I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Кабинетът на шефа EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Кабинетът на шефа EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Кабинетът на шефа EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Кабинетът на шефа EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Кабинетът на шефа EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Кабинетът на шефа EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Кабинетът на шефа EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Кабинетът на шефа EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Кабинетът на шефа EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 71 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 71 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Кабинетът на шефа

Go down

Кабинетът на шефа Empty Кабинетът на шефа

Писане by Гост Съб Юни 16, 2012 9:13 pm

Кабинетът на шефа 2968914I

Гост
Гост

Върнете се в началото Go down

Кабинетът на шефа Empty Re: Кабинетът на шефа

Писане by Francheska Green. Съб Юни 16, 2012 10:05 pm

Токчетата й тракаха бързо по излъсканият мраморен под на празният дълъг коридор. Всичко трябваше да стане много бързо. Нямаше време за разправии с тези глупави азиатци. Не че бе расистка, но просто... единственото което и допадаше в тях бе бизнесът им.
Всички тези момченца по които припадаха дребните госпожички бяха доста грозни или твърде женствени. Едно от двете. Тук таме има някой по-нормален, но той пък се оказва женкар, заради който момичетата се хвърлят от мостове и си режат вените. А и да, доста от тях се правеха на обратни.
Но парите. Точно те я караха да желае повече от всичко тези дрепни, кльощави и женствени момченца да работят с нея. Щяха да са нейни. И всички женски групи. Вече имаше толкова много идеи в главата си. Можеше те да се сбъднат по лесният, но ако не и сътрудничеха, можеше да се случи и по трудният начин.
Първи беше онзи на SM Entertament. Изглеждаше като по-дребна рибка, въпреки, че компанията му бе най - добрата от всички на Азия. Щеше лесно да се пречупи. А онзи на YG- просто му личеше как няма да стане от мъничкото си столче дори и с кръв. Какво съвпадение, че Франческа тъкмо това желаеше.
Спря се пред вратата на кабинета, към която я бе обътила безличната секретарка. Пооправи роклята си, все пак трябваше да изглежда подобаващо, и премести малко от бретона си настрани. Изглеждаше перфектно, в това бе сигурна.
Почука на вратата и направо влезе вътре. Не трябваше да е мекушава също.
- Господин, Хуа... - започна на английски без да си хаби времето- Приятно ми е, Франческа Грийн. Сигурно ме познавате- аз съм собственичката на Грийн Мюзик. Най-новата компания в САЩ разполагаща с най - преуспелите звезди в момента. - говореше доста телеграфно и д о с а д н о, но все пак така се правеше когато впечатляваш някого- Знаете- Бионсе дойде, Джъстин Бийбър, о какво нахално хлапе, Уан Републик, Колдплей.
Най - накрая му подаде ръка. Мъжът изглеждаше доста сашърдисан. Франческа се настани на стола кръстосвайки крака. Хуа понечи да каже нещо, но тя го прекъсна.
- Да, едно черно кафе. Чисто.- кимна и разтвори папката която държеше върху колената си
Горкият мъж. Натисна малкото копче, и с минималният корейски който поназнайваше, Франки, разбра, че поръчва кафето й на секретарката.
- Господин, Хуа... Бизнес. Разбирате ли от бизнес?
Francheska Green.
Francheska Green.
The Evil Queen

Брой мнения : 21

Писане by Гост Съб Юни 16, 2012 10:18 pm

- Какво правите още тук?! - обърна се зловещо президентът на S.M към мениджърите. Тези идиоти.. Не можеха да направят едно нещо като хората! За какво въобще им плащаше?! За да си чешат задниците на въртящите се столове ли?
Господин Чой се отпусна уморено на стола си след като мениджърите се изнесоха от кабинета. В този момент една непозната за него дама влезе вътре.

- Господин, Хуа... Приятно ми е, Франческа Грийн. Сигурно ме познавате- аз съм собственичката на Грийн Мюзик. Най-новата компания в САЩ разполагаща с най - преуспелите звезди в момента. Знаете- Бионсе дойде, Джъстин Бийбър, о какво нахално хлапе, Уан Републик, Колдплей.- подхвана дамата на английски и подаде ръката си. Той я пое и се здрависаха.
Ако Франческа се опитваше да впечатли шефът на най-преуспялата компания в цяла Азия с това телеграфно говорене, то тогава тя не бе успяла. Много рядко господин Чой се впечатляваше от начинът и интонацията на говорене на някого, но госпожичката срещу него още от началото сбърка тактиката на впечатляване.
Дамата се настани на стола срещу бюрото. Су Хуа се опита да каже нещо, но беше прекъснат.

- Да, едно черно кафе. Чисто.
Съвсем същисан Су Хуа седна на стола си и поръча това, което желаеше госпожица Грийн.
Франческа разтвори папката си, която носеше. Тя го попита дали разбира от бизнес. Мъжът се покашля и се подготви да превключи на английски.
- Естествено, че разбирам от бизнес. Ако не разбирах сега S.M нямаше да е най-преуспялата компания в цяла Азия. Но какво искате да кажете, госпожице Грийн? Не разбирам какво намеквате, госпожице.
В този момент секретарката донесе кафето. Постави го на малката масичка и излезе тракайки досадно с токчетата си.
Грийн започна да му обяснява със същият телеграфичен и досаден тон. Босът се опита да се въздържи от това да се прозее, но не успя. Прозя се и направи знак на госпожичката да продължи. Този тон просто приятно го преспиваше.

Гост
Гост

Писане by Francheska Green. Съб Юни 16, 2012 10:32 pm

- Естествено, че разбирам от бизнес. Ако не разбирах сега S.M нямаше да е най-преуспялата компания в цяла Азия. Но какво искате да кажете, госпожице Грийн? Не разбирам какво намеквате, госпожице.
О, ето го и кафето. Секретарката, стигаща до бедрото й на три метрови токчета влезе вътре, със онези странни азиатски спъчици на гейша и го остави. Франческа го пое недоволно и го поднесе към носът си. Хм... отпи. О, смятаха да я минат с по-тъмно нес ? Да са чували за бразилско кафе тези корейци ? Както и да е... отпи, колкото да не я сметнат за груба и го остави на масичката.
Въздъхна тежко и прелисти папката си.
- Виждате ли...- продължи- Както разбирате аз съм най - успелият човек в тези области. Винаги съм се стремяла към това. Децата ходеха на пиано и солвеж, за да станат музиканти, а аз за да съм им шефка и да мога да ги критикувам по - обзорно. Тоест, това винаги ми е било цел в живота. Никога не съм искала да стана известна, а да притежавам всички известни.
Погледът й обикаляше бавно всички части на кабинетът. Някога щеше да е нейн. Какво ли да направи ? Като за начало.... префасониране на всичко. Щеше да изхвърли всяка Мейд-ин-чайна джунджурия и да обзаведе с вкус, който тук липсваше.
- Мога много да ви помогна. YG... те са конкуренция нали ? С онези женствени момченца и онези кичозни момченца. Пф... боже, ужасни са. Навярно само двама - трима да струват от цялат компания. Но вие... вие имате вкус към тези неща. Е, може би тук-таме има някой по - слаб изпълнител, но той е бил добро маркетингово решение.
Мъжът кимаше, а тя разглеждаше документите в червената папчица. Може би кабинетите в YG бяха по - хубави и големи от тези тук.
- Да, и аз разбирам, както знаете.- продължи- Предлагам ви много добра оферта. Вижте, аз разбирам, че имам мания за власт. И един цял пазар само за мен не ме устройва. Искам и този в Азия, след това в Европа. Всичко може да се постигне с добри съдружници, нали ? Сега ме чуйте, предлагам световна известност на вашите изпълнители. Мислите си че сега са известни ? О, господи, нямате си и представа какво ще е след това. Ще печелят награди във всички номинации, ще присъстват на всички награди, ще ги въртят по всички телевизии. Сега имате само три известни групи, ако не се лъжа. Да не говорим, че не са толкова известни в Щатите. Това което аз ви предлагам е нещо много значително. Седемдесет процента от акциите ви и да сте под крилото на Green Entertament. Това е найстина добра оферта. Много държа на компанията ви. Много.
Francheska Green.
Francheska Green.
The Evil Queen

Писане by Гост Съб Юни 16, 2012 10:42 pm

Тази какво? Подиграваше ли му се? Искаше да вземе всичко, което той САМ бе създал? Бе постигнал всичко това с много труд и пот!
- Виждате ли...Както разбирате аз съм най - успелият човек в тези области. Винаги съм се стремяла към това. Децата ходеха на пиано и солвеж, за да станат музиканти, а аз за да съм им шефка и да мога да ги критикувам по - обзорно. Тоест, това винаги ми е било цел в живота. Никога не съм искала да стана известна, а да притежавам всички известни.
Господин Чой забеляза, че погледът на госпожица Грийн обикаляше кабинетът му. Явно се чудеше дали в другите компании кабинетите са по-големи.
- Госпожице Грийн, моят кабинет е най-големият кабинет, който можете да намерите в корейските Entertainment-и. - усмихна й се мъжът. - Моля, продължете.

- Мога много да ви помогна. YG... те са конкуренция нали ? С онези женствени момченца и онези кичозни момченца. Пф... боже, ужасни са. Навярно само двама - трима да струват от цялат компания. Но вие... вие имате вкус към тези неща. Е, може би тук-таме има някой по - слаб изпълнител, но той е бил добро маркетингово решение.
- При мен няма слаби изпълнители, госпожице! Лично аз ги избирах, всеки един от тях има уникален глас и дарби, с които завладяват сърцата на милиони азиатци, европейци, австралийци и американци! Не случайно на S.M Town in New York на концерта дойдоха хора от всички крайща на света. Да, YG са конкуренция на компанията, във всяка една компания имат женствени момчета или мъжествени момичета, но и Джъстин Бийбър не е от най -мъжествените. В началото приличаше повече на момиче. - говореше той, но явно жената не го слушаше.
- Да, и аз разбирам, както знаете. Предлагам ви много добра оферта. Вижте, аз разбирам, че имам мания за власт. И един цял пазар само за мен не ме устройва. Искам и този в Азия, след това в Европа. Всичко може да се постигне с добри съдружници, нали? Сега ме чуйте, предлагам световна известност на вашите изпълнители. Мислите си че сега са известни ? О, господи, нямате си и представа какво ще е след това. Ще печелят награди във всички номинации, ще присъстват на всички награди, ще ги въртят по всички телевизии. Сега имате само три известни групи, ако не се лъжа. Да не говорим, че не са толкова известни в Щатите. Това което аз ви предлагам е нещо много значително. Седемдесет процента от акциите ви и да сте под крилото на Green Entertament. Това е найстина добра оферта. Много държа на компанията ви. Много.
- Вижте, госпожице, ако ми предлагате да Ви продам компанията си дълбоко грешите. За нищо на света няма да дам нещо, в което съм вложил купища пари, труд и време. Градих тази компания дълги години и вложих много в нея, за да стане това, което е днес. Преди два-три месеца дебютираха новата ни група - EXO. Тези момчета плениха сърцата на милиони момичета. Да не забравяме Куон Боа, кралицата на корейския поп, която е известна в ЦЯЛ свят! Има награди от всички музикални награди, които можете да се сетите. Съжалявам, но с мен няма да стане! И ако се опитате да омагьосате някоя от звездите ми няма да успеете!

Гост
Гост

Писане by Francheska Green. Сря Юни 20, 2012 4:44 pm

- При мен няма слаби изпълнители, госпожице! Лично аз ги избирах, всеки един от тях има уникален глас и дарби, с които завладяват сърцата на милиони азиатци, европейци, австралийци и американци! Не случайно на S.M Town in New York на концерта дойдоха хора от всички крайща на света. Да, YG са конкуренция на компанията, във всяка една компания имат женствени момчета или мъжествени момичета, но и Джъстин Бийбър не е от най -мъжествените. В началото приличаше повече на момиче.
О, да бе...да поспорим ли? Можеше да му покаже поне петима човека, които служеха за масовка... стига да можеше да различава корейците, защото още й бе доста трудничко.
- Вижте, госпожице, ако ми предлагате да Ви продам компанията си дълбоко грешите. За нищо на света няма да дам нещо, в което съм вложил купища пари, труд и време. Градих тази компания дълги години и вложих много в нея, за да стане това, което е днес. Преди два-три месеца дебютираха новата ни група - EXO. Тези момчета плениха сърцата на милиони момичета. Да не забравяме Куон Боа, кралицата на корейския поп, която е известна в ЦЯЛ свят! Има награди от всички музикални награди, които можете да се сетите. Съжалявам, но с мен няма да стане! И ако се опитате да омагьосате някоя от звездите ми няма да успеете!
Бла - бла - бла - бла - бла.... Дори не го слушаше. Тея корейци са добри в дрънкането на простотии за " честта "... Изобщо вярваха ли си ? Ноктите на Франческа й се струваха много по - интересни от тази блудкава реч. Би трябвало да се разплаче от умиление ли ? О, не, той просто не разбираше...
- Вижте, господин....- забрави му името, както и да е- Аз не ви предлагам да купя компанията ви. Аз ви предлагам да задържите тридесет процента от нея. Разбирате ли? Ще я получа, но целта е вие също да имате малка част от нея, нали ? Все пак да не ви оставяме на улицата.
Усмихна се ехидно и се изправи с доволно изражение.
- Благодаря ви, беше ми приятно.... - отправи се към вратата като се спря на прага- О, и, господин, Хуа, кафето ви не струва.
Бе толкова доволна. Харесваше й тук. Малко щеше да го префасонира и щеше да е страхотно. Е, ясно бе че този нямаше да се даде толкова лесно, но неговите световно неизвестни известни... те бяха пределно ясни.
Francheska Green.
Francheska Green.
The Evil Queen

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум: