Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 25 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 25 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Кухнята
+8
-Lullaby-
U-Kwon~
SuHo.
U-know Yunho
Hwasa
Krystal~
Park Bom
CL
12 posters
Страница 1 от 3
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
CL- YG Ent.
- БФФ : Park Luna, T.O.P, BOM
Половинка : YeSung♥♥♥
Брой мнения : 2233
Re: Кухнята
Кристал поведе Бом към кухнята. По пътя, певицата се оглеждаше, за да разгледа наоколо, колкото се може повече неща.. Минаха през хола, който `и допадна. Беше голям и можеше да се шириш колкото си искаш. Стилът на цялата къща беше добър.
Влязоха в кухнята. Едно момиче, което се предполагаше да е Сохий или Сей, както я беше нарекла Кристъл, стоеше с гръб към тях и оглеждаше кухнята, сякаш искаше да запомни къде стоят нещата.
- Здравей. - каза, за да `и привлече вниманието. - Аз съм Пак Бом, приятно ми е да се запознаем.
По името `и не можеше да се сети от коя група е, но беше сигурна, че ще се сети по физиономията `и.
Влязоха в кухнята. Едно момиче, което се предполагаше да е Сохий или Сей, както я беше нарекла Кристъл, стоеше с гръб към тях и оглеждаше кухнята, сякаш искаше да запомни къде стоят нещата.
- Здравей. - каза, за да `и привлече вниманието. - Аз съм Пак Бом, приятно ми е да се запознаем.
По името `и не можеше да се сети от коя група е, но беше сигурна, че ще се сети по физиономията `и.
Сей им беше обърнала гръб и разглеждаше интериора.Бом привлече вниманието като я поздрави.Момичето се обърна ,а Кръстъл кято стоеше зад великия вокал усмихнато помаха на лидерката.Пак се представи.
Изненадата на лицето на Сохий беше очевидна.Та това за бога беше Пак БОМ!!Кой не би се изненадал ако тази жена се окаже точно зад гърба ти??
Двете се запознаха.
Беше настъпила една неловка тишина и точно тогава детето взе че кихна тихо.
-Извинете!-извини се свенливо веднага след като кихна.След това се изниза от кухнята
Изненадата на лицето на Сохий беше очевидна.Та това за бога беше Пак БОМ!!Кой не би се изненадал ако тази жена се окаже точно зад гърба ти??
Двете се запознаха.
Беше настъпила една неловка тишина и точно тогава детето взе че кихна тихо.
-Извинете!-извини се свенливо веднага след като кихна.След това се изниза от кухнята
Последната промяна е направена от Krystal~ на Пет Май 10, 2013 9:32 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Krystal~- SM Ent.
- БФФ : Sulli,Amber,Kai. ; Jiyeon.
Половинка : Si Woo ;3
Брой мнения : 468
Обичаше да готви. За това, стоеше в кухнята, защото разглеждаше къде се намират всички неща в кухнята, защото възнамеряваше, когато има време, да готви..Докато разглеждаше, зад нея се обади един глас. Този глас принадлежеше на Пак Бом. Сей се обърна и погледна невярващо към жената пред нея. Не можеше да повярва, че я вижда тук.
- Здравейте. - каза `и се поклони, защото все пак тя бе доста по-голяма от нея. - Казвам се Сохий, но можете да ми казвате Сей.
Радваше се, че вижда знаменитост като нея от толкова близо..
- Здравейте. - каза `и се поклони, защото все пак тя бе доста по-голяма от нея. - Казвам се Сохий, но можете да ми казвате Сей.
Радваше се, че вижда знаменитост като нея от толкова близо..
Гост- Гост
Личеше си, че момичето е изненадано да я види. Бом не разбираше защо толкова `и се възхищаваха. Да, беше известна и имаше талант, но нищо повече. Беше като всички тях, обикновена. Единственото нещо, с което беше различна бе това, че е много по-стара от тях. Което по принцип не я притесняваше, но къщата щеше да бъде пълна само с млади хора, затова певицата леко се тревожеше.
Кристал кихна и се извини. Пак я погледна. Изглеждаше леко сънена. Разбираше я. Графиците на всички известни бяха винаги много натоварени. Но не изглеждаше само сънена...
- Донсенг, да не се разболяваш? - попита загрижено тя.
Въпреки, че не я познаваше много добре, Бом винаги бе загрижена за другите.
Кристал кихна и се извини. Пак я погледна. Изглеждаше леко сънена. Разбираше я. Графиците на всички известни бяха винаги много натоварени. Но не изглеждаше само сънена...
- Донсенг, да не се разболяваш? - попита загрижено тя.
Въпреки, че не я познаваше много добре, Бом винаги бе загрижена за другите.
Изобщо, ама изобщо не беше очаквала това, което направи Кристъл! Буквално изпадна в шок. Беше... беше целуната от момиче! Ама тя да не е лесбийка?! Боже, боже... Тези от S.M наистина бяха с объркани полови ориентации.
След като разбра местоположението на лидерката, потегли натам. Искаше да е с някой познат.
Влезе в кухнята и я видя.
- Со Хий-онни!
След като разбра местоположението на лидерката, потегли натам. Искаше да е с някой познат.
Влезе в кухнята и я видя.
- Со Хий-онни!
Hwasa- Loen Ent.
- БФФ : -
Половинка : -
Брой мнения : 445
Сей хареса Бом. Въпреки, че се бяха запознали преди няколко минути, тя вече харесваше всичко в нея. Държанието `и и начина по-който се държеше. Беше грижовна. Разбра го от начина, по който попита Кристъл дали е настинала. Беше чувала, че някои хора не я харесваха, не разбираше защо.
В стаята влезе макнето на групата `и. Зарадва се, че вижда близък човек. Беше `и малко неловко, когато е сред известни личности, които не `и бяха близки. А и нямаше как да са. EvoL бяха нова група.
- Здравей миличка. - поздрави я.
В стаята влезе макнето на групата `и. Зарадва се, че вижда близък човек. Беше `и малко неловко, когато е сред известни личности, които не `и бяха близки. А и нямаше как да са. EvoL бяха нова група.
- Здравей миличка. - поздрави я.
Гост- Гост
В стаята влезе едно момиче, което Бом позна. Беше я виждала по Инкигаьо и другите им концерти. Момичето рапираше доста добре и беше най-малката от всички от групата. Никога не беше говорила с нея лично, но беше сигурна, че е добро и мило момиче като Сохий.
- Здравей, аз съм Пак Бом. - представи се тя.
Не знаеше още колко пъти трябваше да се представи, но беше сигурна, че ще я заболи устата по някое време.
- Аз ще отида при другите в хола, ако искате ела те.
Остави ги и отиде в хола.
- Здравей, аз съм Пак Бом. - представи се тя.
Не знаеше още колко пъти трябваше да се представи, но беше сигурна, че ще я заболи устата по някое време.
- Аз ще отида при другите в хола, ако искате ела те.
Остави ги и отиде в хола.
Ким с горда крачка закрачи към лидерката и я прегърна.
- Спокойно, няма да те целувам. Трябва да си дезинфиткирам само устата. Преди малко бях целуната от макнето на f(x).
Нещо, което за никого не беше тайна - Джей-Да беше най-гнусливата звезда в Stardom. За това си и имаше и собствени прибори и чаши в дорма, които никой не пипаше! Дори сега я ужасяваше мисълта, че трябва да яде и пие от едни и същи съдове и прибори, с които и другите щяха да се хранят.
- Приятно ми е, Бом-онни. Аз съм Ким Йон Джу - представи се рапърката и подаде ръка.
- Спокойно, няма да те целувам. Трябва да си дезинфиткирам само устата. Преди малко бях целуната от макнето на f(x).
Нещо, което за никого не беше тайна - Джей-Да беше най-гнусливата звезда в Stardom. За това си и имаше и собствени прибори и чаши в дорма, които никой не пипаше! Дори сега я ужасяваше мисълта, че трябва да яде и пие от едни и същи съдове и прибори, с които и другите щяха да се хранят.
- Приятно ми е, Бом-онни. Аз съм Ким Йон Джу - представи се рапърката и подаде ръка.
Hwasa- Loen Ent.
Макнето отиде и я прегърна. По-голяма отвърна на прегръдката `и и се засмя на думите `и.
- Тя сигурно така изразява радостта си.. може би. - и тя не знаеше защо Кристъл прати така.
Ким се представи на Бом и се здрависаха, след което останаха сами. В кухнята бе по-тихо от хола, защото бяха само две, но пак се чуваха гласовете на съквартирантите им, защото двете помещения бяха близо едно до друго.
- Искаш ли да отидем в хола?
- Тя сигурно така изразява радостта си.. може би. - и тя не знаеше защо Кристъл прати така.
Ким се представи на Бом и се здрависаха, след което останаха сами. В кухнята бе по-тихо от хола, защото бяха само две, но пак се чуваха гласовете на съквартирантите им, защото двете помещения бяха близо едно до друго.
- Искаш ли да отидем в хола?
Гост- Гост
Танцьора влезе в кухнята и се огледа.Много лукс ,много нещо!
-Здравейте,момичета.-каза усмихнато на момичетата.
Не ги знаеше кой бяха ама скоро щеше да разбере.
Той отвори хладилника .Беше зареден до горе.Мъжът взе една бутилка бяло вино,червено,и няколко бири.Някак успя да ги хвана и се запъти към хола.После се върна за чашите и отново тръгна към хола
-Здравейте,момичета.-каза усмихнато на момичетата.
Не ги знаеше кой бяха ама скоро щеше да разбере.
Той отвори хладилника .Беше зареден до горе.Мъжът взе една бутилка бяло вино,червено,и няколко бири.Някак успя да ги хвана и се запъти към хола.После се върна за чашите и отново тръгна към хола
U-know Yunho- SM Ent.
- БФФ : Hwang Tiffany.;Jun.K;Jessica.
Половинка : ♥ BoA ♥
Брой мнения : 537
Най-сетне се добра до Сей, ами сега? В кухнята имаше още женски, налагаше се или да я изведе или да се излага пред всички. Мда, предпочете второто, защото първото беше леко невъзможно.
- Дами как сте? - попита Джун Мьон, а после предложи услугите си. Може да не могат да стигнат нещо и да им трябва някой висок мъжки екземпляр. - Да ви помогна ли с нещо?
- Дами как сте? - попита Джун Мьон, а после предложи услугите си. Може да не могат да стигнат нещо и да им трябва някой висок мъжки екземпляр. - Да ви помогна ли с нещо?
SuHo.- SM Ent.
- БФФ : EXO members; Sunggyu~; Siwon
Половинка : Anna
Брой мнения : 799
В кухнята по едно време дойде ЮнО, която тя бе виждала само по телевизията, когато излъчват концертите. Той ги поздрави, те също. След като взе неща за пиене, той се тръгна и те отново останаха сами.
- Голяма навалица е сигурно в хола. - коментира тя.
По принцип пиеше поне два литра,вода на ден, но днес не беше пила почти нищо, затова беше ожадняла. Искаше да си сипе вода, но чашите бяха в най-горния шкаф, а тя не беше достатъчно висока, за да ги стигне. Макнето също не беше, затова нямаше защо да я моли.
Докато се чудеше как да стигне чашите, в кухнята влезе Сухо.
- Дами, как сте? - попита той. - Да ви помогна ли с нещо?
Сей се усмихна.
- Добре сме. - отговори тя. - Да, ще можеш ли да извадиш една чаша от най-горния шкаф?
- Голяма навалица е сигурно в хола. - коментира тя.
По принцип пиеше поне два литра,вода на ден, но днес не беше пила почти нищо, затова беше ожадняла. Искаше да си сипе вода, но чашите бяха в най-горния шкаф, а тя не беше достатъчно висока, за да ги стигне. Макнето също не беше, затова нямаше защо да я моли.
Докато се чудеше как да стигне чашите, в кухнята влезе Сухо.
- Дами, как сте? - попита той. - Да ви помогна ли с нещо?
Сей се усмихна.
- Добре сме. - отговори тя. - Да, ще можеш ли да извадиш една чаша от най-горния шкаф?
Гост- Гост
Сей го попита дали може да извади чаша от най-горният рафт. Ей, това си беше удар право в десетката.
- Разбира се, че може. - той застана гордо пред шкафа, все едно са го накарали да вади злато, а не съд, от който се пият напитки.
Протегна ръка към рафта и извади една чаша. После случайно-нарочно залитна и хвана Сей през кръста и я притисна към себе си. Това дали се смяташе за натискане? Абе пука ли му? Важното е, че действаше по въпроса с мисията колкото и неприятно да му беше.
След няколко секунди пусна момичето от лапите си, даде й чашата и дори не се извини за държанието си.
- Разбира се, че може. - той застана гордо пред шкафа, все едно са го накарали да вади злато, а не съд, от който се пият напитки.
Протегна ръка към рафта и извади една чаша. После случайно
След няколко секунди пусна момичето от лапите си, даде й чашата и дори не се извини за държанието си.
SuHo.- SM Ent.
Той се съгласи и извади една чаша, като залитна и се хвана за кръста `и, като я притисна до себе си. Сей го погледна с изненадано лице и тъкмо щеше сама да се отдръпне от него, когато той сам се отдръпна и я пусна. Момичето поклати глава с недоволството от това, че дори не се извини и взе чашата. Сложи я под машината за вода и си наля. Отпи една глътка от студената водя.
- Не знам дали го направи нарочно или без да искаш, но поне можеше да се извиниш. - промърмори тя.
Хич не обичаше такива хора...
- Не знам дали го направи нарочно или без да искаш, но поне можеше да се извиниш. - промърмори тя.
Хич не обичаше такива хора...
Гост- Гост
Съжалявам, но не може. - помисли си Сухо. Скръсти ръце пред гърдите си и я погледна мръснишки, до колкото е възможно де.
- А ако не се извиня? Ще ми направиш ли нещо, секси? - повдигна палаво едната си вежда Джун Мьон.
Въобще не му харесваше да се прави на сваляч, но кой знае какво щеше да им направи Биг Брадър, ако не си изпълнят мисията. А дано да не им вземат храната, ако се провали единият от тях, че щяха да станат черните овце на стадото, а Сухо определено не искаше това.
- А ако не се извиня? Ще ми направиш ли нещо, секси? - повдигна палаво едната си вежда Джун Мьон.
Въобще не му харесваше да се прави на сваляч, но кой знае какво щеше да им направи Биг Брадър, ако не си изпълнят мисията. А дано да не им вземат храната, ако се провали единият от тях, че щяха да станат черните овце на стадото, а Сухо определено не искаше това.
SuHo.- SM Ent.
Момчето, което със сигурност беше по-голямо то нея, скръсти ръце и я погледна мръснишки. Сей въобще не очакваше това да стане.
- А ако не се извиня? Ще ми направиш би нещо, секси?
Момичето въздъхна. Остави чашата на плота до мивката и го погледна.
- Оппа, не знам какво се опитваш да направиш... тоест знам, но аз си имам гадже, затова няма да се получи.
Повдигна рамене. Усмихна се и тръгна да минава покрай него, за да отиде в хола...
- А ако не се извиня? Ще ми направиш би нещо, секси?
Момичето въздъхна. Остави чашата на плота до мивката и го погледна.
- Оппа, не знам какво се опитваш да направиш... тоест знам, но аз си имам гадже, затова няма да се получи.
Повдигна рамене. Усмихна се и тръгна да минава покрай него, за да отиде в хола...
Гост- Гост
Тя му каза, че си има приятел. Това означаваше, че си осигури обществен враг номер 1! Направо страхотно!
- Това ли било? - отвърна Сухо и я хвана за ръката, защото тя тръгна да излиза от кухнята, а човека не разбра до кога му беше мисията, така че нямаше време за губене. - Виж, знам, че приятеля ти не е по-добър от мен, за това, ако имаш нужда от истинска любов знаеш къде да ме намериш! - намигна той и й пусна ръката.
- Това ли било? - отвърна Сухо и я хвана за ръката, защото тя тръгна да излиза от кухнята, а човека не разбра до кога му беше мисията, така че нямаше време за губене. - Виж, знам, че приятеля ти не е по-добър от мен, за това, ако имаш нужда от истинска любов знаеш къде да ме намериш! - намигна той и й пусна ръката.
SuHo.- SM Ent.
Той явно не смяташе да се отказва, защото я хвана за ръката, когато тръгна да излиза. Като го гледаше, такъв красив и известен, нямаше начин да си няма поне приятелка или поне някого той да харесва. Това, което правеше, `и се струваше подозрително.
- Виж, знам, че приятеля ти не е по-добър от мен, за това, ако имаш нужда от истинска любов знаеш къде да ме намериш.
Сей се засмя и скръсти ръце пред тялото си.
- И от къде знаеш, че не е по-добър от теб, а оппа? - попита тя.
Усещаше се, че го дава по детски, но явно каквото и да кажеше, той нямаше да се откаже...
- Виж, знам, че приятеля ти не е по-добър от мен, за това, ако имаш нужда от истинска любов знаеш къде да ме намериш.
Сей се засмя и скръсти ръце пред тялото си.
- И от къде знаеш, че не е по-добър от теб, а оппа? - попита тя.
Усещаше се, че го дава по детски, но явно каквото и да кажеше, той нямаше да се откаже...
Гост- Гост
В хола влезе СуХо. Окей... Со Хий го помоли да й даде една чаша. Явно беше ожадняла, но това не направи впечатление на Йон Джу. Лидерката си беше по природа жадна. Така де, до тук добре, но лидерът на EXO започна да й се натиска! Малеее, макнето направо побесня!
- А, бе, ей! Остави онни на мира! Стига си й се натискал и предлагал. Тя си има приятел и ако те види, ще те направи на мармалад! - развика се рапърката и заблъска Джун Мьон. - Мре ли ти се, а, а?
- А, бе, ей! Остави онни на мира! Стига си й се натискал и предлагал. Тя си има приятел и ако те види, ще те направи на мармалад! - развика се рапърката и заблъска Джун Мьон. - Мре ли ти се, а, а?
Hwasa- Loen Ent.
Тъкмо Сухо да отговори на въпроса й едно женско се намеси. ама това за какво се имаше? И идея си нямаше Джун Мьон за какво се бореше в момента.
- Виж, аз само казвам това, което ми е на сърцето. - започна със спокоен тон лидерът. - А ти защо се месиш в чуждите разговори? Не си ли много малка, за да се месиш в разговорите на другите? - с всяка изминала минута, Сухо си натрупваше черни точки пред хората в кухнята.
- Виж, аз само казвам това, което ми е на сърцето. - започна със спокоен тон лидерът. - А ти защо се месиш в чуждите разговори? Не си ли много малка, за да се месиш в разговорите на другите? - с всяка изминала минута, Сухо си натрупваше черни точки пред хората в кухнята.
SuHo.- SM Ent.
Сей чакаше момчето да отговори на въпроса `и, но той така и не успя да `и каже дори думичка, защото макнето от групата `и се намеси, като каза на Сухо да я остави на мира и че гаджето ще го направи на нищо. Момичето поклати глава. Да, тя искаше той да спре да `и се натиска, въпреки че не знаеше причината, но това което каза Йон Джу не беше правилно. Тя не биваше да говори така, все пак той беше по-голям от нея.
- Миличка, дръж се по-прилично. - скастри я по-голямата. Ставаше `и гузно като прави така, но си беше права. - Ние с него ще се разберем, ти ако искаш отиди в хола или разгледай стаите. Аз след малко ще те намеря.
Не искаше да я отпраща, но не искаше Йон Джу и Сухо да се скарат и всички да си насочат вниманието към тях...
- Миличка, дръж се по-прилично. - скастри я по-голямата. Ставаше `и гузно като прави така, но си беше права. - Ние с него ще се разберем, ти ако искаш отиди в хола или разгледай стаите. Аз след малко ще те намеря.
Не искаше да я отпраща, но не искаше Йон Джу и Сухо да се скарат и всички да си насочат вниманието към тях...
Гост- Гост
Сей каза на макнето на групата, ако иска да отиде в друга стая. Това определено щеше да предотврати бъдещия първи скандал в къщата.
- Аз ще изляза, не се безпокойте. - изпревари я Сухо. Той се прокашля и продължи. - Не искам да се намесвам в скандали още с идването си и се надявам за напред да се разбираме много по-добре!
С гордо вдигната глава, бавно и славно, Джун Мьон излезе от кухнята. Разбира се не забрави да смигне на Сей.
- Аз ще изляза, не се безпокойте. - изпревари я Сухо. Той се прокашля и продължи. - Не искам да се намесвам в скандали още с идването си и се надявам за напред да се разбираме много по-добре!
С гордо вдигната глава, бавно и славно, Джун Мьон излезе от кухнята. Разбира се не забрави да смигне на Сей.
SuHo.- SM Ent.
След разговора с момичето той направи знак на брат си да излезе. Ю Куон отиде в кухнята и пусна чешмата, за да може водата да се източи. Наля си една чаша студена вода и я изпи на един дъх. След това си наля втора и нея изпи. Облегна се на плота и се замисли. Дори не отрази дали покрай него имаше хора. Сега по-важно беше малкото му братче и дали ще спре да страда по онова лудо момиче.
U-Kwon~- Who?
- БФФ : Block B members
Половинка : Cao Lu
Брой мнения : 206
Всички много бързо се пометоха и се разотиваха из стаите.Кристъл остана една от малкото които бяха още будни.Сега след като повечето спяха ,атмосферата в къщата беше станала по-спокойна-и тихо.Преди когато бяха всички беше по-забавно!
Чонг кротко влезе в кухнята и отвори хладилника.Хареса си една крастевица .Изми я,обели я,наряза я,сервира я в чиния е започна да ръфа и дъвче.
-Лол ,Су Джунг в къща с едни от ней-яките хора си,а седиш сама и ке тъпчеш със краставици.-говореше си и гледаше зеленчука .След като приключи ,тя си взе бутилка минерална вода от стека и седна на плота.Стоя така известно време когато се сети ,че трябва да си измие кочината.
Чонг кротко влезе в кухнята и отвори хладилника.Хареса си една крастевица .Изми я,обели я,наряза я,сервира я в чиния е започна да ръфа и дъвче.
-Лол ,Су Джунг в къща с едни от ней-яките хора си,а седиш сама и ке тъпчеш със краставици.-говореше си и гледаше зеленчука .След като приключи ,тя си взе бутилка минерална вода от стека и седна на плота.Стоя така известно време когато се сети ,че трябва да си измие кочината.
Krystal~- SM Ent.
- БФФ : Sulli,Amber,Kai. ; Jiyeon.
Половинка : Si Woo ;3
Брой мнения : 468
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Страница 1 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M