I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Масово:St.Valentine's day - Page 2 EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Масово:St.Valentine's day - Page 2 EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Масово:St.Valentine's day - Page 2 EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Масово:St.Valentine's day - Page 2 EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Масово:St.Valentine's day - Page 2 EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Масово:St.Valentine's day - Page 2 EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Масово:St.Valentine's day - Page 2 EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Масово:St.Valentine's day - Page 2 EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Масово:St.Valentine's day - Page 2 EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 60 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 60 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Масово:St.Valentine's day

+7
ShiN
Hwang Tiffany.
Micky Yoochun
Kwon Yuri
Ice
Hyomin.
G Dragon ♥
11 posters

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Go down

Масово:St.Valentine's day - Page 2 Empty Re: Масово:St.Valentine's day

Писане by Yoona. Пет Мар 01, 2013 9:56 am

- Здравей. От доста време не сме се виждали. - каза той, а аз се усмихнах.
Определено не бях очаквала да ми се падне някой от тези дето вече не бяха с нас, но се надявах все още да сме запазили приятелските си отношения, въпреки, че не сме били чак толкова близки, но все пак .. и да не е станал някой надут пуяк ..
Той отпи от питието си и ме погледна.Въпреки всичките ми надежди имах някакво гадно предчувствие, че с него няма да се разберем!
- Искаш ли да отидем до бара? - само кимнах и тръгнахме.
- Едно червено вино, моля! - казах.
Обичах червеното вино, повече от колкото бялото да речем.Той поръча и за себе си и най-накрая двете чаши бяха пред нас.
Хванах леко моята и се огледах.Имаше познати лица и те изглежда си прекарваха супер, за разлика от мен и него.. нямаше за какво да си говорим, нямаше какво да правим, нямаше абсолютно нищо .. сега или аз съм скучната и само мълча или той е скучния и аз го отегчавам както и той мен ..
Yoona.
Yoona.
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Park Luna, Hwang Tiffany
Половинка : Taeyang. <3 <3
Брой мнения : 390

Върнете се в началото Go down

Писане by Kwon Yuri Пет Мар 01, 2013 4:55 pm

Преди да отговори Йонг Хуа се замисли за малко.
- Чувал съм няколко неща от сорта, че си злобна и саркастична. Чувал съм, че имаш ужасен характер, но честно казано аз не вярвам на тези неща. Просто си мисля, че те не те познават добре и ти завиждат. -най-накрая каза.
Куон Юри въобще не се изненада...беше чувала и чела доста по-лоши неща.Важното обаче беше ,че Хуа не й ги каза.Беше мил и това до някъде се хареса на Юл.

- Каква ли ще е програмата за вечерта? -певеца смени темата след като си пийна от шампанското.
Юри вдигна рамене.
-Не знам...може би ще има танци , някаква вечеря ,десерти...и пак танци.-размишляваше на глас.Мисълта за танците...е тя обичаше да танцува.Чувстваше се страхотно когато денсеше.Тя никога не е могла да пее като Тифани ,ТеЙон или СоХюн не и даваха доста да пее ...и може би заради това се беше привързала към танците.
Вечерта се очертаваше доста интересна,но и за съжаление студена.Юл беше по къса бяла рокличка и наистина й беше студено.
По едно време не издържа и помоли Йонг Хуа да влязат вътре...на топличко.Естествено Юри нямаше абсолютно никакво желание да се засича отново с ИДжун или с който и да било.За тази вечер господин Хуа й стигаше за компания не искаше да се прави на чалната и да говори с други отворковци мислещи се за много велики и неповторими...Жалки хора!
Госпожица Куон плюс господин Хуа влязоха обратно в топлата и вече почти пълна зала.Юри се огледа за още познати "приятели"попадна на Фани ...след това Юна..даже и СуЙонг я беше мернала някъде...и онзи младеж седнал до Тифани би се заклела ,че беше Танака Казешини или на кратко Шин.Да това беше той!!Черната перла веднага се скова.Това момче я харесваше доста.Беше един от най-усмихнатите оптимистовеселяци които Юл познаваше.Беше различен!Юри го беше усетила дори при първата им среща преди дебюта.Начина по който той я гледаше...как й говореше,действията,жестовете абсолютно което Шин правеше винаги беше учудвало певицата.Казешини я харесваше и я беше оценил такава какво си е...въпреки всички минуси той имаше смелостта да продължава напред с двойна сила.Тя го харесваше!!Харесваше го защото той я обикна такава каквото е...не му пукаше за никой и гледаше само нея!Той беше перфектен!
Юри трепна за момент,сведе глава и продължи напред.Стана й ...много тъпо щом си спомни последната им среща и какво беше станало и как се държеше.Той не го заслужаваше и Юл съжаляваше.
Двамата с Йонг Хуа седнаха на отредената за тях маса.Веднага след като се настаниха на столовете си един сервитьор в чисто бяла риза черен панталон и черна папийонка плюс една дълга черна престилка.Взе чашите им и попита какво ще поръчат.
-За мен коктейл Banana Punch -поръча Юл и погледна кавалера си.Докато то се двуумеше тя преговори наум съставките на тази прелест.Обичаше го!Даже си го правеше сама и понеже от скоро не беше близвала от обичаното си коктейлче реши мигновено да си поръча тук и на момента!
Kwon Yuri
Kwon Yuri
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Hwang Tiffany. & Takuya Terada
Половинка : -
Брой мнения : 2080

