Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 68 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 68 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Just wanted to check in and see how not answering my calls is going.
+4
Shownu
CL
~LoLita
BOM
8 posters
Страница 1 от 1
BOM- YG Ent.
- БФФ : Dara,T.O.P, CL
Половинка : It will hurt
Брой мнения : 51
Re: Just wanted to check in and see how not answering my calls is going.
SMS
О, благодаря, онни <3 Оценявам това, че си се сетила. Поласкана съм :3 Оставих цяла армия с яйца Киндер на мениджъра ти за теб. Весела Коледа, хо-хо-хо!
О, благодаря, онни <3 Оценявам това, че си се сетила. Поласкана съм :3 Оставих цяла армия с яйца Киндер на мениджъра ти за теб. Весела Коледа, хо-хо-хо!
~LoLita- SM Ent.
- БФФ : Няма
Половинка : Xiumin❤
Брой мнения : 91
SMS
Онни, благодаря ти адски много <3
Онни, благодаря ти адски много <3
CL- YG Ent.
- БФФ : Park Luna, T.O.P, BOM
Половинка : YeSung♥♥♥
Брой мнения : 2233
SMS
Честит рожден на най-прекрасната онни на света <3 Не знам какво да ти пожелая, защото ти си имаш всичко. Бъди все така добра приятелка, щастлива и много обичана ;3
Надявам се да ти хареса подаръка, който съм ти взела ^^
Честит рожден на най-прекрасната онни на света <3 Не знам какво да ти пожелая, защото ти си имаш всичко. Бъди все така добра приятелка, щастлива и много обичана ;3
Надявам се да ти хареса подаръка, който съм ти взела ^^
CL- YG Ent.
- БФФ : Park Luna, T.O.P, BOM
Половинка : YeSung♥♥♥
Брой мнения : 2233
SMS:
Абе, днес бил 24-ти Март... Та, честит рожден ден, миньон. Опа, пардон, Бом :) Желая ти всичко най-хубаво да ти се изсипе на главата, да пръщиш от здраве и недей се връзва на хората в интернет. ;р Да си приказват каквото искат!
И не се надявай да спра да те наричам миньон ;д
Абе, днес бил 24-ти Март... Та, честит рожден ден, миньон. Опа, пардон, Бом :) Желая ти всичко най-хубаво да ти се изсипе на главата, да пръщиш от здраве и недей се връзва на хората в интернет. ;р Да си приказват каквото искат!
И не се надявай да спра да те наричам миньон ;д
Shownu- Starship Ent.
- БФФ : Hyungwon., Wonho, Jooheon
Половинка : -
Брой мнения : 13
SMS
Честит рожден ден, Бом-нуна! Желая ти здраве, щастие, любов, късмет и всичко най - хубаво в работата и живота. Дано да си изкарваш добре!
- Donghyun ( онзи от Япония, do you remember?)
Честит рожден ден, Бом-нуна! Желая ти здраве, щастие, любов, късмет и всичко най - хубаво в работата и живота. Дано да си изкарваш добре!
- Donghyun ( онзи от Япония, do you remember?)
Donghyun- Starship Ent.
- БФФ : My secrets
Половинка : -
Брой мнения : 21
SMS
Честит рожден ден, Боми-нуна! Бъди все весела, усмихната и здрава, също така обичана от феновете и от някой по - специален :р Радвам се, че сме приятели и ще бъда до теб винаги, когато пожелаеш!!!
Честит рожден ден, Боми-нуна! Бъди все весела, усмихната и здрава, също така обичана от феновете и от някой по - специален :р Радвам се, че сме приятели и ще бъда до теб винаги, когато пожелаеш!!!
Taeyang.- YG Ent.
- БФФ : YeSung,T.O.P
Половинка : ...
Брой мнения : 144
SMS
и така Боми....вероятно съм последния ,който ще ти честити за ден ,но по-добре късно от колото никога ,нали? :) Така де -Честит Рожден Ден! Знаеш ,че не съм много по пожеланията ,освен това ти си имаш всичко.Затова аз ще ти пожела всичко да ти се утрои!Щастието,красотата,любовта и т.н. Бъде все така готина и забавна,Бомиии x3 Всъщност това което се сетих за теб ,днес докато си мислих е че ти пожелавам...ух,добре че не съм до теб някъде,че да мога да си го кажа спокойно :D така де -пожелавам ти семейство и любов. И ,да.Това е от мен.Лека нощ :}
и така Боми....вероятно съм последния ,който ще ти честити за ден ,но по-добре късно от колото никога ,нали? :) Така де -Честит Рожден Ден! Знаеш ,че не съм много по пожеланията ,освен това ти си имаш всичко.Затова аз ще ти пожела всичко да ти се утрои!Щастието,красотата,любовта и т.н. Бъде все така готина и забавна,Бомиии x3 Всъщност това което се сетих за теб ,днес докато си мислих е че ти пожелавам...ух,добре че не съм до теб някъде,че да мога да си го кажа спокойно :D така де -пожелавам ти семейство и любов. И ,да.Това е от мен.Лека нощ :}
U-know Yunho- SM Ent.
- БФФ : Hwang Tiffany.;Jun.K;Jessica.
Половинка : ♥ BoA ♥
Брой мнения : 537
Смс:
Честит рожден ден на патерици, Бом! :) Наистина съжалявам, че честитя чак сега, нямах възможност (не съм забравил!) Пожелавам ти да си жива и здрава, другото е постижимо, и ти се справяш с намирането му! Не сваляй усмивката си и не плачи заради никого. Радвам се, че сме в добри отношения и не те изгубих напълно! Очаквам да споделиш дали имаше парти.
Честит рожден ден на патерици, Бом! :) Наистина съжалявам, че честитя чак сега, нямах възможност (не съм забравил!) Пожелавам ти да си жива и здрава, другото е постижимо, и ти се справяш с намирането му! Не сваляй усмивката си и не плачи заради никого. Радвам се, че сме в добри отношения и не те изгубих напълно! Очаквам да споделиш дали имаше парти.
RAIN.- Who?
- БФФ : :(
Половинка : ~
Брой мнения : 107
Обаждане:
Йоо, Боми... * привидно весел и заваля думите, и има игрива нотка в гласа, нетипична за него* Какво си правиш?
Йоо, Боми... * привидно весел и заваля думите, и има игрива нотка в гласа, нетипична за него* Какво си правиш?
RAIN.- Who?
Даа, Джи Хун е. Разочарована ли си? *чува се как се налива от някаква бутилка*
RAIN.- Who?
Само малко *изхълцва* Искаш ли? Ако да, може да дойдеш, и без това ми липсваш. *изстрелва*
RAIN.- Who?
Как ще съм пиян, не съм пиян! *започва да се смее по неясна причина* Май не си знам ключовете къде са. Събудих ли те?
RAIN.- Who?
Дали съм сам сега или съм сам в апартамента? През последните седмици съм си сам, защото е сложно със старите ми съквартиранти *пак започва да се смее*
RAIN.- Who?
Къде, къде...бар "Mr..." нещо си...*провлачва*
RAIN.- Who?
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M