Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 108 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 108 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Megi's
Страница 1 от 1
Re: Megi's
- 19.V.14 Мило дневниче,
е, ето, че все пак ще се престраша да пиша в дневник, макар и онзи във втори клас, който имах да бе намерен от нашите. Да, беше си златен момент като почна да ми опява, че не е хубаво да имам дневник и т.н. АМА НЕ МИ ПУКА.
Е, да пристъпим към същинската част. Днес първите два часа имахме рисуване и госпожата отсъстваше.. е, аз нямам място и стоя пред компютъра, ама сега нямаше как и седнах на мястото на една друга и после всичките момичета ми четяха конско, че трябва да се махна. Е, па аз ли съм виновна, че тая дето е на метър и четиридесет от земята и цялото даскало и се мазни, закъсня с 5 минути за час?!
Както и да е, вече идва забавната част. ДНЕС ЧЕН ИН БЕШЕ ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, ОБЪРНАЛО МИ ВНИМАНИЕ! Имах домашно по английски, написах за десет минути на пода под думите на кака "Нямаш ли си по - удобно място за стоене" и понеже днес ме освободиха от репетициите в Pledis, излязох в 15;30. В 16;30 ходихме до дома на Ченито, за да го викаме, ама не ще да излезе, бил зает. Ако ми каже, че домашно пише, ще се гръмна, честно. После една друга отиде да го вика и излязоха само ДВАМАТА -.- Пукнах се от ревност, честно. Ама пука ми.
После започнахме да ги следим и се оказа, че тая шматка си е изтървала портмонето.. е, оказа се, че поне имах прекрасно основание да се въртя около него, уж че търся, тайничко си го зяпах. Е, случайно се засякох с Джинри, КОЯТО НЕ СПРЯ ДА МУ ОПЯВА, ЧЕ ГО ХАРЕСВАМ, А ДА ФЪК, НЕ СЪМ И КАЗВАЛА! Толкова ли съм очевидна? Не е възможно !! И да, зяпам го.
Е, към 20;00 тя си тръгна.. забравих да спомена, че сума ти пъти се рошавихме взаимно, ама той е хубав рошав <3 Аз не.. но беше забавно.
Половината махала си пада по него, ама аз не си давам моетоо ! Нищо, че моето не знае, че ми е такова xD Но. Подробности.
После като едно друго момиче, с което бяхме ТОТАЛНО МЕ ОТСВИРИ, май Чен беше единственото чудо, което ми обръщаше шибано внимание. Седях и си връзвах на възел разни тревички, само той минаваше покрай мен и се сещаше или да ми каже нещо, или да иска да му дам гепи. Ама беше скапано да си седя самичка, а той като си тръгна, тръгнах си и аз, файда да седя и да ги гледам, и да се депресирам, и така нататък, и така нататък.
Утре ще ходя при баба и дядо, така че ще стоя до поне четири сутринта и ще го питам иска ли да си чатим в скайп цяла нощ *о* Дано се навие!
Е, това е, мисля, спестих ти много подробности, ама..
- Меги ♥
Zelo- TS Ent.
- БФФ : i hate them all
Половинка : suck it
Брой мнения : 158
- 22.V.14 Мило дневниче,
и така, ето, че за втори път пиша в теб, за да споделя бурните си емоции, първо ще започна с това, което не засяга Чен Ин. Нали знаеш онези сергии, в които ти правят на място медальонче с името ти? Е, исках такова с надпис Japan и да знаеш колко готино се получи <3 Момичето там се оказа приятно за разговори, татуира на едно хлапе китайския йероглиф за любов (Áí, едно от малкото неща на китайски, които да знам!), там и временни татуси се правиха, ама отговорът на тате беше едно голямо, твърдо НЕ. Тц.
И така, идва ред на готиното. Знам, че ти се слуша за това как се прехласвам по Чен Ин.. надявам се. Но сега друго. Вчера като ходих да си купувам обувки (купих си много сладки пантофки, но кофти беше, че каквото си харесах ВСЕ НЕ СЕ ХАРЕСВАШЕ НА МАМА - или било на платформа като обувките, които си купих миналата седмица, или е бяло и ще го изцапам и т.н. и т.н.), минах покрай някакво китайче и ме гледаше влюбено.. подразбирай, че случайно погледна към мен, ама беше готин, което ще рече, че беше влюбено.
А сега към любиматаними част - Чен Ин! ♥♥♥ Одеве случайничко ей така го засякох в скайп и му писах здрасти, а той с целия си акъл на английски ми пише 'you are'. Човече, дневниче в случая, зарежи, подробности, му пиша, че съм аз и че се знаем, и че трябва да пиша на корейски, за да ме разбере. Е, той ме пита дали ми се лафи, но тогава толквах с едно друго момиче.. да, да говоря от 00;20 до 01;10 по телефона, при условие, че спят всичките до един тук, но нали ги няма мама, тате и кака, върша каквото ми е на сърце.
Както и да е, явно нямаше търпение, понеже веднъж или два пъти ме пита не се ли наприказвах и като му казах, че почна ли да говоря или да пиша СМС - и, не трупам ли сметка, не ми пука. Мога до безкрай да продължа.
Е, като се наприказвах, поприказвахме за точно 3 минути и 18 секунди, след което му се наложи да си ляга >.< И АЗ КАТО ПОСЛЕДНАТА ЗАГУБЕНЯЧКА МУ ПИСАХ, ЦИТИРАМ:
"лека *прозяващо се емотиконче* ^^
сладки сънища ;3
до после, вероятно *мече*"
Не, честно, има ли кой да ме застреля или поне да ме удари с нещо тежко по главата, че да си върна акъла?! След оня инцидент с колелото през лятото на 2012 явно сивото ми вещество си е отишло.. в нета четох, че не е сиво, ама. Пука ми.
Между другото, онзи ден с едно момиче ходихме до Чен Ин, за да го викаме /пак бил зает -.- само да ми каже, че пише домашни.. няма да повярвам! Той в час не влиза, та домашни./, беше си защипал някаква бяла фибичка на бретона и изглеждаше много 可愛い. Извинявай за огромните йероглифи, ама японските ги рисувам и не мога да ги правя малки. Както и да е, после ми се наложи да ходя на село и не можахме да се видим.. но въпросната мацка ми каза, че е излязъл с тая фибичка на косата. Ох, щях да се спукам от смях.
Май е това засега, после или утре по това време ще го тероризирам <3 Лека нощ! ♥
- Меги ♥
П.С. Не се съгласи да стоим в скайп цяла нощ, ама аз ще го оправя него!И не, не за това оправяне говоря!Ще, не ще, ще стои с мен!!
Zelo- TS Ent.
- 04.07.2014 Мило дневниче,
и така, животът ми е просто перфектен. Изградих си седем принципа, искаш ли да ги чуеш? Разбира се, че искаш!
1. Правя каквото на мен ми допада и хич не ми пука, че някой пропада.
2. Целта оправдава средствата.
3. Бъди като стъклото - чупят ли те - РЕЖИ.
4. Миналото е история. Настоящето е минало. Бъдещето е сега.
5. Обърнеш ли се срещу мен, само отваряш работа на погребалните агенти.
6. Аз не съм склонна да изпитвам омраза, а силно нехаресване.
7. Пътуването от хиляда ли започва с една стъпка.
Много поучително, а? Е, стига за това.
Животът ми се обърна в чудесна посока - познай кой се застъпва вече за менеее! Да, да, да. Позна! И минахме на целувки по бузата! Не, не сме гаджета, ама работя по въпроса!
Ще те оставям, понеже съм в съвсем кратка почивка и се връщам към репетиции пак. После ще пиша отново, ако не ме домързи!
- Меги :3
Zelo- TS Ent.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M