I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Пиано бар "Klavier" EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Пиано бар "Klavier" EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Пиано бар "Klavier" EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Пиано бар "Klavier" EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Пиано бар "Klavier" EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Пиано бар "Klavier" EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Пиано бар "Klavier" EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Пиано бар "Klavier" EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Пиано бар "Klavier" EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 112 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 112 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Пиано бар "Klavier"

2 posters

Go down

Пиано бар "Klavier" Empty Пиано бар "Klavier"

Писане by CL Вто Дек 11, 2012 11:01 pm

Пиано бар "Klavier" 813f86a9e428e62a31f0eb3a083b8d7a
CL
CL
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : Park Luna, T.O.P, BOM
Половинка : YeSung♥♥♥
Брой мнения : 2233

Върнете се в началото Go down

Пиано бар "Klavier" Empty Re: Пиано бар "Klavier"

Писане by Гост Чет Юни 13, 2013 11:20 pm

- Изморена съм. - промърмори тя и се облегна на удобната облегалка на стола в колата.
Не беше свикнала да казва, че е уморена. Дори и да беше така, тя си мълчеше. Още от малка, родителите `и я бяха научили да е силна и да се справя сама с живота. Дори, когато порасна, тя продължи да е силна и да разчита само на себе си. Грижеше се за другите, особено за момичетата от групата `и и винаги им помагаше и утешаваше, когато имаха нужда. Правеше техните задължения, когато бяха уморени и по всякакъв начин се опитваше да помага на хората, които познава...Никога не се беше оплаквала, че е изморена или че `и е писнало от някои неща, защото искаше да бъде упора за другите. Което от една страна не беше добре за нея и `и го бяха казвали доста пъти, но тя си знаеше нейното. Хана е от хората, които са твърдоглави и държат на своето до края..Единствено казваше, че е уморена в случаи, в които наистина беше уморена.
Като сега. Момичето участваше в предаването "We Got Married", всеки ден имаше тренировки и вършеше задълженията си по графика, ходеше на концерти заедно с групата и беше доста заета, особено след издаването на новия им албум.. По принцип това не `и пречеше, но откакто беше станала катастрофата и си беше натъртила ребрата, започваше да се уморява по-бързо и да `и е малко трудно. Да, беше се излекувала, но от време на време я заболяваха ребрата и това `и пречеше на работата. И естествено не казваше на никой за това, за да не ги тревожи.
Джънг Хана се возеше в колата на път към един пиано бар. Беше казала на момичетата, че има нужда от почивка и разнообразие, и те `и бяха казали да отива където иска и да се забавлява.. Въпреки че ходеше само по клубове и от време на време по дискотеки, този път беше решила да отиде на пиано бар, защото там нямаше чак толкова много хора, които да я разпознаят. Искаше да се наслади на вечерта без крещящи фенове, макар че нямаше нищо против тях, но само ако са през деня, когато не си почиваше...
Колата спря пред пиано бар "Klavier". Рапърката слезе от колата и отпрати мениджъра си да си ходи. Той се поколеба малко, но след това тръгна. Хана влезе в бара. точно както очакваше, вътре нямаше много хора. Усмихната, тя се запъти към бара и седна на един от столовете. Бармана дойде при нея.
- Какво ще обичате?
- Едно мартини, моля.
Бармана не се забави дълго и скоро питието `и стоеше пред нея. Отпи една глътка и остави чашата обратно на плота. "Обичам моментите като този" - помисли си тя.

Гост
Гост

Писане by L. Вто Юни 18, 2013 10:35 am

Винаги беше едно и също .. толкова скучно.Всеки път, когато другите не бяха в наствоение сякаш и моето се разваляше и завършвах проснат на леглото, забил поглед в едно петно на тавана.Но този път реших да разнообразя това.Питах ги дали искат да злезем, но нито един не се съгласи.Почти навих Хоя, но накрая и той се отказа.
Отидох в банята и набързо си взех един душ.Направих си косата, облякох се и излязох.
Не бях решил къде да отида.Просто вървях безмълвно по улиците и чаках съдбата да ми поднесе знак, къде да отида.
Пред мен се показа някаква дискотека, на която дори не погледнах името.Влязох вътре.Беше толкова претъпкано, че направо се чувствах като сърдина, набутана в консерва.
Реших, че искам да отида на някое по-спокойно място, на което няма да усещам потта на милионите хора бутащи се за да си осигурят, едно миниатюрно пространство сред всички останали.По принцип не бих отказал да празнувам на такива места, даже си ходех сравнително често, но в момента ми се искаше просто, някоя лека музичка, да си пия алкохола и да се отпусна.
Излязох и продължих надолу по улицата.Не вървях много дълго и вече направо мислех да се откажа и да се прибера при останалите, но видях още един бар.Пиано бар " Klavier ". Помислих си, че това беше мястото.Влязох вътре и кимнах.Да, определено това беше мястото.Седнах на един от столовете в бара и бармана дойде при мен, чакайки да си поръчам.
- Едно уиски. - казах и след секунди, то вече беше пред мен.
Подпрях се с лакътя си върху повърхността, а с другата ръка взех чашата и отпих.
- Да, идеално е.- прошепнах на себе си и притворих леко очи, наслаждавайки се на успокояващата мелодиа.
L.
L.
Woolim Ent.
Woolim Ent.

