Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 6 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 6 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
My Rilakkuma Diary~
Страница 1 от 1
Re: My Rilakkuma Diary~
Ден 1
Не знам от къде да започна даже… Никога не съм си водила дневник или поне не си спомням за това. Ох, ако бях си водила всичко щеше да е толкова по-лесно сега… пъзела щеше да се нареди бързо…
Събудих се преди няколко часа и все още съм доста объркана… Лекарите ми връчиха някаква обикновена тетрадка, в която трябвало да си записвам мислите, но настоях веднага да ми купят на Рилакума! Какво е това нещо обикновена тетрадка!! Макар и в болница и бинтована поне тетрадката да ми е хубава! Стаята и без това ме депресира…
Ох пак си загубих мисълта… Накараха ме да направя това, защото не познах някаква, която твърдеше, че сме много близки приятелки. Нямам идея каква беше… Сериозно за пръв път я виждах! В последствие не знайно как се оказа, че не помня около 4 години от живота си! КАК Е ВЪЗМОЖНО ТОВА…. Та вчера бях в залата за тренировки с Ухьон и … той ми помагаше с една песен… а аз се дразних на гаджето си, защото постоянно ми звънеше…айш как ме дразни на моменти…къде пък е той сега?! та лекарите твърдят, че това е било преди 4 години… не… не , това е просто изключено.
Имало катастрофа и съм си ударила главата… ама аз не си спомням това… просто… КАК ТАКА?
Как може да останеш без спомени за 4 години? Възможно ли е?...
Днес ми забраниха всякакви други срещи с хора, за да не съм преживявала друг шок… стигала ми новината, че не помня… Искам да видя нашите… брат ми… къде ли е той? Липсва ми…
Забраниха ми и да се видя в огледалото, можело нова прическа или нещо такова също да ми докара шок…
Забраниха ми и телефона да си ползвам, още по-малко да влизам в социални мрежи или нещо подобно. Имало време за това… малко по-малко.
Чувствам се странно…
Как може човек да забрави толкова за миг?
Искам си спомените…
Главата ме боли адски много… имам някаква превръзка и на нея…уф, май ще поспя малко, дали няма да ми се върнат спомените като се събудя?
Yuna- FNC Ent.
- БФФ : Hyejeong
Половинка : .
Брой мнения : 44
Similar topics
» Jupal's diary
» Dear diary
» Dear diary, life is trying me.
» The Death Note (a.k.a Yonghi's diary)
» Dear, dear diary.
» Dear diary
» Dear diary, life is trying me.
» The Death Note (a.k.a Yonghi's diary)
» Dear, dear diary.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M