I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Second star to the right and straight on 'til morning. EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Second star to the right and straight on 'til morning. EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Second star to the right and straight on 'til morning. EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Second star to the right and straight on 'til morning. EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Second star to the right and straight on 'til morning. EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Second star to the right and straight on 'til morning. EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Second star to the right and straight on 'til morning. EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Second star to the right and straight on 'til morning. EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Second star to the right and straight on 'til morning. EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Second star to the right and straight on 'til morning.

2 posters

Go down

Second star to the right and straight on 'til morning. Empty Second star to the right and straight on 'til morning.

Писане by Jae Hyun Вто Апр 07, 2015 5:12 pm

Second star to the right and straight on 'til morning. I5_5331f_1_large
Jae Hyun
Jae Hyun
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : `Belle`
Половинка : -
Брой мнения : 28

Върнете се в началото Go down

Second star to the right and straight on 'til morning. Empty Re: Second star to the right and straight on 'til morning.

Писане by `Belle` Пет Апр 17, 2015 11:15 pm

Обаждане:
Добре ли си?*изстрелва направо, леко притеснено*
`Belle`
`Belle`
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : -
Брой мнения : 34

Second star to the right and straight on 'til morning. Empty Re: Second star to the right and straight on 'til morning.

Писане by `Belle` Пет Апр 17, 2015 11:36 pm

Как да не се притеснявам? Този път прекалиха...
Дже Хьон, нали знаеш, че не са прави? Мястото ти е точно в YG, не искам да се чувстваш по нисш от тях. Те са жалки...
`Belle`
`Belle`
YG Ent.
YG Ent.

Писане by `Belle` Съб Апр 18, 2015 12:10 am

Как да не се меся? Разбирам да сме им сторили нещо, но ние не сме. Така като те тъпчат само ти провалят мотивацията. И това им е целта, защото са едни злобни, завистливи трейнита. Дже Юн и Йонг Джин отново са ядосани, че отново си на първо място във вокалните тренировки...
Предполагам си единствения ми приятел и не искам да те карат да се чувстваш така! Никакво нищожество не си, чу ли?
`Belle`
`Belle`
YG Ent.
YG Ent.

Писане by `Belle` Съб Апр 18, 2015 12:49 am

*започва да се смее* Това бил плана, значи? Нека им. Не, не са облечени, нали знаеш, че се изявяват като нацепени батки и се разголват повече от Теянг оппа. Днес бяха по потници. Но както и да е...не си мисли за станалото, след няколко дни ги закопай и на танцовите упражнения. Аз няма да успея, нали знаеш..казаха ми, че съм тромава. *леко злобно*
Утре имаш ли някаква работа?
`Belle`
`Belle`
YG Ent.
YG Ent.

Писане by `Belle` Съб Апр 18, 2015 7:56 pm

Ще работя упорито *усмихва се* Благодаря ти иначе. Ами...съжалявам че те моля отново, но ще ми помогнеш ли с вокалните упражнения? Не е задължително да е утре, а тези дни като цяло. Искам да кандидатствам за нов мюзикъл, и усещам как няма да ме вземат за главната роля...
`Belle`
`Belle`
YG Ent.
YG Ent.

Писане by `Belle` Съб Апр 18, 2015 8:39 pm

Добре, благодаря ти! Е да, това все пак съм и аз, няма как да не ме вземат, още повече с твоя помощ! Ще те оставям, не се дразни заради онези! Ако има нещо, почувстваш се тъжен или сам, звънни ми. Не мога да повярвам, че го казвам...но си ми най - добрия приятел и няма да те оставя да се тормозиш, арасо? Хайде,лека нощ...
`Belle`
`Belle`
YG Ent.
YG Ent.

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите