Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 111 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 111 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Oh my little, little Joy..
Страница 1 от 1
joyϟ- SM Ent.
- БФФ : Irene, Sungjae, Kim Bobby ♥♥♥
Половинка : .
Брой мнения : 83
Re: Oh my little, little Joy..
Мило дневниче,
първо мъничко за теб, а после и за мен. Беше ми подарено от кака за осемнадесетия рожден ден. А сега и за мен. Името ми е Су Йонг, но ме наричай Джой - псевдонимът ми.Започвам да пиша в теб, защото имам необходимостта да си излея това, което ми е на душата. Харесах си един батко, а той дори не знае, че съществувам. Или иначе казано, аз го познавам, той мен не. Е, може и да ме, понеже с кака Айрин, кака Сълги и кака Уенди дебютирахме наскоро, но все пак никога досега не се е обръщал към мен, когато се видим. Сякаш ме няма и това ме наранява. Но въпреки това продължавам да държа имиджа си на щастливо и слънчево дете, каквото всъщност съм си. Въпреки, че този батко ме кара да плача, когато се прибера, съм си щастливо хлапе по природа.
Кой е той? Името му е Чонг Те Хьон и е най - прелестното нещо на света ♥♥♥ Успях случайно да му открия и телефонния номер, но ме е много страх да му звънна. И като го споменах, обмислях да звънна на бате Сънгдже и да го попитам какво да правя, но ме е страх, че може да прекъсна нещо. Или на кака Айрин, тя със сигурност има повече опит с момчетата от мен ;( Ако продължавам така ще си умра сама с дванадесет персийки :/ Вярно, че няма място за притеснение, този батко ме стресира ;( Бих искала да се запознаем, или поне да му чуя гласа, но със сигурност ще е зает и няма да му е до мен. Вероятно даже е обвързан, или ще търси за гадже някоя по - хубава и не толкова детски настроена като мен.
Засега това е от мен, ако има нещо ново или искам да ти споделя, ще ти пиша, благодаря ти, че ме изслуша ♥
- Джой
joyϟ- SM Ent.
- БФФ : Irene, Sungjae, Kim Bobby ♥♥♥
Половинка : .
Брой мнения : 83
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M