I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
01.06, басейнът. EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
01.06, басейнът. EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
01.06, басейнът. EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
01.06, басейнът. EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
01.06, басейнът. EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
01.06, басейнът. EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
01.06, басейнът. EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
01.06, басейнът. EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
01.06, басейнът. EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 7 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 7 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

01.06, басейнът.

3 posters

Go down

01.06, басейнът. Empty 01.06, басейнът.

Писане by I.M Сря Май 29, 2013 10:36 pm

Колко време беше минало, от както беше започнала да се среща с Янг Сънг Хо, лидерът на MBLAQ? Седмици, месеци...? И тя не знаеше, но знаеше едно. Връзката им вървеше по мед и масло. Той беше напълно различен от Сънгмин. Нежен, внимателен, интересуващ се от случващото се покрай нея. Звънеше й по няколко пъти на ден само, за да чуе гласа й. Но Сънг Хо даже не подозираше какво крие Съни от него.
На Сун Кю й беше супер гузно, че го лъже по този долен начин, но просто не можеше да му каже. Не знаеше как ще реагира, но все някога трябваше да разкрие тайната, която вече криеше от пет години. Тайната, за която само Юри и роднините й знаеха - И Сун Кю имаше дъщеря. А бащата беше не кой да е, а И Сънг Мин. Разбира се, The Aegyo King не знаеше за това. Aegyo Queen се беше погрижила никога да не научи. Съвсем се беше отказала от това, когато разбра, че старата й любов си има приятелка.
Та, така де. Беше дошъл денят, в който Съни реши да запознае Сънг Хо с дъщеря си. Датата - 01.06 . Точно преди пет години беше родила съкровището си - И Со Хюн. Силно се надяваше Лайм да хареса приятелят на майка си и да се разбират добре с него. Но имаше и вероятност да не го, при което щяха да се наложат спешни мерки.
Два дни преди този ден, с Червеният дявол се бяха разбрали да се срещнат на басейна в Olympic Park. Разбира се, той се съгласи. Сладураната на Girls' Generation вече се беше убедила, че е просто идеален. Мъж, за когото жените просто могат да си мечтаят и че тя е истинска късметлийка с него до себе си.
- Со Хюн, хайде, побързай - подкани дъщеричката си, подпирайки се на касата на вратата.
Лайм най-накрая излезе от стаята си и седна да си обуе сандалките. Майка й клекна до нея и й помогна. Приглади леко блузката й и се усмихна.
- Ще си прекараш чудесно, ще видиш - смигна й. - А и имам изненада за теб.
Малката не знаеше, че Съни си има приятел. Е, най-накрая всичко щеше да се разкрие и да няма повече тайни нито от дъщеря си, нито от приятеля си.
Двете слязоха с асансьора и стигнаха до паркинга. На едно от местата беше паркиран сив Ситроен. Беше подарък от чичо й Су Ман за миналия й рожден ден, когато изкара шофьорската книжка.
Сун Кю сложи Со Хюн на столчето и й закопча колана. След това се качи на шофьорското място. Включи акумулатора и погледна към Лайм в огледалото за задно виждане. Пое си въздух и подкара колата към басейна. Надяваше се всичко да мине като по вода.
Докато пътуваше телефонът й започна да звъни. Е, точно сега не можеше да вдигне. Който и да беше, щеше да почака до светофара, а негово величие Светофар не беше далеч.
Най-накрая стигна до него и забърка в чантата си. Извади мобилното устройство. Имаше едно пропуснато от Сънг Хо.
- Точно ти ли? - изведнъж я обхвана панически страх. За това просто върна телефона на мястото му и продължи по пътя към басейна.
Съни паркира колата близо до водното ограждение и слязоха. Хвана момиченцето под ръка и минаха през входа. Беше резервирала мястото месец по-рано, така че не се виждаше никой. Бяха поканени доста деца от детската градина на Со Хюн, но щяха да дойдат, когато рождения ден започне.
Aegyo Queen поговори с хората от кетъринга, спасителите и още доста хора, относно храната, напитките, забавленията и всичко останало. Когато свърши с всичко това, видя Янг Сами - автомобилът на Сънг Хо.
I.M
I.M
Starship Ent.
Starship Ent.

