Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 52 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 52 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Yoo,It's Z.E.L.O
+3
Daehyun.
Cheng Xiao
Taehyun
7 posters
Страница 1 от 1
Yoo,It's Z.E.L.O
Последната промяна е направена от G.NA на Вто Май 21, 2013 11:17 am; мнението е било променяно общо 1 път
Taehyun- YG Ent.
- БФФ : Xero madafaka :3
Половинка : Wendy!!
Брой мнения : 681
Re: Yoo,It's Z.E.L.O
Здрасти, донгсенг~ ^^ Аз... не мога да те разбера. Всичко ми е наред... мисля... Ох, и аз не знам! т.т
Cheng Xiao- ♥ I live to let you shine ♥
- БФФ : -
Половинка : сгодена за Tao.
Брой мнения : 363
Джун Хонг, не живея с омма и аппа от миналата година. Живея с Темин-оппа. Нали знаеш? .-. И всичко е наред. Защо питаш?
Охоооо, някой ще учи *смее се* Учебниците и помагалата ми са в стаята ми в шкафът до бюрото. Приятно учене. ;д И ох, добре. Ще ти кажа. Но да не се изтървеш пред другите! Ще им кажа, когато съм готова. Обаче, първо се закълни в Йоло-то, че няма да казваш!
Но Ха И е все още специална, а? :Д Хаха. Горкото ми братче. ;33
Ами... имам си приятел. Тао от EXO-M. И.. наскоро той и Лей катастрофираха. За щастие не е сериозно ранен и вече се възстановява. Не мога да кажа все още на мама и татко. Събирам смелост...
Ами... имам си приятел. Тао от EXO-M. И.. наскоро той и Лей катастрофираха. За щастие не е сериозно ранен и вече се възстановява. Не мога да кажа все още на мама и татко. Събирам смелост...
Оооо, хайде, де. Все едно ти не си висок. И го стигам лесно. Той се навежда, хаха. *пак се смее* Или пък аз съм с токове, лол. ;д
Щом ти не си вече специален, значи тя продължава да е специална. А щом търсиш учебниците, значи ще учиш с нея. Познах ли? Имам чувството, че я харесваш, кеке~
Щом ти не си вече специален, значи тя продължава да е специална. А щом търсиш учебниците, значи ще учиш с нея. Познах ли? Имам чувството, че я харесваш, кеке~
Като си хванеш някоя дребно гадже, като нуна ти, ще те видя! ;д Пабооооо~~~
Вместо да ми се оплакваш си стегни задника и сядай да учиш! Само с Ха И няма да стане. Ако не седнеш и не прочетеш нещо забрави. Имаш ли си въобще представа от това, което учите, скъпи ми донгсенг? Ако искаш ще дойда и ще ти обясня някои неща преди тя да дойде или ти да идеш.
Вместо да ми се оплакваш си стегни задника и сядай да учиш! Само с Ха И няма да стане. Ако не седнеш и не прочетеш нещо забрави. Имаш ли си въобще представа от това, което учите, скъпи ми донгсенг? Ако искаш ще дойда и ще ти обясня някои неща преди тя да дойде или ти да идеш.
Ти и гадже? Джун Хонг, не ме разсмивай! Достатъчно добре се познаваме! :ДД
Като се прибереш ще си гледаш анимето! Нали искаш шестица по Химия? Тогава ще си седиш на дупето и ще слушаш какво ти обяснява Ха И!
Като се прибереш ще си гледаш анимето! Нали искаш шестица по Химия? Тогава ще си седиш на дупето и ще слушаш какво ти обяснява Ха И!
Пабо! *оплезва се шумно*
Добре. Чао, донгсенг. Аз утре ще отида да ги видя, предай им. И май ще им сервирам, че си имам приятел.. Обещай ми, че ще си там за подкрепа! ;.;
Добре. Чао, донгсенг. Аз утре ще отида да ги видя, предай им. И май ще им сервирам, че си имам приятел.. Обещай ми, че ще си там за подкрепа! ;.;
SMS
Yooo,giant maknae!Saeng il chuk ha ham ni da ^3^ Пожелавам ти да растеш,растеш ,растеш да станеш голям-голям-голям xD!Да продължаваш да се развиваш професионално.Искам те все така усмихнат и щастлив.Обичам те ,братче. Поздрави и от ДжонгЪп ;3
Btw от кога чакам телефона на сестра ти ?? rofl
Yooo,giant maknae!Saeng il chuk ha ham ni da ^3^ Пожелавам ти да растеш,растеш ,растеш да станеш голям-голям-голям xD!Да продължаваш да се развиваш професионално.Искам те все така усмихнат и щастлив.Обичам те ,братче. Поздрави и от ДжонгЪп ;3
Btw от кога чакам телефона на сестра ти ?? rofl
Daehyun.- TS Ent.
