Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 97 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 97 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
There is a place like no place on Earth. A land full of wonder, mystery and danger.
Страница 1 от 1
LE.- Loen Ent.
- БФФ : -
Половинка : WTF?
Брой мнения : 185
Re: There is a place like no place on Earth. A land full of wonder, mystery and danger.
23.12.2013
Най-накрая се върнах в Южна Корея. Страхувах се от този момент, но е просто неизбежно. Трябваше да го направя. Не можех повече да остана в Мадрид, особено с дете на ръце. Сеул е най-доброто място за нас двете, което ми дойде на ум. А и дори онези да не ме гонеха, пак трябваше да се върна. Защо чичо ми продължава да ме товари със задачи?! Дори и когато бях бременна трябваше да ходя наляво-надясно. Да не говорим за страхотното раждане по средата на Атлантическия океан в яхтата на жертвата ми. Благодаря ти, чичо!
Стига толкова за това. Друг проблем изкочи изневиделица. Мишел все повече започва да прилича на Джонгхьон. Това никак не ми харесва. Рано или късно ще срещна Дино и тогава ще трябва да отговарям на въпросите му. Светът е малък, а на мен ми е плаче. Веднага щом свърша работата си с онези богаташки идиотчета, с Мишел се връщаме във Ванкувър. Крайно време е да приключа с тази мръсна работа и да се върна при майка си, братята и сестрите си. Писна ми да бъда машината за убийства на Джеръми Браун. За Бога, аз съм жена, при това вече и майка. Дъщеря ми се безпокои, когато не се връщам с дни.
Наистина е крайно време да приключа с това да убивам. Не искам да го правя повече! Ще отвора собствена ветеринарна клиника във Ванкувър и ще работя там.
Прекрасни планове правя, но дали ще се осъществят?
Най-накрая се върнах в Южна Корея. Страхувах се от този момент, но е просто неизбежно. Трябваше да го направя. Не можех повече да остана в Мадрид, особено с дете на ръце. Сеул е най-доброто място за нас двете, което ми дойде на ум. А и дори онези да не ме гонеха, пак трябваше да се върна. Защо чичо ми продължава да ме товари със задачи?! Дори и когато бях бременна трябваше да ходя наляво-надясно. Да не говорим за страхотното раждане по средата на Атлантическия океан в яхтата на жертвата ми. Благодаря ти, чичо!
Стига толкова за това. Друг проблем изкочи изневиделица. Мишел все повече започва да прилича на Джонгхьон. Това никак не ми харесва. Рано или късно ще срещна Дино и тогава ще трябва да отговарям на въпросите му. Светът е малък, а на мен ми е плаче. Веднага щом свърша работата си с онези богаташки идиотчета, с Мишел се връщаме във Ванкувър. Крайно време е да приключа с тази мръсна работа и да се върна при майка си, братята и сестрите си. Писна ми да бъда машината за убийства на Джеръми Браун. За Бога, аз съм жена, при това вече и майка. Дъщеря ми се безпокои, когато не се връщам с дни.
Наистина е крайно време да приключа с това да убивам. Не искам да го правя повече! Ще отвора собствена ветеринарна клиника във Ванкувър и ще работя там.
Прекрасни планове правя, но дали ще се осъществят?
LE.- Loen Ent.
- БФФ : -
Половинка : WTF?
Брой мнения : 185
Similar topics
» In the land of Gods and Monsters, I was an Angel, living in the garden of evil...
» EXO's place
» Haeya's place
» Anna's place~
» A Twosome Place
» EXO's place
» Haeya's place
» Anna's place~
» A Twosome Place
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M