I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Басейнът  EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Басейнът  EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Басейнът  EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Басейнът  EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Басейнът  EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Басейнът  EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Басейнът  EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Басейнът  EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Басейнът  EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 43 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 43 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Басейнът

5 posters

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Go down

Басейнът  Empty Басейнът

Писане by CL Сря Май 30, 2012 11:41 pm

Басейнът  Pool-1
CL
CL
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : Park Luna, T.O.P, BOM
Половинка : YeSung♥♥♥
Брой мнения : 2233

Върнете се в началото Go down

Басейнът  Empty Re: Басейнът

Писане by The Black Queen Чет Май 31, 2012 12:26 am

Планът беше следния:
1. Изкарват го от Макдонълдс.
2. Да го бутат до парка.
3. Да го закарат ЙеСънг до басейна.
4. Да го бутнат в него с дрехите.
Всичко започна идеално. Успяха да го измъкнат. По целия път не спря да мърмори. Искал да разбере къде отиват. Ами няма.
Влязоха в Парка, където беше басейнът. Минаха покрай баскетболно игрище, а Че Рин се обърна към ЙеСънг и попита дали помни това място. Двамата се разприказваха и нищо не казаха на малката Сон Йо.
- Какво е това място? -Обаче никой не й отговори.- Ехо, защо е толкова специално? - Отново остана без отговор.
- Ще кажа на Сън Хи да ви набие и двамата! - Щом изрече това име лицето на ЙеСънг пребледня. Сякаш бе видял призрак. - Оппа, добре ли си? - Мъжът изсумтя нещо от сорта на "Да" и продължиха с избутването.
Задно със Съншайн те бяха в по-голяма безопасност. Тя ги пазеше от всички и не даваше и косъм да падне от главата им. За това и сестричките много я харесваха. ЙеСънг и Си Ел пак се разприказваха и забравиха за детето.
-И СЪН ХИ веднага се яви тук!!! - Но момичето не се появи от никъде. Искаше да им се накара едно хубаво, но днес не й беше ден. - Няма я! Нали знаеш коя е тя? - ЙеСънг поклати главата си.
- Как да не знаеш? Та тя ще бъде новия вариант на БоА...-Детето беше като гръмнато. Защо ли не знаеше за нея??
Ето че стигнаха до басейна. Че Рин веднага отиде и го блъсна вътре. Момичетата стояха отстрани и се смееха, като луди.
The Black Queen
The Black Queen
Pledis Ent.
Pledis Ent.

БФФ : The White Queen; Mei Li
Половинка : -
Брой мнения : 272

Писане by YeSung Чет Май 31, 2012 10:10 am

Влачеха го, влачеха го и го влачеха.. Докато не стигнаха баксетболното игрище..
-Помниш ли какво стана тук? - попита Че Рин мъжът.
- Как няма да помня? Тук животът на всички ни се преобърна с главата надолу.. Най-вече този на Ки Бум и Сън Йонг. - засмя се ЙеСънг.
- Какво е това място? Ехо, защо е толкова специално? - започна с въпросите дребсито, но нито той, нито Че Рин му отговори.
- Някой ден, когато порастнеш Сън Йонг ще ти каже. - най-накрая й отговори Джонг Уон и смигна на блондинката.
- Ще кажа на Сън Хи да ви набие и двамата! - заплаши Сон Йо. По лицето на мъжът се изписа ужас.. Сън Хи беше най-малката му сестра. Все още помнеше денят, в който докторите казаха на майка му и баща му, че е починала.. Тогава той беше на 9, а Мин Йонг беше на 2. Джонг Уон си пое шумно въздух.
- Оппа, добре ли си? - в отговор той измрънка нещо от сорта на "Да" и пак се разприказва с Че Рин, но този път за някакви концерти.
-И СЪН ХИ веднага се яви тук!!! - кресна Блек Куин. Няма я! Нали знаеш коя е тя? - ЙеСънг поклати отрицателно глава. - Как да не знаеш? Та тя ще бъде новия вариант на БоА...
- Еми, хубаво, няма лошо. - ухили се певецът и двете го бутнаха в.. БАСЕЙНА!!! ПРИ ТОВА С ДРЕХИТЕ!!!
Мъжът изплува на повърхноста и излезе. Целият беше мокър.. Започна да си истисква дрехите и изтърси косата си. Водата от косата му опръска двете момичета и по лицето му се изписа дяволита усмивка. Връчи на Че Рин да носи Сон Йо и я забута към басейна. Лидерката се дърпаше, но той не й даваше никакви шансове за бягство. Накрая стигна до ръба и.. двете паднаха във водата.
Блек Куин веднага се хвана за ръба на басейна и излезе смееща се. Че Рин също излезе малко след нея.. Джонг Уон се смееше като луд.
YeSung
YeSung
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : SuJu's gentlemen, Taeyang, Taeyeon, Uee, Kevin Kim
Половинка : CL <3
Брой мнения : 1069

Писане by CL Чет Май 31, 2012 4:07 pm

- Ще кажа на Сън Хи да ви набие и двамата!
След казаното от детето мъжът пребледня. Сякаш някой му бе казал най-гадната новина в целия му живот. Че Рин така и не разбра защо реагира така, но реши да не повдига темата отново.
Лидерката не знаеше кое е това момиче. Детето разясни, че това е трейни на СМ и ще бъде нещо като младия вариант на БоА.

- Еми, хубаво, няма лошо.
Докато се усети мъжът вече беше в басейна. При това с дрехите. Сон Йо и Че Рин се спукваха от смях и не можеха да си поемат въздух. ЙеСънг излезе от басейна и започна да си тръска косата и да изстисква дрехите си. С косата си опръска момичетата и им се ухили дяволито. Щеше да си го върне! Връчи на лидерката Сон Йо и започна лека полека да я бута към басейна. Тя държеше детето защото ако го пусне може да се удари ето, че стъпи на ръба и пусна момиченцето така че хем да не се удари, хем да се хване на ръба. Понеже не знаеше дали тя може да плува.
Щом стъпи на дъното и се изправи откри, че си е доста дълбоко за дете. Излезе, а ЙеСънг се смееше като откачен. Двете момичета - също.
Лидерката реши да си го върне и щом Джонг Уон се обърна, тя скочи на гърба му. Той не го очакваше и двамата залитнаха в басейна. Детето стоеше на един шезлонг и си умираше от смях.
- Ела тук! - Каза му Че Рин и двамата започнаха да се гонят из басейна.Горките си умираха от смях. Русото момиче започна да го пръска с вода, понеже видя, че няма да може да го хване. Най-накрая ЙеСънг тръгна след нея. Отново започнаха да се гонят този път обаче размениха ролите си.

CL
CL
YG Ent.
YG Ent.

Писане by The Black Queen Чет Май 31, 2012 6:57 pm

- Еми, хубаво, няма лошо.
Щом го изрече се озова в басейна. Всички започнаха да се смеят. Най-накрая той излезе. Изтръска косата си върху момичетата и изстиска дрехите си. Усмихна им се дяволито и връчи детето на Че Рин, която от своя страна го държеше здраво. Започна да я бута и накрая се озоваха в басейна. За щастие малката не успя да влезе нацяло и се хвана за ръба на съоръжението.
Като се видя докъде е водата на Си Ел разбра, че там не е място за нея. Седна на един шезлонг и очакваше да се случи нещо интересно...например целувка. Искаше да ги види от както разбра, че излизат това е нейната мечта и започна да си мисли как да се случи това. Дали да ги изнуди или да ги помоли?!? Изнудването беше нейна специалност за това първият вариант, ако да края на деня желанието й не се сбъдне.
Че Рин излезе от басейна, ЙеСънг се обърна на другата страна. В този момент Си Ел скочи на гърба му, обви ръцете си около врата, но той загуби контрол и двамата се озоваха в басейна.
Блек си умираше от смях. Те започнаха да се гонят. Изведнъж Че Рин започна да го плиска с вода и нещата се промениха. Джонг Уон започна да гони Си Ел из басейна. Тримата си умираха от смях.
Ето, че той я хвана. Детето просто не се сдържа и започна да вика.
- Гор...-Усети се че не трябва да казва "Горчиво" и реши да го замени - Ъъъ такова...горещо ми е, а на вас?? - Двамата само я погледнаха учудено, а ЙеСънг повлече Че Рин към изкуствения водопад на съоръжението.
The Black Queen
The Black Queen
Pledis Ent.
Pledis Ent.

Писане by YeSung Чет Май 31, 2012 7:34 pm

Докато се хилеха тримата, Че Рин скочи на гърба му и той залитна. Паднаха във водата. Сон Йо най-спокойно си седеше на един от шезлонгите и им се смееше.
Че Рин започна да го гони, но както на сухо така и във водна среда той беше по-бързо от нея.
Хвана я и я вдигна на ръце. Тя започна да се бунтува, но нямаше никакъв шанс срещу него. Джонг Уон носейки я отидоха под изкуствения водопад в басейна.
Тъкмо се наведе над момичето с идеята за целувка, но планът беше.. ами.. неизпълнен.
- Гор...Ъъъ такова...горещо ми е, а на вас??
Двамата я погледнаха като троснати с керемида тройка. Момичето беше провалило момента..
Че Рин и ЙеСънг се спогледаха.. Той пусна лидерката и тя стъпи на плиткото. Двамата излязоха от басейна и певецът пак се зае да си изстисква дрехите. Разтърси отново глава. С ръка я разроши и се усмихна. В този момент започна да вали..
- Страхотно.. Вали, а ние сме мокри като кокошки! - Джонг Уон погледна двете треперещи девойчета. - Ще настините.. Особено ти, Сон Йо! Изчакайте ме на входа на басейна, ще дойда до 5 минути!
Мъжът се огледа и хукна към паркинга на МакДоналдс. Влезе в автомобила си, запали и потегли към входа на басейна. Двете влязоха на топличко и сухичко в колата.
- С вас е таксиджия Ким Джонг Уон. Накъде да карам дами?
YeSung
YeSung
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : SuJu's gentlemen, Taeyang, Taeyeon, Uee, Kevin Kim
Половинка : CL <3
Брой мнения : 1069

Писане by CL Чет Май 31, 2012 8:25 pm

- Гор...Ъъъ такова...горещо ми е, а на вас??
Тъкмо мъжът искаше да я целуне, но детето прекъсна момента. Двамата я погледнаха, като ударени от гръм. Джонг Уон я пусна и излязоха от басейна.
Започнаха да си тръскат косите и да изстискват дрехите си. Ето че от тъмните облаци заваля ситен дъжд. Не стига, че бяха мокри, ами сега и студен дъжд ще завали.

- Ще настините.. Особено ти, Сон Йо! Изчакайте ме на входа на басейна, ще дойда до 5 минути!
Двете се скриха под едно дърво на входа на паркинга, а детето трепереше от студ. Че Рин я видя и я прегърна.Почакаха около 5 минутки и ЙеСънг се появи с автомобила си. Сон Йо набързо се качи отзад, а лидерката седна до шофьорското място.
- Заведи ме вкъщи да си взема дрехи.
Детето трепереше от студ. Че Рин включи парното на колата и погледна на към багажника. Видя, че там има яке, изправи се промуши се между двете седалки и го взе. Зави детето, а то се сгуши на кълбо там. Върна се на мястото си, а навън все така си валеше.
- Мисля че е по-добре да останеш във вас. - Че Рин погледна Джонг Уон и той се съгласи с нея.
CL
CL
YG Ent.
YG Ent.

Писане by The Black Queen Чет Май 31, 2012 8:40 pm

Щом заваля ЙеСЪнг се изстреля нанякъде и им каза да го чакат на входа на басейна. До пет минути щял да се върне. Двете момичета отидоха под едно дърво и зачакаха.На малката й беше доста студено и потреперваше. Лидерката я видя и я прегърна.
Минаха се пет минути и автомобила на Джонг Уон се видя да приближава. Детето моментално се настани на задната седалка. Русото момиче седна отпред.

- Заведи ме вкъщи да си взема дрехи. - И отново зъбките и затракаха. Беше й студено. Че Рин се обърна. Промуши се между двете седалки и издърпа едно черно яке, което беше на кората на багажника и зави Блек Куин с него. Бавно се върна на мястото си, като внимаваше да не удари Джонг Уон и за да не катастрофират.
- Мисля че е по-добре да останеш във вас.
Не искаше да остава в къщата. Искаше да е с тях. Обичаше да се меси в работите на момчетата и не пропускаше възможност, а това тук беше направо златната мина за нея. После щеше да клюкарства със сестра си за този случка и щяха да го заплашват.
- Добре, но при едно условие... - Че Рин я погледна и й даде знак да каже какво иска от тях. Детето изчака да спрат на светофар, понеже все още й се живееше и започна с предупреждение. - Подгответе се добре да не изпуснете волана Джонг Уон...искам да се целунете. - Очите на Лидерката се разшириха. Очевидно не е очаквала такова условие от една седем годишна госпожица.

The Black Queen
The Black Queen
Pledis Ent.
Pledis Ent.

Писане by Ailee~ Сря Авг 07, 2013 4:49 pm

Днес беше доста топло, а хич не ми се стоеше вкъщи. Нямах и работа денят ми беше свободен и мислих, че ще полудея, ако цял ден стоя на едно място. Толкова ми беше скучно, а и предпочитах да съм сред хора,а не сама.  Взех телефона си и се обадих на една приятелка да видя дали няма някакви идеи за деня.Дано имаше, ако ли не продължавах надолу по списъка, докато намеря някой желаещ за излизане. Тя ми предложи да отидем на басейн и с радост приех предложението и.
Час по-късно тя дойде да ме вземе.Вече си бях приготвила всичко необходимо и я чаках с нетърпение, да ме избави от мъките. Взехме такси понеже басейна беше доста далеч. След съвсем малко пристигнахме, платихме на шофьора и излязохме от колата.  
На басейна днес нямаше чак толкова много хора, което си беше доста добре. Харесахме си едни шезлонги и отидохме да си оставим нещата там. Тя реши директно да се излегне и да се пече. Всъщност не обичах да стоя така под слънцето, а и не можех много много да плувам. Да странно защо ли ходех на басейн въобще? Можех просто щях да седна някъде на ръба и да си потопя краката.
-Аз ще се поразходя малко, след малко се връщам – казах и и се изправих. Тръгнах бавно покрай басейна и наблюдавах как хората наоколо се веселят, други се пекат като приятелката ми. Явно всички си прекарваха добре. Огледах басейна имаше по-плитки части може би щях да пробвам да „поплувам’’ там. Продължих разходката си около басейна и стигнах до една доста дълбока част, определено тук нямаше да вляза освен ако не искам да се удавя.  Бях съвсем на ръба на басейна и гледах водата, когато усетих как някой силно се блъсна в мен. Не можах да се задържа на краката си и полетях към басейна. Изпищях се и в следващият момент всичко около мен беше вода. Успях за секунда отново да изляза на повърхността, но после отново потънах надолу.
Ailee~
Ailee~
Loen Ent.
Loen Ent.

БФФ : Bora., BoA, Sojung
Половинка : .
Брой мнения : 238

Писане by Luhan. Сря Авг 07, 2013 5:11 pm

Нда.. напоследък почивните дни да сладурите от ЕХО не бяха много.Всичко беше тренировки, тренировки и отново тренировки.
Честно казано Лухан вече не издържаше да тренират толкова много на жегата.Да имаше климатик в залата, но явно не помагаше.
Слава на Бога най-сетне от дългия списък със задачите им се показаха един-два почивни дни.
На лулу му се ходеше адски много на плаж, затова предложи великолепната си идея на останалите мембъри, които се топяха бавно в стаята.Повечето го отрязаха, но слава Богу, Крис и Сухо се съгласиха.Останалите толкова много ги мързеше, че направо не беше истина!!
Тримата се оправиха набързо и потеглиха.
Скоро стигнаха до определено място, което бяха решили.
За щастие се оказа, че няма много хора на басейна, което всъщност беше още по чудесно в цялата ситуация.Не, че Лухан беше човекомразец или някакъв изолиращ себе си тип, но просто не харесваше, когато беше препълнено всичко и нямаше място да се завъртиш..
Тримата красавци си намериха шезлонги, които да им харесат и да задоволят вкуса на Г-н Крисъс и се наместиха на тях.
Крис си сложи слънчевите очила и се намести удобно на шезлонга, а останалите двама отидоха да вземат нещо освежаващо за пиене.
Лухан и Сухо отидоха до бара и поръчаха.След като бармана им даде 3-те бутилки те се отправиха отново към шезлонгите си.
Почти наближиха най-дълбоката част на басейна, когато някакво момиченце изхвърли топка по тях.Тя се затича да я хване и се блъсна право в Сухо, а той се блъсна право в Лулу... за да не падне вокала право във водата заедно със двете бутилки в ръцете му, блъсна някакво момиче и тя падна право във водата.
Певеца стреснато погледна надолу, а тя не се показваше.. да не би да и беше дълбоко?.Тя се показа на повърхността, но отново потъна.Оле боже това беше Ейли.. неговата идолка и изглеждаше сякаш се давеше!
Лухан набързо остави бутилките на земята и скочи да я спасява!Точно като по филмите.
Потопи се надолу и я издърпа на повърхността, а тя се закашля.
Luhan.
Luhan.
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : EXO`s guys, Hyomin, Daehyun, Sehun.
Половинка : Ailee~ <3
Брой мнения : 102

Писане by Ailee~ Сря Авг 07, 2013 6:00 pm

Беше толкова дълбоко и не можех да изплувам. Не исках да умирам в този басейн, щеше да е доста ъм... странно. Точно тогава усетих как някой ме издърпва. След секунда вече бях на повърхността. Закашлях се и едвам си поемах въздух. Все още ми беше размазано пред  очите заради водата и даже не можех да видя добре лицето на спасителя ми. Който и да беше му бях страшно благодарна.
-Благодаря ти –казах едвам едвам докато се опитвах да се съвзема. Все още бяхме в дълбоката част на басейна, затова нямах намерение да го пусна. Държах се за него и почти не помръдвах. Даже не разбрах кой ме бутна и дали беше нарочно или случайно.
-Моля те, не ме пускай… – казах умолително.  Малко ме беше срам в момента, че не можех да плувам и ми беше неудобно, че го моля за помощ.  Бях му толкова благодарна в момента, не знам какво щеше да стане, ако не беше се появил той и чак сега забелязах, че ми изглежда познат. Вече ми беше почти ясно пред очите и можех да му видя лицето. Той беше от EXO бях абсолютно сигурна. Сега оставаше само  да се сетя как му беше точно името.
-Ти си Лухан нали? –попитах го несигурно. Надявах се да е той и да не се представя като някоя глупачка като му объркам името.
Въобще да не се усещах, колко силно съм го прегърнала. Отпуснах се леко, защото ми стана леко неудобно, че така съм се вкопчила в него, но ме беше страх.
-Ще ми помогнеш да изляза, нали? –помолих го съвсем тихо.
Ailee~
Ailee~
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Luhan. Нед Авг 11, 2013 3:58 pm

Лухан хвана момичето през кръста и я извлече на повърхността.Тя започна да кашля и да си поема големи глътки кислород.
- Благодаря ти – каза едвам едвам докато се опитваше да се съвземе.
- Няма защо. - усмихнах се на красивото ѝ лице.
Тъй като я бях стиснал твърде силно през кръста ми стана малко неловко, защото телата ни сякаш бяха залепени.Затова леко отпуснах хватката в която я бях приклешил.

- Моля те, не ме пускай… – каза Ейли умолително.
- Ти си Лухан нали? –попита.
Лелееее ... тя му знаеше името?! Лухан попадна в екстаз от кеф.Въпреки, че щеше да е малко трудно ако не го знаеше, все пак не бяха малко известни!
- Да, аз съм. - усмихна се той.
Mомичето стискаше силно Лулу.Явно наистина я беше много страх от дълбокото.
Когато Лухан осъзна колко долепени едно до други бяха телата им, през главата му минаха мръсни мисли.Той разтърси леко кратуната си за да се оттърве от тях, въпреки, че бяха много съблазнителни.

- Ще ми помогнеш да изляза, нали? – помоли го Ейли тихо.
Когато певецът чу сладичкия ѝ глас нямаше как да не се съгласи и да не кимне.
Той я премести върху гърба си и заплува към стълбите.Помогна и да се хване за тях и я пусна да мине преди него.
Когато погледна нароре видя идеално оформено ѝ дупе, по което се стичаха капки вода.Отново се появиха пикантните мисли.. айш това момиче щеше да му докара инфаркт.
Luhan.
Luhan.
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Ailee~ Пон Авг 12, 2013 3:40 am

Той изпълни молбата ми и не ме пусна, а напротив продължи да ме държи. Естествено и да се беше опитал най-вероятно щях да се вкопча в него от страх…
- Да, аз съм.  –отговори ми той и се усмихна. Опитах се да му отвърна на усмивката, но моята беше доста несигурна. Останах доволна, че не съм му объркала името и той наистина беше Лухан. Щеше да се получи доста неловко, ако го бях объркала.  Просто не бях особено добра в запомнянето на имена.
Всъщност се чувствах  доста сигурно в момента докато той ме държеше.Лухан  отговори на молбата ми само с леко кимане. Усмихнах му се отново съвсем леко и погледнах в очите му за секунда и усетих как започвам да се изчервявам затова побързах да сведа   глава, за да не забележи.
Лухан ме премести на гърба си и аз пак се вкопчих в него, докато той заплува към стълбите. Май беше крайно време да се науча да плувам, не исках отново да изпадам в подобна ситуация.  Не винаги се намираха мили хора като него, който да ти помогнат, а и симпатични. Тази мисъл ме накара отново да се усмихна несъзнателно.
Стигнахме до стълбите и чак тогава го пуснах, докато той ми помогна да се хвана за тях.  Изкачих се бързо по тях и се спрях да го изчакам и той да излезе. Краката ми все още леко трепереха, но можех да стоя сигурно на тях и гледах да не ми личи много.
След като и той излезе, го погледнах притеснено, просто не знаех как да му благодаря.
-Аз… благодаря ти отново, това беше много мило от твоя страна – казах му притеснено и сведох поглед. – Май е време да се науча да плувам, как мислиш? – опитах се да го обърна на шега, но май не ми се получи особено.
-Ами…- казах несигурно и вдигнах пак поглед към него. Тогава просто не се сдържах и го прегърнах отново.  Май не го очакваше и се изненада, но трябваше да го направя.
-Благодаря- казах отново и се дръпнах от него. Май доста често го прегръщах през последните 5 минути.
Ailee~
Ailee~
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Luhan. Нед Сеп 01, 2013 3:27 pm

Тя стъпи на твърдата повърхност и ме изчака и аз да изляза напълно от басейна.
Застанах пред нея, а тя ме погледна притеснено.Офф.. ето сега, когато идваше времето да завържем някоя тема и да се опознаем, не знаех, какво да кажа.Сякаш си бях глътнал езика и не можех да обеля и дума.Ако кажа някоя простотия как ли ще реагира, ще ме вземе за някой дебилен идиот, ако кажа нещо умно, ще помисли, че сигурно се опитвам да я поучавам.Айш, главата ми ще експлодира.
От вътре изпадах в нервна криза, защото не можех да подхвана нещо за което да се имаме на приказка и да и е приятно с мен, когато тя започна да говори.Ох слава Богу, кой би предположил, че точно мен не ме бива с момичетата, които харесвам в началото, ама какво да направя, едно от най-трудните неща ми беше да говоря с тях.

-Аз… благодаря ти отново, това беше много мило от твоя страна. – каза и сведе глава надолу.Май е време да се науча да плувам, как мислиш?
Аз се засмях леко и кимнах.Хмм.. даже можеше и аз да я науча да плува... ако нямаше нещо на против де!
-Ами…- каза и отново ме погледна.
И изведнъж пак ме прегърна.Аз разбира се нямаше какво да правя и ѝ отвърнах подобаващо, не че не исках да го правя де.Ако зависеше от мен постоянно щях да я гушкам.. да, ама не зависи.Тъп шанс, е.. нека поне се насладя на момента до край!
Докато се радвах на близостта ни, друготе седяха и се пулеха насреща ни.Довечера със сигурност щяха да започнат със въпросите и шегичките.
- Даже ако искаш аз може да те науча. - отдръпнах се леко и я хванах за ръцете.
Направих една крачка назад и усетих силна болка в крака си.
Подяволите, ебати каръка съъъъъм.. как можах точно сега да стъпя на кривоо?!!?
Изохках леко и примижах с очи.Тя явно се притесни и ме попита какво ми е.
- Нещо ме заболя крака.Ела да седнем за малко. - усмихнах се и тръгнахме към шезлонгите, където се бях настанил с онези двама красавци.
Кицукайки леко стигнах до моято място и се проснах от горе, като разбирасе ѝ направих място да седне.
- Ела да седнеш.. ако искаш де. - усмихнах се по възможно най-чаровния начин, който успях да докарам.
Luhan.
Luhan.
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Ailee~ Пон Сеп 02, 2013 2:47 am

Лухан се засмя леко на шегата ми с плуването. Е май все пак м исе беше получила до някъде. Трябваше да намеря някой доброволец или пък да си платя на учител.  Определено щеше да е добре да измисля нещо по въпроса.
Прегръдката ми все пак не го изненада чак толкова и той ми отвърна. Дано не го стресирам с това мое поведение.  Просто това беше още един начин да му покажа, че съм му благодарна.
След като се отдръпнахме един от друг, Лухан хвана ръцете ми и ми предложи той да ме научи.
-Наистина ли? –погледнах го с надежда. – Много ще се радвам и ,ако не ти е проблем. Не искам да те занимавам. – казах и се усмихнах леко.  
Всъщност веднага бих се съгласила, просто ми беше леко неудобно да го моля за това. Естествено щях да се притеснявам,ако той ме учеше, но пък щеше да е приятно.  Пък и така можех да имам възможност да го опозная.
Момчето направи крачка назад и след това на лицето му се изписа болка. Май стъпи на криво или нещо такова.
-Какво ти е? –побързах да попитам притеснено, но той каза, че просто го заболял крака и предложи да седнем.  Погледнах към приятелката ми, но  изглежда тя не беше забелязала нищо. Просто си лежеше на шезлонга и се печеше. Е тя беше дошла за това.
Тръгнах след Лухан, а той куцукаше леко. Май кракът му не беше много добре.  Като стигнахме до шезлонгите той седна на единия.
- Ела да седнеш.. ако искаш де. – каза Лухан и ми се усмихна толкова чаровно, че нямаше как да откажа. Усмихнах се леко в отговор и се настаних до него. Винаги се притеснявах около хора, които не познавам добре, въпрос на време беше да се отпусна. Чудех се какво да кажа, но се сетих веднага за куцукането му и реших да повдигна темата. Трябваше да разбера как е.
-Кракът ти? –погледнах го притеснено. – Сигурен ли си, че е добре? Ако искаш ще отида да взема лед или аптечка…- попитах го и вдигнах поглед към него.
Надявах се да е добре и да не се е контузил нещо. Нямаше да е никак добре, ако беше така. Искаше ми се наистина да каже, ако го боли, а не да прикрива.  
-Не ме карай да се притеснявам и ми кажи истината...- казах му след малко. - А и това е най-малкото, което бих могла да направя за теб сега.- усмихнах му се отново съвсем леко и го погледнах невинно.
Ailee~
Ailee~
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Luhan. Съб Окт 05, 2013 11:37 am

Тя прие предложението ми и аз и направих малко място да седне до мен.Все пак бях кавалер, не можех да я оставя да седи права, нали!?
Ейли седна до мен и погледна крака ми.

-Кракът ти? - каза.
Направи разтревожена физиономия.Не можех да сум сигурен дали наистина се интересуваше или го правеше просто да има за какво да си говорим.Или ме питаше просто така.Лелее, толкова много въпроси се вуртяха в главата ми."Не ми изглежда такъв човек!" помислих си, но тя в действителност не изглеждаше такава, която да пита само защото нямаше както друго да си кажем явно.Хах, но все пак никога не мога да бъда сигурен, нали?!

– Сигурен ли си, че е добре? Ако искаш ще отида да взема лед или аптечка…- попита и след това отмести поглед от крака ми към лицето ми.
Силно се надявах наистина да се притеснява!Щеше да е яко... аз бих се притеснил ако на нея и станеше нещо!
Кимнах в знак на отчицание и се усмихнах.

-Не ме карай да се притеснявам и ми кажи истината...- каза ми след кратко мълчание. - А и това е най-малкото, което бих могла да направя за теб сега.- усмихна ми се отново леко и толкова сладичко, а след това ме погледна с един невинен поглед.Ahh~ направо щях да се разтопя като я гледах така пред мен.
- Наистина ли искаш честно? - погледнах със сериозен поглед.
Тя също смени изражението си на по-сериозно и кимна в знак на "Да".
- Ами истината е .. - направих пауза мълчание и се хванах за болното място, стискайки очи. - .. че ще ми мине точно след 5 минути.
Изражението ми напълно се промени и се засмях.Дали я бях заблудил поне за малко?
- Вече измислих план!Искаш ли да го чуеш? - усмихнах се с голяма умивка и след като ми каза да продължих. - Значи, ако искаш може сега да отидем да хапнем малко, защото честно да си призная умирам от глад.След това може да се разходим малко, докато ни мине яденето и пеминаваме към уроците по плуване. - засмях се.
Докато така си говорехме двамата напълно забравих за онези други двама индивиди до нас, които само седяха и се подхилваха като слушаха за какво си говорим.А, ние дори не сме си говорили за нещо по... как да го кажа.. за нещо по-...зарибяващо?

P.S. - Наистина мноооого, мноооого съжалявам, че закъснах толковаа Х_Х *моли за прошка*

Последната промяна е направена от Luhan. на Нед Окт 27, 2013 10:44 am; мнението е било променяно общо 1 път
Luhan.
Luhan.
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Ailee~ Чет Окт 17, 2013 11:50 pm

Лухан само ми кимна в знак на отрицание и ми се усмихваше. Склонна бях да му вярвам, все пак не го познавах чак толкова, за да усетя дали ме лъже. След като ме попита наистина ли искам да знам просто кимнах . Разбира се , че исках!
Беше толкова сериозен за секунда и се хвана за крака и веднага се притесних и в следващия момент ми се смееше насреща като каза преди това, че щяло да му мине. Тц тц, как можа … наистина се разтревожих.
-Ах, ти…- ударих го леко по рамото- Знаеш ли, как се притесних.- погледнах го уж ядосано и скръстих ръце с нацупена физиономия. По принцип рядко се държах така с почти непознат, затова учудих дори себе си с това, но какво пък толкова.
-Ако си ме излъгал,че си добре, не знаеш какво ти се пише…-предупредих го накрая и се засмях и аз. Така де нищо нямаше да му се случи, просто се надявах да не се опитал да ме изиграе.
Преди да мога да кажа каквото и да е било той заяви, че има план.  Толкова сладко се усмихна, че не се сдържах и аз му се усмихнах и поисках да узная плана му. Всъщност добре беше обмислил всичко и изглежда щях да прекарам още доста време с него, което изненадващо ми допадаше много.
-Хубав план, много ми харесва. Наистина ли няма да е проблем да ме учиш да плувам? Ако все пак имаш други планове…? –казах и се усмихнах несигурно. Бях забелязала, че е тук с други момчета от групата и все пак можеше да иска да е с тях, а не да се занимава с мен.
Доста се надявах да е свободен , но все пак гледах да не го показвам много явно.
Добре де, всъщност и да имаше планове нямаше да предложи това… Така, че значи е свободен и няма за какво да се притеснявам. Аз лично нямах никакви и щях просто да обикалям някъде тук ,а  Лухан  имаше доста хубаво предложение. Погледнах го отново и се усмихнах. Да, определено щях да си прекарам добре с него, сигурна бях.
-Хайде да ходим да си вземем нещо за ядене. Аз черпя, това е най-малкото, което мога да направя след като ме спаси , а и ще ме научиш да плувам. – изправих се и му подадох ръка да става.
Тази разходка беше и начин да проверя дали ме беше излъгал за крака. Добре, де май малко повече се притеснявах от необходимото, но пък той не само пееше страхотно, а и танцуваше така и както бях чувала сега им е доста натоварено.
-От къде ще си вземем храна? – попитах го след като се изправи и се огледах наоколо.
Ailee~
Ailee~
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Luhan. Нед Окт 27, 2013 10:43 am

-Хубав план, много ми харесва. Наистина ли няма да е проблем да ме учиш да плувам? Ако все пак имаш други планове…? – попита и сякаш погледна Крис и Сухо, намеквайки ми, че все пак съм излязъл с други и един вид, може да не искам да ги зарежа тук.
Аз се засмях и поклатих глава.
- Спокойо, нямам дрги планове и разбира се, че няма проблем да те науча!Даже мисля, че ще бъде много забавно, а и досега не съм учил някого да пллува, но мисля че ще ссе справя добре въпреки, този малък факт. - засмях се.
"Хехе, прие предложението ми!" - мислех си и избувах от кеф вътрешно, докато от вън все още запазвах самообладание, е ако не броим голямата усмивка, която си бях лепнал.

-Хайде да ходим да си вземем нещо за ядене. Аз черпя, това е най-малкото, което мога да направя след като ме спаси , а и ще ме научиш да плувам. – тя се изправи и ми подаде ръка да стана.
- Това никога няма да се случи!! - погледнах сериозно.
Тя леко се стъписа.Май не разбра какво имах в предвид и ме гледаше объркано.Попита какво, с някакъв предпазлив глас.Оле Боже кой знае какви мисли може да и минат сега предз главата, че не искам да излезем или не знам.Поне на мен такива биха ми минали.
- Ами имам в предвид, че никога няма да оставя момичето да черпи.Все пак правилото е такова, ти черпиш момичето, а то озарява деня ти с усмивка. - засмях се отново.
От както я бях видял усмивката ми слизаше от лицето.Тя също се засмя и кимна в знак на съгласие.

-От къде ще си вземем храна? – попитах го след като се изправи и се огледах наоколо.
- Би трябвало ето там при бара на масите.Мисля, че сервират храна.Хайде да проверим. - инстинктивно я хванах за ръката и я дръпнах за да тъгваме напред.
Не се бях усетил какво съм направил, но чувството ми беше приятно, може би заради това.
Седнахме до масите и дойде някакво момиче.
- Сервирате храна, нали? - попитах.
- Не, съжаляваме.
- Ехх.. Тогава знаете ли къде наблизо има ресторант или някакво подоно място.
- Ами да, наблизо има един.Като тръгнете по главната улица и след около 5 минути ще видите едно малко ресторантче.Даже би трябвало да сте минали покрай него на идване.
- Благодаря ви много. - усмихнах се и тръгнахме към колата ни.
Все още я държах за ръката, даже не я бях пуснал още, но и не исках.Обадих се на мениджъра и бля бля бля... със Eйли се качихме във колата и тръгнахме по дадената ни посока.
Luhan.
Luhan.
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Ailee~ Сря Фев 26, 2014 1:28 pm

Когато Лухан спомена, че ще ми купи кученце за рождения ден направо очите ми светнаха от радост! Колко мило от негова страна, наистина исках да си имам и аз, даже не знам защо досега не си бях взела едно. Но сега идеята той да ми подари ми допадаше доста. Беше ли възможно да ми стане още по-симпатичен? Може и да се шегуваше, но все пак мисълта за това ми харесваше много. Между другото очите на Лухан бяха много хубави и блестяха почти буквално и той всъщност малко ми приличаше на сладко кученце понякога.
-Ще те поканя! Как няма, ти си моя спасител, пък и искам кученце – засмях се весело и се усмихнах широко и след това сведох глава уж засрамено. Така де не бих по поканила за едното кученце, а защото определено ми беше приятно в негова компания и си мислих, че наистина мога да стана близка с него.
След малко Лухан ми подаде също от сушито си, за момент се замислих, не знам и аз защо, но после изядох предложеното ми от него парче. И неговото беше доста вкусно, но аз обожавам суши.
-Мерси, много е вкусно.- казах и се усмихнах сигурно за стотен път.
След като приключихме със сушито и поговорихме за доста неща, Лухан предложи да си тръгваме и ми подаде ръка. Голям е чаровник не мога да отрека! Хванах ръката му и станах.
Точно на излизане ни спря готвача. Явно Лухан идваше тук с момчетата и човека попита за тях. Той взе, че си помисли, че сме двойка и не знам защо се изчервих цялата и сведох поглед.
Докато излизахме Лухан ми се извини от негово име. За щастие усетих, че вече не съм червена като домат и вдигнах весело поглед към него.
-А не се притеснявай, няма проблем. Човекът просто бързо реши, че сме двойка. – качихме се в колата.
Пътят на обратно към басейна почти не си говорихме . Погледнах леко към Лухан и той май още беше леко притеснен от случката. Ама какво толкова голяма работа, че са ни помислили за двойка. Случва се, не е като някой да ни е снимал или нещо такова и веднага да тръгнат слухове и глупости, ако от това се притеснява. Тоест не знам и аз защо се притеснява. Може пък дори друго да го притеснява.
Щом колата спря пред входа на басейна с Лухан слязохме и тръгнахме към басейна.  Огледах се за моята приятелка, тя изглежда си прекарваше добре, така че нямаше да се тревожа за нея. Интересното беше, че докато бях с Лухан не се бях сетила за нея, откакто отидохме да ядем.
-Хайде гадже, имаш да ме учиш да плувам – сръчках весело Лухан, за да го накарам да се усмихне. Май не трябваше да се обръщам така към него, но беше просто на шега.
-Хайде не се притеснявай за онази случка- допълних и отново се усмихнах, за да покажа, че на мен не ми пука, че готвача се обърка така. Въпреки че и аз се попритесних в началото, сега ми беше весело като се замисля. Явно според човека си отиваме, в което няма нищо лошо. Може пък наистина да си отивахме... не знам.
-Какво ще правим първо? -попитах развълнувано отново, за да сменя темата, ако не му се говори за това. - Ако искаш иди се обади на приятелите ти, ако са тук още, аз ще те изчакам няма проблем - усмихнах му се отново.
Ailee~
Ailee~
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Luhan. Вто Юни 10, 2014 12:06 am

Двамата слязохме от колата и се отправихме към басейна.Изглежда всичко си вървеше така както го бях оставил и Крис и Сухо не изглеждаха да имат намерение да си тръгват скоро.
-Хайде гадже, имаш да ме учиш да плувам. – сръчка ме весело Ейли и аз се засмях.Като се замисля тази мисъл доста ми хареса, тя да бъде моя приятелка.Все пак беше идолката ми, харесвах я много и преди, а сега когато я опознавах .. беше нещо невероятно, че чак да не можеш да повярваш.Тя беше толкова лъчезарна и весела, че покрай нея нямаше как и ти да не си!
-Какво ще правим първо? - попита ме тя. - Ако искаш иди се обади на приятелите ти, ако са тук още, аз ще те изчакам няма проблем.
- Абе като се замисля, не са усетили много много отсъствието ми, а и предпочитам да се насладя на малкото време с теб, все пак тези глупаци ги виждам всеки ден! - засмях се и ѝ кимнах с глава за да тръгнем към басейна.
- И така гадже, а ти какво ще ми предложиш в замяна на уроците, които ще ти дам ? - усмихнах ѝ се закачливо.
Вече бяхме стигнали до плитката част на басейна и седяхме все още извън водата.Ейли тъкмо тръгна да ми отговори, когато я бутнах и пльосна право вътре.
Беше плитко и нямаше опасност да се удави.Започнах да се смея, когато се показа от водата с недоволна физиономия.Скочих при нея.
- Накрая ще се уточним какво ще ми дължиш! А сега нека да започваме! - почудих се как да започна, не беше лесно при положение, че никога досега не си давал уроци по плуване. - Честно казано не съм учил никой досега да плува, но теб със сигурност ще те науча! - засмях се.

П.П. - Съжелявам, че е толкова късо.. :/
Luhan.
Luhan.
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Ailee~ Пон Юни 16, 2014 12:33 pm

Привидно мързеливият ден, който смятах да прекарам така се бе обърнал, че сега плановете, които си правех одеве, а именно да си мързелувам около басейна , да се поразходя и просто нищо да не правя, ми се струваха ужасно скучни. По принцип не обичах да бездействам, но имах и аз своите моменти. Прекарвала съм доста мързеливи дни около басейна в пълно бездействие  и наистина след това се чувствах доста отпочинала след това, но начина, по който преминаваше днешния ден ми допадаше доста повече.
Лухан реши, че няма да се обажда на приятелите си. Според него и те не били усетили отсъствието му. Забавно беше как дойдохме с други хора тук, а накрая прекарваме деня си заедно.
Когато каза, че искал да се наслади на малкото време с мен, това ме накара да се усмихна отново. Явно и на него наистина му харесваше да е с мен сега.
-И така гадже, а ти какво ще ми предложиш в замяна на уроците, които ще ти дам ? –чух го да казва и се обърнах към него. Той също ме бе нарекъл „гадже”, което значеше, че не се притеснява вече за случката. Звучеше ми някак хубаво някой да ме нарича така. Отдавна не бях чувала нещо подобно, може би затова беше…
Замислих се какво да му предложа в замяна. Истината беше, че няма много идеи и трябваше определено да се позамисля.
-Амии… -казах несигурно, но в следващия момент усети как Лухан леко ме блъсва и се озовах във водата. Плюсването ми отново беше епично и щом се осъзнах, чух смеха му. Скръстих ръце и го погледнах уж недоволно очаквайки извинение, но вместо това той скочи във водата при мен.
-Лигльо… -казах и го пръснах с вода след като беше до мен вече. Разбира се, че не му се сърдех или нещо подобно. Всъщност беше забавно даже.
Лухан предложи после да се разберем и аз само кимнах, ще видим какво ще измисля тогава, а за сега трябва наистина да се съсредоточа и да се науча да плувам. Въпреки че с такова сладко и положително същество като Лухан, щеше да ми е трудно да го направя.
-Нямам идея и аз…- отговорих му тихо, но ми хареса ентусиазма, с който ми каза, че ще ме научи.
-Искаш ли… знам ли…да ми покажеш първо ти как плуваш и после да пробвам? Ама има голям шанс да съм много зле и да е трудно да схвана – казах и се изчервих леко. Понякога наистина ми беше трудно да науча някои неща и ми трябваха повече тренировки, но пък не се оказвах лесно.
Ailee~
Ailee~
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Luhan. Пет Юни 27, 2014 1:12 pm

Времето беше доста топло и приятно, а когато усетих хладната вода която ме обгърна, когато скочих при нея, изпитах толкова блажено удоволствие, че ми идваше да се разтопя вътре или да се кисна цял ден.Слънцето печеше силно и имаше лек хладен ветрец.Времето беше ужасно приятно и чак сега осъзнах това.Преди това изобщо не бях забелязал как вниманието и мислите ми бяха насочени само към едно единствено нещо, а именно Ейли.Тя ме беше погълнала от всякъде и за кратко света ми се въртеше само около нея.Влизането във освежаващата вода ми помогна да проясня мозъка си и да е върна на земята в реалността.
-Лигльо… - чух да казва и усетих приятна хладина да се излива срещу мен.Тя ме напръска веднъж и ме погледна с престорено нацупена физиономия, след което и двамата се засмяхме.
Явно и двамата си нямахме на идея как трябваше да научиш някой да плува.Честно казано аз си нямах грам понятие как да направя това.Никога досега не се бях опитвал, но какво пък щеше да бъде забавно.Я, не можеше да е толкова трудно да научиш някой да плува, нали?Малките деца доста лесно се учеха, покажеш им веднъж и веднага схващаха какво трябваше да направят и им се отдаваше доста добре.Е, вярно си беше и това, че Ейли нямаше нищо общо с децата, но тя си беше умна и упорита, щеше да се справи блестящо.Нали все пак я бях избрал за женския ми идол, нямаше как да съм преценил грешно, хех.
-Искаш ли… знам ли…да ми покажеш първо ти как плуваш и после да пробвам? Ама има голям шанс да съм много зле и да е трудно да схвана. – тя започна да се оправдава сякаш беше прочела мислите ми.Беше толкова сладка.
- Спокойно, знам, че ще се справиш.Все пак колко му е да се научи някой да плува. - засмях се. - Добре ще ти покажа аз как плувам първо и след това ще ти помогна да схванеш движенията.В крайна сметка не е нищо толкова трудно и ще успееш от първия път. - зъбите ми се показаха в още по голяма усмивка и се обърнах настрани.
Поех си дълбоко въздух и се гмурнах напред.Започнах да плувам напред давайки всичко  от себе си да покажа най-добрата си страна и да и направя по-голямо впечатление.Aww, какъв бях симпатяга hyahya.
Доста бързо преплувах дължината и се върнах до нея леко запъхтян.Водата се стичаше от косата по лицето ми и отново капеше обратно в басейна.
- Какво ще кажеш?Успя ли да разбереш нещо или да пробвам пак но по-бавно. - и естествено усмивката ми веднага беше цъфнала щом отново я погледнах.
Luhan.
Luhan.
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Ailee~ Чет Сеп 25, 2014 5:09 pm

Лухан беше не по-малко от мен объркан относно даването на уроци по плуване. Явно досега не му се беше налагало да показва на някого. И естествено се появих аз, пълния идиот, които не може да плува, за да променя това.
Чувствах се и малко неловко вече щом се стигна  до самите уроци. Просто защо не се бях научила да плувам като нормалните хора в детска възраст, а се налагаше сега красавец от Екзо да ми показва, а аз да се червя като домат.  Много се притеснявах, че няма да се справя и ще е пълен провал всичко. Не се отказвах лесно, ама сега…
Сякаш  прочел мислите ми Лухан ме успокои, че ще се справя и всичко ще е наред. Той наистина беше  доста мил. Де да бяха повечето като него, щяхме да живеем доста по-спокойно.
Усмихнах се несигурно на среща му и се опитах да се съсредоточа максимално.
Той прие предложението ми и започна на плува. Така като го гледах не изглеждаше толкова трудно… но ако аз опитах може би нямаше да е така. Гледах внимателно всяко негово движение, за да схвана как точно става. Лухан направи една дължина  и се върна при мен с широка усмивка.
-Ами … аз такова – започнах несигурно. – Гледах те внимателно, но не знам дали ще мога. Имам предвид разбрах какво правиш… но ако аз го направя имам чувството, че ще се удавя – засмях се нервно и сведох поглед към басейна.
-Знам, че съм отчайващ случай – казах тихо и вдигнах поглед пак към него – Не се отказвай от мен –казах тихо. – Колкото и зле да се справям обещай, че няма да ме оставиш – попитах го като си върнах веселия тон.
Само се шегувах с това с оставянето. Все пак се надявах да не съм чак толкова зле., но щяхме да видим съвсем скоро.
-Значи просто да се отпусна по водата и да правя като теб и ще стане? –попитах несигурно докато се опитвах да се отпусна. Щях да се удавя сигурна съм. Съсредоточих се максимално и се опитах, но веднага пуснах отново краката си на дъното. Не, това нямаше да е никак лесно. Как го правеха всички останали? И изглеждаше лесно. Дори малките деца се справяха...
-Ъ… няма ли как ме държиш по някакъв начин? –попитах и леко се изчервих като осъзнах ситуацията. така де можеше да е малко странно и неудобно... все пак.
Ailee~
Ailee~
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Luhan. Пон Сеп 29, 2014 9:20 pm

Честно казано нямах си никаква, ама никаква представа как протичат едни уроци по плуване!Толкова ли бях зле, че не можех просто да и покажа как трябва правилно да шляпа с ръце и крака и да се задържи едновременно с това над водата.Не, че тя бавно схващаше, просто е не очевидно, а направо очевАдно, че моя милост не знае как точно да покаже движенията.
-Ами … аз такова.Гледах те внимателно, но не знам дали ще мога. Имам предвид разбрах какво правиш… но ако аз го направя имам чувството, че ще се удавя. – малко ми олекна, че въпреки некадърното ми показно е успяла да схване горе долу какво се очаква да направи.
- Знам, че съм отчайващ случай.
- Яяя!Да не съм чул такова нещо!Никой все пак не е толкова "отчайващ случай"! - сложи ръце на кръста си и се усмихна дяволито. - Все пак няма от къде да знаеш, че не можеш при положение, че не си пробвала още! – надявах се , че успях да я окуража.
– Не се отказвай от мен.Колкото и зле да се справям обещай, че няма да ме оставиш!
- Повярвай, не се отказвам толкова лесно когато започна нещо! - това в действително си беше така.Бях голям инат и стига да исках нещо винаги го постигах.Точно затова сега бях сигурен, че ще я науча да плува.Може все още да не знаех как точно да и покажа, но скоро щях определено да му схвана цаката!
- Значи просто да се отпусна по водата и да правя като теб и ще стане? - беше несигурна.Сигурно и аз щях да се чувствам така на нейно място!
Кимнах леко и се надявах да успее.За нещастие не стана, но нищо!Все пак и аз не се бях научил от първия път.
- Ъ… няма ли как ме държиш по някакъв начин?
Ами да!Ето така определено щеше да стане!
- Нека да пробваме така тогава.Знай, че няма как да се удавиш и просто се отпусни, аз ще ти помагам! - усмихнах се и се приведох надолу като мушнах ръцете си под корема ѝ и я придържах над водата.
- Гледай да се движиш бавно и се съсредоточи.Не мисли за неща от сорта, че ще потънеш, или че няма да успееш! - отново се усмихнах.
Отначало тя се беше отпуснала върху ръцете ми напълно и ако си ги махнех директно потъваше.За щастие постепенно успяваше да се задържи над водата сама.От начало за няколко секунди, но след това успяваше за по-дълъг период от време.На няколко пъти потъна и като, че ли се стресира, но все пак не се отказваше.Признавах, че беше наистина сериозна и инатлива.В това си приличахме!
Luhan.
Luhan.
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Ailee~ Сря Окт 08, 2014 10:45 pm

Лухан каза, че не се отказвал лесно, значи по нещо си приличахме. Бяхме упорити, е дано наистина беше, а и търпелив, защото щеше да му трябва търпение, докато ме научи.
-Радвам се, че е така – отвърнах на усмивката му, защото просто не се сдържах. Имаше една хубава усмивка, но не можех да определя какво точно я правеше такава.
Пробвах да се отново да се отпусна във водата, защото не очаквах Лухан да приеме „великата“ ми идея, но пак не се получи. Просто ме беше страх.
Всъщност се оказа, че той не видя нищо неудобно в това, което предложих и дори не забеляза изчервяването ми.
Преди да се усетя русокоското се наведе и мушна ръце под корема ми. Хвана ме леко неподготвена, понеже въобще не очаквах да се съгласи. Това доведе до нова доза изчервяване от моя страна, но се опитах да го прикрия като се съсредоточих върху думите му.
- Гледай да се движиш бавно и се съсредоточи.Не мисли за неща от сорта, че ще потънеш, или че няма да успееш!
Всъщност ръцете му ми пречеха да се съсредоточа повече отколкото мисли, че ще се удавя. Вдишах и издишах дълбоко и опитах да не мисля за Лухан, а само за плуването.  Ръцете му държаха стабилно тялото ми и се бях отпуснала май почти напълно.
След като се съсредоточих направих няколко истински опита и ту се получаваше, ту не.
Направих поредния опит и беше доста успешен ,дори не усетих ,че Лухан ме беше пуснал. Стъпих на дъното и се обърнах към него. Той седеше близо до мен и ме гледаше усмихнат.
-Аз плувах? – попитах го учудено. Е бях направила няколко загребвания, но за мен си беше много.  Аз наистина плувах!
-О, Лухан! – викнах весело и преодолях с няколко крачки разстоянието между нас и го прегърнах силно. Дори не се усетих, просто бях много щастлива.
Май той малко се изненада в първия момент как му се метнах на врата, но просто бях такава като се радвах за нещо, но повечето хора се изненадваха как се радвам на малки неща.
Дръпнах се от него и го погледнах леко смутено.
-Ох, извинявай, просто се зарадвах – усмихнах му се леко като вдигнах поглед към него.  
Исках да пробвам пак, но усещах лека умора и реших да изчакам малко преди да продължим. Определено се чувствах доста по-обнадеждена.
-Знаеш ли открих какво ми харесва толкова в усмивката ти! – казах изведнъж весело като не го изпусках от поглед. Най-сетне открих тайната му.
–Очите ти… те са , блестят  много сладко като се усмихнеш. Просто човека срещу теб няма как да не ти отвърне с усмивка. – допълних и му се усмихнах отново.  
Винаги казвах всичко, което мислех и честно не се смущавах лесно. А дори да се смутя ми минаваше бързо. Просто като ми хареса нещо казвах и обичах да правя комплименти на околните.
Ailee~
Ailee~
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Sponsored content

Sponsored content