Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 107 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 107 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Kentucky Fried Chicken (KFC)
Страница 1 от 1
Re: Kentucky Fried Chicken (KFC)
Поредния ден затрупан с ангажименти. В последно време рядко се случваше да имаме свободна минута. За мое щастие днес свършихме доста работа, но все пак имахме доста свободно време. Момчетата бяха уморени и искаха да се прибираме.
-Аз имам още работа. - казах им и бях готов да тръгна на другата страна, но те ме стряха. Започнаха да ме разпитват каква работа, да ми помогнат ли и такива неща.
-Не няма нужда, ще се справя сам. Лидерска работа...- заявих авторитетно и се обърнах в другата посока и тръгнах с бърза крачка. Истината беше, че исках малко спокойствие, а и ми се ядеше пилешко. Не исках да деля с никого, затова излъгах момчетата.
Отправих се към най- близкото KFC като се надявах никои да не ме разпознае по пътя натам или докато бях вътре. Много се дразнех понякога, като не можех да си отдъхна за секунда. А и сега като бях уморен и гладен бях още по-раздразнителен.
Успешно се добрах до KFC и влязох вътре. Взех си от любимата храна и потърсих забутана маса, за да мога да се храня на спокойствие. Видях една свободна и се засилих на там, но в момента, в който аз си оставих таблата на масата още някой направи същото.
-Хей това си е моята маса- вдигнах поглед ядосано. Дано не беше някоя фенка, че не ми се занимаваше точно сега. Срещу мен стоеше Lee Hong Ki. Не се познавахме лично, но знаех кой е.
-А, извинявай. -поклоних се леко и след това седнах на стола.
-Аз имам още работа. - казах им и бях готов да тръгна на другата страна, но те ме стряха. Започнаха да ме разпитват каква работа, да ми помогнат ли и такива неща.
-Не няма нужда, ще се справя сам. Лидерска работа...- заявих авторитетно и се обърнах в другата посока и тръгнах с бърза крачка. Истината беше, че исках малко спокойствие, а и ми се ядеше пилешко. Не исках да деля с никого, затова излъгах момчетата.
Отправих се към най- близкото KFC като се надявах никои да не ме разпознае по пътя натам или докато бях вътре. Много се дразнех понякога, като не можех да си отдъхна за секунда. А и сега като бях уморен и гладен бях още по-раздразнителен.
Успешно се добрах до KFC и влязох вътре. Взех си от любимата храна и потърсих забутана маса, за да мога да се храня на спокойствие. Видях една свободна и се засилих на там, но в момента, в който аз си оставих таблата на масата още някой направи същото.
-Хей това си е моята маса- вдигнах поглед ядосано. Дано не беше някоя фенка, че не ми се занимаваше точно сега. Срещу мен стоеше Lee Hong Ki. Не се познавахме лично, но знаех кой е.
-А, извинявай. -поклоних се леко и след това седнах на стола.
Taeyeon- SM Ent.
- БФФ : SooYoung, Hyunseung, YeSung
Половинка : -
Брой мнения : 361
Днес просто не ми беше ден не мога да повярвам забърквам се само в неприятности. Разхождах си се аз спокойно из тъмните улички и си слушах музика докато няколко фенки не ме разпознаха лоша работа сега какво да правя. Докато раздавах автографи на две-три момичета изведнъж се събра огромна тълпа ами сега на къде какво да правя замислих се за секунда и запалих джапанките дай газ бягах като луд а те след мен и докато си бягах минах покрай едно KFC и видях , че е претъпкано и си помислих едва ли щяха да ме разпознаят или намерят толкова лесно в тази тълпа от хора почти го бях подминал върнах бе рязко назад и влязох вътре поогледах се за момент и видях една маса в ъгъла на заведението затичах се там и тъкмо седнах когато забелязах че имам някой срещу мен надигнах глава а тай точно в този момент казваше нещо от сорта "-Хей това си е моята маса" вгледах се по добре и видях че това е Onew от Shinee тъкмо щях да кажа нещо и да се извиня той каза "-А, извинявай" поклони се леко и седна на стола сигурно ме беше помислил за някоя фенка но след това видя че съм аз с него не се познаваме лично , но съм го виждал по телевизията и доколкото знам от това което съм видял той обожава пилешко май това беше причината да е тук.
- Извинявай не те видях просто бързах да се скрия ако имаш нещо против ще се преместя.
- Извинявай не те видях просто бързах да се скрия ако имаш нещо против ще се преместя.
Гост- Гост
Момчето също ми се извини и каза, че ако имам нещо против може да се премести. Всъщност нямах проблем да остане. Не ми пречеше, аз просто щях да се нахраня и да се опитам да се прибера без среща с фенки.
-Ако искаш остани, нямам проблем, щом не си луда фенка. – отговорих му и огледах таблата си. Ммм от къде да започна. Взех сандвича си с пилешко , махнах опаковката и отхапах голяма хапка. Даам в момента бях доста щастлив. Хубав завършек за тежкия ден... заслужаваше си. Добре ,че се отървах и от момчетата лесно. Не ми харесваше да правя така, но исках спокойствие.
- Май не се познаваме лично, аз съм Оню. – казах му след малко. Той реши да остане и реших, че е редно да му се представя. Никога не казвах истинското си име, предпочитах с него да ме наричат само най-близките ми хора. Той спомена по-рано, че е бързал да се скрие .
-От кого бързаше да се скриеш? Фенки? – попитах го и повдигнах вежди. Предполагах, че е нещо такова.След това отхапах нова голяма хапка от сандвича си, докато чаках отговора му.
-Ако искаш остани, нямам проблем, щом не си луда фенка. – отговорих му и огледах таблата си. Ммм от къде да започна. Взех сандвича си с пилешко , махнах опаковката и отхапах голяма хапка. Даам в момента бях доста щастлив. Хубав завършек за тежкия ден... заслужаваше си. Добре ,че се отървах и от момчетата лесно. Не ми харесваше да правя така, но исках спокойствие.
- Май не се познаваме лично, аз съм Оню. – казах му след малко. Той реши да остане и реших, че е редно да му се представя. Никога не казвах истинското си име, предпочитах с него да ме наричат само най-близките ми хора. Той спомена по-рано, че е бързал да се скрие .
-От кого бързаше да се скриеш? Фенки? – попитах го и повдигнах вежди. Предполагах, че е нещо такова.След това отхапах нова голяма хапка от сандвича си, докато чаках отговора му.
Taeyeon- SM Ent.
Тъкмо ставах когато той каза ...
-Ако искаш остани, нямам проблем, щом не си луда фенка. засмях се и седнах до него , а той отново заговори ...
- Май не се познаваме лично, аз съм Оню. не ме изчака да отговоря и продължи да говори ..
-От кого бързаше да се скриеш? Фенки? започнах да се смея доста силно , но се опомних и започнах да отговоря преди пак да ме е прекъснал..
-Ммм май да аз съм Хонг Ки приятно ми е да се запознаем..
- И да бягам от фенки охх не ни е лесно а ? започнах да се смея отново..
- Ама май ти много обичаш пилешко не отделяш очи както устни от този доста добре изглеждащ сандвич..
- Извинявай сега се връщам , че като те гледам как ядеш и аз огладнях..
станах от масата и тихо и прикрито се запътих съм мястото за пръчки , поръчах си доста неща и отново се върнах на масата до него...
-Ако искаш остани, нямам проблем, щом не си луда фенка. засмях се и седнах до него , а той отново заговори ...
- Май не се познаваме лично, аз съм Оню. не ме изчака да отговоря и продължи да говори ..
-От кого бързаше да се скриеш? Фенки? започнах да се смея доста силно , но се опомних и започнах да отговоря преди пак да ме е прекъснал..
-Ммм май да аз съм Хонг Ки приятно ми е да се запознаем..
- И да бягам от фенки охх не ни е лесно а ? започнах да се смея отново..
- Ама май ти много обичаш пилешко не отделяш очи както устни от този доста добре изглеждащ сандвич..
- Извинявай сега се връщам , че като те гледам как ядеш и аз огладнях..
станах от масата и тихо и прикрито се запътих съм мястото за пръчки , поръчах си доста неща и отново се върнах на масата до него...
Гост- Гост
Хонг Ки все пак реши до остане при мен на масата, наистина нямах против присъствието му. След като му се представих и го попитах от кого се опитва да се скрие го оставих да ми отговори , а аз се съсредоточих върху храната. Бях доста гладен, затова ометох първия си сандвич доста бързо. Все още чувствах лек глад, затова мислих да започна и с втория.
Хонк Ки започна да се смее като го попитах за фенките, разбира се се оказах прав. Той се беше опитал да се скрие от тях.
-Понякога е доста трудно да се скриеш от тях, те са навсякъде. Е може и да не ни е лесно, но пък без тях за къде сме?- отговорих му и се засмях с него.
Точно почвах втория си сандвич и Хонг Ки отбеляза, че явно доста обичам пилешко. За никого не беше тайна, че това е любимата ми храна. Даже ме изкарваха понякога маниак на тема пилешко.
-Ами да, доста обичам пилешко. Просто ми харесва и когато мога предпочитам да ям това. Понякога отнасям доста шеги заради това, но какво да се прави – казах спокойно. Явно на него също му се дояде, затова той се извини и отиде също да си вземе за ядене.
-Вземи си и от чийзкейка, много е вкусен – подвикнах след него и продължих да се храня. Докато той се върне бях приключил и с втория сандвич и вече не чувствах глад и бях една идея по-щастлив. Хонг Ки отново седна на масата срещу мен и започна да се храни. Отпуснах се назад на стола, за да си почина малко преди да си изям и чийзкейка.
-Е, как върви при теб? С какво се занимаваш сега? – попитах го.
Хонк Ки започна да се смее като го попитах за фенките, разбира се се оказах прав. Той се беше опитал да се скрие от тях.
-Понякога е доста трудно да се скриеш от тях, те са навсякъде. Е може и да не ни е лесно, но пък без тях за къде сме?- отговорих му и се засмях с него.
Точно почвах втория си сандвич и Хонг Ки отбеляза, че явно доста обичам пилешко. За никого не беше тайна, че това е любимата ми храна. Даже ме изкарваха понякога маниак на тема пилешко.
-Ами да, доста обичам пилешко. Просто ми харесва и когато мога предпочитам да ям това. Понякога отнасям доста шеги заради това, но какво да се прави – казах спокойно. Явно на него също му се дояде, затова той се извини и отиде също да си вземе за ядене.
-Вземи си и от чийзкейка, много е вкусен – подвикнах след него и продължих да се храня. Докато той се върне бях приключил и с втория сандвич и вече не чувствах глад и бях една идея по-щастлив. Хонг Ки отново седна на масата срещу мен и започна да се храни. Отпуснах се назад на стола, за да си почина малко преди да си изям и чийзкейка.
-Е, как върви при теб? С какво се занимаваш сега? – попитах го.
Taeyeon- SM Ent.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M