БФФ : INFINITE`s guys
Половинка : Songmi.
Брой мнения : 170

Писане by Гост Пон Юни 24, 2013 5:09 pm

Хана не обръщаше особено внимание на другите хора, които не бяха много, в пиано бара. Сама се наслаждаваше на единствената спокойна вечер от доста време. Вечер без концерти и тренировки. Без ходене в болницата, за преглед на натъртените `и ребра от катастрофата. Честно казано мразеше да ходи по болници и лекари. Атмосферата не `и харесваше. Макар `и хората там да бяха добри и мили, не обичаше да ходи там въобще. Но нямаше как да избегне прегледите, които мениджъра им `и записваше всяка седмица. Тази седмица прегледа `и беше в началото на седмицата, затова беше свободна и щастлива от този факт.
Музиката беше приятен фон на случващото се в бара. Момичето отпи от мартинито и погледна телефона си, когато екрана светна. Джи Ън и беше пратила съобщение, в което я питаше как си прекарва. Хана се усмихна. Двете бяха толкова неразделни, че веднъж Хьо Сънг ги беше попитала на шега дали са женени.. Отговори `и, че си прекарва добре. Не ги беше поканила, защото искаше да разнообрази ежедневието, а и те да си починат за една нощ малко от нея.
Погледна на страни, когато чу мъжки глас. Не защото `и беше много любопитно, а по навик. Първоначално не го позна, защото гледаше на другата страна. Но когато момчето, което седеше през един стол от нея, погледна напред, момичето го позна - Мюнг Су от Infinite.Мислеше, че той случайно ще се обърне към нея, но това не стана, затова реши да го поздрави.
 - Здравей, Мюнг Су-ши.

Чак тогава той обърна главата си към нея...

П.П. - Извинявай, че е кратко и не толкова интересно, но нищо не ми идваше на ум.

Гост
Гост

Писане by L. Сря Юли 03, 2013 11:21 am

Честно да си кажа, предпочитах да ходя на някоя много шумна дискотека, на която всички избухват.. но не когато бях сам.Сега, когато нямаше никой покраи мен ми харесваше просто да си седя тук, да си слушам спокойната музичка, да пия леки глътки от уискито си и просто един вид да релаксирам.Пиех бавно и на по малки глътки, защото не изпитвах много силно желание да се напия като животно и да се трупирам на улицата.Така не само щях да притесня другите от групата, но и кариерата ми щеше да потъне в земята, както и репутацията ми щеше да стане на нищо.Представям си, още на следващия ден да изрецитират по телевизията, нещо от сорта: " Звездата Ким Мюнг Су от инфинит, вчера беше прибран от линейка.Нищо не подозиращ минувач, забелязал певеца, който лежал на улицата пред бар "Klavier"."От начало си помислих, че му се е случило нещо, но после осъзнал, че бил напълно пиян."Очевидеца твърди, че Мюнг Су, дори не е можел да говори та камо ли да стане.Наистина не очаквахме да се случват такива неща.Мюнг Су, тази случка ни показа истинската ти същност - на един пияница." ... неее нямаше шанс това да се случи.А и за да се напия толкова много, трябва да надигна цяло шише на екс.
Разтърсих глава.
- Леле, трябва да спра да се филмирам. - казах и отпих една глътка.
- Здравей, Мюнг Су-ши.
Този глас ме изненада.Не очаквах някой да ме поздрави или не очаквах въобще да ме срещне някой, който ме познава.Все пак тук нямаше тийнейджъри, които да ми упищят ушите, а възрастните хора, които бяха дошли тук, не се интересуваха много, много от отва кой съм.
- Здравей. - поздравих.
Не се исмихнах.Не знам, защо повечето пъти се държах студено с хората.Със останалите от групата всичко си беше наред, но защо с другите не беше така?

П.П - Искаш ли да не пишеме, кой знае колко дълги постове, нещо по кратичко, за да ни е по-лесно, защото и аз не знам какво да напиша :ДД

Последната промяна е направена от Kim Myung Soo на Чет Юли 18, 2013 1:54 pm; мнението е било променяно общо 1 път
L.
L.
Woolim Ent.
Woolim Ent.

Писане by Гост Съб Юли 13, 2013 5:44 pm

Не беше сигурна, че той я е познал. Също я поздари, но гласът му беше студен и дори не се усмихна. Вярно беше, че не се познаваха много добре и се бяха виждали само по концерти, но това не означаваше, че трябва да се държи така. А и беше по-голяма от него. Това със сигурност го знаеше от Сън Хуа, която беше голяма фенка на групата му. Знаеше всичко за тях, но не беше като върлите им фенки, които ги следяха всеки ден и не ги оставяха на мира. Просто знаеше всичко за тях и от време на време им говореше за тях, затова Хана знаеше това, че е п-голяма от Мюнг Су...
Не искаше да е като по-големите, които постоянно напомняха на по-младите да им говорят уважително, но щеше да е хубаво ако по нататък той се държи малко по-уважително. Само да `и казва "нуна" `и стигаше.
- Аз съм Хана от Secret, ако не ме позна. - каза тя.
Отпи от питието си.
- Защо си сам? - попита го тя.
Не искаше да изгледа като много любопитна, която не иска да го остави на мира, но вече го беше поздравила и го попита, колкото да завърже разговор.

П.П. - съгласна съм и знам, че това е прекалено малко, но наистина не можах да измисля друго.

Гост
Гост

Писане by L. Съб Авг 17, 2013 7:02 pm

- Аз съм Хана от Secret, ако не ме позна. - каза тя и отпи от питието си.- Защо си сам? - попита.
Всъщност знаех доста добре коя е.Все пак щеше да е доста странно ако не знаех.Няма как да не съм я засекъл абсолютно никъде, абсолютно никога, нали?Също така знаех, че ми беше нуна.С една година по-голяма от мен, но някак си ми беше малко странно да и кажа "нуна", а дори не знам защо.
В момента не бях сигурен дали се раздвах, че се беше появил някой с който да прекарам времето си тук, или се чувствах сякаш ми се натришат..
Може би, щях да имам против ако беше някой друг.. стар клошар или някоя дебела аджума, но нямах нищо против тя да ми прави компания, а и беше доста сладка и красива.
- Знам коя си. - опитах се да се усмихна.
Е какво пък толкова.Щеше да ми прави компания.
- Не ми се седеше в общежитието и реших да изляза малко на някое приятно място, но никой не се нави да дойде с мен.Ами ти? - попитах и отпих една голяма глътка.
Усетих как главата ми леко са замая за момент.Все пак бях прекарал доста време в този бар.Явмо ускито беше започнало да ме хваща мъничко.. е това всъщност е добре, защото щях да се поотпусна и може би и двамата щяхме да се чувстваме добре в компанията на другия.
- Не очаквах да видя някой друг K-POP изпълнител тук. - усмихнах се.
L.
L.
Woolim Ent.
Woolim Ent.

Писане by Гост Нед Авг 18, 2013 3:12 pm

Е, явно не беше груб, както Хана си помисли, че ще се държи. Разбра това, когато той `и каза, че знае коя е и като се опита да се усмихне. Това, че явно се примири с факта, че тя ще му прави компания и не я разкара, беше добре, защото иначе щеше да `и е доста неловко. А и честно казано не искаше да си прекарва свободното време сама, въпреки, че беше казала така на другите. Или по-точно така беше казала на другите, защото искаше да се откъсне от ежедневието, така че нямаше нищо против да прекара времето с някой друг, който не го виждаше много често.
 - Не ми се седеше в общежитието и реших да изляза малко на някое приятно място, но никой не се нави да дойде с мен. Ами ти? - попита той.
Въпреки, че нейната ситуация в момента беше различна, `и беше познато. И на нея `и се беше случвало всички да `и отказват, колкото и да `и се молеше. Но това се беше променило откакто беше станала катастрофата. Всички бяха започнали да ходят с нея навсякъде и постоянно да се интересуват къде отива и защо. Да, Хана знаеше, че е защото ги е грижа за нея и не искаха отново да `и се случи нещо, но това понякога ставаше досадно за момичето и тя искаше да се откъсне от всички..
 - Просто исках да се откъсна от ежедневието, от хората с които съм всеки ден, поне за една вечер. - отговори тя. 
Отпи последната глътка от мартинито. Помаха с ръка към бармана, за да `и донесе още едно, което щеше да `и бъдепоследното. Не мислеше да пиеше повече, защото ако се напиеше нямаше кой да я закара вкъщи. А като гледаше как пие Мюнг Су, се чудеше кой него ще го занесе до вкъщи.
 - Аз също. Това място е доста спокойно и не чакътолкова изветно. А и доколкото съм чувала, изпълнителите обичат да ходят повече по шумни дискотеки и барове.
Мартинито отново беше пред нея и Хана отпи една глътка.

Гост
Гост

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите