Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 37 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 37 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Call to puppy ^w^
+4
CL
Danah
Soyou~
Sana.
8 posters
Страница 1 от 1
Call to puppy ^w^
Omma
Appa
Noona
JiHyun~ ;3
Kim Min Yong
Key
Chae Rin
Little devils - Twins Queens
HyoMin
GiKwang
DooJoon
HyunSeung
JunHyung
DongWoonie
Hyuna
JiHyun
GaYoon
JiYoon
SoHyun
Thunder
Mir
Последната промяна е направена от YoSeob~ на Пет Апр 26, 2013 5:24 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Sana.- JYP Ent.
- БФФ : Momo
Половинка : -
Брой мнения : 266
Re: Call to puppy ^w^
/обаждане, непознат, грешка хД/
Алооо онни, видя ли, видя ли?/много развълнувана и известно мълчание/ Бора глуха ли си, или новия ти телефон нещо не предава? /смее се/
Алооо онни, видя ли, видя ли?/много развълнувана и известно мълчание/ Бора глуха ли си, или новия ти телефон нещо не предава? /смее се/
Soyou~- Starship Ent.
- БФФ : Jo Sojin, Kihyun
Брой мнения : 166
/стъписва се от мъжкия глас, който чува/ ОМО!!! Съжалявам наистина! Ама ти сигурен ли си, че ни си объркал телефона и не си взел чужд? /Все пак се престрашава да го пита, пък и Бора едва ли й е дала грешен номер/
Soyou~- Starship Ent.
Мерси, че ми каза марката на телефона си! Направо усети, че ми пука каква е! //първата й мисъл като чува името му"КВО?? Късметлийка съм!"// Ами хубаво, че се казваш така! Аз съм Канг Джи Хюн на кратко СоЮ.
Soyou~- Starship Ent.
Чакай бе!!! Я си дай адреса! И не ми излизай с номера, че треньора те вика! //надява се да й се отвори парашута//
Soyou~- Starship Ent.
/веднага мени високия тон/ Исках да ти пратя сметката си за телефон, ама след като ми предлагаш да излезем, просто ще ме почерпиш! Ще те добавя в указателя и тъй като си зает ти ще ми се обадиш. Аз съм свободен човек и през ноща дори ще ти вдигна! /едвам сдържа писъците си/
Soyou~- Starship Ent.
/Отстрани се чу друг глас, а въпроса му накара СоЮ едвам да сдържи смеха си. До такава степен я разсмя, че няколко сълзи се стекоха по лицето й/ Да довиждане! /затвори телефона и не знаеше кое по-напред да прави. За начало изкрещя, а после седна на земята и се захили, като луда./
Soyou~- Starship Ent.
/обаждане/
Hey yo! ;33 Как е моята мастийка?
Hey yo! ;33 Как е моята мастийка?
Soyou~- Starship Ent.
Ще дойда и ще ги набия! >_< Аз съм добре .. Като изключим глада, който ме гони.
Soyou~- Starship Ent.
*звъни* Не мога да нацеля копчетата на телефона от шок .. НЕ Е ЛИ РАНО БЕ?!? О.о Уф, ма и аз съм един -.-" ЧЕСТИТО, ЙОСОБ! Много да ви радват мъниците ;33
Danah- Loen Ent.
- БФФ : Kang Ha Ra
Половинка : ~
Брой мнения : 76
Мерси за пожеланието .. ;д Нормално е да си толкова развълнуван. Видя ли бебетата? На кого приличат? Какво питам въобще и аз .. добре ли са? Джи Хьон, добре ли е?
Danah- Loen Ent.
Значи ще са сладки. Но така или иначе на който и да приличат ще са хубави! ;3 Ако моите деца приличат на мен ще се заколя ;д Според мен и ти имаш нужда от почивка. Доста ти се насъбра днес.
Danah- Loen Ent.
SMS
Омо, да ти е честито, зверче! ;33 Много хубави имена сте избрали Пожелавам им в живота да им върви все по вода. Как са дребните, майката, а ти как си? Много ли си развълнуван?
Омо, да ти е честито, зверче! ;33 Много хубави имена сте избрали Пожелавам им в живота да им върви все по вода. Как са дребните, майката, а ти как си? Много ли си развълнуван?
CL- YG Ent.
- БФФ : Park Luna, T.O.P, BOM
Половинка : YeSung♥♥♥
Брой мнения : 2233
SMS
Къв човек си ти бе... Наздраве.Дам,честито да ми е. xD
Къв човек си ти бе... Наздраве.Дам,честито да ми е. xD
Taeyong- SM Ent.
- БФФ : Wendy
Брой мнения : 252
*обаждане*
Честит рожден ден, мастийке *праща целувки по телефона* Не съм си готвила предварителни речи за това ще ти пожелая всичко най-хубаво като здраве, късмет, успехи в работата, много сбъднати мечти и за напред усмивката да не слиза от лицето ти. ;3
Честит рожден ден, мастийке *праща целувки по телефона* Не съм си готвила предварителни речи за това ще ти пожелая всичко най-хубаво като здраве, късмет, успехи в работата, много сбъднати мечти и за напред усмивката да не слиза от лицето ти. ;3
Soyou~- Starship Ent.
Ke-ke, знам кога да ти се обадя ;3 Аз бивам .. Не е същото когато те няма т.т Децата също са добре. Не плачат много, но и на тях им липсваш. Ти как си? Как са другите?
Soyou~- Starship Ent.
Ти да не плачеш? о.0 Я се стегни! Трябва да се глижиш повече за себе си! Какво й е на ГаЮн-онни?
Soyou~- Starship Ent.
Толкова е яко х33 И те ще си имат близнаци ;3 Явно Бийст са решили да се майсторят много яко ;д Джунхьонг винаги си е бил странна птица, но мисля, че ще приеме това, което му се случва след време.
Soyou~- Starship Ent.
Никой няма да го разбере. Само той си знае какво му е и защо се държи така. Сестра ми ходи на работа, понякога идва да ми помага и така. Обаче ми сподели, че е доста самотна .-. Надявам се скоро да намери някой, който да промени това. Тя го заслужава!
Soyou~- Starship Ent.
Може и да е някой от Infinite, нищо не се знае! ;д Лека нощ и сладки сънища от нас ;33 *също му праща целувки*
Soyou~- Starship Ent.
SMS
Оппа!!Честит рожден ден!Трябваше да ти честитя в 12:01 ч. ,но заспах т.т Пожелавам ти всичко обичайно ,като любовта,парите,здравето и щастието САМО ЧЕ ТРОЙНО !Заслужаваш много~ Нека тази година да е изпълнена с успехи и топли моменти :3 Няма да съм И Хьери ,ако ни допълня ,най-искреното си желание хд искам пак да имаш меки бузи х.х ок,ок това не си го прочел .Ех, лека нощ ,оппа и готино изкарване на купона :)
Оппа!!Честит рожден ден!Трябваше да ти честитя в 12:01 ч. ,но заспах т.т Пожелавам ти всичко обичайно ,като любовта,парите,здравето и щастието САМО ЧЕ ТРОЙНО !Заслужаваш много~ Нека тази година да е изпълнена с успехи и топли моменти :3 Няма да съм И Хьери ,ако ни допълня ,най-искреното си желание хд искам пак да имаш меки бузи х.х ок,ок това не си го прочел .Ех, лека нощ ,оппа и готино изкарване на купона :)
Hyeri- Loen Ent.
- БФФ : D.O and Jack.
Половинка : mmm someone :3
Брой мнения : 320
SMS
Честит рожден ден Йособ xD с момчетата и колегите те чакаме в тренировъчната зала да ти дадем подаръците.Имаш много лош късмет защото Кикуанг реши че ще се доказва като сладкари ти приготви торта..-. Айде идва! Моя подарък е най-готин,йеах~
Честит рожден ден Йособ xD с момчетата и колегите те чакаме в тренировъчната зала да ти дадем подаръците.Имаш много лош късмет защото Кикуанг реши че ще се доказва като сладкари ти приготви торта..-. Айде идва! Моя подарък е най-готин,йеах~
Taeyong- SM Ent.
- БФФ : Wendy
Брой мнения : 252
SMS
Благодаря тиии ^^ Естествено, че ще ти разкажа, стига да ти се слуша :Д даже снимков материал ще има!
Благодаря тиии ^^ Естествено, че ще ти разкажа, стига да ти се слуша :Д даже снимков материал ще има!
Yuji- Loen Ent.
- БФФ : -
Половинка : Hongki. :3
Брой мнения : 70
SMS:
Аххх донгсенг! Толкова си ми сладък! <3 Ще получиш гушкова атака само да се прибера! Предупреден си! (сам си си виновен като ми пращаш такива снимки! ;д)
Благодаря за пожеланията, само това с вуйчото като гледам няма да е скоро ;дд Нямам търпение да видя малките сладурчета и Джи Хьон :33
Аххх донгсенг! Толкова си ми сладък! <3 Ще получиш гушкова атака само да се прибера! Предупреден си! (сам си си виновен като ми пращаш такива снимки! ;д)
Благодаря за пожеланията, само това с вуйчото като гледам няма да е скоро ;дд Нямам търпение да видя малките сладурчета и Джи Хьон :33
Ailee~- Loen Ent.
- БФФ : Bora., BoA, Sojung
Половинка : .
Брой мнения : 238
Similar topics
» Puppy's wardrobe
» One, two, three, you can call me ~
» I am the "who" when you call, "Who's there?"
» Call me ~
» Call me and you`ll die
» One, two, three, you can call me ~
» I am the "who" when you call, "Who's there?"
» Call me ~
» Call me and you`ll die
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M