Писане by Hoya. Съб Мар 02, 2013 10:21 am

Не знаеше колко време е минало, откакто стои на масата и отпива на малки глътки от коктейла си. Всички по другите маси си говореха и им беше весело. Со Хюн въздъхна. Явно й бяха вързали тенекия.
- Бау! - извика някой над нея. Тя се стресна и бавно се обърна. Пред нея стоеше не кой да е, а Юк Сънг Дже, макнето на BtoB, новата мъжка групат на CUBE.
Макнето на 4minute се усмихна и стана от мястото. Сънг Дже също се усмихна. Двамата се прегърнаха, развеселени.

- Здравей,не очаквах да си ти, но това определено е приятна изненада!
- Аз също не очаквах, че другарчето ми за сляпата среща ще си ти. Много се радвам!
Това, че вижда Юк я накара да се усмихва като идиот. Отново отпи от коктейла и отметна един кичур от лицето си. Другарчето й седна срещу нея и си поръча нещо от сервитьора. Со Хюн спря погледа си върху Хуанг Тифани и някакво момче. Двамата оживено разговаряха на японски. Обсъждаха Юри. Тогава нещо й прищрака в мозъка. Това беше новият солов певец, произведен от най-отвратителната компания - S.M Ent. Бяха изгубили доста от звездите си. Рапърката съжаляваше такива компании.
- Как си, Сънг Дже? Не сме се виждали, може би, от няколко часа. - Заговори трескаво младата Куон, докато нервно разбъркваше съдържанието на високата чаша. - Ил Хун по-рано ми каза, че си щял да присъстваш, но не му повярвах. А пък то какво се оказа... че наистина си тук.
Макнето на BtoB беше един от най-близките й хора в компанията. След дебюта на новата им мъжка група, заедно с ДонгУн прекарвахме голяма част от времето си заедно. Тримата бяха като дупе, гащи и крака. Не се разделяха. Имаше и един период, в който Со Хюн и Донг Ун бяха двойка, но той бързо свърши. Това беше преди тя да тръгне с Кевин. И се разделиха, защото макнето на BEAST започна да се натиска с една от танцьорките. В този период Сънг Дже беше до нея и я подкрепяше. Помогна й да го преодолее. Така и не беше успяла да му благодари.
Ръцете й се разтрепераха и тя пусна бъркалката. Извади я от чашата и облиза съдържанието от нея. Остави я върху салфетката, с която си беше взела питието. Отпи още малко и се загледа в лицето на момчето срещу нея. Чудеше се как може да е толкова млад, а толкова талантлив. Тя също беше млада, но не толкова талантлива като него. Това неговото беше с една дума нечовешко!
Hoya.
Hoya.
Woolim Ent.
Woolim Ent.

БФФ : Chen.
Половинка : Lee Sun Hi <33
Брой мнения : 261

Писане by Micky Yoochun Съб Мар 02, 2013 6:53 pm

Тя прие предложението ми с кимване и двамата се запътихме към бара. Другите, които вече бяха намерили си говореха приятно. Ние все още бяхме някак...сковани.
Тя си взе червено вино, а аз последвах примера и. Не ме бъркаше много какво ще пия. Не че ми се пиеше много. Надявах се от това вино да не се зачервя и да ми стане топло.
Погледнах към Юна - изглеждаше отегчена. Аз не бях отегчен, защото задоволството, че не ми вързаха тенекия взе превес. Точно по тази причина реших аз да действам, за да задвижа разговора ни. Не е възможно толкова да нямаме за какво да си говорим. Другите как имаха?
- Гледах те в We Got Married. Добро представяне - стрелнах я с една усмивка, като вдигнах и своята чаша.
- С Теянг сте доста хубава двойка.
И на мен отскоро ми се искаше да участвам в нещо такова, но едва ли щеше да ми излезе късмета. Пътуванията между Корея и Япония бяха нещо доста уморително. Поне се свиква.
Micky Yoochun
Micky Yoochun
AVEX Ent.
AVEX Ent.

БФФ : Jaejoong, Songmi
Половинка : Sojin. - She'll be right here in my arms, So in Love, She'll be right here in these arms She can't let go
Брой мнения : 57

Писане by ShiN Съб Мар 02, 2013 8:42 pm

Очите ми светнаха като видях, че и стана интересно от факта, който споделих. Очаквах някаква реакция от сорта: "на мене какво ми пука". Явно имах да опознавам Тифани-чан.
Момичето се замисли за съвсем кратко време, преди да ми отговори. Това, което каза видимо ме разстрои, но бях щастлив, че ми каза истината. Макар да не съм много добре в главата, сърцето ми е като на другите хора. А когато то заговори, нали знаете, че разумът няма право на глас. Опитах се да се усмихна на Фани, но не ми се получи.
Но какво очаквах? Тя да стои сама, само за да не ме боли мен? Кой ме пита, аз съм никой...
Забих поглед в покривката на масата и помислих положително. Тя ще бъде щастлива, просто ще е без мен. Това е най - важното, нали?
Талантливото гласче на Girls Generation ме откъсна от тези мисли, като явно се опитваше да ме разведри. Това ми подсказа, че може би не всички от "ветераните" в компанията ни ме мразеха. То нямаше и за какво, освен че вероятно съм им досаден, странен и нов. Все още не бяха открили психо страната ми, но това по - добре да не се открива, защото ще се разчуе. Мразя психолози и психиатри. Те са ми естествените врагове.
Кимнах на Тифани и усмихвайки се щастливо надигнах бутилката. Тя направи същото. Звука от връщането на шишетата на масата и полу-веселите ни изражения бяха едно от най - хубавите неща.
- Искаш нещо на български? - позамислих се и се облизах от виното, докато гледах настрани.
- "Здравеи" - знаех, че не го произнасям правилно, но тя едва ли го знаеше. Казах и какво значи и си помислих дали зная друго. Знаех как е и чао, но не повече.
- Ами не знам много думи. Аз бях започнал с азбуката и числата, но думите, които бях научил не ги помня много. - оправдах се и се почесах зад врата
- Между другото, то не им е точно ден за напиване, просто тогава празнуват подрязването на лозите, затова пият вино. Просто по - младите са го превърнали в ден, който се пие алкохол. - усмихнах се, след което се сетих за друго.
- Имат доста интересни празници. На първи март си подаряват различно направени, сплетени червени и бели конци, които се наричат....забравих как се наричат...-усмихнах се извинително
- Но си имат специална дума, която е непреведима на нашите езици.
След като погледнах страни, видях че Юри и кавалерът и, на който бях фен са влезли. Усетих онова нещо, което наричат пеперудки в стомаха. Погледите ни се срещнаха за момент и аз се усмихнах и кимнах за поздрав. По принцип бих отишъл да я поздравя, но нямаше да е много възпитано.
- Тифани-чан...един последен въпрос, и няма разпитвам повече на тази тема. Тя щастлива ли е? - усещаше се сериозността във въпроса ми. Осъзнавах, че може би ставам досаден, но наистина това беше последния въпрос на тази тема. След това щях да обърна досадата си в посока на Тофани.
ShiN
ShiN
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Alucard
Половинка : ---
Брой мнения : 246

Писане by Гост Сря Мар 06, 2013 6:09 pm

Притесни се, когато чу думата танци. Той беше част от група, която не танцуваха из сцената, а стояха на едно място, особено барабаниста им. Той също стоеше на едно място, пееше и свиреше, затова не можеше да танцува. Винаги, когато чу се налагаше се излагаше и затова винаги гледаше да го направи така, че да стане смешно и да не се излага толкова много. Е, можеше да танцува бавни танци, но само това...
По едно време Юри го помоли да влязат вътре. Той веднага се съгласи, като осъзна, че е само по къса рокля и нищо повече. Двамата влязоха вътре. Залата вече се беше напълнила с доста известни личности. Той, разбира се познаваше всички. Но те не му бяха много добри приятели, само се познаваха, затова и не мислеше да отива при никой един от тях засега. Компанията на красавицата до него му харесваше и му беше приятна. Надяваше се да остане така до края на вечерта...Единствено не познаваше един от момчетата, което седеше до Тифани и много приличаше на японец. Никога не го беше виждал и не беше чувал за него. Явно не беше много известен певец или актьор, може би. Макар че той познаваше доста личности, които все още не бяха много известни в музикалния и актьорския бранш. Още докато не беше дебютирал се беше запознал с много хора, някои от които сега бяха много известни, други не толкова, а трети въобще не им вървеше и нямаха неговия късмет. А неговия беше голям. С неговия късмет стана лидер на една от най-известните рок групи, стана също така и актьор, снимал се в две много известни корейски драми. Господин Джънг се надяваше късмета му да не го изостави до края.
Двата седнаха на масата, като беше избрана за тях. Един сервитьор дойде да им отнесе празните чаши от шампанско и ги попита какво искат за пиене. Дамата до него си поръча някакъв коктейл. Той реши да заложи на нещо много познато за него.
- Едно червено вино. - каза той.
Обожаваше червено вино... Хуа обиколи с поглед залата и отново забеляза някои от членките на бившата група на Юри.
- Липсват ли ти момичетата от Girls Generation? - попита той.

Гост
Гост

Писане by Kwon Yuri Съб Мар 30, 2013 3:44 pm

- Едно червено вино. - поръча си Хуа.Сервитьора се усмихна и каза че ще донесе пръчката им.Юл кимна пулоусмихнато и отново върна погледа си на кавалера си.Той се оглеждаше наоколо.Май че проверяваше кой е тук.Юри търпеливо изчака момчето да приключи с изучаването на хората тук.
- Липсват ли ти момичетата от Girls Generation? -попита изведнъж той.
Певицата вдигна рязко глава.Не беше негова работа,но все пак реши да му довери истината...какво пък толкова ако каже веднъж как наистина се чувства.
-Ами...истината е ,че това за мен една от най-големите ме грешки!Осъзнава какво съм направила и съм наясно че няма връщане назад.Станалото,станало!Ако имах шанса да се върна назад във времето бих я у променила на всяка цена,но нямам такъв шанс и сега живея с последствията.Имам ли избор?!-говореше тъмнокосата докато заглаждаше роклята си.Щом приключи с отговора си вдигна поглед към очите на Йонг Хуа.Изви краищата на устните си лекичко в една тъжна усмивчица.
Двамата отново мълчаха.
-Песента ви "I'm Sorry" много ми допадна!Също така и "Where You Are". Всъщност като цяло целия албум ми хареса.-призна Куон.
В същи момент музиката от малката банда започна.Мека ,ненатрапваща мелодия се разнесе из залата.
-Коктейл " Banana Punch " и червено вино.-сервитьора усмихнато каза и постави напитките пред идолите.
Тъмнокосата наведе главата си вместо да казва "Благодаря" и този вид поклон вършеше работа.Така че нямаше значение.Дръпна коктейла близо до себе си и разбърка течността със сламката.После отпи една една глътка.Ммм, обичаше гооо!
Юри отново погледа по посока на бандата която свиреше.Обичаше такава музика,обичаше и традиционната музика.Като цяло харесваше всякаква музика главно защото танцът беше в кръвта й и почти никога не се затруднявала с тях.Танго,валс,хип-хоп може без проблем да танцува.
Музиката я накара леко да потропва с крак.
-Искаш ли да потанцуваме?-обърна се към Йонг Хуа.Той щом чу това се облещи леко.Беше сладък така.Юл се засмя.-Само един танц.
Kwon Yuri
Kwon Yuri
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Гост Вто Апр 09, 2013 8:57 pm

- Ами...истината е, че това за мен една от най-големите ми грешки!Осъзнавам какво съм направила и съм наясно, че няма връщане назад. Станалото, станало!Ако имах шанса да се върна назад във времето бих я променила на всяка цена, но нямам такъв шанс и сега живея с последствията. Имам ли избор?
Юри се усмихна тъжно и между тях настъпи отново тишина.
- Песента ви "I'm sorry" много ми допадна! Също така и "Where You Are". Всъщност като цяло целия албум ми хареса.
Това го зарадва. Харесваше му, когато някой хвалеше музиката им и казваше, че им харесват песните. Те точно това се опитваха да правят и очевидно го постигаха. С групата му правеха такава музика, която те харесват и когато ще се хареса задължително на другите. Не издаваха песен или албум, ако не са сигурни, че е добър и че ще се хареса на хората. Много от песните им бяха станали големи хитове сред този вид музика. CN Blue радваха феновете си с добрата си музика и продължаваха да го правят.
В залата се разнесе музиката на малката банда, която беше в залата. Сервитьора дойде и постави поръчката им на масата. Той, също като нея, кимна с глава в знак на благодарност. Взе чашата с вино и отпи една глътка. Виното беше добро, такова каквото обичаше... Музиката, която свиреха беше добра и му хареса. Напомняше му за своята собствена. Йонг Хла погледна към дамата си за вечерта, когато тя заговори.
- Искаш ли да потанцуваме?
При тези думи той се облещи. Момичето се засмя.
- Само един танц.
Певецът въздъхна. Беше добър в правенето на музика, в пеенето и в свиренето на инструменти, но хич не беше добър в танците. Справяше се що годе добре, но като цяло беше много зле. Но реши да се съгласи. Все пак не беше дошъл, за да седи на едно място.
- Добре.
Остави чашата отново на масата и стана от стола. Отиде до момичето и `и подаде ръка. Юл я пое и стана от стола. След което двамата се запътиха към дансинга...

П.П. - Извинявай за закъснението.

Гост
Гост

Писане by Kwon Yuri Вто Апр 09, 2013 9:48 pm

- Добре. -каза на края певеца.Юри се усмихна леко и се загледа в него.Очевидно беше че не му е приятно тук.Еми сега и на нея не й беше да виси тука с всички тия.Добре че бяха момичетата от СНСД и още двама трима а за всички други и пет вона не даваше !
Юл искаше колкото се може по-бързо да се приключи тук,но истината беше че като по чудо се чувстваше добре с Йонг.Обикновено след запознанството си с някой непознат се чувстваше неловко и се дразнеше от човека.Но този път май не беше така.Момчето беше наистина много свестно.Също така и сладък!
Певеца се изправи отиде до тъмнокосата ,подаде й ръка.Тя я пое и се изправи също.След което двамата се запътиха към дансинга
Куон много добре усещаше как в този момент всички в залата за момент замлъкнаха и в следващия миг заваля дъжд от погледи.Певицата си пое въздух и естествено страшно се издразни от хората около тях.Нямаха ли си половинки ...тях да си гледат?!
В госпожицата се зароди едно могъщо чувство...искаше да покаже на всички тук коя е Куон Юри!
Двамата скоро стигнаха към до центъра на дансинга.Юри се завъртя елегантно и се обърна към Йонг Хла.това и беше в природата .Тя знаеше отлично как да е секси и в момента беше адски секси!Осъзнаваше го !И знаеше че и другите също.това я накара да се усмихна задоволно.Темпото на музиката рязко се смени стана малко по вързо.Беше валс ако не се лъжа?
Момчето предпазливо постави ръката си на талията на Юл за няколко секунди вече бяха заели идеалната поза за валса.
-Остави ме аз да водя!-прошепна заговорнически момичето и насърчи Хла с една малка усмивка.Той леко кимна и се съсредоточи.
Танцът започна Юри бавно с десен крак назад.Момчето я последва бързо.Справяше се добре.Но отлично си личеше че е на ниво начинаещ.Юри реши да се съобрази затова забави темпото доста.
Тя се усмихна насърчително.
-Справяш се!-похвали го.
Двамата се носеха из дансинга а публиката продължаваше от време на време да ги поглежда.Но на кой му пукаша...Ее на Юл не й!За нея важното сега беше че се забавляваше с Йонг.
-Знаеш ли ...ще ми повярваш ли ако ти кажа че все още страдам от лека форма на сценична треска.Чувствам се малко неприятно тук...Може би защото някой се опитва да ме урочаса.-призна тихо Юл докато се въртяха бавно.

*Еее ето ни го танцът и тайната(ее само моята де :lol: )..остават ни малко неща от списъка xDD*
Kwon Yuri
Kwon Yuri
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Гост Пон Апр 15, 2013 4:50 pm

Докато вървяха към дансинга, погледите на всички бяха насочени към тях. Той се опита да не обръща внимание на погледите им. Макар че вече беше преодолял срамежливостта си и беше свикнал всички да го гледат и да му обръщат внимание, все още му беше малко неловко и леко неприятно да го гледат така настойчиво. Любопитството им беше изписано много ясно на лицата им, в което нямаше нищо лошо, само да не беше толкова очевидно...
Стигнаха до центъра на дансинга. Юри се завъртя елегантно и се обърна към него. Дамата пред него изглеждаше много красива и секси. Опитваше се да не я гледа много втренчено както правеха абсолютно всички в залата. Не беше възпитано от негова страна. Той си беше джентълмен от малък и нямаше скоро да се промени. Беше станал още по внимателен и грижовен към момичетата, откакто участваше в "We Got Married" с най-малката от момичетата в "SNSD" - Сео Хьон. А и трябваше да си покаже добрата страна, а не лошата на първо запознанство.
Темпото на музиката се смени и стана по-бързо. Йонг Хла постави внимателно ръката си на кръста `и, защото щяха да танцуват валс. Танц, който той си нямаше никаква на представа как се танцува. Единствената му надежда беше това, че бързо се учеше, в каквото и да било.
- Остави ме аз да водя!
Той кимна леко и се съсредоточи..Танцът започна и Юри тръгна с десен крак назад. Момчето я последва. Осети се, че се справя добре, но все още си беше начинаещ в тези танци, заради което танцуваха бавно... Тя му се усмихна насърчително.
- Справяш се! - похвали го тя.
Двамата танцуваха, а хората из залата от време на време поглеждаха към тях. Но той вече не им обръщаше внимание и не му пречеше. Искаше просто да си прекара вечерта добре.
- Знаеш ли... ще ми повярваш ли ако ти кажа, че все още страдам от лека форма на сценична треска. Чувствам се малко неприятно тук... Може би защото някой се опитва да ме урочаса.
Той `и повярва.
- Да, вярвам ти. - каза той. - Аз също все още съм така, но аз правя следното. Затварям очи за момент, след което ги отварям и се наслаждавам на усещането на китарата в ръцете си и на музиката, която пея. Така се чувствам сигурен в себе си и сценичната треска изчезва.
Песента свърши, но почна подобна, затова те продължиха да танцуват, като той се справяше още по-добре...

П.П. - Дам. Масово:St.Valentine's day - Page 2 364988687

Гост
Гост

Писане by Kwon Yuri Нед Апр 21, 2013 1:19 pm

- Да, вярвам ти. –каза той.За момент този напълно нормален отговор накара нещо в Куон Юри за момент да се болезнено да се свие.От доста дълго време никой не `й беше казвал, че `й вярва.Тя се стъписа за секунда после `й стана приятно.Всъщност чувството което изпита след като чу това просто не можеше да се опише...нямаше как,просто беше невъзможно!
- Аз също все още съм така, но аз правя следното. Затварям очи за момент, след което ги отварям и се наслаждавам на усещането на китарата в ръцете си и на музиката, която пея. Така се чувствам сигурен в себе си и сценичната треска изчезва.-довърши Йонг.Юри стоеше и го гледаше право в очите.Чувставше се толкова празна сякаш не трябваше да съществува.Колко невероятен беше Йонг Хла.Не беше като останалите тъпаци във кпоп бизнеса.Те се бяха самозабравили,но той очевидно не беше.Госпожица Куон щеше да запомни Йонг Хла.Прятелите му трябва да са най-щастливите хора ,че имат него.
Тъмнокосата се беше отнесла за момент и не устети кога песента се беше сменила.
Изведнъж както си танцуваха мълчаливи Юл бавно премести ръцете си от раменете на момчето и ги обви около врата му.За пръв път тя правеше първата стъпка за прегръдка.
-Благодаря ти ...,че ми повярва.-прошепна Юри и се дръпна от него.Йонг `й се усмихна приятелски. Тя се опита да му отвърне ,но усмивката й беше смесица от тъга и извинение.Извинение заради внезапната прегръдка.
-Искаш ли да излезем малко навън не се чувствам добре.-помоли певицата.Певеца естествено се съгласи и двамата се отправиха отново към терасата.Тя вече осветена от интересни малки фенери.Е поне нямаше да са натъмно,но от друга старана тъмнината помагаше до някъде ..а може би не?
Куон и китариста първо взеха питиетата си от масата и излязоха на балкона.Вечерния въздух на Сеул беше ободряващ.Беше също и студено,но в момента нямаше значение за Черната перла момента искаше да се махне от интригантите в залата и да остане на спокойствие...с Йонг Хла.Странното в момента беше защо искаше точно той да е до нея.Може би трябваше да викне Тифани или Юна,но тя искаше него.
-Съжалявам,че не толкова забавно с мен ,но в момента не знам какво ми е.-извине се Юри докато държеше коктейла в ръцете си и леко се облена с гръб на парапета.
Момчето каза ,че няма проблем и се усмихна отново.Как ме беше толкова лесно да се усмивхва?Как го правеше.Преди да се усети Юри вече размишляваше наглас.
-Как се...усмихваш толкова лесно и..и искрено.Научи ме.
Юл трепна леко и се осъзна.
-Съжалявам.-бързо каза и се обърна с лице към осветения Сеул.Погледа `й се извъртя към почти безоблачното небе.Виждаха се няколко якри звездички другите по-късно щха да изгреят.С периферното си зрение видя как и момчето извръща глава към небосвода.

-Как да ти обясня?...-започна да й обяснява какво го карало да се усмихва.Говореше докато гледаше едниствената силно светеща звезда.
Kwon Yuri
Kwon Yuri
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Гост Нед Апр 28, 2013 2:23 pm

Юри стоеше и го гледаше в очите. Момчето се чувстваше малко неудобно, но тя явно се беше замислила за нещо, затова реши да не я притеснява и не каза нищо...Песента се беше сменила, но партньорката му за вечерта се усети чак към средата. Явно се бе замислила за нещо важно...
Докато си танцуваха, момичето го прегърна. Това го изненада, но това беше приятелска прегръдка, затова нямаше нищо против.
- Благодаря ти ..., че ми повярва. - прошепна тя.
Отдръпна се от него, а той `и се усмихна приятелски.
- Искаш ли да излезем малко навън не се чувствам добре. - помоли тя.
Йонг Хла се съгласи и двамата тръгнаха отново към терасата. За разлика от по-рано, се беше осветена с фенерчета, защото беше станало тъмно навън. Времето минаваше бързо и певецът не беше усетил кога се беше стъмнило, заради танците и разговорите им... Преди да излязат, си взеха питиетата от масата. Излязоха на терасата. Нощният въздух беше освежаващ, както обикновено. Момчето отпи глътка от виното.
- Съжалявам, че не е толкова забавно с мен, но в момента не знам какво ми е.
- Няма проблем. - каза той и отново се усмихна.
Наистина нямаше проблем. И той е изпадал в такива ситуации преди пред други хора. Беше нещо нормално. Ако беше някой друг сигурно щеше да я остави и да си тръгне, но не и той.
- Как се... усмихваш толкова лесно и..и искрено? Научи ме. - каза тя, но след това се извини.
Въпреки, че беше трудно да се отговори на този въпрос, той щеше да `и обясни, защото можеше това да `и помогне и тя да започне да се усмихва... Погледна към небето и се загледа в една силно светеща звезда.
- Как да ти обясня? Още от малък ме учеха да гледам на всичко от добрата му страна. Да бъда мил и добър с другите хора... Обръщам много повече внимание на хубавите и радостните моменти, които ми се случват, вместо на тъжните и не толкова хубави. По този начин се научих да се усмихвам, защото това радва другите, а и самия мен...
Не знаеше дали тя го разбра, но се надяваше по някакъв начин да е помогнал... Отпи от виното и се обърна към Юри.
- От сега нататък, пробвай и ти да правиш това, което аз правя цял живот - усмихвай се.

Гост
Гост

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите