Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 24 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 24 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Na na na na na, don’t think about a different guy
3 posters
Страница 1 от 1
Na na na na na, don’t think about a different guy
Последната промяна е направена от Suwoong на Сря Сеп 02, 2015 4:39 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Suwoong- Loen Ent.
- БФФ : Jungkook~; Eui Jin
Половинка : meeeee :3
Брой мнения : 154
Re: Na na na na na, don’t think about a different guy
SMS
О,хьооооонг! XDDDD Нимоа с теб просто ! Мерси все пак! Поне тази година се сети :D Въй , споко вярно че станах легален ама чак пък да се юрна да правя поразии като твоите колеги xD Много ясно ,звънкай един телефон тия дни и ще се видим ! Омг , вече можеш да ме заведеш в стрийптиз бар! *_* Шегувам се ;3 Благодаря~ Айде заспивай ! ;*
О,хьооооонг! XDDDD Нимоа с теб просто ! Мерси все пак! Поне тази година се сети :D Въй , споко вярно че станах легален ама чак пък да се юрна да правя поразии като твоите колеги xD Много ясно ,звънкай един телефон тия дни и ще се видим ! Омг , вече можеш да ме заведеш в стрийптиз бар! *_* Шегувам се ;3 Благодаря~ Айде заспивай ! ;*
Jungkook~- Who?
- БФФ : Sana
Половинка : -
Брой мнения : 60
Re: Na na na na na, don’t think about a different guy
*Viber message*
О, благодаря ти :3 Много поздрави на майка ти от мен и и предай, че си чакам рестото от снощи :* колкото и да те мразя, мерси, че си се сетил. Това доказва колко ме обичаш ^^ И мерси за тортата, обещавам за твоя рожден ден този ковчег да не е само шоколадов. Обещавам да се постарая да те вкарам в него до тогава ^^
О, благодаря ти :3 Много поздрави на майка ти от мен и и предай, че си чакам рестото от снощи :* колкото и да те мразя, мерси, че си се сетил. Това доказва колко ме обичаш ^^ И мерси за тортата, обещавам за твоя рожден ден този ковчег да не е само шоколадов. Обещавам да се постарая да те вкарам в него до тогава ^^
Zelo- TS Ent.
- БФФ : i hate them all
Половинка : suck it
Брой мнения : 158
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M