БФФ : Ravi., Minhyuk~, B.I, Kihyun, Shownu., Jooheon, Wonho
Половинка : can i eat it?
Брой мнения : 324

Върнете се в началото Go down

01.06, басейнът. Empty Re: 01.06, басейнът.

Писане by Kisu Сря Май 29, 2013 11:48 pm

Слънцето едва си беше пробило път на небето когато малката отвори очите си и скочи от леглото. Днес беше най-великият ден в историята, а именно нейният рожден ден. Както всяко дете и Со Хюн се вълнуваше от това какви подаръци ще получи, дали най-добрите й приятели ще са там и всякакви подобни неща.
Радваше се, че и майка й можеше да прекара този невероятен ден с нея. Сун Кю работеше много усърдно, за да може да осигури добър живот на Лайм, която от своя страна я радваше с успехите си в изкуствата. Малкото момиче можеше да рисува и обичаше да го прави. Вече има една грамота от конкурс с която много се гордее.
- Со Хюн, хайде, побързай - подкани я майка й и детето изхвърча от стаята си.
Започна да обува сандалките си, а майка й и помогна. Приглади блузката й и й се усмихна. Лайм и отвърна със същото. Сун Кю даде един мигач на Со Хюн след обещанието, че ще си прекара чудесно. След това допълни, че има изненада за нея.
- Нямам търпение. - подскочи детето и се усмихна до уши.
Двете излязоха навън и се качиха в колата на Съни. Малкото си знаеше мястото и веднага се настани на столчето си. Майка й я закопча, след което се качи на шофьорското място и потегли. Лайм наблюдаваше обектите, който подминаваха от прозореца на колата. Отвътре я човъркаше една мисъл, а именно какво е подготвила майка й. Тишината беше нарушена от мобилното устройство на Сун Кю. Русата просто го заряза и не вдигна. Все пак шофираше и трябваше да внимава някой да не изскочи пред нея. Докато Съни говореше с хората, които щяха да се грижат за партито, Со Хюн си обикаляше и оглеждаше територията. Видя едно котенце, което беше много малко и моментално му се лепна. Започна да го гушка, но топката косми реши, че иска другаде и избяга. Детето стана от земята, изтупа се и потърси майка си с поглед. Забеляза, че не е сама. Някой я беше прегърнал през рамо.
"Дали това не е аппа?" това бяха първите мисли, които минаха през главата на Лайм. Умело го прикриваше, но истината беше, че тя имаше нужда от баща. В детската градина учителките щом даваха тема на децата да нарисуват семействата си Со Хюн рисуваше себе си и майка си, а останалите деца имаха баща, майка, а някои от тях имаха братче или сестриче, които също присъстваха на картините им. И за капак учителките бяха много любопитни и не спираха да питат Лайм къде е баща й и по този начин сипваха още сол в раната на детето.
Со Хюн се приближи плахо, но реши, че не трябва да ги прекъсва и седна на един от шезлонгите. Наблюдаваше с интерес колко щастлива беше майка й с този непознат за Со Хюн мъжки индивид.
Kisu
Kisu
Loen Ent.
Loen Ent.

БФФ : .
Половинка : .
Брой мнения : 40

Писане by Kim Woo Bin Чет Май 30, 2013 7:49 pm

-Айшшшш ,Мир престанииии...спими се!-почти изръмжа лидера и се размърда тромаво в леглото.
-Хьонг,...хьонг...хьонг..хьонг..хьонг...хьонг???-не спираше да повтаря младока.
СънгХо се захлупи с олекотеното одеало и мушна рошавата си глава под възглавницата.
-Хьонг,...хьонг...хьонг?-започна отново Мир.
-Айш по-дяволите Мир? Какво искаш?-предаде се мъжът и се изправи в седнало положение.
-Излизаме ще отидем да се видим със Джи Хун-хьонг .-макнето се ухили и бързо излезе от стата преди летящата възглавница да го удари.
Лидера отново тупна на леглото.
-А и нали не си забравил срещата със Съни-нуна?Отдавна трябваше да си станал.-рапарът беше подал главата си и се хилеше.
-Яяяя тъпако защо не ме събуди по-рано?-викна Сънг Хо и и изхвърча от леглото.
-Опитах се!Чао хьонг!-изтреля Мир и след няколко секунди се чу затварянето на входната врата.
Янг се щураше напред назад из апратамента им и след като се оправи беше готов да отпраши към парка където беше срещата му със Сун Кю.
След като момичето не отговори на обаждането му той малко се притисни и засили скороста.За малко да отнесе една баба ама в момента в главата ми буше само Съни.
Скоро той паркира колата си и излезе.Огледа се и след като съзря русокасата се запъти към нея с усмивка на лице.
-Хей,съжалявам че закъснях!-каза той и се наведе да я целуне по устните.Сун Кю както винаги му отвърна с една от онези нейни усмивки които той толкова много обичаше.Сънг Хо се отдръпна от нея ,но не прекалено.
-Как си?Всичко наред ли е?-попита я и я докосна по нежната бузка.
-Виж оппа имам да ти кажа нещо.. и по-добре да ти го кажа докато имам смелост.-започна певицата и кръстоса ръце пред гърдите си.Сериозното й изражение притисни лидера на MBLAQ който също зае нейната поза.
-Слушам.-подкани я.
Ставаше ли дума за сериозни неща които пряко касаят господин Янг той веднага застиваше и се превръщаше в някой друг.А ставаше ли дума за Сун Кю значи нищо не беше в състояние да го успокои освен тя.
Певеца се приведе леко към нея и гледаше да не я притиска много.Но в момента просто го беше обзела паника.Момичето пред него въздъхна и вдигна погледа си към него,а нещата които изговори накараха СънгХо да остане с пръст в уста.Дъщеря?Сън Кю имаше дъщеря??Една втора малка Сун Кю беше скира от Янг.Но защо...защо тя не му беше казала?Защо му нямаше доверие.
-Днес Со Хюн има рожден ден и си мислех...-продължавеше да говори Съни със треперещ глас.
Веждите на лидера се сключиха ,а погледа му обходи децата зад любимата му.
-Знам че...тоест съжалявам за това че не ти казах ,но повярвай ми беше ми адски трудно!-гласът на мъника накараха очите му да се върнат върху нея.
СънгХо отпусна челюста си,свали ръцете си и ги постави на кръста си.В момента нямаше думи..не знаеше какво да каже.Затова той напарви крачка назад после още една.И в следващата секунда вече тичаше към колата.Запали я бързо ,а гумите изсвириха мощно по асфалта.Докато шофираше свободната му ръка беше на челото,а другата стискаше волана.
След пет минути Сънг Хо отново паркира колата си и бързичко излезе от нея.В ръцете си носеше доста торбички. Огледа се за Сун Кю видя я да стои в центъра на една групичка от малки дечица.Тя го видя ,а погледа й беше тъжен.Той тръгна с бърза кръчка към тях.Щом стигна се погледна надолу защото...ъм..беше висок в сравнение с децата.
Той клекна до най-близкото момичето.
-Заповядай!-подаде й една захарна роза.-Радвам се да се запознаем,малката!-усмихнато говореше.-Честит рожден ден!
Другите деца около тях се засмяха.СънгХо им смигна после се обрана към момичето до Сун Кю.
-Ти си Со Хюн.-по скоро го обяви от колкото каза.Даде й захарна роза й и всичките торбички с подаръци.Нямаше как да не я познае .Толкова пирличаше на Съни.Имаше същите очи като нейните...а й малкото носленце.Беше красива точно колкото нея...Че и повече!
-Ъъъ аз не бях сигурен какво харесваш,но...всичките ги заслужаваш.Честит рожден ден.-каза й с притеснена усмивка.След това раздаде на останалите деца от сладките розички и се обърна към Съни,която едвам пригваше.Сънг Хо й отвърна с усмивка.

П.С-Съжалявам ,но нямах време за редакция
Kim Woo Bin
Kim Woo Bin
Loen Ent.
Loen Ent.

БФФ : Sunhwa;Mihawk
Половинка : Uee ;3
Брой мнения : 156

Писане by I.M Чет Май 30, 2013 8:39 pm

Лидерът на MBLAQ слезе от автомобила и направо отиде при нея.
-Хей,съжалявам че закъснях!
Устните му леко докоснаха нейните. Съни отвърна на целувката му с една от своите съвсем леки се усмивки. Знаеше, че ги обожава, за това доста често ги използваше в негово присъствие.
-Как си?Всичко наред ли е?
Миньончето усещаше как кръвта й бушува в тялото й. Сърцето й забърза ударите си. Щеше да излезе от мястото си още малко. За бога, беше по-трудно от колкото си мислеше.
-Виж оппа, имам да ти казвам нещо.. и по-добре да ти го кажа докато имам нужната смелост - неуверено започна тя. Кръстоса ръце пред гърдите си и го погледна право в очите.
Там се четеше очакване, което се потвърди с подканянето му. Часът на истината беше настъпил.
Съни си пое дълбоко въздух, изпълвайки белите си дробове с него. Бавно издиша и свали безпомощно ръцете си.
- Аз... аз имам дъщеря. Казва се Со Хюн. Никой освен аз, роднините ми, Юри и вече и ти, не знае за нея.
Сякаш тежък товар се свлече от раменете й, когато му призна всичко. Видимо й олекна. Надяваше се само с това да не е предизвикала една част от Сънг Хо, която не познаваше и се искаше да познава. А именно - злата му страна. Беше чувала, че е по-добре да не си покрай него, когато е бесен до степен на излизане на пара от ушите.
- Днес, също така, Со Хюн има рожден ден и си мислех, че ти би бил най-хубавия подарък, който мога да й дам - гласът й все още трепереше, но никой не можеше да я вини за това.
Забеляза, че погледът му обикаля децата, които стояха зад нея. Следователно не я слушаше. Янг Сънг Хо, защо само усложняваш нещата като не слушаш Aegyo Queen?
Трябваше да му се извини.
-Знам че... тоест, съжалявам ужасно много, за това че не ти казах, но моля те, повярвай ми, беше ми адски трудно!
Сун Кю скри един кичур от косата си зад ухото си и прехапа устни. Гледаше внимателно към приятеля си. Той отпусна челюстта си, свали ръце и ги сложи на кръста си. Секунди по-късно хукна към Янг Сами. Разбираше го... или поне така си мислеше. Тя също би реагирала по същия начин.
Певицата се огледа и видя, че много нови хора са дошли. Върна усмивката си на лицето и се огледа за Лайм. Дъщеря й беше оградена от групичка деца, които й даваха подаръците си. Погледът на малката беше върху майка й. Съни се приближи до тях и сложи ръка на рамената на детето. Очите й бяха насълзени, но точно в момента не можеше да си позволи лукса да заплаче. Не и пред дъщеря си. Не и пред толкова много хора.
Знаеше, че Со Хюн се пита кой е мъжът от по-рано. Все въпроси, на които трябваше да даде отговори. Погледите на двете се срещнаха, но моментът беше нарушен от нечие присъствие.
Сун Кю вдигна глава. Сънг Хо се беше върнал. Може би, беше дошъл, за да й се разкрещи и да я обвини? Хм...
С бързите си крачки, Янг бързо се намери до тях. Клекна пред Лайм. Подаде й една захарна роза и й честити рождения ден и спомена, че му е приятно да се запознаят.
Сладураната се опита да разгадае изражението на приятеля си. Търсеше актьорска игра, но нямаше такава. Беше искрен, което я накара да се зарадва. Явно не й беше бесен, но все пак, трябваше да си поговорят по-късно.
Децата около тях започнаха да се смеят. Лидерът им смигна набързо и пак се обърна към дъщерята на И Сун Кю. Червеният дявол обяви, че това е Со Хюн и й даде всичките торбички, които носеше.

-Ъъъ аз не бях сигурен какво харесваш,но...всичките ги заслужаваш.Честит рожден ден.
Сънг раздаде на другите деца от сладките рози, а aegyo queen беше вече в готовност да се разплаче. Всъщност, вече го беше направила. Сълзите се стичаха по двете й страни, а гаджето й й се усмихна. Тя изтри сълзите, но с това не можа да ги спре. А по всичко си личеше, че и Лайм е харесала лидерът на MBLAQ. Това пролича, когато му се метна с една голяма прегръдка.
I.M
I.M
Starship Ent.
Starship Ent.

Писане by Kisu Чет Май 30, 2013 10:38 pm

Двамата си говореха нещо доста разпалено. Момичето ги следеше, но тогава една ръчичка я тупна по рамото. Тя се обърна и видя, че вече няколко деца бяха дошли. Тя ги посрещна с усмивка.
- Честит рожден ден, Со Хюн. - казаха дружно децата и започнаха да пляскат. Малката се поклони, а усмивката й не слизаше от лицето й.
Докато приемаше подаръците, който и бяха взели приятелите й, майка й дойде. Детето я погледна и видя сълзи в очите й. Огледа се наоколо, но не видя мъжката персона. Той може би я беше оставил заради Лайм? На малкото му стана гузно, но се опита да не разстройва майка си и й се усмихна.
Докато малката посрещаше приятелите си не забравяше да хвърля по едно око на майка си, която сякаш беше малко по-добре, но колко добре можеше да е? Всъщност кой беше този? Защо направи така, че Сун Кю да се разплаче? Лайм щеше да проведе сериозен разговор с него, но колко сериозен можеше да е щом от едната страна стоеше 5 годишно дете, което дори не може да си обуе обувките само?!
Тъкмо всички се събраха когато онзи отново дойде. Носеше торби, който бяха повече от колкото можеше да преброи Лайм. Тя се ококори насреща му. Той клекна пред нея и й подаде една захарна розичка. Момиченцето я пое и го озари с една усмивка.
-Ъъъ аз не бях сигурен какво харесваш,но...всичките ги заслужаваш.Честит рожден ден. - непознатия и даде ВСИЧКИТЕ тобрички. Лайм ги остави настрани, защото й идваха малко в повечеко. Той раздаде розички и на останалите деца, а детето погледна майка си. Тя плачеше, но защо? Не беше ли щастлива? Тогава си спомни нещо, което баба й и беше казвала "Хората понякога плачат от щастие, скъпа". Докато Сун Кю се опитваше да се отърве от сълзите си, Лайм се сети, че трябва да благодари на непознатия за нея индивид.
- Благодаря ти! - усмивката не слизаше от лицето на Со Хюн.
След като той раздаде от лакомството на другите деца, както си беше клекнал, Лайм без да се поколебае го прегърна. Нещо я изчовърка отвътре и тя му подшушна на ушенце:
- Ти обичаш ли мама? - това беше въпросът, който я вълнуваше. Може би беше редно да го пита как се казва и после да го атакува със следващия си изненадващ въпрос. Со Хюн искаше да го пита и друго, но реши, че не е редно да го прави.
Kisu
Kisu
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Kim Woo Bin Съб Юни 01, 2013 2:43 pm

Сун Кю доста се разчувства.Дори и когато плачеше изглеждаше адски сладка и красива чак сърцето на Сънг Хо се сви.
-Благодаря ти!-гласчето на малката върна вниманието на лидера върху нея.Той тръгна да й намига,но тя му се метна на раменете.
-Ти обичаш ли мама?-попита го.Ъммм този въпрос не го очакваше и от изненада усмивката му застина на лицето му.Макар че знаеше отговора някак си му беше неловко да го каже на глас.
-Да обичам я,но..-каза той и после в очиците му заиграха палави искрици.
-Но сега като те видях колко си красива започнах и теб да обичам.-довърши изречението си и опита уж да я целуне по бузката.Не че не искаше да я цунка ,но те току що се запознаха и щеше да доста неуместно.Може би по-нататъка щеше да се случи тая работа.
Както предполагаше Со Хюн изпищя и се дръпна назад после се засмя.Е поне не се оплаши от рязката му проява близост.
Русокосият се изправи и отново погледна към Съни която вече се беше успокоила,но изглеждаше така сякаш всеки момент щеше да ревне отново.
Той се доближи до нея бавно и й даде последната захарна розичка.После обгърна раменета й с едната си ръка и я целуна по косата.
-Съжалвам че така избягах преди малко.—извини се за държанието си и преди тя успее да каже нещо той се наведе и я целуна бързичко по устните.Зад тях беше басейнът в който явно щеше да се проведе партито.Плажно парти хел йеах!
-Ще ти помогна.-каза на гаджето си и се наведе към децата.
-Готови ли сте?-попита ги и те викнаха с готовност че са готови.-Окей,мъжете след мен!-каза Сънг Хо и поведе трите момченца към съблекалните.
От както участваха във Hallo Baby знаеше как да се оправя с деца и тези малки калпазанковци не му представляваха трудност само че той като че ли се оправяше по-добре със момиченцата.Ахх Лаурен!
След като помогна на момчетата да си сложат банските и да заключат шкафчетата където си оставиха багажа се върнаха към басейна.От момичета нямаше и следа.Явно все още не се бяха оправили.
-Нененене още няма да влизате!-каза на децата които се втурнаха към водата.
За да е сигурен че няма да скочат в басейна докато не ги гледа Сънг Хо сложи едното момче на раменета си ,а другите две ги държеше за ръцете.Скоро дамите се повиха на хоризонта.Момичнцата бяха адски сладки със розовите си бански.
-Сун Кю аз нямам бански.-каза тихичко на певицата ,а тя му обясни че на големия бар който служил и за рецепция продавали бански.
Лидера остави и момчетатав на Съни и забърза към оказаното място.От там си закупи едни сини хавайски шорти и една бяла спортна тениска ,с която според служителката се гмуркали водолази.Да, добре!
Янг бързо си облече банския и се върна до басейна.Момчетата му се зарадваха и затичаха към него.Викаха дали могат да влязат във водата.Той погледна към Съни която разговаряше със спасителя и държеше Со Хюн, която държеше нейна приятелка, която държеше още едно момиче .Бяха сладки.Русата певица се явно усети погледа на Сънг Хо и се обърна към него.Той я попита с очи и жестове дали пуска децата да влизат в басейна.Тя му кимна но после посочи коша със пояси,плувки и надуваеми топки.Лидера заведе децата до него и курдиса всяко едно с плувки и пояс.малките момчета нещо започнаха да му се подиграват и смеят и той накаря им каза
-Искате ли да видите нещо готино?-после се засили към дълбокия басейн и след като направи предно салто се гмурна във водата.Веднага изплува и видя как всички го зяпат.Даже и спасителят.
-Окей,дечица хайде към детския басейн!-подкани дечицата и заедно с тях тръгна на там.
Kim Woo Bin
Kim Woo Bin
Loen Ent.
Loen Ent.

БФФ : Sunhwa;Mihawk
Половинка : Uee ;3
Брой мнения : 156

Писане by I.M Вто Юни 04, 2013 6:06 pm

Съни си плачеше и плачеше, а Сънг Хо и Со Хюн нещо си приказваха. Младата майка толкова се радваше, че дъщеря й прие приятеля й и обратното. Приятелят й прие дъщеря й. По-добре от това просто не можеше да стане. Само си беше мечтала за този ден, но ето, че стана реалност.
Лайм нещо изпищя и се отдръпна назад засмяна. Сун Кю се досети какво е станало и също се засмя, след което избърса последните сълзи от очите си. Но, може би, всеки момент можеше отново да се разплаче. Русокосият се изправи и се доближи до нея. Даде й последната захарна розичка и обви ръка около раменете й. Целуна я нежно по косата.

-Съжалвам че така избягах преди малко.
Отново тръгна да му отговаря и той я целуна. ех, бе, Сънг Хо. Защо веднъж не оставиш гаджето си да ти отговори?
-Ще ти помогна.
Членката на Girls' Generation кимна и се усмихна леко. Лидерът на MBLAQ се обърна към трите момченца, които бяха поканени на партито.
-Готови ли сте? Окей, мъжете след мен!
Янг поведе мъжките към съблекалнята, за да си обуят банските. Певицата се обърна към женското съсловие и те потеглиха към женската съблекалня. Помогна на дечурлигата да си облекат розовите бански и самата тя се облече. Когато излязоха, мъжете вече бяха там. Едно от малките беше курдисано върху раменете на гаджето на Съни, а другите две държеше за ръка.
-Сун Кю аз нямам бански.
И се изкиска, поставяйки ръка върху устата си. Изпрати с поглед момичетата и пак се обърна към Червения дявол.
- Големият бар ей там - започна тя, посочвайки с брадичка мястото. - Там продават бански и всякакви плувни принадлежности.
Лидерът остави женското царство и потегли натам. След около пет-шест минути се върна, облечен със сини хавайки. Хаха, подхождаха на русата му коси, но тя беше малко заета, за да му направи комплимент. Разговаряше със спасителя.
- Бъдете спокойна, госпожо. Охраната е на ниво!
- Но проверете за всеки случай отново!
- Госпожо, ще ви го обясня пак... - започна той отново.
- Вижте какво! Не съм малоумна и разбрах какво ми казахте. Просто искам да проверите отново, за да бъда напълно сигурна.
И така се караха със спасителя. Беше хванала Лайм за ръка, а Лайм от своя страна държеше една своя приятелка. Приятелката пък друга приятелка.
Изведнъж усети проницателния поглед на Сънг Хо и се извърна към него. С поглед я попита дали да влизат, а тя му посочи един кош с плувки и пояси. Той сложи на всяко от момчетата, а те от тяхна страна започнаха да му се смеят.

-Искате ли да видите нещо готино?
Съни се досети какво ще направи. Щеше да скочи в басейна с предно салто. Е, и се оказа права. Наистина го направи. Всички, включително и родителите на някои от децата, останаха с отворени усти. Сун Кю само се усмихна лекичко.
След като певецът излезе от водата, поведе малчуганите към детския басейн. Те го последваха.
- Хайде, Со Хюн. Тръгвай след Сънг Хо - ръчна я леко майка й, а Лайм само се притисна в нея. - Да дойда с теб?
Или все още се притесняваше от русокосия мъж, или просто се правеше на интересна. По-вероятно беше първото. Дъщеря й не беше такова дете.
I.M
I.M
Starship Ent.
Starship Ent.

Писане by Kisu Съб Юни 08, 2013 10:48 pm

Мъжът се усмихна изненадан от въпроса на Лайм.
-Да обичам я,но.. - започна да отговаря той, но за момент се спря. - Но сега като те видях колко си красива започнах и теб да обичам.
Опита се да си открадне целувчица по бузата, но Со Хюн не се даваше така лесно и изписка колкото да успее да отиде назад. След което започна да се смее със звънливото си гласче.
Со Хюн отиде при приятелите си и заедно с тях започна да яде от захарната розичка, която приятелят на майка й и даде малко по-рано. По едно време той отново дойде и попита децата дали са готови.
- ДА! - отговори дружно групичката от деца.
-Окей,мъжете след мен! - каза той и групичката момченца хукнаха след него.
Сун Кю взе женската част и отидоха в дамската съблекалня. Банските на момичетата бяха масово в розово и всички приличаха на бонбонени принцеси. След това отидоха при охраната и майка й проведе един разговор с тях.
- Вижте какво! Не съм малоумна и разбрах какво ми казахте. Просто искам да проверите отново, за да бъда напълно сигурна. - за Сун Кю безопасността на децата беше най-важното нещо.
Приятелят на майка й сложи плувки на всяко от децата, а те започнаха да се смеят.
-Искате ли да видите нещо готино?
- ДА! - отново викнаха децата.
Той се завъртя във въздуха и падна във водата по много интересен начин. Всички ченета удариха в земята от изумление. Ама нека да си признаем - беше много як скок! След като излезе от водата, подкани мъниците да го последват и ги поведе към детския басейн.
- Хайде, Со Хюн. Тръгвай след Сънг Хо. - подбутна я Сун Кю, а Лайм се хвана за нея. - Да дойда с теб?
Со Хюн кимна с глава. Колкото и приятен да й беше Сънг Хо, тя не го познаваше достатъчно, за да седи при него и да прави каквото и да било. Пък и я беше хванала голям срам от него. Хванала майка си за ръчичка, детето влезе в басейна. От начало водата винаги е леко хладка, но бързо се свиква.
Всички се забавляваха много. По едно време започнаха да си подават една надуваема топка. Бяха наредени в кръг и се получи нещо като волейбол. След което започнаха да се пръскат. Кой както може атакуваше останалите. На Со Хюн й прищрака нещо за това одите при майка си.
- Омма, може ли в големия басейн? - Сун Кю я погледна с поглед казващ "Не си го помисляй дори"! - Ела с мен тогава .. или той да дойде?! - Со Хюн погледна Сънг Хо, който беше при другите деца и разпалено им обясняваше нещо. Определено успяваше да привлече вниманието на малчуганите.
Kisu
Kisu
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите