Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 95 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 95 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Wish somebody would tell me i'm fine...
Страница 1 от 1
ShiN- SM Ent.
- БФФ : Alucard
Половинка : ---
Брой мнения : 246
Re: Wish somebody would tell me i'm fine...
Хай дневниче,
Ти знаеш ли , че живота може да бъде и хубав? Такъв, че да ти дойде да го сграбчиш, макар да знаеш, че може да изгори ръцете ти! По принцип напоследък доста често съм в някакви такива настроения...абе май е нещо като депресия. Слушам дет метъл и се обличам в черно. Много депресарско....
Ама разбираш ли, от вчера започна да ми се връща настроенийцето, а днес беше як ден.
Сутринта ми се наложи да стана рано. Снощи пих малко, ама наистина малко. Затова ставането не беше трудно, и не съм падал ни веднъж в бянята като си вземах сутрешния душ.
Въй, въй...
Познай кой е вече в група! Аз, разбира се. Продължавам си соло кариерата, но също така подписах един мъъъничък договор с AVEX Ent. Сложиха ме в група с още четири човека. Ама можеш ли да си представиш какви четири човека?? Падна ми ченето на пода, като разбрах, че ще бъда в група с Рейн, Хьон Джунг и оооооооо дръж се да не паднеш - моя любимец Гук Су от "Padam padam". Дали не трябва да се похваля на Фей-чан, че съм се запознал с него и без нейна помощ? Може би.
Та целия ден почти не съм си мислил за Юри-чан, заради всички тия емоции. Ох, Юри-чан.....
След като приключих работата си в AVEX, се върнах вкъщи, пийнах си и бих заека Роджър на комар. Взех му всичките спестявания, но какво пък...? Нали той живее у нас!
Няма да е лошо да поработя утре върху моите си проекти, защото горкия Йособ ме чака още да записваме песен. Освен това на мениджъра вече му се подпали фитила съвсем. Имам поне няколко песни, които изобщо не са реализирани. Но това съм аз, все пак.
Адиос, амиго!
ShiN- SM Ent.
Хай дневниче,
Първо - извинявай за грешките, малко съм подпийнал. Днес, и дните преди него бяха доста мързеливички. Прекарах прекалено малко време в работа с новата си група, повече се опознавахме. Изглеждат ми добри, това е доста интересно спрямо звездната им величина. Все още се чувствам не на място до тях...на моменти. Мислиш ли че това мое ново завоевание би впечатлило моята Кралица? Да ме види в някоя от бъдещите ни супер песни и да ме види в такава група. :3
Хмм...бих се радвал да видя реакцията и. Та от известно време не съм се чувал и с моята Кралица, но аз я следя, макар тя да не знае. Дори разбих носа на един папарак, който се мъчеше да заснеме голи снимки под прозореца и. Ааама че мръсници има на този свят. Как може? Никой не бара моята прекрасна, уникална, и велика Юри-чан!
Заека Роджър е свиня!!! Изял е всичко в хладилника ми. Сега съм гладен и ме мързи да ида до магазина. Или до съседната пряка, да си взема от онези рибните неща, които ги продават на улицата. Съжалявам, че забравих името им, но все още не съм свикнал чак толкова с Корея.
Доспа ми се вече и две не видя, така че ще си лягам, да си сънувам Юрито.
Адиос, амиго!
ShiN- SM Ent.
Хай дневнико,
Отдавна не сме се чували, нали? ;] Аз съм виновен, извинявай. Още преди месец и нещо поне излезе албума на F4. Мисля, че ни се получи идеално и хората ни харесват. То и как да не ни харесват, след като другите трима са супер талантливи, известни и харесвани ? Санг Бом още се приспособява с пеенето и танцуването, и се чувствам някак странно, като ми се налага да му правя компания и да му помагам. Все пак той е голяма звезда, а аз...помагам на него. Но е приятно чувството. Освен този, излезе и моя собствен албум. Ау, ако знаеш как се вълнувах!!! Измина точно година от дебюта ми, а чак сега ми излезе албума, но пък си заслужаваше чакането. Даже моята красива Кралица ми звънна и бях щастлив поне за седмица от това. Разбира се нея не я изпускам от очи. Вероятно вече дори не ме забелязва кога я следя.
Неко казва, че съм болен. Но аз не съм. Нямам мания към Юри, просто съм влюбен. Чудя се дали да не започна да подслушвам телефонните и разговори. Не че ми влиза във работата, просто не мога да стоя далеч от всичко свързано с нея. Да, определено ще започна да подслушвам разговорите и. Имам си начини, но тя разбира се няма да разбере ;р Много съм добър, знам. Ама на това е способен човек, когато е влюбен. А аз съм такъв. Даже може след малко да ида да поогледам около компанията и къщата и. Искам да я видя. Вчера я следих и тя не разбра. Както и онзи ден и по - онзи ден. Интересно как успявам да намеря време за това, за работа и за собствените си занимания. Мастър съм уе.
