I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Библиотеката            EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Библиотеката            EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Библиотеката            EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Библиотеката            EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Библиотеката            EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Библиотеката            EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Библиотеката            EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Библиотеката            EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Библиотеката            EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 101 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 101 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Библиотеката

+2
Hongbin.
G Dragon ♥
6 posters

Go down

Библиотеката            Empty Библиотеката

Писане by G Dragon ♥ Чет Фев 16, 2012 8:51 pm

Библиотеката            TRINITY-COLLEGE-LIBRARY-DUB
G Dragon ♥
G Dragon ♥
Green Ent.
Green Ent.

БФФ : Mint~;Bang Yong Guk;
Половинка : single
Брой мнения : 1849

https://k-popworldrpg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Библиотеката            Empty Re: Библиотеката

Писане by Гост Пон Сеп 10, 2012 1:16 pm

Валеше. Да-Йе можеше да види капките вода, стичащи се по високите антимни стъкла на библиотеката. Бе заела крайното място на една голяма читателска маса, пред нея стоеше разтворена книга, но тя като омагьосана се взираше в глухото "туп-туп", което беше единствения звук, който чуваше от удрянето на тези безцветни капчици в стъклото. Когато бе тръгнала от къщи времето беше ясно, с нищо не показваше за поройния дъжд, който се изсипа най-ненадейно. Момичето опита да откъсне погледа си и да се съсредоточи върху книгата, която трябваше да прочете. Наистина се опита. Но думите просто се изпаряваха в момента, в който ги прочетеше и не оставяха никакъв смисъл и значение в главата й. Сред няколко опита се отказа да чете повече, поне за сега. Затвори тежките корици и се изправи. Първо щеше да отиде да си вземе другите книги, които задължително трябваше да прочете и щеше да опита да го направи вкъщи. Явно бе прекалено уморена и затова не можеше да се съсредоточи внимателно върху текста, но тъй като утре не й се идваше пак, се надяваше, че библиотекарката ще й позволи да ги вземе за вкъщи. Прекара цял час в търсене на нужното й, което я забави още повече, защото библиотеката бе прекалено голяма. Накрая се бе получило един голям куп, който като внимаваше да не падне, Да-Йе видя, че се извисява много над главата й. Тръгна с бавни стъпки, и въпреки това, видя как заплашително се люшка колоната в ръцете й. Знаеше, че ако паднат, можеше да повреди някоя и следователно това щеше да се отрази доста лошо на спестяванията й, да не говорим, че надали отново щеше да ги нареди в ръцете си. Макар да бе късно, имаше доста хора в библиотеката. Някои, като нея бяха дошли да почетат, други - да отбият малко време, а трети - просто да се скрият от дъжда. Момичето се зарадва, че предвидливо бе взела сгъваемия си чадър в износената си раница и щеше да остане суха. Само се надяваше, че хората, които видеха това момиче със сумати книги в ръцете си, няма да й се моткат в краката, тъй като тя не гарантираше за тяхната безопасност в предвид това, че не виждаше пред себе си. И все пак някой я бутна. Нямаше никакъв шанс да задържи колоната и книгите се разсипаха около падналото момиче. Първоначално от изненада, не можа да стори нищо, но после се ядоса. Нима онзи не я бе видял? Примерено започна да събира книгите, докато внимателно ги оглеждаше за поражения. Наистина щеше да е голям проблем, ако нещо им се случеше.

Гост
Гост

Писане by Hongbin. Вто Сеп 11, 2012 5:24 pm

Проклет дъжд!Този порой който се изля така изведнъж провали приятната разходка на Хюки.Зада се скрие от водата се наложи да се скрие на място на което никога не беше стъпвал...-библиотеката.Вътри беше доста хладно и имаше доста хора.Хюки беше със слушалки и слушаше песни на групата си Super Junior.Реши да се отправи към една свободна маса в дъното на коридора.Той вървеше със сведена глава.Понеже се беше уплашил че някой може да го разпозна си беше сложил качулката.
Както си вървеше се сблъска с някой.В същия момент поне десетина книга се разпиляха в краката на рапара.Ловко ги прескочи и си продължи по пътя.Дори не вдигна глава да види кого беше блъснал.Отиде до масата и седна на един мек стол,облегна се на ръката си се заслуша в музиката.По едно време някой сгромоляса някви книги точно до лицете му.Стреснат то вдигна глава пред него стоеше момиче с тъмна коса,беше крастосала ръце пред гърдите си.Лицето и беше строго.
Hongbin.
Hongbin.
Jellyfish Ent.
Jellyfish Ent.

БФФ : .
Половинка :
Брой мнения : 278

Писане by Гост Вто Сеп 11, 2012 8:42 pm

Да-Йе се изправи и видя, че човекът, който я беше блъснал я подмина най-безразлично. Това разбуди гневната страна на момичето. После просто се наведе да си събере книгите, като ги оглеждаше много внимателно дали имат поражения. Видя, че три от книгите й се бяха скъсали. Тежка въздишка се изтръгна от гърдите на момичето и една гримаса спогоди лицето й. Най-накрая, когато успя да си събере книгите, тя тръгна троснато към този невнимателен непознат. Сякаш мозъкът й бе блокирал, тя въобще не се осъзнаваше какво прави. Беше срещала до сега куп невъзпитани и невнимателни хора, но този тук май си го просеше! Да-Йе стоя зад него пет минути, но като видя, че няма никаква полза от това, тя ядосано тросна целия куп книги пред лицето на младото момче. И така, свила юмруци, и навела се над него, му се развика.
- Ейш! Извини ми се! - Да-Йе не се интересуваше много от извинението му, просто искаше по някакъв начин да си изкара яда върху него, защото той тъй я бе разгневил!
- Три от книгите ми са повредени! Поеми отговорност! - крещеше момичето. След това се обърна и забеляза, че всички погледи се бяха съсредоточени върху нея. За момент емоциите бяха взели превес и тя бе забравила, че всъщност се намираше в библиотека. От смущението червенина обля белите страни на девойката и тя няколко пъти се покони, извинявайки се. Въпреки това, отвътре тя си оставаше гневна на този непознат, който бе показал всякаква липса на добри обноски.

Гост
Гост

Писане by Taeyang. Вто Сеп 25, 2012 11:26 pm

Приятен топъл ден.
По средата на сладкия ми сън, алармата ми ме събуди. Чудесно...почивен ден. Беше един от малкото последни, защото скоро трябваше доста да се захващаме за работа.
Все още бях сънен...повече не бива да стоя до толкова късно. Облякох се за навън, защото знаех къде ще ходя...
~~~
Какво правя аз в библиотеката? Ами дойдох да си потърся книги. Влязох и за мое щастие установих, че няма толкова много хора. Все пак бях с качулка, и хората все още не бяха ме разпознали. А и едва ли очакват да видят точно Теянг в библиотеката.
Претърсих няколко рафта, и най - накрая си намерих три книги със скандинавска митология и една голяма енциклопедия. Замъкнах ги на една свободна маса и ги стоварих безмилостно. Настаних се на стола и въздъхнах. Взех най - тънката и се усмихнах.
Четенето всъщност беше приятно. Особено ако филма "The Avengers" те беше запалил по Тор и Локи, а те по цялата митология. Беше ми интересно и исках да науча повече. Зачетох се в един мит за сътворението на света. На всеки един съвременен човек такива божества и митологии му се струват абсурдни, но не е толкова лошо да се интересуваш в какво са вярвали прадедите на другите народи.
След няколко минутки обаче, в библиотеката изникна някакъв лек шум. Едно момиче се вълнуваше и размахваше ръце, а две момчета стояха с отворени усти. Май още някой беше дошъл. Поизправих се леко, за да видя кой е той. Не видях много добре, защото въпросната личност беше с гръб, но беше момиче.
Все някога всички свиквахме, че славата действа така.
Taeyang.
Taeyang.
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : YeSung,T.O.P
Половинка : ...
Брой мнения : 144

Писане by Yoona. Сря Сеп 26, 2012 8:47 pm

Да... определено днес исках да отделя малко време за мен и моето уединение.Днес щях да се посветя на книгите и да се спусна по течението, което ще ме заведе в библиотеката.Може да се чудите защо точно днес, ами отговора е много прост.По това време там няма почти никой и ще мога да бъда сама, без да се налага на всяка крачка да давам автографи.
Обичам феновете си, за мен те са едни от най-важните хора в обкръжението ми, но сега наистина исках да съм малко сама и да се отделя от реалността поне за секунда.
Станах от леглото си и се запътих с малки и бързо крачки към банята.Завъртях кранчето на чешмата и измих лицето си.След това слязох долу в кухнята и си направих закуска.Съквартиранта ѝ го нямаше там, което беше странно...явно все още спи.
Тя си облече набързо един суичер, дънки едни черни пантофки и излезе.Веднага се отправи към библиотекта.
Седна на един от столовете там, като преди това си беше взела две книги за средновековието.
Бях се задълбочила в увлекателната история на една селянка и принца, който се появява на черен кон, когато изведнъж забелязах, че всички около мен са вперили поглед в гърба ми.
Явно не бяха сигурни дали съм аз и затова сложих качулката на главата си и продължих да чета.Явно вече се бяха отказали.
Доста време седях там, вече беше минал обяд.Всички, които преди бяха там си тръгнаха, но остана само един.
Все още не се обръщах, не мислех и да го правя!Продължих да чета, но при премятането на една страница бутнах чантичката си и тя падна на земята разпръсквайки всичките ми неща, включително и превръзките!! (xD)
Яз бях толкова унесена в историята, че не им обърнах и капка внимание.По едно време някой ме боцна няколко пъти по гърба и аз се ядосах малко, че ми отвличат вниманието... за глупости.
- Автограф ли иска... - не довърших аз, когато се обърнах и водях зад мен да седи ТеЯнг от BIGBANG.
Yoona.
Yoona.
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Park Luna, Hwang Tiffany
Половинка : Taeyang. <3 <3
Брой мнения : 390

Писане by Taeyang. Сря Сеп 26, 2012 10:14 pm

Вече бях върнал вниманието си изцяло върху арсенала си с книги, а шума поутихна. Явно нямаше много смелчаци. Забих отново поглед, защото ако феновете разберяха, че идвам тук, нямаше да е много приятно. Все пак това бе библиотека и не ми беше работа да събирам тълпи точно тук.
Хората малко по малко започнаха да си тръгват, а аз един или два пъти хвърлих по някой поглед на въпросното момиче. Тя също си беше сложила качулка. Поне не се чувствах самотен така.
Вече си бях преполовил книжката, която и без това не беше много голяма. Сега щях да се запаля по митологията и вероятно скоро щях да идвам да чета и гръцка. Все тая, важното е да намирах по малко време.
Ето, че накрая бяхме останали само двама, и библиотекарката, която беше далеч и си имаше работа. Момичето си бутна чантата и тя падна. Добре. Това можеше да случи на всеки, и не обърнах особено внимание. Нещата и се разпиляха по земята, но тя не направи нищо. Вдигнах погледа си. Минута...две. Човъркаше ме да отида и да и ги събера...нищо, че не ме беше помолила.
"Не, няма да го правиш!! Може да си отнесеш нещо, ако се забъркваш където не ти е работа" - казвах си на ум
В крайна сметка обаче, станах от мястото си, което беше не много далеч. И тихичко събрах нещата и в чантата. Когато забелязах, че държа дамски превръзки, силна руменина се разля по лицето ми. Напъхах ги бързо в чантата, и съвсем идиотски я сръчках с пръст по гърба.
- Автограф ли иска... - каза, но не довърши. Може би ме беше разпознала.
Усмихнах се леко. Определено познавах това лице. Съни от SNSD.
- Ами да, може - отговорих
- За автографа, имам предвид - допълних
Помня, че я бях забелязал на откриването на Green Ent., но не исках да зяпам отдалеч като идиот. Отблизо беше наистина...сладка.
Усетих се, че все още държа чантата.
- Ъм...чантата ти - поставих я до ръката и, където беше по - рано.
- Разсипа се и ме беше страх някой луд фен да не те обере, за да се хвали с нещата ти- не можех да повярвам какви глупости ръся. Но какво да се прави - недоспиването така действа. При мене беше често, следователно....и сами може да се досетите.
Реших не просто да се върна обратно като тъпак, а да се опитам да завържа поне няколкоминутен разговор.
- Какво толкова интересно четеш, че те откъсва съвсем от реалния свят? - попитах с още една усмивка.
Taeyang.
Taeyang.
YG Ent.
YG Ent.

Писане by Yoona. Чет Сеп 27, 2012 3:01 pm

- Автограф ли иска... - казах, но не довърших, защото видях, че зад мен седи ТеЯнг от BIGBANG.
Усмихна ми се, явно и той ме беше разпознал.

- Ами да, може! - замълча за малко - За автографа, имам предвид. - допълни.
Сега се сетих, че на откриването на новата компания, той също беше там.Ако не беше ТеЯнг сигурно СънгРи и Джи Йонг щяха да се избият.Това ми направи голямо впечатление.Радвах се, че сега стои до мен.Надявам се да се сближим, но май няма да стане така.
Бях се увлякла в мислите си за него и накрая се отърсих, когато видях, че държи чантичката ми.Погледнах го неразбиращо, а той също се усети явно.
Усетих се, че все още държа чантата.

- Ъм...чантата ти! - подаде ми я той и я постави обратно до ръката ми.
[color=black]- Разсипа се и ме беше страх някой луд фен да не те обере, за да се хвали с нещата ти.[color]
Стана ми малко смешно и се засмях, а звънливия ми глас отекна във стените на тихата библиотека.
Очаквах всеки момент да се върне обратно все едно нищо не се случило и да се направи, че никога не ме е срещал.Но за моя голяма изненада и радост той остана и продължи да говори.

- Какво толкова интересно четеш, че те откъсва съвсем от реалния свят?
Отново се усмихна, а аз усетих нещо вътре в себе си.Нещо, което пърхаше в корема ми.
- Ами,.. това е една глупава книга!- засмях се неловко и глупави аз... не заех какво да му кажа, ами ако ме помислеше за вдетинена глупачка!?
- Всъщност това е любимият ми жанр.. за средновековието и изминалите времена!- спрях да се смея глупаво и се осъзнах.
След като върнах всичките си трезви мисли обратно в главата си му направих място да седне дом.Той разбра жеста ми и се намести от дясната ми страна.
- Ами,. ти какво правиш тук!? Мислех, че само аз обичам да чета и идвам на подобни места надявайки се да не ме разпознаят.- аз се засмях и махнах качулката от главата си.А няколко кичура на косата ми се разхвърчаха навсякъде.
Изчервих се, сещайки се колко глупави изглеждах така и от погледа на мъжа, който не спираше да се втренчва в мен.
Той явно забеляза червенината ми и отново завъртя глава.Какво ли си мислеше сега... може би, колко глупаво изглеждам сега!
Yoona.
Yoona.
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Taeyang. Чет Сеп 27, 2012 10:28 pm

Надявах се да ми отговори и да не ме помисли за някой нахалник. Направи го.
- Според мен няма глупави книги - казах мило.
Малко хора знаеха, че толкова обичам да чета. Просто покрай всичко друго не ми оставаше време. Точно заради това и не споменавах много за това.
- Средновековие значи...-не ми се искаше да стоя мълчалив. Дори да ръсех глупости...
- Каквото съм чел от него не е зле.
На мен ли така ми се струваше, или тя се притесняваше? Може би си мислеше, че бих сметнал за глупава книгата, която четеше. Но и аз съм чел какви ли не неща. Всеки с вкуса си. Бях се настанил до нея. В един момент ме попита какво правя тук.
- Днес имаме свободен ден, и реших да почета малко. А и имаше нещо определено, което ме интересуваше.
Когато Съни махна качулката си, аз я зяпах известно време. Добре, че поне не бях с отворена уста. Рядко ми се случваше да оставам безмълвен пред когото и да било. А за разлика от повечето момичета...тя беше по - красива на живо, отколкото по клиповете, които бях гледал.
Извъртях глава. Почувствах се глупаво, защото се сетих, че съм си забравил книгите на другата маса. Обърнах се към нея и се усмихнах леко глуповато.
- Извини ме..-казах тихо и станах набързо да си взема книгите.
Върнах се с общо четирите си книги и отново ги стоварих безмилостно на масата. -Едва ли твоята книга е глупава - казах и вдигнах тънката книжка, която бях преполовил преди малко. На нея имаше бог Один седнал на трон, и отдолу пишеше "Скандинавка митология". На другата пишеше същото, на третата "Норвежки митове", а на голямата енциклопедия - "Скандинавски богове"
- Може да се смееш...ако искаш - зачаках с лекичка усмивка.
Чувствах се глупаво. По принцип не се държах като идиот. Все пак пазех имиджа си. Но сега...беше странно и различно.
Taeyang.
Taeyang.
YG Ent.
YG Ent.

Писане by Yoona. Пет Сеп 28, 2012 6:45 am

- Според мен няма глупави книги.
Аз се усмихнах, радвайки се, че не ми се е присмял.
- Средновековие значи...Каквото съм чел от него не е зле.
Беше ми много приятно в неговата компания.Изглеждаше сякаш той беше различен.Освен, че беше чаровен... той беше мил.Малко мъже са такива.
Искаше ми се да си говорим цял ден, но за жалост.След няколко минути ще тръгнем в различни посоки.И така ще се забравим.
Лицето ми придоби леко натъжен вид, но той беше разсеян от него.

- Извини ме..
Той каза и стана о мястото си до мен.Отиде до голямата маса отсреща и взе останалите книги, които бяха там.
След като се върна обратно, той пусна безмилостно книгите на масата, а те издадоха силен тропот, който се разнесе на всякъде.

-Едва ли твоята книга е глупава.
Той имаше книги за митологията, за гръцките богове, за скандинавски митове.
Сигурно ако някой ни видеше сега щеше да си помисли, че звездите са с някакви отклонения, за да четат детски приказки или гръцки митове.
Аз нямах нищо против тези неща, даже гръцките тайни и всичко в тези книги на мен също ми беше интересно.

Може да се смееш...ако искаш!
На лицето му се появи лека усмивка.Аз го погледнах за малко и избухнах в смях.
Той ме погледна с не очакващо изражение, но след това се усмихна докато ме гледаше.Обаче усмивката му не беше истинска, беше фалшива...
- Не се смея на теб и книгите, които четеш... аз съм ги чела всички тези на масата.Бяха ми доста интересни.- усмихнах се аз мило и го погледнах.
Изражението му се промени, сега вече имаше истинска усмивка на лицето му, поне до колкото можах да я различа, но все пак аз съм много добра в това.Специалиста съм то фалшивите усмивки, затова мога да ги позная от километри.
Изведнъж настъпи мълчание... беше доста тихо и изведнъж стана неловко.Явно нямаше какво да си кажем, а денят продължаваше да минава.След около час сигурно ще се стъмни.
Не мога да повярвам, колко бързо мина този ден... дали беше заради книгата, която четях или заради... него.
Бях се увлякла в мислите си, както обикновено и не осъзнавах, че двамата се гледахме втренчено.
Yoona.
Yoona.
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Taeyang. Пет Сеп 28, 2012 9:16 am

Тя започна да се смее след думите ми. Аз се усмиханх, защото не знаех какво да кажа. Не исках да си признавам, но май бях привлечен от нея...
Едновременно ми беше приятно, и не исках да си тръгвам, и освен това ръцете ми все едно бяха вързани. Притеснявах се и не знаех какво да кажа. Но щях да променя това.
Съни ми каза, че ги е чела всички. Засмях се пак.
- Значи имаме долу горе общи интереси за книги. А ти си по - напред с материала! - отбелязах
След това настъпи мълчание. Естествено аз щях да го наруша, но първо трябваше да измисля как. Може би пък н искаше да я притеснявам в момента и ме търпеше просто от любезност и от притеснение, че ако се сдърпаме може да направим още един медиен скандал.
Но не ме интересуваше. Никога не се отказвах просто така от каквото и да било. Нямаше и сега да си тръгна като някой глупак!
- Как върви работата? - попитах.
Работа. Чудесно! Просто нямах равен на себе си...
- Твоята група все пак е сред фаворитите. Харесвам Ви...- казах с друга усмивка
Не можех да спра да се усмихвам. Ако някой ме гледаше отстрани, сигурно щеше да каже, че изглеждам тъпо.
И да, поне това, което казах за групата и не беше просто сух комплимент. Girls Generation буквално беше една от най - обичаните женски групи.
Taeyang.
Taeyang.
YG Ent.
YG Ent.

Писане by Yoona. Съб Окт 06, 2012 9:18 pm

- Значи имаме долу горе общи интереси за книги. А ти си по - напред с материала!
Усмихнах се мило, но след това настъпи мълчание,Явно и двамата не знаехме за какво да си говорим.
По принцип мен не ме бива много да нарушавам мълчанието създало се помежду ни ,... с непознат.Не знаех, какви да интересите му, желанията ми и .. не знаех нищо за него!!
- Как върви работата? - попита ме той. - Твоята група все пак е сред фаворитите. Харесвам Ви...
Толкова се радвах, че харесва групата ни!!Имах чувството, че бях на седмото небе!
- Ами работата върви супер.Напоследък е доста изморително от всички тези тренировки, но все пак това е една от цените, които трябва да плащат хора като нас!- усмихнах се с една от моите невероятно чаровни усмивки.
По едно време забелязах погледа на ТеЯнг върху гърдите си!!
Реших, че е добре да се загърна със суичара ми.Направих го, а той веднага отмести погледа отново върху лицето ми.Пренебрегнах случилото се и продължих.
- Ами ти... как върви при ва...- погледнах в джоба му подаващата се визитка.
Стори ми се нещо странно върху нея.. имаше.. голо момиче.
Издърпах я светкавично от там и я погледнах цялата.
Наведох глава и промълвих тихо.
- Т-ти..
Замълчах и се изправих бързо на крака.
- ТИ СИ ПЕРВЕРЗНИК!?!?- взех книгата, която четях и го фраснах по-главата.
Той също се изправи, а аз се стреснах и побързах да избягам, но той се спъна от няколко книги, които бяха пред краката му и падна върху мен.
Ръцете ми бяха върху гърдите ми и ги стискаше силно.Аз го погледнах стреснато и извиках.
- АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!

П.С. исках да размърдам настроението с последните части!! хДД Надявам се да ми дадеш добро обяснение за стриптийз клуба! -
Yoona.
Yoona.
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Taeyang. Вто Окт 09, 2012 11:53 pm

Сподели ми, че работата е супер. Кимнах усмихнато. По едно време обаче, в полезрението ми попадна доста добрата гледка, показваща се под горнището на момичето. Знам, че не беше възпитано, но все пак погледнах. Всеки нормален мъж би. А и аз не бях светец. Само доста често се правех на такъв. Съни тръгна да задава същия въпрос и на мен, когато се спря. Погледнах я изненадано. Грабна някакво картонче от джоба ми и подпали. Очите ми се разшириха от изненада, когато се досетих, че в джоба си имах визитка от някакъв стриптийз клуб. Червенина се разля по бузите ми. Не можах да откажа да я взема от момичето в латексов костюм, когато идвах насам.
- Чакай, не съм...! - запелтечих, но тя ме фрасна по тиквата и аз мигновено заохках и започнах да потърквам мястото.
За крехките си размери май беше доста силна в удрянето с дебели книги. Тръгнах да се изправям, но се спънах в някакви книги и паднах...върху нея.
