Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 71 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 71 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Baw~ Aight! J-da on the beat~
+2
TaecYeon
Hwasa
6 posters
Страница 1 от 1
Baw~ Aight! J-da on the beat~
Mommy
Daddy
Hyun Joongie
Cho PD
Say
Yull
Hayana
Jucy
Zico
B-Bomb
U-Kwon
P.O
Taeil
Kyung
Jaehyo
Taeyang
Sehyuk
Hyunho
Dongsung
Hojoon
Hyosang
Sangdo
Yooncheol
Hansol
Byungjoo
Jiho
Sanggyun
Sangwon
Последната промяна е направена от J-Da. на Вто Юли 15, 2014 10:12 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Hwasa- Loen Ent.
- БФФ : -
Половинка : -
Брой мнения : 445
Re: Baw~ Aight! J-da on the beat~
*Обаждане*
Благодаря ти, съкровище. Къде си? Цял ден не мога да те видя.
Благодаря ти, съкровище. Къде си? Цял ден не мога да те видя.
Гост- Гост
SMS
О, сестричке :* Нищо интересно, малко релаксация след голямото промотиране. Ти какво правиш, как си? В добро здраве си, нали? Чух че имало някакви летни болести..
О, сестричке :* Нищо интересно, малко релаксация след голямото промотиране. Ти какво правиш, как си? В добро здраве си, нали? Чух че имало някакви летни болести..
TaecYeon- JYP Ent.
- БФФ : Chansung, Jackson & Ok cat
Половинка : Ok cat
Брой мнения : 173
SMS
Тцтц, сега научавам за това. Нямах никакво време да следя новини. Но така като казваш май и вас работа ви чака :Д Наистина? И аз последен научавам? Радвай се, че нямам муза сега за конски. Защо не ми се обади, знаеш колко добре действа готвенето ми при болести :3 Следващия път да ми звъннеш!
Аааа...как? Нали знаеш, че твоя оппа е като бик! Добре съм, не се притеснявай за мен :) Как върви работата? Подготвяте ли нещо ново?
Тцтц, сега научавам за това. Нямах никакво време да следя новини. Но така като казваш май и вас работа ви чака :Д Наистина? И аз последен научавам? Радвай се, че нямам муза сега за конски. Защо не ми се обади, знаеш колко добре действа готвенето ми при болести :3 Следващия път да ми звъннеш!
Аааа...как? Нали знаеш, че твоя оппа е като бик! Добре съм, не се притеснявай за мен :) Как върви работата? Подготвяте ли нещо ново?
TaecYeon- JYP Ent.
SMS
Ами да! Не знаеш една кихавица на какво може да е предвестник :Д Ами като се освободиш малко, може или да ми дойдеш на гости, или да излезем някъде. Отдавна не сме и излизали.... ;( липсва ми единствената засега най - важна жена в живота ми. Не се смей, ама взех да се размеквам...
Да, знам...но и аз се пазя, да знаеш :) Разбирам. И при нас имаше такива периоди като бяхме с групата. Но то е временно. Тц..няма умиране, хлапе ;) Ще видиш, че ще се наредят нещата. Btw мен може скоро да ме гледаш в някой нов проект. Със Санг Бом обмисляме нещо...
Ами да! Не знаеш една кихавица на какво може да е предвестник :Д Ами като се освободиш малко, може или да ми дойдеш на гости, или да излезем някъде. Отдавна не сме и излизали.... ;( липсва ми единствената засега най - важна жена в живота ми. Не се смей, ама взех да се размеквам...
Да, знам...но и аз се пазя, да знаеш :) Разбирам. И при нас имаше такива периоди като бяхме с групата. Но то е временно. Тц..няма умиране, хлапе ;) Ще видиш, че ще се наредят нещата. Btw мен може скоро да ме гледаш в някой нов проект. Със Санг Бом обмисляме нещо...
TaecYeon- JYP Ent.
SMS
С която и жена да бъда някога, ти винаги ще си незаменимата и важната, Йон Джу! Знаеш това ;3
Да, тъкмо да си предупредена, като ни видиш да се вихрим в някой клип.
Много ти благодаря, щом го казваш ти, наистина ми топли душата. И аз не спирам да слушам някои ваши песни, затова чакам нещо ново, за да видя как израствате.
И понеже няма как да не питам...с мъжете как е? Преследва ли те някой?
С която и жена да бъда някога, ти винаги ще си незаменимата и важната, Йон Джу! Знаеш това ;3
Да, тъкмо да си предупредена, като ни видиш да се вихрим в някой клип.
Много ти благодаря, щом го казваш ти, наистина ми топли душата. И аз не спирам да слушам някои ваши песни, затова чакам нещо ново, за да видя как израствате.
И понеже няма как да не питам...с мъжете как е? Преследва ли те някой?
TaecYeon- JYP Ent.
SMS
Това е факта :д Ами мама беше, докато ти не се беше родила :д Сега тя е след теб.
О, ами аз мога да бъда и търпелив ;3 Стискам палци всичко да мине добре, за да може да потръгне на компанията.
Добре, сдържам се със всички сили да не те разпитвам на момента! Но ще го оставя за когато се видим :д Само моля те, внимавай! Какво значи "не в когото трябва" ? Да не е някой опасен тип, сводник или наркодилър?
Това е факта :д Ами мама беше, докато ти не се беше родила :д Сега тя е след теб.
О, ами аз мога да бъда и търпелив ;3 Стискам палци всичко да мине добре, за да може да потръгне на компанията.
Добре, сдържам се със всички сили да не те разпитвам на момента! Но ще го оставя за когато се видим :д Само моля те, внимавай! Какво значи "не в когото трябва" ? Да не е някой опасен тип, сводник или наркодилър?
TaecYeon- JYP Ent.
SMS
Аз пък си спомням, че теб щъркела те донесе :3
То и аз не обичам да съм търпелив, но мога ;р Хмм..хммммм. Няма да коментирам дали сестра ми е секси, но си много по - красива от други. Колкото и да ме избива на недоверие и притеснение в момента, не искам да ставам досаден. Няма да те тормозя относно него. Но ако стане нещо повече, искам да ни запознаеш! Щом си го харесала, ще те подкрепя :) А той ако не е сляп ще ти обърне внимание. Успех, сестричке ^^
Аз пък си спомням, че теб щъркела те донесе :3
То и аз не обичам да съм търпелив, но мога ;р Хмм..хммммм. Няма да коментирам дали сестра ми е секси, но си много по - красива от други. Колкото и да ме избива на недоверие и притеснение в момента, не искам да ставам досаден. Няма да те тормозя относно него. Но ако стане нещо повече, искам да ни запознаеш! Щом си го харесала, ще те подкрепя :) А той ако не е сляп ще ти обърне внимание. Успех, сестричке ^^
TaecYeon- JYP Ent.
SMS
Знам, знам :Д Не можах да се сдържа просто ;ррр Вашето поколение е напълно възможно да е по - осведомено от нашето :Д Тцтц, говоря като дядо ти.
Как го изръси само О.О Чакай да дойде подходящата, Ким Бом ли да вземам за жена? хД
Хехе, старая се :3 Аз ги разбирам, от загриженост е.
Ами не, няма. Малко минавах през труден период заради Фей отново, но мисля, че вече и двамата започнахме да лекуваме раните си.
Няма, ама да ти кажа...онзи ден срещнах някаква врачка на улицата и тя ми каза, че скоро съм щял да срещна някакво момиче :д Не че и вярвам много...
Знам, знам :Д Не можах да се сдържа просто ;ррр Вашето поколение е напълно възможно да е по - осведомено от нашето :Д Тцтц, говоря като дядо ти.
Как го изръси само О.О Чакай да дойде подходящата, Ким Бом ли да вземам за жена? хД
Хехе, старая се :3 Аз ги разбирам, от загриженост е.
Ами не, няма. Малко минавах през труден период заради Фей отново, но мисля, че вече и двамата започнахме да лекуваме раните си.
Няма, ама да ти кажа...онзи ден срещнах някаква врачка на улицата и тя ми каза, че скоро съм щял да срещна някакво момиче :д Не че и вярвам много...
TaecYeon- JYP Ent.
SMS
Ааа...не той..ужас :д
Вярно е... Но беше прекалено емоционално :д Наскоро се срещнахме и уж се разделихме в добри отношения. И на всичкото отгоре Джун от Mblaq постоянно ми се появява от някъде да ми трови нервите :@ Ама той не ми е проблем.
Ехх...добре, добре :) Ще работя по въпроса :д
Ааа не, не бързам да ставам чичо! Ама изобщо не бързам... ;Д
Ааа...не той..ужас :д
Вярно е... Но беше прекалено емоционално :д Наскоро се срещнахме и уж се разделихме в добри отношения. И на всичкото отгоре Джун от Mblaq постоянно ми се появява от някъде да ми трови нервите :@ Ама той не ми е проблем.
Ехх...добре, добре :) Ще работя по въпроса :д
Ааа не, не бързам да ставам чичо! Ама изобщо не бързам... ;Д
TaecYeon- JYP Ent.
Добре съм, малко уморен, мерси. Ти как си, Йон Джу? Ами....малко ме е налегнала носталгията относно моите момчета от старата група.
Добре, щом искаш :3 и песента ще ти изпея. Чакай да чуеш другите ^^
При теб как върви? Има ли напредък с онова момче, за което ми беше казала?
Добре, щом искаш :3 и песента ще ти изпея. Чакай да чуеш другите ^^
При теб как върви? Има ли напредък с онова момче, за което ми беше казала?
TaecYeon- JYP Ent.
Да, понякога тая надежда, че ще се съберем пак. To сегашните - хвани единия, че удари другия.*смях* Великия лидер скитосва, и само се изявява като някакъв мъдрец, Санг Бом се лигави, и на всичкото отгоре му се поддавам и се лигавя с него, пък макнето ни надува главите с Юри. Или с онзи заек. Не ми е лесно да знаеш! *смее се*.
Я стига! Има и други риби в морето! Е в моята група има трима необвързани, ела и избирай...
Добре де, не избирай Джи Хун. Никой не избирай, те са идиоти. Особено Шин. И не, недей да ставаш лезбийка. Понякога жените сте по - лоши от мъжете!!
Я стига! Има и други риби в морето! Е в моята група има трима необвързани, ела и избирай...
Добре де, не избирай Джи Хун. Никой не избирай, те са идиоти. Особено Шин. И не, недей да ставаш лезбийка. Понякога жените сте по - лоши от мъжете!!
TaecYeon- JYP Ent.
Лигавя се по свой начин. Да не повярваш дори аз не мога винаги да съм сериозен! Макар че ми се иска...
Това исках да чуя от теб. Да, Бом е свободен и се изявява като пълен монах, макар да живее с жени*смее се*
Ти защо питаш? *съмнително* А ти посмей да ми се хванеш отново с брата на онова говедо!! Живота ми се скъси наполовина....
Това исках да чуя от теб. Да, Бом е свободен и се изявява като пълен монах, макар да живее с жени*смее се*
Ти защо питаш? *съмнително* А ти посмей да ми се хванеш отново с брата на онова говедо!! Живота ми се скъси наполовина....
TaecYeon- JYP Ent.
Забрави, не искам да знам за колко секси личност мислиш Санг Бом. *хихикане*
И на мен ми се скъси живота наполовина заради Фей, спокойно. Ти се срещай с когото си искаш, но по - скоро ще убия онази маймуна, отколкото да се срещаш с някой от неговите! Е, някой ден наистина ще убия това копеле...но това е друг въпрос.
Понеже си добро момиче може и да получиш Фанта Лимон.
И на мен ми се скъси живота наполовина заради Фей, спокойно. Ти се срещай с когото си искаш, но по - скоро ще убия онази маймуна, отколкото да се срещаш с някой от неговите! Е, някой ден наистина ще убия това копеле...но това е друг въпрос.
Понеже си добро момиче може и да получиш Фанта Лимон.
TaecYeon- JYP Ent.
Времената се менят, с тях и хората, скъпа сестричке. И грешиш - в предаванията, в които съм гост се усмихвам по няколко пъти! Ама това е защото на някои фенове им липсва сладникавата ми същност. Все тая, като се видим ще ти се усмихна..може би.
Айш...тцтц...той да не ти е някоя плюшена играчка? Тцтцтц...
Мда, ще ти взема цял стек, ама гледай да има нещо за ядене, че умирам просто.
Айш...тцтц...той да не ти е някоя плюшена играчка? Тцтцтц...
Мда, ще ти взема цял стек, ама гледай да има нещо за ядене, че умирам просто.
TaecYeon- JYP Ent.
SMS: Честит рожден ден, сестричке! Желая ти живот и здраве, успехи, късмет, любов и много усмивки и щастие. Продължавай да вървиш все напред и да ме караш да се гордея, както е и сега. Оппа винаги ще бъде до теб. (Умната с купончетата)
TaecYeon- JYP Ent.
SMS
Честит Рожден Ден, сладурке! <33 Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, любов и всичко най-най и в професионален и в личен план! :3 Чакам те да ми дойдеш на гости някой ден, че се затъжих за теб ;(
Честит Рожден Ден, сладурке! <33 Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, любов и всичко най-най и в професионален и в личен план! :3 Чакам те да ми дойдеш на гости някой ден, че се затъжих за теб ;(
Fei- JYP Ent.
- БФФ : Jia,Suzy
Половинка : Jun.K <33
Брой мнения : 403
SMS
Честит рожден ден, колежке! Желая ти много здраве, щастие, коли, пари, купони до зори, мъже (може и жени зависи какво търсиш xD), късмет и айде любов като за финал, че без нея човек не може. :D
Честит рожден ден, колежке! Желая ти много здраве, щастие, коли, пари, купони до зори, мъже (може и жени зависи какво търсиш xD), късмет и айде любов като за финал, че без нея човек не може. :D
Hansol.- Who?
- БФФ : Xero
Половинка : Hyejeong :3
Брой мнения : 259
SMS
Честит рожден ден :) Пожелавам ти всичко хубаво, щастие, любов, здраве...абе всичко. Красота за какво ти е повече, имаш си в излишък. Получи ли цветята ми? Ъм...може да е било малко крайно...но от добри чувства са ^^
Честит рожден ден :) Пожелавам ти всичко хубаво, щастие, любов, здраве...абе всичко. Красота за какво ти е повече, имаш си в излишък. Получи ли цветята ми? Ъм...може да е било малко крайно...но от добри чувства са ^^
Peniel- Cube Ent.
- БФФ : Ilhoon,Junghwa
Половинка : Error 404 not found
Брой мнения : 268
SMS
О, ама и аз ли съм поканен :О Ами добре, ще се обадя на Хьон Джунг и ще дойдем :) Но да знаете, че ще бъдем изгладнели :Д
О, ама и аз ли съм поканен :О Ами добре, ще се обадя на Хьон Джунг и ще дойдем :) Но да знаете, че ще бъдем изгладнели :Д
Peniel- Cube Ent.
- БФФ : Ilhoon,Junghwa
Половинка : Error 404 not found
Брой мнения : 268
SMS
Благодаря ти много за милите пожелания! :3
Ааа не съм вълк единак... така де съм, ама може и да не съм, ох... ;д
Ъм...по-добре без снимки ;дд
Благодаря ти много за милите пожелания! :3
Ааа не съм вълк единак... така де съм, ама може и да не съм, ох... ;д
Ъм...по-добре без снимки ;дд
Xiumin- SM Ent.
- БФФ : J-Da., N
Половинка : ~LoLita <3
Брой мнения : 159
Смс: Мерси, сестричке! Да, няма да престана да бъда готин и пръщящ, не се съмнявай в това! За снахата не знам, ще видим :Д
Добре, ще дойда при вас, само да приключа при момчетата от групата, че тъкмо дойдох. Най - добре сложете някоя допълнителна чиния за всеки случай, че усещам как няма да мога да се отърва от Шин и най - много да ви довлека и него xD И без това мърморите, че не водя жени по такива семейни събития, сега ще ви доведа него xD Та няма да се забавя, до час - час и половина съм там!
Добре, ще дойда при вас, само да приключа при момчетата от групата, че тъкмо дойдох. Най - добре сложете някоя допълнителна чиния за всеки случай, че усещам как няма да мога да се отърва от Шин и най - много да ви довлека и него xD И без това мърморите, че не водя жени по такива семейни събития, сега ще ви доведа него xD Та няма да се забавя, до час - час и половина съм там!
TaecYeon- JYP Ent.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M