Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 85 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 85 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
~You can call her if you want...~
+4
Kwon Yuri
Park Luna
Hyorin.
Hongbin.
8 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
~You can call her if you want...~
Mom
Dad
Taeyeon unni
Jessica unni
Sunny unni
Tiffany unni
Yuri
Sooyoung
Yoona
Seohyun
Leeteuk oppa
Heechul oppa
Yesung oppa
Kangin oppa
Shindong oppa
Sungmin oppa
Eunhyuk oppa
Donghae oppa
Siwon oppa
Ryeowook oppa
Kyuhyun oppa
Henry
Viktoria unni
Amber
Luna
Sulli
Krystal
BoA unni
Onew
Jonghyun
Key
Minho
Taemin
Jinyoung
Jaehyo
...
Последната промяна е направена от Hyoyeon на Съб Дек 08, 2012 7:57 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти
Гост- Гост
Re: ~You can call her if you want...~
*SMS*
Хей,Хюйон хайде да се видим в залата за тренировки?Малко да потанцуваме,че ми е гръмнала главата...
Хей,Хюйон хайде да се видим в залата за тренировки?Малко да потанцуваме,че ми е гръмнала главата...
Hongbin.- Jellyfish Ent.
- БФФ : .
Половинка : ♥
Брой мнения : 278
*SMS*
Охх благодаря ти,аз вече те чакам ...
Охх благодаря ти,аз вече те чакам ...
Hongbin.- Jellyfish Ent.
*SMS*
Здрасти нуна!Какво си правиш?*.*
Здрасти нуна!Какво си правиш?*.*
Hyorin.- Starship Ent.
- БФФ : Sojin. and miss Hyuna♡ ; Dongjun
Половинка : Sander~
Брой мнения : 407
*SMS*
За тебе си мисля!;)Нуннаа чакай да ти се похваля...имам си гадже!Казва се Юми и е много хубава и мила...Ревнуваш ли?xD
За тебе си мисля!;)Нуннаа чакай да ти се похваля...имам си гадже!Казва се Юми и е много хубава и мила...Ревнуваш ли?xD
Hyorin.- Starship Ent.
- БФФ : Sojin. and miss Hyuna♡ ; Dongjun
Половинка : Sander~
Брой мнения : 407
Здрасти онни ^^ Да, наистина от отдавна не сме се виждали. Животът върви, както обикновено. Нищо вълнуващо не се случва. Добре съм. Ами ти?
Park Luna- SM Ent.
- БФФ : CL, Sulli., Zinger~, Minsu, The Cow Milka
Половинка : Ilhoon ;3
Брой мнения : 2362
*Съобщение*
Онниииииии връщам се във Ес Ем!!Отново ще бъдем Girl's Generation !Адски много съжалявам за постъпката си...наистина ме е срам.Както и да е много скоро ще се видим.;3
Онниииииии връщам се във Ес Ем!!Отново ще бъдем Girl's Generation !Адски много съжалявам за постъпката си...наистина ме е срам.Както и да е много скоро ще се видим.;3
Kwon Yuri- SM Ent.
- БФФ : Hwang Tiffany. & Takuya Terada
Половинка : -
Брой мнения : 2080
*SMS*
Ууу и ти ли?Това предване стана много популярно бе...Да позная ли кой ти е съпруг...И...Хюк...Дже?? ;P Както и да е забавлявайте се и да знаеш презервативи да са ти под ръка че ЪнХюк-оппа е живото!xD Бъзикам се!Забавялвай се и като имаш свободно време ми звъни да се чуем.Арасо онни?;3
Ууу и ти ли?Това предване стана много популярно бе...Да позная ли кой ти е съпруг...И...Хюк...Дже?? ;P Както и да е забавлявайте се и да знаеш презервативи да са ти под ръка че ЪнХюк-оппа е живото!xD Бъзикам се!Забавялвай се и като имаш свободно време ми звъни да се чуем.Арасо онни?;3
Kwon Yuri- SM Ent.
*Обаждане*
Хей,Хьони..ъ значи аз току що свърших със химиотерапията и излизам от клиниката .Искаш ли да се видим някъде ако имаш време?Отново във залата,или..?*смее се*
Хей,Хьони..ъ значи аз току що свърших със химиотерапията и излизам от клиниката .Искаш ли да се видим някъде ако имаш време?Отново във залата,или..?*смее се*
Hongbin.- Jellyfish Ent.
Еми ,супер!Аз...абе май се сещам къде се намира апаратамента ви...Обаче аз първо ще мина през Ес Ем за малко,хем ще питам макнето ни за адреса...Ще мина и през пазара искаш ли нещо?
Hongbin.- Jellyfish Ent.
Аааах,ясно тогава~ Ще побързам.До после
Hongbin.- Jellyfish Ent.
*Обаждане*
Ким Хьойон! Saeng il chuk ha ham ni da,
Saeng il chuk ha ham ni da !Happy Birthday dear онниии ,Saeng il chuk ha ham ni da!!Оннии много те обичам!Пожелавам ти всичко най -най!Много любов със Хюк-оппа ,да си ни жива и здрава и все така красиватата ти усмивка да краси всеки ден със нас.Ние твоите сестри винаги ще те подкрепяме и обичаме!Обичам те!~
Ким Хьойон! Saeng il chuk ha ham ni da,
Saeng il chuk ha ham ni da !Happy Birthday dear онниии ,Saeng il chuk ha ham ni da!!Оннии много те обичам!Пожелавам ти всичко най -най!Много любов със Хюк-оппа ,да си ни жива и здрава и все така красиватата ти усмивка да краси всеки ден със нас.Ние твоите сестри винаги ще те подкрепяме и обичаме!Обичам те!~
Kwon Yuri- SM Ent.
Благодаря за хубавите пожелания, Хьойон ^^
Simon Dominic- Who?
Половинка : .
Брой мнения : 114
SMS
Айгу, много ти благодаря, ХьоЙонии <33 Знам разбира се, и аз те обичам ^^ (hug)
Айгу, много ти благодаря, ХьоЙонии <33 Знам разбира се, и аз те обичам ^^ (hug)
BoA- SM Ent.
- БФФ : Ailee~
Половинка : He took my heart, and I think he took my soul : U-know Yunho❤
Брой мнения : 58
*SMS*
Здравей. Добре съм, благодаря. Не се тревожи за Хьок Дже. Той е повече от добре, но просто е засипан с работа. Наближават празници, но вместо да има почивка те ни затрупват с ангажименти. Ти как си?
Здравей. Добре съм, благодаря. Не се тревожи за Хьок Дже. Той е повече от добре, но просто е засипан с работа. Наближават празници, но вместо да има почивка те ни затрупват с ангажименти. Ти как си?
Simon Dominic- Who?
*SMS*
Знам как е. ;х Участия, промоции, предавания и какво ли още не. Другите и те са добре. Макар и да сме в намален състав не ни е зле. ^^ Как са момичетата?
Знам как е. ;х Участия, промоции, предавания и какво ли още не. Другите и те са добре. Макар и да сме в намален състав не ни е зле. ^^ Как са момичетата?
Simon Dominic- Who?
*SMS*
Радвам се, че сте добре! ^^ Ще му предам веднага след като го видя, обещавам! Вие също се грижете добре една за друга и внимавайте да не настинете в това студено време!
Радвам се, че сте добре! ^^ Ще му предам веднага след като го видя, обещавам! Вие също се грижете добре една за друга и внимавайте да не настинете в това студено време!
Simon Dominic- Who?
SMS
Hey,sexy~~ \(- 3 -)/ понеже,може би си почиваш в момента и не искам да те будя ,айде звънни ми като видиш sms-a
Hey,sexy~~ \(- 3 -)/ понеже,може би си почиваш в момента и не искам да те будя ,айде звънни ми като видиш sms-a
Hongbin.- Jellyfish Ent.
Дам,здрасти ,скъпа .Как си?Срещнах ,Сохьон ,макнето ми и тя ми каза ,че си почиваш ...всичко наред ли е??Да не си болна?Кога се върнахте от Япония?
Hongbin.- Jellyfish Ent.
Ааа,не се преуморяваш ,моля те .О да съжалявам ,че така изчезнах...забавихме се в Лондон ,а после с Донхе се занимавахме със трейнитата и дъа..Ох,мамка му ...искам да се видим!Мама скоро ще има рожден ден и ни е поканила ,хаха.А?Ами да аз съм окей.Чувствам се добре ,не се притеснявай
Hongbin.- Jellyfish Ent.
Ами на 6.01. й е рожденния ден ,обаче ..ъм,за Коледа ми се искаше да те питам ...искаш ли да се съберем със семействата?
Hongbin.- Jellyfish Ent.
SMS~
Хьойон!! <33 Да, наистина, май в последно време съвсем не ми остава време за приятелите Т.Т Мисля, че съм добре. Ти как си?
Хьойон!! <33 Да, наистина, май в последно време съвсем не ми остава време за приятелите Т.Т Мисля, че съм добре. Ти как си?
Uee- Pledis Ent.
- БФФ : YeSung ;3, Hanbyul
Половинка : Kim Woo Bin :3
Брой мнения : 166
SMS~
От една страна е хубаво, че сме толкова заети, ама пък от друга като не ни остава никакво време. Т.Т Как мина концерта там? Да, ходили сме с групата, наистина е красиво :3 Дано пак имаме възможност да отидем. Какво става с теб иначе? Нещо ново около теб и онзи красавец от Супер Джуниър?
От една страна е хубаво, че сме толкова заети, ама пък от друга като не ни остава никакво време. Т.Т Как мина концерта там? Да, ходили сме с групата, наистина е красиво :3 Дано пак имаме възможност да отидем. Какво става с теб иначе? Нещо ново около теб и онзи красавец от Супер Джуниър?
Uee- Pledis Ent.
SMS~
Задължително! Ще е хубаво да си направим малка почивка. :3 О ... тези ЕсЕм да ви дадат малко почивка... ;/ Ами не няма никой, а и след Кангнам, малко отбягвам мъжките... страх ме е, че ще попадна пак на някой като него. Знаеш ли, че все още ни викат за общи ангажименти?!
Задължително! Ще е хубаво да си направим малка почивка. :3 О ... тези ЕсЕм да ви дадат малко почивка... ;/ Ами не няма никой, а и след Кангнам, малко отбягвам мъжките... страх ме е, че ще попадна пак на някой като него. Знаеш ли, че все още ни викат за общи ангажименти?!
Uee- Pledis Ent.
SMS~
Да, няма да е лошо... ;д Ами не... за последния разбрах на място, а и не мога да доставя удоволствието на онзи. Ако се откажа ще се вземе за много велик и виждаш ли как аз не мога да го забравя -,- Глупак, хич не искам да имам нищо общо с него...
Да, няма да е лошо... ;д Ами не... за последния разбрах на място, а и не мога да доставя удоволствието на онзи. Ако се откажа ще се вземе за много велик и виждаш ли как аз не мога да го забравя -,- Глупак, хич не искам да имам нищо общо с него...
Uee- Pledis Ent.
Страница 1 от 2 • 1, 2
Similar topics
» I am the "who" when you call, "Who's there?"
» Did somebody call me?
» Call me ~
» Call me and you`ll die
» One, two, three, you can call me ~
» Did somebody call me?
» Call me ~
» Call me and you`ll die
» One, two, three, you can call me ~
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M