Беше невъзможна допреди гледка...жилавия бивш главен танцьор на Биг Банг да се изтърси като чувал с картофи. Когато се осъзнах ръцете ми бяха на гърдите и, което накара сърцето ми да се ускори, заради притеснението.
- Ууу, толкова са меки...- не сдържах великия си коментар, а тя се разпищя.
Започнах да пелтеча отново нещо, но тя не ме слушаше. Махнах си ръцете и започнах да шъткам, ама тя пак не ме слушаше...
Докато съумея да се изправя библиотекарката беше дошла и ни зяпаше ядосано.
- Какво правиш на момичето, копелдако!! - развика се жената с вече прошарени коси
Изправих се на секундата, а след мен и Съни. Жената ни погледна изненадано
- Аз...- подготвих се да се обяснявам
Жената с изненадваща бързина се стрелна към предишната ми събеседница и веднага се ухили
- Сънииии...- почти изпищя тя
- Толкова те харесвам, теб и групата ти!! - беше грейнала а аз гледах с отворена уста
Очаквах го от всяка тийнейджърка, но тя..
- Нарани ли те този мръсник? - попита нахъсано библиотекарката. Вдигнах пръст, за да казвам нещо, но тя ме прекъсна рязко:
- Не ми размахвай пръст, момченце! Мразя лъскавата ти групичка. Мразя Биг Бенг! - изсъска.
За годините си беше доста напред с материала на съвременната музика. Буквално зяпнах още повече.
- Ама аз вече не съм...- преди да успея да довърша, тя беше взела голямата ми енциклопедия с богове и ме беше фраснала по тиквата. Нда...само че от другата страна. Буквално си легнах на масата зад мен и ми се привиждаха звездички.
- Ооо Всемогъщи Тор....- казах с изтънял глас, защото лика на този бог беше последното, което видях на книгата с която ме цапардоса. Затворих очи и продължих да се държа за главата.
Жената отново се обърна към Съни и продължи да се вайка за нея.

П.С: Ами опитах се... :Д
Taeyang.
Taeyang.
YG Ent.
YG Ent.

Писане by Yoona. Сря Окт 24, 2012 11:36 am

Така се бях разпищяла, че накрая библиотекарката беше решила да се появи.
- Какво правиш на момичето, копелдако!! - развика се тя на ТеЯнг, които не беше в много добро положение.
Двамата се изправихме със светкавична скорост и аз наведох глава.Жената пред нас ни огледа и погледа и премина от ядосан на изненадан.
- Аз...- започна да обяснява той, но жената дори не го слушаше..
Беше вперила жадно очите си в мен.Тя игнорира опита на ТеЯнг и се стрелна към мен... след това ми се усмихна, а аз я последвах, но все пак моята усвимва беше фалшива.
- Сънииии...- почти не изпищя тя в ушите ми.
- Толкова те харесвам, теб и групата ти!! - ТеЯнг се опули срещу нас, а аз не свалях глупавата ми усмивка ^^" ..
Но всъщност бях и малко изненадана.. тя си имаше доста годинки, не беше тинейджърка, а все пак и личеше, че се е побъркала по групата ни... жалко обаче, че се разпаднахме...
- Нарани ли те този мръсник? - попита нахъсано библиотекарката.
Мъжа явно се опита да обясни, но старицата продължаваше хапливо да вряска:
- Не ми размахвай пръст, момченце! Мразя лъскавата ти групичка. Мразя Биг Бенг! - тя буквално изсъска в лицето му... беше си доста грубичко, но перверзник като него си го заслужи!!!
- Ама аз вече не съм...- преди да успее да довърша, тя беше взела голямата му енциклопедия с богове и го беше фраснала по тиквата. Само че този силен удар беше от другата страна на главата му.Той буквално си легна на масата зад него и имах чувството, че му се привиждаха звездички и то мнооого звездички.
- Ооо Всемогъщи Тор....- каза той с изтънял глас.След това се хвана за главата и тогава вече ми стана малко неловко... все пак никой не заслужаваше такова отношение, дори перверзник като него.
Библиотекарката продължи да сми се умилква, но аз трябваше да направя нещо.
- Ъъмм...г-жо, ние трябва да тръгваме.... Ще заведа ТеЯнг до болницата.
- Но защо ще помагаш на това животно!?Добре.. но първо ... ДАЙ МИ АВТОГРАФ!!! - изпищя тя.
Подписах се на един лист и помогнах на мъжа да стане.
Отведох го до болницата.. слава Богу, че беше близо и, че с качулките не привличахме много внимание.
След като го отведох там, една от сестрите го сложи да легне... каза ми, че ако се бях забавила, щял да припадне в ръцете ми, а не на леглото и нямало как да го домъкна до тук.
Преди да си тръгна го погледнах и му оставих една бележка.Въпреки всичко, накрая стигнах до извода, че отново ме привлича, но нямаше да си призная!!!
След това си тръгнах към вкъщи... надявам се да може да се прибере и всичко да е наред... заради мен пострада доста днес.
Yoona.
Yoona.
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Mark. Съб Юли 18, 2015 3:53 pm

Марк дълго време се колебаеше дали да влезе в огромната Библиотека. Би било странно момче на неговата възраст да се разхожда из колоните със стари книги. В днешно време повечето младежи се чудеха как да се вмъкнат в някой клуб , как да се сдобият с нова камера или телефон ,но малко бяха тези ,които полудяваха ,когато чуят ,че някоя нова книга от любимия им автор е излязла. Марк не знаеше какво точно търсеше. Просто искаше да чете. Освен това беше крайно време да си закупи поредния разговорник на корейски. Наистина все още имаше трудности с об6щуването поради простата причина ,че често се объркваше в думите си и от корейски преминаваше на английски , а после почваше отново - но на китайски. Беше му адски трудно затова и всяка година си купуваше ново издание на един корейски разговорник за да може да научава по нещо повече всяка година. В крайна сметка русокосото момче влезе в огромната Библиотека и веднага щом пристъпи прага свали слушалките от ушите си. Обикновено на места ,като това винаги цареше спокойна тишина , а Марк обожаваше уединението на спокойствие. Младежа се отправи към дългите редици с книги и му отне доста време за да се ориентира за модерната литература. Наоколо нямаше много хора и това беше още по-добре за момчето. Обикновено ,като посещаваше някоя книжарница или Библиотека почти веднага си намираше речник , някоя интересна книга и се забутваше в някой ъгъл или сядаше по средата на малката пътечка ,която разделяше огромните редици с книги.
По едно време И Ен се размина с едно русо момиче. На лицето му се появи усмивка. Беше руса, като него, че и дори по-руса.  Винаги му е било странно да вижда корейките такива. Честно казано дори не знаеше защо и него го бяха курдисали в този цвят. Имаше съмнения ,че Джаксън го е организирал защото и той, като него бе изрусен.  Другото ,което направи впечатление на И Ен бе ,че въпросното момиче държеше книги в ръцете си. С едно рязко движение Марк се обърна и тръгна по следите й. госпожицата явно търсеше още някоя книга и това наистина впечатли Туан. Не можеше да повярва ,че стройно и очевидно заможно момиче ,като това се размотаваше на такова място.  
Марк буквално я следеше и го осъзна ,когато дистанцията помежду им се скъси до три метра. Китаеца се спря ,подсмихна се глуповато и се извърна в противоположната посока. Щеше да е наистина странно ,ако тя го беше усетила затова и се отдалечи тихомълком. Трябваше да намери своите разговорници , а когато ги съзря отдалече се зарадва още повече защото явно бяха докарали още нови. Той си избра един огромен речник с думи и фрази  и се отдалечи от секцията. Сега му оставаше да си хареса книга ,която да чете. Четеше му се нещо леко и хубаво. Може би някоя фантастика? Или може би нещо с любов. Май щеше да заложи на втория вариант. Отне му доста време да открие отново модерната литература ,но когато се приближи до рафтовете видя , че на около пет метра стоеше онова русо момиче и четеше съдържанието на някаква книга.
-Извинете?- каза тихо Марк , приближи се към нея и побърза да се поклони няколко пъти.- Случайно да знаете ,къде мога да намеря някоя романтична книга ? - попита я през лека усмивка.- О, не ме разбирате погрешно ,не ви свалям , просто търся съвременна книга  с любов през очите на някоя жена автор .
Mark.
Mark.
Who?
Who?

БФФ : IU. and Vernon.
Половинка : -
Брой мнения : 130

Писане by Lim Kim Нед Юли 19, 2015 11:17 pm

За пореден път се намъкна в библиотеката. Йе Рим беше от онези кротки момичета, които не изгарят от желание да привличан мъжките погледи, а просто искаше да бъде сама да изгледа някой филм, да прочете някоя друга книга, да си полежи вкъщи и да се наслади на музиката на някой от старите изпълнители и други подобни. Много биха я нарекли старомодна, но това си беше тя. Просто обичаше неща, които много от хората на нейната възраст просто биха подминали.
Заедно с брат си бяха отгледани в едно патриархално общество и бяха научени да уважават ближните си. Може би и затова Джину и Йерим не тръгнаха по лошия път, а поеха по този, който се водеше за правилен. И двамата бяха в бизнеса на звездите, и двамата бяха с много добри вокали. Една от разликите беше, че тя излезе соло, а той беше станал част от група.
Лим Ким се разхождаше между рафтовете, търсейки някоя книга, която не е прочела. В ръцете й имаше 2 книги, но те в никакъв случай нямаше да й стигнат. Попадна на едно интересно заглавие - „24 момичета за 7 дни“. Отвори книгата, но още на първата страница, където беше пролога й се стори, че е пълна боза. Все пак реши да й даде шанс и отвори страницата, където беше поместена първата глава.
Някой обаче реши да й наруши спокойствието. Тя вдигна поглед от книгата и се огледа. До нея имаше едно момче, което беше със сламено руса коса. Той й се поклони няколко пъти, а тя стоеше и го гледаше объркано.
- Случайно да знаете ,къде мога да намеря някоя романтична книга?
Лим му кимна. Момчето просто намери правилния човек, от който да поиска съвет за романтична книга.
- О, не ме разбирате погрешно ,не ви свалям , просто търся съвременна книга  с любов през очите на някоя жена автор .
Свалка…? Тази дума дори не присъстваше в речника на момичето. Винаги гледаше на живота от невинната му страна, а тази думи със сигурност не присъстваше там.
- Нищо не съм си помислила – отговори му спокойно Лим. – Значи търсите нещо романтично… - каза замислено и огледа рафтовете. Погледа й спря върху една книга. Извади я и му я подаде. – Това може да ти хареса – „Ад и рай“ на Джудит Макнот. Интересна книга е – усмихна му се леко.
За момент се замисли и си спомни какво точно му трябва. Подаде му трите книжки, които си беше избрала.
- Може ли да ги държите за момент. Сега се връщам!
Без дори да дочака отговора му изхвърча и се скри някъде зад рефтовете. Намери точно това, което търсеше. Лека усмивка плъзна по лицето й. Взе около 15 книги със себе си, а може и повече. Беше се натоварила точно като библиотекарка, която има нова стока. Най-отгоре се виждаше книга със заглавие „Безпощадно“ Върна се и за нейно щастие русия младеж си стоеше там с нейните книги в ръце.
- Това са любимите ми любовни романи. И всички са на Сандра Браун. - лека руменина изби на лицето й. Обожаваше книгите на тази авторка! - Ако искате седнете на една маса да ги разгледате – не искаше да си налага мнението и момчето да излезе с всичко това на ръце. Може пък тези книги да не са това, което търси.
Lim Kim
Lim Kim
Loen Ent.
Loen Ent.

БФФ : Minsu.
Половинка : Like ice melt into rain, sometimes love turn into pain - L
Брой мнения : 24

Писане by Mark. Чет Авг 27, 2015 4:27 pm

- Нищо не съм си помислила .-отговори му най- спокойно русата непозната. Преди това бе кимна в знак на съгласие ,защото на лицето на Марк веднага разцъфтя лека усмивка. Силно се надяваше ,да не я притисни с акцента от който не можеше да се отърве. Някои негови познати ,като хората от екипа доста му се смееха по едно време защото начина по-който , китаеца произнасяше корейски думи бе просто покъртителен. Добре ,че от тогава момчето си бе взело бележка и внимаваше как говори. Може би и затова всички го вземат за някаква мъдра личност. Не ,той просто не можеше да говори бързо на корейски и затова провлачваше едно изречение .Правеше го защото се наблюдаваше и не искаше да прави грешки.
- Значи търсите нещо романтично… -започна госпожицата и този път Марк кимна.– Това може да ти хареса – „Ад и рай“ на Джудит Макнот. Интересна книга е - тя му подаде една книга и той веднага я пое в ръцете си. За момент гледаше корицата й ,но после вдигна поглед за да отвърне на усмивката на момичето пред себе си. Тя беше наистина нестандартна хубавица.
- Може ли да ги държите за момент. Сега се връщам! - каза изведнъж корейката, връчи му своите книги и тръгна бързо на някъде.
-Ъъм?- тръгна неподготвено  да казва И Ен ,но вече бе късно. Русокосата зави зад ъгъла и напълно изчезна от погледна му. Бързите й стъпки се отдалечаваха и някак си заглъхнаха напълно ,когато момичето се бе потопило някъде из тази голяма библиотека. Марк се огледа и осъзна колко тихо наистина бе това място. Лека въздишка напусна устата му и той запристъпва от крак на крак. Чакаше я ,но тя като че ли леко се забави ,но най-вероятно на него така му се е сторило. Не след дълго я видя да идва, а китаеца побърза да й се усмихне ,но когато видя огромната купчинка от книги ,която едва не закриваше главата й , лека по-лека ,усмивката се стопи от лицето му. Незабавно се почувства неудобно. Той стоеше едни мижави книжлета , а младата госпожица с цели романи.
- Това са любимите ми любовни романи. И всички са на Сандра Браун. Ако искате седнете на една маса да ги разгледате - каза му тя и подхвана кулата от книги.
-Да , разбира се, но нека ти помогна.- отговори й бързо Марк и въпреки че вече държеше неща в ръцете си , пристъпи към дамата и пое няколко от романите. Двамата тръгнаха в търсене на масите за четене ,които се намираха тук таме из голямата библиотека. За тяхно щастие , не далеч от тях видяха една такава и тръгнаха право към нея.
-Та казахте  Сандра Браун?- опипа Марк докато стоварваше внимателно книгите. Той погледна за миг към непозната и веднага й се притече на помощ защото видя как някои от книгите ,които тя държеше се бяха разместили и баланса върху останалите се бе нарушил. И Ен й се усмихна мило и започна една по една да оставя книгите върху масата.

*извинявай за закъснението !
Mark.
Mark.
Who?
Who?

БФФ : IU. and Vernon.
Половинка : -
Брой мнения : 130

Писане by Lim Kim Пон Сеп 07, 2015 3:21 pm

-Да , разбира се, но нека ти помогна – отново усети онзи акцент. Не, че не му разбираше, но за кореец си беше повече от очевидно, че не е тукашен. Може би наскоро се е преместил тук, за да работи. Повечето хора по тази причина се местеха да живеят в големия град. Имаше много повече възможности за работа и по-високи стандарти на живот.
Той също имаше няколко книги в ръцете си, но въпреки това все част от романите, които бяха в ръцете на Йе Рим. Такова момче рядко се срещаха в наши дни - да чете любовни романи и да помага на момиче. Тези бяха от изчезващия вид. Това момче трябваше да го запишат в червената книга. А, в допълнение към това не беше типичното закръглено момче, което носи очила, защото е изчел прекалено много книги и леко занемарен вид в допълнение с това, а напротив. Беше много спретнат и дори красив.
Двамата се отправиха към мястото, където бяха всички маси. За щастие имаше една свободна, което си беше чист късмет. Винаги когато е идвала тук й се е налагало да пита хората дали мястото до тях е свободно, за да седне и да прочете нещо. Той стовари книгите на масата, а Йе Рим все още се тътреше назад, защото част от книгите започнаха да се разместват, което направи купчината в ръцете й нестабилна.
-Та казахте  Сандра Браун? – попита момчето, но преди да успее да му отговори той й се притече на помощ. Лим се усмихна леко, когато той започна да взима книгите една по една и да ги слага на масата.
- Да, Сандра Браун – кимна му ентусиазирано. – Много харесвам начина й на писане, а историите са ми любимите. Винаги съм я харесвала адски много, но ако на вас не ви харесат може да ви намеря и други романи.
Беше изчела всяка една нейна книга, беше изгледала и всеки един филм, който е правен по нейна книга. Не искаше да налага мнението си, затова й замълча. Можеше да говори много за нея, но непознатото момче я спираше. Не беше от най-общителните същества, но този път успя да завърже разговор или поне така си мислеше.
- Между другото .. – започна малко несигурно. – Аз съм Ким Йе Рим, приятно ми е – след което се поклони.  – Може да ми говорите на „ти“.
Не й беше никак удобно да й говорят в учтива форма макар, че често се сблъскваше с това. В света на шоубизнеса всеки един репортер проявява уважение към звездата, която интервюира. Йе Рим все още не можеше да приеме, че хора, видимо по-възрастни от нея, й говорят така учтиво, а момчето пред нея със сигурност беше на около нейните години, затова прецени, че е по-добре да не й говори така.
Lim Kim
Lim Kim
Loen Ent.
Loen Ent.

БФФ : Minsu.
Половинка : Like ice melt into rain, sometimes love turn into pain - L
Брой мнения : 24

Писане by Sponsored content

Sponsored content