Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 83 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 83 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Изповедалнята
+16
Simon Dominic
U-know Yunho
Park Bom
Nana~
Hwasa
Ice
-Lullaby-
Kara♥
Kwon Yuri
I.M
Yuji
Kai.
SuHo.
Krystal~
Kim Sugar
CL
20 posters
Страница 2 от 3
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Изповедалнята
Добре,беше време за гласуване!Кристъл спокойно занесе плоския си задник до изповедалнията и влезе тихо вътре.Седна на стола и започна да мисли.Избора беше труден, затова тя беше решила да помисли отново.
-Кхъм,...Аз давам своя глас за Кай....Защото ,защото той е много добър модел иии тази мисия не му беше лесна защото ...Уф,ами защото е е много харизматичен и ми въздейства...НЕЕ ,не ме е възбудил просто на него му отива да е секси и се справя отлично.Това е.
Браво Кристъл ,изложи се!Тя се изчерви и побърза да излезе от изповедалнията
-Кхъм,...Аз давам своя глас за Кай....Защото ,защото той е много добър модел иии тази мисия не му беше лесна защото ...Уф,ами защото е е много харизматичен и ми въздейства...НЕЕ ,не ме е възбудил просто на него му отива да е секси и се справя отлично.Това е.
Браво Кристъл ,изложи се!Тя се изчерви и побърза да излезе от изповедалнията
Krystal~- SM Ent.
- БФФ : Sulli,Amber,Kai. ; Jiyeon.
Половинка : Si Woo ;3
Брой мнения : 468
Дойде ред и на рапърката да влезе в изповедалнята. Вече беше решила за кого да даде гласа си. Настани се на стола, кръстоса крака и си пое въздух.
- Аз гласувам за Зико. Мисля, че той се справи добре и това, че сам реши да си направи колата маска показа, че не е някой филмиращ се като другите в къщата. - СиЕл не спомена имена. - Има други, които също заслужават да бъдат оценени като ЮнО, Химчан и Кай, но за съжаление имам право да гласувам само за един и това е Зико.
След дългите си речи Че Рин се изправи, оправи си микрофона и се върна в хола при останалите.
- Аз гласувам за Зико. Мисля, че той се справи добре и това, че сам реши да си направи колата маска показа, че не е някой филмиращ се като другите в къщата. - СиЕл не спомена имена. - Има други, които също заслужават да бъдат оценени като ЮнО, Химчан и Кай, но за съжаление имам право да гласувам само за един и това е Зико.
След дългите си речи Че Рин се изправи, оправи си микрофона и се върна в хола при останалите.
CL- YG Ent.
- БФФ : Park Luna, T.O.P, BOM
Половинка : YeSung♥♥♥
Брой мнения : 2233
Почесвайки се, където не ме сърби, влязох и аз в изповедалнята. Беше яко вътре. Да не говорим, че бях изхълцала поне три пъти на идване, защото се бях загледала в мъжките. Май бяха взела решение. Колко бях убедена в него не знам
- Гласувам за Би-бомб. - казах, като се бях настанила вече на стола.
- Ъм...защото...мисля, че изтърпя най - мъжки обезкосмяването. Пък и изглежда добре. Мда. Изчезвам. - станах, и полека си излязох от изповедалнята. Беше ми трудно да реша кой точно, затова просто бях избрала единия и толкова.
- Гласувам за Би-бомб. - казах, като се бях настанила вече на стола.
- Ъм...защото...мисля, че изтърпя най - мъжки обезкосмяването. Пък и изглежда добре. Мда. Изчезвам. - станах, и полека си излязох от изповедалнята. Беше ми трудно да реша кой точно, затова просто бях избрала единия и толкова.
-Lullaby-- YG Ent.
- БФФ : ღIce,Kara♥,Roselynღ
Половинка : ❥Hero Jaejoong
Брой мнения : 100
Едвам, едвам се занесе до изповедалнята. Трябваше да избере само един от тях. Този, който изглежда най-добре. Ми, определено нямаше да гласува за Донхе. Получаваше някакви heart attacks като го гледаше просто и не искаше да продължи да се самоунищожава така самостоятелно.
Седна на големия син стол и се огледа набързо. Интериорът беше хубав.
- Гласувам за Ю Куон, защото се престраши първи да опита от кола маската. А и си подаде крака със стил.
След дадения отговор си вдигна дупето и излезе. Беше минало.
Седна на големия син стол и се огледа набързо. Интериорът беше хубав.