- БФФ : Chanyeol.;Bang Minah;V .; Seungyoon; Jieun :3 + Eui Jin; Minsu...
Половинка : ❤Cheesecake❤
Брой мнения : 471
SMS
Честит рожден ден, донгсенг! ;3 Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, любов и всичко най-най! Желая ти също още повече професионални успехи и още повече фенки ^^
Честит рожден ден, донгсенг! ;3 Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, любов и всичко най-най! Желая ти също още повече професионални успехи и още повече фенки ^^
Jieun- TS Ent.
- БФФ : Anna,Yoo Myung Joon :3 , Hyosung,Sunhwa, Daehyun. ;3
Половинка : Lee Min Ho ;33
Брой мнения : 186
*SMS*
Nyah, my bro.. Вече си на 17 години?! ;О Кога отлетя времето? Все едно беше вчера, когато прохождаше т__т Пожелавам ти да ти се случи всичко, което искаш, да не си ощетен от нищо. И искам да знаеш, че каквото и да става, аз, оппа, мама и татко сме хората, на които ВИНАГИ можеш да разчиташ! ;3 Обичам те, донгсенг~~~ х33
Nyah, my bro.. Вече си на 17 години?! ;О Кога отлетя времето? Все едно беше вчера, когато прохождаше т__т Пожелавам ти да ти се случи всичко, което искаш, да не си ощетен от нищо. И искам да знаеш, че каквото и да става, аз, оппа, мама и татко сме хората, на които ВИНАГИ можеш да разчиташ! ;3 Обичам те, донгсенг~~~ х33
SMS
Честит рожден ден, колега! Желая ти здраве, щастие, късмет, любов, всичко най - хубаво и изобщо каквото си пожелаеш. Обещавам да не критикувам, когато пак ти направят къдравата прическа :Д
Честит рожден ден, колега! Желая ти здраве, щастие, късмет, любов, всичко най - хубаво и изобщо каквото си пожелаеш. Обещавам да не критикувам, когато пак ти направят къдравата прическа :Д
Himchan.- TS Ent.
- БФФ : B.A.P buddies
Половинка : No, thanks he have dogs
Брой мнения : 133
SMS
Ех, как си знаех, че точно за това ще се сетиш! хД Ти само се докопай до дорма и ще видиш как след песничката за ЧРД ще ти го изпея за поздрав, специално за теб! Нали съм добър хьонг ;р
А, за тортата не се притеснявай.
Ех, как си знаех, че точно за това ще се сетиш! хД Ти само се докопай до дорма и ще видиш как след песничката за ЧРД ще ти го изпея за поздрав, специално за теб! Нали съм добър хьонг ;р
А, за тортата не се притеснявай.
Himchan.- TS Ent.
SMS
Честит Рожден Ден ^^
Честит Рожден Ден ^^
Takuya Terada- Loen Ent.
- БФФ : Only Lana ; and Cao Lu + Kwon Yuri :з
Половинка : |RIN|
Брой мнения : 1451
Baby Zelo нуна ти пожелава честит рожден ден! Искам да ти напомня че много си те обича и винаги можеш да разчиташ на мен за всичко. <3
Гост- Гост
*SMS*
Аха когато пишех с Банг не вярвах, че ще е толкова бърз, че и двамата зайци да ми цъфнат с една и съща покана. Ееее аз нямам способността да се клонирам
Аха когато пишех с Банг не вярвах, че ще е толкова бърз, че и двамата зайци да ми цъфнат с една и съща покана. Ееее аз нямам способността да се клонирам
Woo Kevin- NH Media
- БФФ : Seunghoon. ; Haneul
Половинка : ❤
Брой мнения : 151
SMS
Хмм да се разберем така. Утре Банг ще черпи по случай рождения си ден и ще си направим обща среща, какво ще кажеш?
Хмм да се разберем така. Утре Банг ще черпи по случай рождения си ден и ще си направим обща среща, какво ще кажеш?
Woo Kevin- NH Media
SMS
Лека нощ, зайчо и сладки сънища, а да и до утре :3
Лека нощ, зайчо и сладки сънища, а да и до утре :3
Woo Kevin- NH Media
SMS
Мерси донгсеееенг! :3 Ще се постарая, да ви радвам, разбира се. Благодаря ти, че така дискретно ми казваш за партито, ще бъда там! :) И без това хьонг ме забрави, сигурно е на път, така че няма да го чакам и идвам след малко. Стягайте украсата (пффф..к'ва украса, дано сте взели ядене и пиене) :D
Мерси донгсеееенг! :3 Ще се постарая, да ви радвам, разбира се. Благодаря ти, че така дискретно ми казваш за партито, ще бъда там! :) И без това хьонг ме забрави, сигурно е на път, така че няма да го чакам и идвам след малко. Стягайте украсата (пффф..к'ва украса, дано сте взели ядене и пиене) :D
Himchan.- TS Ent.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M