Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 84 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 84 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Mhm, then you also love me,right??
4 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Mark.- Who?
- БФФ : IU. and Vernon.
Половинка : -
Брой мнения : 130
Re: Mhm, then you also love me,right??
*отговаря на обаждането*
Да, аз съм.
Да, аз съм.
Suwoong- Loen Ent.
- БФФ : Jungkook~; Eui Jin
Половинка : meeeee :3
Брой мнения : 154
Марк...хм,а божеееееее *радостно* много ясно че те помня. Как си, какво си правиш? Много се радвам, че ме потърси :3
Suwoong- Loen Ent.
Радвам се, че си решил да ме потърсиш. Аз съм добре.Не,още съм в Корея, скоро се връщам в Китай заради някакви задължения. Ти къде си?
Suwoong- Loen Ent.
дааааа.. как не съм се сетила по-рано аааааааааааа до вчера слушах песните ви, браво страхотни сте...ти най-вече ^^
Suwoong- Loen Ent.
не се сърдииииииииииииииии, не съм защото си мислех, че си зает знам ли звезда пък да те притеснявам *опитва се да се измъкне*
Suwoong- Loen Ent.
Да, много ми се иска да се видим, но не знам дали ще можем скоро. На мен ми предстои пътуване, а теб сцената. Много работа, много нещо, все някога ще се видиме.. *минутка мълчание*.. имам да ти казам разказвам тоолкова много.
Suwoong- Loen Ent.
Ех, .. поне имаш родители независимо, че са те изоставили..осиновили. Аз толкова се притесних като замина от Китай и не ми вдигаше, нито ме търсеше, нито някой друг от компанията, а всички бяха много притеснени... Даже си помислих, че аз съм причината. Охх притеснявам се в това пътуване, има някакви проблеми в компанията на дядо ми...моята и там най-вероятно.. *млъква* Марк, телефона ми най-вероятно се подслушва, само мога да ти кажа, че се надявам да се върна в Корея жива и здрава. *леко тъжна* и обещавам да те потърся, не ми дреме дали си на снимки, на сцена или не *жалък опит да се засмее*
Suwoong- Loen Ent.
Омооооооооооооо ама ти сериозно ли *пищи от кеф-ъ* искам много ясно, ама да не ти се кара мениджъра ти? Тъкмо ще се видиш и с останалите, мно'о ще ти се зарадват..особено бившата Ли. Отнеха ми дни да я успокоявам, срина се до основи след като замина.
Suwoong- Loen Ent.
Ами не знам..мисля, че не. Последния път се чухме преди да замина за Корея и тя беше по-добре, хвана някакъв, обаче мисля, че още обича теб беше наистина много зле като си замина. Няма да е зле да я потърсиш.
Suwoong- Loen Ent.
Ако не се лъжа трябва да е в Китай. Обича те, бе човече познавам я.. Та както и да е. Абе по-добре не я търси сега, а като отидем в Китай. Още не мога да повярвам че ще дойдеш с мен. Така ми се иска да те нагушкам, мноооооого ми липсваше..та да се върнем на темата *супер щастлива* ще я потърсиш на живо.
Suwoong- Loen Ent.
Хмм принципно аз само го отлагам, но вече трябва да замина. Тея дни ще да е, не се притеснявай за билетите аджушито ми ще се погрижи за разходите, май ще летим с частен. Бтв знаеш ли, че дядо ми почина и завеща всичко на мен?
Suwoong- Loen Ent.
Да, притеснения ще се сблъскам най-вероятно с боклуците, подлушващи ми телефона, тези които ме оставиха сираче и ме пратиха в Китай, но пък там срещнах вас *леко ядосана* все ми е едно къде ще летим, но да е по-бързо и да се свършва. После да отмъстя..да ще си отмъстя с цената на всичко.
Suwoong- Loen Ent.
хаха аз никога не мисля, затова е рисковано да идваш с мен. Не искам нещо да ти се случи по моя вина. Братче, мило, аз лягам, защото съм уморена от незнайно какво *смее се* от скитосване по барове. Утре ще ти се обадя и ще си говориме пак, абе я най-добре да се видим лично, както казах ме подслушват, не че няма да ме следят, но си е друго лице в лице. Ще ти се обадя да ти кажа къде да се видим. Прегръдки и целувки от мен. Лекинка :3
*Затваря с усмивка*
*Затваря с усмивка*
Suwoong- Loen Ent.
SMS
Сигурен ли си, че искаш да отидеш сам? Ох, защо трябва да ми е пълен графика..не искам да те оставям така. Пази се, чу ли?! И да ми пишеш, ако стане нещо! Ще им предам. Внимавай и късмет!
Сигурен ли си, че искаш да отидеш сам? Ох, защо трябва да ми е пълен графика..не искам да те оставям така. Пази се, чу ли?! И да ми пишеш, ако стане нещо! Ще им предам. Внимавай и късмет!
Suzy.- JYP Ent.
- БФФ : Wooyoung, IU, Jiyeon
Половинка : No, thanks
Брой мнения : 169
*СМС*
Марк, Хера е. Ако си свободен да се видим в Бъбъл Тий и ще говорим там. Пиши ми ще чакам :3
Марк, Хера е. Ако си свободен да се видим в Бъбъл Тий и ще говорим там. Пиши ми ще чакам :3
Suwoong- Loen Ent.
*СМС*
Въх как ме отряза. Добре да заминем утре щом толкова искаш, на мен ми е все едно когато решиш тогава тръгваме :)
Въх как ме отряза. Добре да заминем утре щом толкова искаш, на мен ми е все едно когато решиш тогава тръгваме :)
Suwoong- Loen Ent.
*СМС*
Ще се видите. Марк, какво ти е, всичко наред ли е? Нещо ми звучиш ъм странно, нищо че ми пишеш. Сподели к'во те мъчи?
Ще се видите. Марк, какво ти е, всичко наред ли е? Нещо ми звучиш ъм странно, нищо че ми пишеш. Сподели к'во те мъчи?
Suwoong- Loen Ent.
*СМС*
Не си блъскай червената хубава главица с такива неща точно сега. Утре като кацнем в Китай ще си отговориш на въпросите. Не се притеснявай може да разчиташ на мен за всичко. Може би не са те изоставили от собствен интерес или защото не са те обичали. Може би са били принудени..
Не си блъскай червената хубава главица с такива неща точно сега. Утре като кацнем в Китай ще си отговориш на въпросите. Не се притеснявай може да разчиташ на мен за всичко. Може би не са те изоставили от собствен интерес или защото не са те обичали. Може би са били принудени..
Suwoong- Loen Ent.
*СМС*
Яяш как ше е скапан бе. Добре ли си?Ъм а да ти кажа аз не помня какво правих вчера, ти искаш къщата ти да помня. Ни'къв шанс.
Яяш как ше е скапан бе. Добре ли си?Ъм а да ти кажа аз не помня какво правих вчера, ти искаш къщата ти да помня. Ни'къв шанс.
Suwoong- Loen Ent.
SMS
Марк! От кога не съм те чувала... Да, разбира се! Тъкмо да се видим, има неща, за които искам да поговорим. Честито за къмбака Ви, страхотен е! :*
Марк! От кога не съм те чувала... Да, разбира се! Тъкмо да се видим, има неща, за които искам да поговорим. Честито за къмбака Ви, страхотен е! :*
Suzy.- JYP Ent.
Отговор на обаждане:
*тих смях*
Здрасти, оппа!
Не беше нужно да звъниш. Просто исках да те питам как мина в Китай...
*тих смях*
Здрасти, оппа!
Не беше нужно да звъниш. Просто исках да те питам как мина в Китай...
Suzy.- JYP Ent.
Отговор на обаждане:
Съжалявам да го чуя. Може да опитаме пак след известно време. Ще ти помогна.
Кога искаш да се видим? Как е графикът ти?
Съжалявам да го чуя. Може да опитаме пак след известно време. Ще ти помогна.
Кога искаш да се видим? Как е графикът ти?
Suzy.- JYP Ent.
Отговор на обаждане:
Разбирам те. Виж, защо не ми звъннеш, когато ти се освободи малко време, за да обсъдим идеята ти за рождения ден на мама? Най-добре да излезем да се видим на кафе. Бих те поканила и на вечеря в нас, но ще трябва да видя кога дорма е свободен.
Разбирам те. Виж, защо не ми звъннеш, когато ти се освободи малко време, за да обсъдим идеята ти за рождения ден на мама? Най-добре да излезем да се видим на кафе. Бих те поканила и на вечеря в нас, но ще трябва да видя кога дорма е свободен.
Suzy.- JYP Ent.
Отговор на обаждане:
*смее се*
Разбрахме се тогава. Ще видя кога е свободна къщичката ни и ще ти звънна, за да видя дали си свободен. Какво ти се яде най-много?
*смее се*
Разбрахме се тогава. Ще видя кога е свободна къщичката ни и ще ти звънна, за да видя дали си свободен. Какво ти се яде най-много?
Suzy.- JYP Ent.
Страница 1 от 2 • 1, 2
Similar topics
» Cuz your 1-4-3 is my 4-8-6 saying I love you are you gonna love me?
» Hello, I Love You, Won't You Tell Me Your Name?
» Do you love me? 'Cause I don't.
» I’ll get stuck in your arms. Take my love.
» ~Sunny one so true, i love you~
» Hello, I Love You, Won't You Tell Me Your Name?
» Do you love me? 'Cause I don't.
» I’ll get stuck in your arms. Take my love.
» ~Sunny one so true, i love you~
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M