Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 24 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 24 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
~Sunny one so true, i love you~
+4
BoA
Hwang Tiffany.
Kwon Yuri
I.M
8 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
~Sunny one so true, i love you~
Eomma
Appa
Eun Kyu
Jin Kyu
Min Ho oppa (o⌒.⌒o)
Tae Yong (^・ω・^ )
Tae Yeon
Soo Yeon
Stephanie
Yu Ri
Soo Young
Yoon Ah
Joo Hyun
Hyo Yeon
Yun Ho
Chang Min
Jin Ki
Jong Hyun
Min Ho
Ki Bum
Tae Min
....
Последната промяна е направена от Sunny. на Пон Сеп 01, 2014 8:31 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти
I.M- Starship Ent.
- БФФ : Ravi., Minhyuk~, B.I, Kihyun, Shownu., Jooheon, Wonho
Половинка : can i eat it?
Брой мнения : 324
Re: ~Sunny one so true, i love you~
*SMS*
Яяя И Сун Кю нали знаеш че най-хубавот е за на края?!Не можах да се свържа със Тейон и Суйонг и и и...абе какво ти се обяснявам знам че ме обичаш! о 3 о
Яяя И Сун Кю нали знаеш че най-хубавот е за на края?!Не можах да се свържа със Тейон и Суйонг и и и...абе какво ти се обяснявам знам че ме обичаш! о 3 о
Kwon Yuri- SM Ent.
- БФФ : Hwang Tiffany. & Takuya Terada
Половинка : -
Брой мнения : 2080
СМС:
Мерси, Сун Кю-онни :33 Да ти се връща. А това за aegyo-то... ще си помисля. Хм. Хм. ;д Обичам те <3
Мерси, Сун Кю-онни :33 Да ти се връща. А това за aegyo-то... ще си помисля. Хм. Хм. ;д Обичам те <3
Hwang Tiffany.- SM Ent.
- БФФ : Kwon Yuri ; Yoona. ; U-know Yunho
Половинка : Kevin Kim ღ
Брой мнения : 540
SMS
Много ти благодаря, Слънце! (hug) Стопли ми душата с тези пожелания!. Благодаря ти отново^^ <3
Много ти благодаря, Слънце! (hug) Стопли ми душата с тези пожелания!. Благодаря ти отново^^ <3
BoA- SM Ent.
- БФФ : Ailee~
Половинка : He took my heart, and I think he took my soul : U-know Yunho❤
Брой мнения : 58
SMS
Слънчицееее ♥ ♥ ♥ Данкеее (hug) О аз за почерпка бях поръчала стрийпизьори ,ама ако Гн.Чой на Фани разбере ще ме очисти.Айде идвай събираме се в 21.00 ч.
Слънчицееее ♥ ♥ ♥ Данкеее (hug) О аз за почерпка бях поръчала стрийпизьори ,ама ако Гн.Чой на Фани разбере ще ме очисти.Айде идвай събираме се в 21.00 ч.
Kwon Yuri- SM Ent.
- БФФ : Hwang Tiffany. & Takuya Terada
Брой мнения : 2080
Отговор на обаждане:
Сестричке! От отдавна. Как е малкото ми слънце?
Сестричке! От отдавна. Как е малкото ми слънце?
Lee Min Ho- Loen Ent.
- БФФ : Anna
Половинка : Jieun ;3
Брой мнения : 48
Скрежко е напълно в сезона си *смее се* Може би затова съм в настроение. Искам да ви видя със Со Хий! Нали бях за няколко дни в Европа, и ви нося подаръци. Заета ли си много тези дни? Какво правите с любимата ми племенница?
Lee Min Ho- Loen Ent.
Може би има, но и аз не знам като хубаво ли да го тълкувам, или като лошо...*замислено*
Е как? Ако не за вас, за кого да мъкна? Горкото дете, сигурно много и липсваш в момента. Нищо, наистина ще взема да ида утре или вдругиден, че да не вземе да ме забрави!
Разбирам те, относно работата...ние сега ще снимаме по студовете и направо нямам търпение.
Сериозно ли си мислиш, че ще ти издам тайната? *смее се*
Не си около мен, следователно няма как да се поддам на умолителни погледи! Съжалявам Сун Кю, този път няма да стане.
Е как? Ако не за вас, за кого да мъкна? Горкото дете, сигурно много и липсваш в момента. Нищо, наистина ще взема да ида утре или вдругиден, че да не вземе да ме забрави!
Разбирам те, относно работата...ние сега ще снимаме по студовете и направо нямам търпение.
Сериозно ли си мислиш, че ще ти издам тайната? *смее се*
Не си около мен, следователно няма как да се поддам на умолителни погледи! Съжалявам Сун Кю, този път няма да стане.
Lee Min Ho- Loen Ent.
*обаждане*
Ъм.. ало? Вие трябва да сте момичето, чийто номер YG ми дадоха за срещата по - късно, или се бъркам? Надявам се не е станала грешка. Аз съм Тебин, Дани, вероятно SM са ти казали за това.
Ъм.. ало? Вие трябва да сте момичето, чийто номер YG ми дадоха за срещата по - късно, или се бъркам? Надявам се не е станала грешка. Аз съм Тебин, Дани, вероятно SM са ти казали за това.
Hongki.- FNC Ent.
- БФФ : Yonghwa
Половинка : Yuji :3
Брой мнения : 61
И на мен ми е приятно. Както казах, предполагам от компанията са ви казали за това, че имаме уредена среща, остава само да уточним мястото. Къде искате да ви заведа?
Hongki.- FNC Ent.
Аз също нямам.. *замисля се* Ресторант "ПакХун"?
Hongki.- FNC Ent.
Утре в 14;30 следобед? Ако искаш, ще дойда през дома ти да те взема, съгласна ли си?
Hongki.- FNC Ent.
Няма никакъв проблем, не се притеснявай. Ако искаш, разбира се. Няма да те притискам.
Hongki.- FNC Ent.
Няма да закъснея, спокойно. Щом такава е волята ти, добре. Ще се видим утре, лека вечер ти желая.
*затваря*
*затваря*
Hongki.- FNC Ent.
С - Сун Кю? Ти ли си?
Hongki.- FNC Ent.
Не съм.. а аз не знаех, че Сун Кю има дъщеря.. *започва да се лигави, както обикновено се държи с малки деца, ако не му втръсне от тях* как се казваш? Моето име е Тебин. Приятно ми е!
Hongki.- FNC Ent.
А - ами.. *за момент се замисля какво да и отговори* С майка ти имаме сходна работа, и двамата сме певци и заради това звукозаписните ни компании искат да ни запознаят. *малко и спестява истината*
Hongki.- FNC Ent.
А, не, няма проблем. Между другото, имаш много хубаво име, винаги съм го харесвал.
Hongki.- FNC Ent.
/Отговор на обаждане/
Со Хий ?Ама какво?Случило ли се е нещо ,къде е майката ти?Казвай ,нямам работа!
Со Хий ?Ама какво?Случило ли се е нещо ,къде е майката ти?Казвай ,нямам работа!
Yongguk- Who?
- БФФ : Hyosung
Брой мнения : 192
Какъв чичка ?!Яя *лениво мрънка* Со Хий ...не се шегувай с оппа .Хехе...чакай ...Миличка ,не се плаши.Може да е мениджър ,стилист или просто приятел.Звучал ,страшно *хилва се* Нима има по -страшен глас от моя? *говори нарочно дълбоко*
Yongguk- Who?
*мълчи* Спокойно ,скъпа!Той не те е излъгал..наистина иметото ти е прекрасно.Нооо.Знаеш учил съм те!Няма да се занимаваш с друг оппа освен с мен и със Джело.Ок?Я ,всъщност ми разкажи за този чичка .
Yongguk- Who?
Нали ти е ясно ,че ще му разбия фасона само ако те уплаши още веднъж?Успокой се Со Хий ,иначе пращам чичо ти Химчан!Ахаммм ,значи ..среща ще имат .Ясно ..Ее .Мен не би трябвало да ме интересува така че слънце ,лека нощ.Заспивай ,че е късно .Не се плаши-,аз ще се оправя с чичкото !
Yongguk- Who?
Нищо-няма да се случи ,Со Хий.Майка ти е голямо момиче!Да не говорим ,че е силна.Знаеш ли как ме бореше мен ??*изплъзва му се от устата*Кхъммм *прочиства гърло* Утре ще й се обадя за да я проверя и после ако искаш ще...не знаеш ли какво се сетих ????Искаш ли да ги проследим ?*ревност ON*
Yongguk- Who?
*прави се ,че не чува първия въпрос*Ейш,ушото мии!Со Хий ,шегувах се,това ще е откъчено .Майката ще ни усети на секундата.Знаеш ли колко осторо 6-то чувство има?Ох.Нека прави каквото си поиска ..ако това ще я прави щастлива ,то тогава аз ще съм последния ,който ще я спре..Со Хий ...става късно.Лагай си вече.
Yongguk- Who?
SMS
Честит рожден ден, скъпа моя сестричке! Бъди жива, здрава, все така слънчева и усмихната, аз лично ще се постарая никой да не засенчи усмивката ти, или ако го направи ще си плати ;) Нека любовта и щастието те следват навсякъде, аз, Со Хий и останалите от семейството те обичаме много, но знаеш какво имам в предвид.
Благодаря ти, че откакто се роди осветяваш живота ми и не ми позволи наистина да се превърна в кубче лед. Честит рожден ден отново!
- Minho
Честит рожден ден, скъпа моя сестричке! Бъди жива, здрава, все така слънчева и усмихната, аз лично ще се постарая никой да не засенчи усмивката ти, или ако го направи ще си плати ;) Нека любовта и щастието те следват навсякъде, аз, Со Хий и останалите от семейството те обичаме много, но знаеш какво имам в предвид.
Благодаря ти, че откакто се роди осветяваш живота ми и не ми позволи наистина да се превърна в кубче лед. Честит рожден ден отново!
- Minho
Lee Min Ho- Loen Ent.
Страница 1 от 2 • 1, 2
Similar topics
» Sunny behind the clouds
» Cuz your 1-4-3 is my 4-8-6 saying I love you are you gonna love me?
» Sometimes dreams come true
» Mhm, then you also love me,right??
» Hello, I Love You, Won't You Tell Me Your Name?
» Cuz your 1-4-3 is my 4-8-6 saying I love you are you gonna love me?
» Sometimes dreams come true
» Mhm, then you also love me,right??
» Hello, I Love You, Won't You Tell Me Your Name?
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M