- Гласувам за Ю Куон, защото се престраши първи да опита от кола маската. А и си подаде крака със стил.
След дадения отговор си вдигна дупето и излезе. Беше минало.
Ice- YG Ent.
- БФФ : -Lullaby-, Kara
Половинка : single mommy
Брой мнения : 326
Макнето на EvoL се занесе до изповедалнята. Остана права, за да не си губи допълнително времето да сяда, да става и такива глупости.
- Давам глас за.. новодошлия. Името му май беше Шин. Причината е, че..
Тя зацепна за момент и се опита да се сети чие лице бе на гащите му.
- Причината е в Джийн Симънс на гащите му!
След тази велика простотия, излезе.
- Давам глас за.. новодошлия. Името му май беше Шин. Причината е, че..
Тя зацепна за момент и се опита да се сети чие лице бе на гащите му.
- Причината е в Джийн Симънс на гащите му!
След тази велика простотия, излезе.
Hwasa- Loen Ent.
- БФФ : -
Половинка : -
Брой мнения : 445
За втори път този ден влезе в изповедалнята. И все още бе по бельо и пеньоар. Загърна се по-добре и приседна внимателно на стола.
- Давам вота си за Донхе. Според мен той изглежда най-добре от всички други мъжки. ЮнО също не му отстъпва, но.. Донхе си е Донхе.
Навя ги и нася, след което си излезе.
- Давам вота си за Донхе. Според мен той изглежда най-добре от всички други мъжки. ЮнО също не му отстъпва, но.. Донхе си е Донхе.
Навя ги и нася, след което си излезе.
I.M- Starship Ent.
- БФФ : Ravi., Minhyuk~, B.I, Kihyun, Shownu., Jooheon, Wonho
Половинка : can i eat it?
Брой мнения : 324
Нана също се настани на стола в изповедалнята. Беше мислила доста за кой да гласува, но накрая така и не беше сигурна в избора си.
- Аз ще дам своя глас за Кай. Мисля, че той се справи най-добре с мисията, а и до сега той ми направи най-голямо впечатление в къщата. - отговори Нана след което напусна изповедалнята.
- Аз ще дам своя глас за Кай. Мисля, че той се справи най-добре с мисията, а и до сега той ми направи най-голямо впечатление в къщата. - отговори Нана след което напусна изповедалнята.
Nana~- Pledis Ent.
- БФФ : After School's girls, Solji.
Половинка : Kris х33
Брой мнения : 330
Бом влезе за пръв път в изповедалнята. Настани се удобно на стола и се огледа наоколо. Въпреки, че помещението беше тясно, беше хубаво и стилно...Знаеше за какво е там, но не беше сигурна какво да каже, защото все още се чудеше за кого да гласува.
- Аз... - каза тя и се позамисли. - Гласувам за Зико, защото той направи ревюто със стил и показа колко много чар притежава, въпреки ситуацията.
Изправи се и излезе от стаичката.
- Аз... - каза тя и се позамисли. - Гласувам за Зико, защото той направи ревюто със стил и показа колко много чар притежава, въпреки ситуацията.
Изправи се и излезе от стаичката.
Момичето влезе в изповедалнята в прекрасно настроение. Знаеше точно за кого да гласува и беше уверена в това, каквото щеше да казва... Седна на стола и погледна в камерата пред нея.
- Гласувам за Кай. - каза тя. - Той направи много добре ревюто, беше както винаги красив и последната причина, която няма особено общо с ситуацията е защото ми е любимия танцьор.
Усмихна се, стана и излезе.
- Гласувам за Кай. - каза тя. - Той направи много добре ревюто, беше както винаги красив и последната причина, която няма особено общо с ситуацията е защото ми е любимия танцьор.
Усмихна се, стана и излезе.
Гост- Гост
- Моите избора беше Би-Бомб. Лалабай да се донесе до тук и да вземе хранителните продукти. По-късно ще последва още една мисия. Бъдете на нокти!
Kim Sugar- Who?
- Брой мнения : 45
Намъкнах се и веднага фокусирах кошница с храна. Взех я:
- Благодаря. - и се поклоних. С притичкване се върнах в хола.
- Благодаря. - и се поклоних. С притичкване се върнах в хола.
-Lullaby-- YG Ent.
-Е, драги съквартиранти. Време е за първите елиминации. Един по един в редичка! Номинират се двама. Дава се и причина. И двамата номинирани получават по една точка. Този с най-много хвърчи!
Kim Sugar- Who?
- Брой мнения : 45
Лидера влезе първи във изповедалнията и зае трона.
-Биг Брадър аз номинирам ...Сей.Причините са ,че тя е твърде отдпърната ,нито говори ,нито съм усети нещо джужелюбно в нея.Втория човек е ..ъх.Предполагам ,че това трябва да е Си Ел.До колкото съм запознат тя е млада майка и мисля ,че ще е по-добре ако е до детето си в този момент.
Това бяха аргументите му след които той излезе безмълвно
-Биг Брадър аз номинирам ...Сей.Причините са ,че тя е твърде отдпърната ,нито говори ,нито съм усети нещо джужелюбно в нея.Втория човек е ..ъх.Предполагам ,че това трябва да е Си Ел.До колкото съм запознат тя е млада майка и мисля ,че ще е по-добре ако е до детето си в този момент.
Това бяха аргументите му след които той излезе безмълвно
U-know Yunho- SM Ent.
- БФФ : Hwang Tiffany.;Jun.K;Jessica.
Половинка : ♥ BoA ♥
Брой мнения : 537
Рапърката влезе за пореден път днес в изповедалнята. Отново седна на стола и започна.
- Доста мислих и ми беше наистина трудно да реша кой да номинирам. - отбеляза СиЕл. - Първият който номинирам е Съни, защото е прекалено мила, за да е в къща пълна с такива .. зверове, ако мога така да се изразя. Вторият който номинирам е Сей по абсолютно същата причина. И двете са прекалено мили, за да са тук.
Че Рин стана от стола и излезе след като даде своя вот.
- Доста мислих и ми беше наистина трудно да реша кой да номинирам. - отбеляза СиЕл. - Първият който номинирам е Съни, защото е прекалено мила, за да е в къща пълна с такива .. зверове, ако мога така да се изразя. Вторият който номинирам е Сей по абсолютно същата причина. И двете са прекалено мили, за да са тук.
Че Рин стана от стола и излезе след като даде своя вот.
CL- YG Ent.
- БФФ : Park Luna, T.O.P, BOM
Половинка : YeSung♥♥♥
Брой мнения : 2233
Трета реши тя да се яви. Причините й не бяха особено добри, но нямаше какво друго да измисли. Сяда, навява ги и насява, след което си тръгва да си доспива.
- Първата ми жертва е Юри. Държи се по-отвратително и от бяла мечка в цикъл, която е озверяла тотално от глад и е хванала някой бяс. Втори номинирам Сухо. Ако смяна да минава нататък с парите, по-добре да се откаже!
Погледна триумфално към една от камерите, след което се изнесе със стил.
- Първата ми жертва е Юри. Държи се по-отвратително и от бяла мечка в цикъл, която е озверяла тотално от глад и е хванала някой бяс. Втори номинирам Сухо. Ако смяна да минава нататък с парите, по-добре да се откаже!
Погледна триумфално към една от камерите, след което се изнесе със стил.
Ice- YG Ent.
- БФФ : -Lullaby-, Kara
Половинка : single mommy
Брой мнения : 326
Кристъл влезе след русата фурия. Настани се на стола. Беше взела трудното решение за кого да даде вота си.
- Номинирам първи Шин, защото ме е страх от него. И за Пак Бом .Макар,че страшно много я уважавам и обожавам ,но не мисля ,че мястото й е тук.Така,де тя е зряла жена ,за какво й е да се занимава със дечоквци като вас?Плюс това тя заема нещо като позиция на майка на къщата и е странно защото някак си не можем да се отпуснем в нейната компания.Стараем се да сме възпитани и т.н ...но това е шоу би трябвало да се забавляваме.
След това Кристъл се поклони и напусна изповедалнята.
- Номинирам първи Шин, защото ме е страх от него. И за Пак Бом .Макар,че страшно много я уважавам и обожавам ,но не мисля ,че мястото й е тук.Така,де тя е зряла жена ,за какво й е да се занимава със дечоквци като вас?Плюс това тя заема нещо като позиция на майка на къщата и е странно защото някак си не можем да се отпуснем в нейната компания.Стараем се да сме възпитани и т.н ...но това е шоу би трябвало да се забавляваме.
След това Кристъл се поклони и напусна изповедалнята.
Krystal~- SM Ent.
- БФФ : Sulli,Amber,Kai. ; Jiyeon.
Половинка : Si Woo ;3
Брой мнения : 468
Бом отново влезе в изповедалнята, но този път по друга причина. Трябваше да номинира двама човека за изгонване. Всички `и бяха много приятни, даже имаше и приятели от отдавна и такива, с които е в група и не `и се искаше никой да си отива. Затова `и беше трудно да избере. Беше мислила доста дълго време, през което ги беше наблюдавала всички, но успя да избере чак в последния момент.
- Първият човек, който избрах да номинирам е Сей. Причината не е че не я харесвам или че прави нещо нередно. Причината е това че тя е доста притеснителна и малко отдръпната, заради причината, че не познава повечето от хората в къщата. Затова я номинирам, за да не трябва повече да се притеснява и за да не се чувства некомфортно в чужди води. - Втората личност, която ще номинирам е Айс, защото още от първия път, когато я видях и общо взето проблемите по едно време с бившата ми група и нейната, не ми беше направила много добро впечатление.
Стана от стола и излезе, запътвайки се към хола.
Донхе цъфна в изповедалнята. Настани се на стола и каза това, което му е на сърце.
- Номинирам ЮнО и Нана. Първият го номинирам, защото държанието му към останалите в къщата не ми харесва, а дамата, защото нещо не й е добре. Мисля, че трябва да се прибере и да се лекува. - усмихна се И.
Стана и си излезе. Беше му гадно, че трябва да номинира някой, но такива са правилата на играта. Само един оцелява.
- Номинирам ЮнО и Нана. Първият го номинирам, защото държанието му към останалите в къщата не ми харесва, а дамата, защото нещо не й е добре. Мисля, че трябва да се прибере и да се лекува. - усмихна се И.
Стана и си излезе. Беше му гадно, че трябва да номинира някой, но такива са правилата на играта. Само един оцелява.
Simon Dominic- Who?
- БФФ : .
Половинка : .
Брой мнения : 114
След Донхе и Нана влезе в изповедалнята. Вече беше решила за кого да гласува и защо.
- Номинирам Сей, защото момичето очевидно се притеснява от всички тук. Не може да се приобщи лесно. Вторият, който номинирам е Куон Юри, защото държанието й към съквартирантите не е такова каквото трябва да бъде. Доста е злобна на моменти.
Джин Ах стана от стола и напусна изповедалнята.
- Номинирам Сей, защото момичето очевидно се притеснява от всички тук. Не може да се приобщи лесно. Вторият, който номинирам е Куон Юри, защото държанието й към съквартирантите не е такова каквото трябва да бъде. Доста е злобна на моменти.
Джин Ах стана от стола и напусна изповедалнята.
Nana~- Pledis Ent.
- БФФ : After School's girls, Solji.
Половинка : Kris х33
Брой мнения : 330
След като доста хора минаха през изпведалнията ,дойде редът и на Куон Юри.Високомерно ,тя влезе във стаята.Курдиса се на огромния син стол,кръстоса крака и се замисли.Не беше минало много време когато тя отвори уста.
-Номирам...Кхъм ,номинирам Би Бомб.Като гледам желанието му за победа ,като го номинирам по-скоро ще му направя услуга.Това е.Втория човек е Нана.За мен тя е конкуренция нищо повече.
След като направи своя избор ,красавицата излезе.
-Номирам...Кхъм ,номинирам Би Бомб.Като гледам желанието му за победа ,като го номинирам по-скоро ще му направя услуга.Това е.Втория човек е Нана.За мен тя е конкуренция нищо повече.
След като направи своя избор ,красавицата излезе.
Kwon Yuri- SM Ent.
- БФФ : Hwang Tiffany. & Takuya Terada
Половинка : -
Брой мнения : 2080
Настани си по кралски задника на синия стол. Литъл Зико стоеше до него.
- На първо място номинирам Кристъл. Просто не й е мястото тук. Вторият е ЮнО. Просто конкуренция и нищо повече.
Стана и си излезе по живо по здраво.
- На първо място номинирам Кристъл. Просто не й е мястото тук. Вторият е ЮнО. Просто конкуренция и нищо повече.
Стана и си излезе по живо по здраво.
Zico- Who?
- БФФ : Hyuna♡, Jungmin., Jessi.
Половинка : Samantha
Брой мнения : 167
Чувайки гласа на Биг Брадър, разбра, че няма време за повече лиготии с Катрин. Отдръпна я от себе си и се огледа. Време беше за номерирането. Е, бейби. Нека екшънът започне!
Изчака известно време докато реши, кого да номинира и защо.
- Отивам - каза сериозно Джонг Ин.
Излезе от кухнята и се прехвърли в хола. Там повечето седяха най-спокойно. Явно си бяха минали реда през изповедалнята. От вратата водеща към нея, излезе лидерът на Блок Би заедно с кучето. Кай без да пита за ред се вмъкна вътре.
- Номинирам Сей. Прекалено е мила и невинна за тази джунгла, която се разиграва тук. На второ място е ЮнО. Не е нужно да разгласява на всички, че е в цикъл 12 месеца в годината.
И си излезе.
Изчака известно време докато реши, кого да номинира и защо.
- Отивам - каза сериозно Джонг Ин.
Излезе от кухнята и се прехвърли в хола. Там повечето седяха най-спокойно. Явно си бяха минали реда през изповедалнята. От вратата водеща към нея, излезе лидерът на Блок Би заедно с кучето. Кай без да пита за ред се вмъкна вътре.
- Номинирам Сей. Прекалено е мила и невинна за тази джунгла, която се разиграва тук. На второ място е ЮнО. Не е нужно да разгласява на всички, че е в цикъл 12 месеца в годината.
И си излезе.
Kai.- SM Ent.
- БФФ : EXO's wolfs, Lee Taemin~, Krystal~, Seunghoon.
Половинка : Kara♥
Брой мнения : 433
Знаех си, че тези номинации ще са по - гадни и от самите мисии. Убедих се напълно в това, щом дойде времето и за тях. Не бързах да съм първа този път, но нямаше и как да се отърва. Дойде ми реда и влязох в изповедалнята. Май вече бях започнала да посвиквам с всичко наоколо. Настаних се и започнах направо:
- Номинирам...Суйонг и Сей. Нямам кой знае какви причини за това, бих се радвала да останат, защото са мили, но пък едва ли ще им е много приятно занапред. Струва ми се, че Суйонг беше доста притеснена като я извика Биг Брадър и може би не е за тук.
Станах и излязох. И аз съм като тях, и бих искала да остана по - дълго, но просто не знам кой друг да номинирам
- Номинирам...Суйонг и Сей. Нямам кой знае какви причини за това, бих се радвала да останат, защото са мили, но пък едва ли ще им е много приятно занапред. Струва ми се, че Суйонг беше доста притеснена като я извика Биг Брадър и може би не е за тук.
Станах и излязох. И аз съм като тях, и бих искала да остана по - дълго, но просто не знам кой друг да номинирам
-Lullaby-- YG Ent.
Точно седнах на дивана и си мислих, че ще имам време поне да се запозная с някои от съквартирантите когато се оказа,че е време за номинации. Ама аз туко що бях влязъл как ще номинирам някого?! Аз не ги познавам повечето даже… Влязох несигурно в изповедалнята като дойде моя ред.
-Ами аз не познавам много съквартирантите затова ще гласувам по наблюдение докато бях вън. Значи номинирам Сей, защото май се чувства не на място и …ами ох, това е трудно… Юри, защото ми се струва, че се държи лошо. – казах номинациите си и побързах да изляза от изповедалнята и да си седна на мястото без да поглеждам никой.
-Ами аз не познавам много съквартирантите затова ще гласувам по наблюдение докато бях вън. Значи номинирам Сей, защото май се чувства не на място и …ами ох, това е трудно… Юри, защото ми се струва, че се държи лошо. – казах номинациите си и побързах да изляза от изповедалнята и да си седна на мястото без да поглеждам никой.
Xiumin- SM Ent.
- БФФ : J-Da., N
Половинка : ~LoLita <3
Брой мнения : 159
Нямах представа за кого да гласувам, но се налагаше. Влязох, помълчах идиотски цяла минута и след това казах спокойно.
- Гласувам за Лала..нещо си. Нямам причина, просто трябваше да си избера някой. И за Сей и за нея не знам. Просто си ги избрах. - всъщност бях подочул, че повечето са гласували за Сей, имам остър слух. И понеже не можех да си измисля за кой друг, реших и аз да гласувам за нея.
Пак постоях идиотски половин минута, и изчезнах.
- Гласувам за Лала..нещо си. Нямам причина, просто трябваше да си избера някой. И за Сей и за нея не знам. Просто си ги избрах. - всъщност бях подочул, че повечето са гласували за Сей, имам остър слух. И понеже не можех да си измисля за кой друг, реших и аз да гласувам за нея.
Пак постоях идиотски половин минута, и изчезнах.
ShiN- SM Ent.
- БФФ : Alucard
Половинка : ---
Брой мнения : 246
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Страница 2 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M