опитвате  да привлечет вниманието ми -да се задействат.Тук е VIP-а ЙОО~  
Също така искам да ви кажа ,естествено ,без да ви плаша ,че един от вас е моят нов посланик и настоящ съдружник.С две думи имате предател сред вас.Не казвам кой е ,но гледайте да не се доверявате сляпо на някой в скайп или в някоя тъмна уличка. А и...все още очаквам някакви коментари или оправдания по статиите ми ^_^

~С любов  :Kim Sugar
Kim Sugar
Kim Sugar
Who?
Who?

Брой мнения : 45

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите