I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Kentucky Fried Chicken (KFC) EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Kentucky Fried Chicken (KFC) EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Kentucky Fried Chicken (KFC) EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Kentucky Fried Chicken (KFC) EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Kentucky Fried Chicken (KFC) EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Kentucky Fried Chicken (KFC) EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Kentucky Fried Chicken (KFC) EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Kentucky Fried Chicken (KFC) EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Kentucky Fried Chicken (KFC) EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 107 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 107 Гости :: 1 Bot

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Kentucky Fried Chicken (KFC)

Go down

Kentucky Fried Chicken (KFC) Empty Kentucky Fried Chicken (KFC)

Писане by Гост Вто Юли 03, 2012 10:50 pm

Kentucky Fried Chicken (KFC) Tumblr_m6ho8r8PMa1rzwv55o1_500

Гост
Гост

Върнете се в началото Go down

Kentucky Fried Chicken (KFC) Empty Re: Kentucky Fried Chicken (KFC)

Писане by Taeyeon Пет Май 24, 2013 12:31 am

Поредния ден затрупан с ангажименти. В последно време рядко се случваше да имаме свободна минута. За мое щастие днес свършихме доста работа, но все пак имахме доста свободно време. Момчетата бяха уморени и искаха да се прибираме.
-Аз имам още работа. - казах им и бях готов да тръгна на другата страна, но те ме стряха. Започнаха да ме разпитват каква работа, да ми помогнат ли и такива неща.
-Не няма нужда, ще се справя сам. Лидерска работа...- заявих авторитетно и се обърнах в другата посока и тръгнах с бърза крачка. Истината беше, че исках малко спокойствие, а и ми се ядеше пилешко. Не исках да деля с никого, затова излъгах момчетата.
Отправих се към най- близкото KFC като се надявах никои да не ме разпознае по пътя натам или докато бях вътре. Много се дразнех понякога, като не можех да си отдъхна за секунда. А и сега като бях уморен и гладен бях още по-раздразнителен.
Успешно се добрах до KFC и влязох вътре. Взех си от любимата храна и потърсих забутана маса, за да мога да се храня на спокойствие. Видях една свободна и се засилих на там, но в момента, в който аз си оставих таблата на масата още някой направи същото.
-Хей това си е моята маса- вдигнах поглед ядосано. Дано не беше някоя фенка, че не ми се занимаваше точно сега. Срещу мен стоеше Lee Hong Ki. Не се познавахме лично, но знаех кой е.
-А, извинявай. -поклоних се леко и след това седнах на стола.
Taeyeon
Taeyeon
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : SooYoung, Hyunseung, YeSung
Половинка : -
Брой мнения : 361

Писане by Гост Пет Май 24, 2013 4:42 pm

Днес просто не ми беше ден не мога да повярвам забърквам се само в неприятности. Разхождах си се аз спокойно из тъмните улички и си слушах музика докато няколко фенки не ме разпознаха лоша работа сега какво да правя. Докато раздавах автографи на две-три момичета изведнъж се събра огромна тълпа ами сега на къде какво да правя замислих се за секунда и запалих джапанките дай газ бягах като луд а те след мен и докато си бягах минах покрай едно KFC и видях , че е претъпкано и си помислих едва ли щяха да ме разпознаят или намерят толкова лесно в тази тълпа от хора почти го бях подминал върнах бе рязко назад и влязох вътре поогледах се за момент и видях една маса в ъгъла на заведението затичах се там и тъкмо седнах когато забелязах че имам някой срещу мен надигнах глава а тай точно в този момент казваше нещо от сорта "-Хей това си е моята маса" вгледах се по добре и видях че това е Onew от Shinee тъкмо щях да кажа нещо и да се извиня той каза "-А, извинявай" поклони се леко и седна на стола сигурно ме беше помислил за някоя фенка но след това видя че съм аз с него не се познаваме лично , но съм го виждал по телевизията и доколкото знам от това което съм видял той обожава пилешко май това беше причината да е тук.
- Извинявай не те видях просто бързах да се скрия ако имаш нещо против ще се преместя.

Гост
Гост

Писане by Taeyeon Вто Май 28, 2013 11:21 pm

Момчето също ми се извини и каза, че ако имам нещо против може да се премести. Всъщност нямах проблем да остане. Не ми пречеше, аз просто щях да се нахраня и да се опитам да се прибера без среща с фенки.
-Ако искаш остани, нямам проблем, щом не си луда фенка. – отговорих му и огледах таблата си. Ммм от къде да започна. Взех сандвича си с пилешко , махнах опаковката и отхапах голяма хапка. Даам в момента бях доста щастлив. Хубав завършек за тежкия ден... заслужаваше си. Добре ,че се отървах и от момчетата лесно. Не ми харесваше да правя така, но исках спокойствие.
- Май не се познаваме лично, аз съм Оню. – казах му след малко. Той реши да остане и реших, че е редно да му се представя. Никога не казвах истинското си име, предпочитах с него да ме наричат само най-близките ми хора. Той спомена по-рано, че е бързал да се скрие .
-От кого бързаше да се скриеш? Фенки? – попитах го и повдигнах вежди. Предполагах, че е нещо такова.След това отхапах нова голяма хапка от сандвича си, докато чаках отговора му.

Taeyeon
Taeyeon
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Гост Съб Юни 01, 2013 4:55 pm

Тъкмо ставах когато той каза ...
-Ако искаш остани, нямам проблем, щом не си луда фенка. засмях се и седнах до него , а той отново заговори ...
- Май не се познаваме лично, аз съм Оню. не ме изчака да отговоря и продължи да говори ..
-От кого бързаше да се скриеш? Фенки? започнах да се смея доста силно , но се опомних и започнах да отговоря преди пак да ме е прекъснал..
-Ммм май да аз съм Хонг Ки приятно ми е да се запознаем..
- И да бягам от фенки охх не ни е лесно а ? започнах да се смея отново..
- Ама май ти много обичаш пилешко не отделяш очи както устни от този доста добре изглеждащ сандвич..
- Извинявай сега се връщам , че като те гледам как ядеш и аз огладнях..
станах от масата и тихо и прикрито се запътих съм мястото за пръчки , поръчах си доста неща и отново се върнах на масата до него...

Гост
Гост

Писане by Taeyeon Нед Юни 09, 2013 10:58 pm

Хонг Ки все пак реши до остане при мен на масата, наистина нямах против присъствието му. След като му се представих и го попитах от кого се опитва да се скрие го оставих да ми отговори , а аз се съсредоточих върху храната. Бях доста гладен, затова ометох първия си сандвич доста бързо. Все още чувствах лек глад, затова мислих да започна и с втория.
Хонк Ки започна да се смее като го попитах за фенките, разбира се се оказах прав. Той се беше опитал да се скрие от тях.
-Понякога е доста трудно да се скриеш от тях, те са навсякъде. Е може и да не ни е лесно, но пък без тях за къде сме?- отговорих му и се засмях с него.
Точно почвах втория си сандвич и Хонг Ки отбеляза, че явно доста обичам пилешко. За никого не беше тайна, че това е любимата ми храна. Даже ме изкарваха понякога маниак на тема пилешко.
-Ами да, доста обичам пилешко. Просто ми харесва и когато мога предпочитам да ям това. Понякога отнасям доста шеги заради това, но какво да се прави – казах спокойно. Явно на него също му се дояде, затова той се извини и отиде също да си вземе за ядене.
-Вземи си и от чийзкейка, много е вкусен – подвикнах след него и продължих да се храня. Докато той се върне бях приключил и с втория сандвич и вече не чувствах глад и бях една идея по-щастлив. Хонг Ки отново седна на масата срещу мен и започна да се храни. Отпуснах се назад на стола, за да си почина малко преди да си изям и чийзкейка.
-Е, как върви при теб? С какво се занимаваш сега? – попитах го.
Taeyeon
Taeyeon
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите