Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 108 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 108 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
With the rate I was going, I'd be lucky to die~I was born so bad, not naturally right
2 posters
Страница 1 от 1
Hyomin.- CCM Ent.
- БФФ : -
Половинка : Too busy for bullshit
Брой мнения : 225
Re: With the rate I was going, I'd be lucky to die~I was born so bad, not naturally right
*SMS*
Hey Hyomin-ssi...
Съжалявам, че не успях да ти пиша навреме за рождения ден. Исках да ти честитя просто... наистна не ми беше възможно. Разбира се, не те интересува но... Но не съм забравил, Хьомин... повярвай, не бих забравил.
Пожелавам ти щастие, въпреки че наскоро аз бях причината да си всичко друго, освен щастлива.
Не е нужно да ми отговаряш, факта че си стигнала до този ред ме прави щастлив.
- И Джун
Hey Hyomin-ssi...
Съжалявам, че не успях да ти пиша навреме за рождения ден. Исках да ти честитя просто... наистна не ми беше възможно. Разбира се, не те интересува но... Но не съм забравил, Хьомин... повярвай, не бих забравил.
Пожелавам ти щастие, въпреки че наскоро аз бях причината да си всичко друго, освен щастлива.
Не е нужно да ми отговаряш, факта че си стигнала до този ред ме прави щастлив.
- И Джун
Lee Joon- Who?
- БФФ : ShiN
Половинка : -
Брой мнения : 42
Re: With the rate I was going, I'd be lucky to die~I was born so bad, not naturally right
Да, следя те.
И не, не съм правил нищо лошо, за да намеря номeра ти, наистина...
И не, не съм правил нищо лошо, за да намеря номeра ти, наистина...
Lee Joon- Who?
Болен съм, да... но съвсем не те разигравам. Съжалявам че те притесних, няма да се повтори.
Lee Joon- Who?
*СМС*
Хьомин...? Отговори ми, моля те.
- Джун
Хьомин...? Отговори ми, моля те.
- Джун
Lee Joon- Who?
*Отговор на обаждане*
Няма да те отвлека, спокойно. Обмислях го, но реших че по-цивилизованият и общо приет начин е да ти звънна, въпреки че сега като се замисля не прозвуча никак цивилизовано и... *въздишка* Хьомин, не съм добър в тези неща... разговори и т.н. Просто... кажи нещо, исках да чуя гласа ти.
Няма да те отвлека, спокойно. Обмислях го, но реших че по-цивилизованият и общо приет начин е да ти звънна, въпреки че сега като се замисля не прозвуча никак цивилизовано и... *въздишка* Хьомин, не съм добър в тези неща... разговори и т.н. Просто... кажи нещо, исках да чуя гласа ти.
Lee Joon- Who?
*няколко секундно мълчание*
Наистина ли те интересува? Не е нужно да ме лъжеш... Аз нямам нищо наум. Не искам да ти навредя. Наистина, аз... това, което направи за мен в хижата. Не ми излиза от ума, Хьомин. * още една пауза* Искам да знам защо го направи.
Наистина ли те интересува? Не е нужно да ме лъжеш... Аз нямам нищо наум. Не искам да ти навредя. Наистина, аз... това, което направи за мен в хижата. Не ми излиза от ума, Хьомин. * още една пауза* Искам да знам защо го направи.
Lee Joon- Who?
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M