Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 82 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 82 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
can u hear me?
4 posters
Страница 1 от 1
Mei Feng- ♥ I live to let you shine ♥
- БФФ : Lil Chan, Mei Li
Половинка : baby lion Seunghoon. :з
Брой мнения : 238
Re: can u hear me?
SMS:
Ела ме спаси тт.тт Пълен кошмар е тук!
Ела ме спаси тт.тт Пълен кошмар е тук!
Lil Chan- YG Ent.
- БФФ : Mei Feng
Брой мнения : 216
SMS:
Не знам и аз защо изобщо се съгласих да тръгна с тях. Сега съжалявам. Първо, че присъствието на дъртата само ме дразни и второ, че ми е адски студено.
Не знам и аз защо изобщо се съгласих да тръгна с тях. Сега съжалявам. Първо, че присъствието на дъртата само ме дразни и второ, че ми е адски студено.
Lil Chan- YG Ent.
SMS:
Както обичам да казвам имам 100 проблема в минута. Колата му е голям тараляшник, но ако се наложи ще я взема. още малко ще го потрая и ще разиграя сцената "Взимам си багажа и дим да ме няма".
Както обичам да казвам имам 100 проблема в минута. Колата му е голям тараляшник, но ако се наложи ще я взема. още малко ще го потрая и ще разиграя сцената "Взимам си багажа и дим да ме няма".
Lil Chan- YG Ent.
SMS:
1000 уона на километър за пътна помощ. Онзи бая ще се изръси.
На мен ли го казваш?! Ако знаеш какъв номер ми извъртя нещастника. Още ми е черен пред очите. Ъх, както и да е. По-късно пак ще ти пиша, че батерията ми пада -.-
1000 уона на километър за пътна помощ. Онзи бая ще се изръси.
На мен ли го казваш?! Ако знаеш какъв номер ми извъртя нещастника. Още ми е черен пред очите. Ъх, както и да е. По-късно пак ще ти пиша, че батерията ми пада -.-
Lil Chan- YG Ent.
*обаждане*
Лъвицо, честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие, късмет и .. абе каквото там още се пожелава. Искам да ти кажа, че трябва да се стегнеш и онзи да го накараш да ти лази в краката. Можеш го, но се срамуваш се и аз не знам от какво. Вече се е видяло, че няма да се отървеш от него, поне го пробвай.
Лъвицо, честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие, късмет и .. абе каквото там още се пожелава. Искам да ти кажа, че трябва да се стегнеш и онзи да го накараш да ти лази в краката. Можеш го, но се срамуваш се и аз не знам от какво. Вече се е видяло, че няма да се отървеш от него, поне го пробвай.
Lil Chan- YG Ent.
Как няма да се сетя за теб?! -.-" Аз мога да се обзаложа, че ти на онзи кретен не си казала, че имаш рожден ден. Или ако си казала той е забравил. Както и да е... Можеш да го накараш въпроса е, че се страхуваш. По дяволите, даже аз ти завиждам за хубавите крака, а пък ти дори не ги използваш както трябва. Ще ме накараш накрая аз да те уча..
Lil Chan- YG Ent.
Момиче, имаш невероятни крака. Не са най-обикновени прости крака. Толкова добре за заформени, че нямам думи, но млъквам! Я кажи тоя поне малко промени ли се?
Lil Chan- YG Ent.
Искаш ли да ти помогна? Обещавам ти, че ако правиш какво ти кажа ще има ефект! Не си отчайващо положение. Аз лично съм по зле, но това не е важно!
Lil Chan- YG Ent.
Мен баща ми няма да посмее да ме сгоди, защото в противен случай знае, че повече няма да ми види очите! Говоря ти за онзи, който ми стана слабост... Иначе нерви за теб имам. Очаквам да ми кажеш какво си решила.
Lil Chan- YG Ent.
Не съм, да, но това не означава, че когато си тук и твоя глас не трябва да се чува! Този Сънгхун го познавам от скоро и дори не съм говорила с него, но може да стане мъж под чехъл на секундата. А ти за какво искаше да му се обадиш?
Lil Chan- YG Ent.
Няма да умираш от нищо! На мен ми трябваш жива, за да ме поправяш когато стана прекалено лоша. Ще видиш, че ще успееш да се справиш с този и пак няма ти да си доминанта във връзката. Ако искаш му се обади, но гледай да не запелтечиш по телефона.
Lil Chan- YG Ent.
Обади му се да купи нещо от магазина, когато се прибира .. примерно! Кажи, че нещо много ти се яде. Но не му пращай съобщение, а му се обади! Иначе съм съгласна да го оставя онзи. И без друго не ми влияе много добре на имиджа.
Lil Chan- YG Ent.
*отговаря*
Не съм. Да не е станало нещо?
Не съм. Да не е станало нещо?
Seunghoon.- YG Ent.
- БФФ : Kai., Donny
Половинка : Mei Feng
Брой мнения : 51
След около час може би вече ще съм на път към вкъщи. Защо питаш? *чува се Мино отстрани* Тихо бе!......... Не на теб! Мино е тук и само мърмори и на него му казвам да мълчи..
Seunghoon.- YG Ent.
Разбера се, че ще взема. Имате ли някакви предпочитания каква да е?
Seunghoon.- YG Ent.
Ще предам! Поздрави всички вкъщи от мен.
Край на разговора
Край на разговора
Seunghoon.- YG Ent.
*отговор на обаждане*
О, лъвицата се сети за мен ;3 Благодаря ти много! Оценявам всяко едно твое пожелание! Принцът с BMW-то ще го почакам още ми се струва.
Ами ти ако искаш ела още към 3-4 часа следобяд, че да ми помогнеш *засмива се* Още не съм решила какво да облека, но както и да е. Сехьок да си гледа работата.
О, лъвицата се сети за мен ;3 Благодаря ти много! Оценявам всяко едно твое пожелание! Принцът с BMW-то ще го почакам още ми се струва.
Ами ти ако искаш ела още към 3-4 часа следобяд, че да ми помогнеш *засмива се* Още не съм решила какво да облека, но както и да е. Сехьок да си гледа работата.
Lil Chan- YG Ent.
SMS
НУНАААААА х3 Благодаря ти много за хубавите пожелания! :3 Поне утре ми прости, моля тееее ;3 Един път човек става на 19. Трябва да го полея добре!
НУНАААААА х3 Благодаря ти много за хубавите пожелания! :3 Поне утре ми прости, моля тееее ;3 Един път човек става на 19. Трябва да го полея добре!
B.I- YG Ent.
- БФФ : Kim Bobby the Rose, I.M
Половинка : Unbeatable single man.
Брой мнения : 63
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M