Чувствам се доста добре тези дни, това не е хубаво. Сигурно скоро ще ме налегнат черни мисли или депресия. Винаги става така, познавам се.
Отивам да душа наоколо за Ми Коразон.
Адиос, амиго!
Последната промяна е направена от ShiN на Нед Мар 16, 2014 1:45 pm; мнението е било променяно общо 1 път
ShiN- SM Ent.
Коничиуа дневниче,
Изморен съм, знаеш ли? Винаги съм искал да ида в Щатите, а сега като бях там не успях да видя нито една забележителност и нито една знаменитост. Та тези се крият повече от нас бе! Е добре де...видях знаменитост. Може да се каже, че записах песен с него, но дори на теб няма да издавам тайни относно предстоящия си албум. Да, очаквай изненади. Мисля, че вече добих достатъчно популярност, щом от Ес Ем решиха да ми се доверят, като ми осигурят дебюта в Щатите и Обединеното Кралство. Още повече се вълнувам, и до там ще ида! Обичам Великобритания, има много забележителности в Лондон. Искам да видя Бъкингам и Тауър Бридж...и още много други неща. И в Америка си имах списъче за забележителности, но на кой му пука за това? Работа и пак работа! Само работа! Не е вярно, че съм мързелив!
Все едно, би трябвало да се върна там като излезе албума. Между другото, може ли да повярваш...че вече и аз завъдих САСЕНГИ? Има ги бе! Преследваха ме едни като слязох на летището. Всъщност от доста време имам фенове, но не и сасенги. Не знам кой на кого се радваше повече - аз на тях или те на мен.
Мики Маус искаше да ходим във Холивуд, за да си види звездата на алеята на славата. И аз исках да я видя!!! Сигурно е много яко да си имаш звезда там. Роджър дали си има? Ще го питам...
Роджър каза, че не е сигурен. Но аз му казах, че световноизвестна знаменитост като него не може да си няма. Пък ако няма, сигурно са го забравили, понеже живее при мен в Корея. Не бива да си захвърля така славата, нали? Приятели сме, но не мога да искам да си зареже кариерата заради приятелството ни. Друг е въпроса....че аз май нямам други приятели. Само анимационните герои са. Всъщност аниме героите не знам защо, но като че ли ме избягват.
Иначе ми е тъжно за Роджър. Джесика прекарва повече време е САЩ и той е сам тук. Жените са много странно нещо, наистина. Дори моята Кралица е мистериозна загадка, неразбираема и неразкрита. Има слухове, че е влюбена в някой, но все още не успях да засека кой е той. Вероятно ще ме заболи сърцето, като я видя с някой друг, но ако ед щастлива и аз ще съм щастлив!
Вече и брат ми и сестрите ми са в Корея. Пу, човек да иска да се отърве от тях и да не може! Хахаха!! МАЙТАП БЕ УИЛИ. Най - голямата ми радост е, че са тук. Иначе щях да бъда още по - самотен. Иска ми се да имах и друг най - добър приятел или приятелка, а не само Роджър и компания. Да не говорим, че Таз само ми руши апартамента. Ох, спирам се, че ме заболя ръката, иначе мога да ти се оливам и до утре.
Адиос, амиго!
ShiN- SM Ent.
Коничиуа накама,
Много обичам почивните дни. Напук на премиерите, които въртях като палачинки през последната седмица, сега имам малко почивка. Доволен съм от себе си и от новия албум. Голям труд хвърлих по него, дано феновете са доволни. В Америка беше яко. Роджър хвана самолета от Ню Йорк и се нацеди в Лас Вегас, където игра в казината и натрупа дългове. Казах си, че няма да му помагам да ги плаща, защото трябва да внимава да не стане зависим от хазарта. Няма да е хубаво. Сигурно ще го бият някъде. Но да се оправя бе, аз го предупредих.
Сега си мързелувам, но тепърва започва страшната работа. Следва великата работа по следващия албум на F4. Като съм си сам е по - спокойно, но като съм тях съм постоянно зает. Сигурно е някаква традиция на бой бандите да си третират макнетата. Е, в нашата познай кой се оказва макнето! Джи Хун и Хьон Джунг само ме следят, като някакви майки орлици и аз не знам защо - дали се притесняват за мен или за работата си. Аз така и не разбирам, защо постоянно ме третират, все едно съм дете? Може да съм по - малък от тях, но не съм детенце.
Но ги обичам, какво да се прави. Те са добрички, макар да се правят на лоши. Санг Бом си е мил и сладък по принцип, затова не го включвам в уравнението.
Чувствам онези гадни неща в себе си. Понякога се будя посред нощ и главата ми кънти. Случва се и гласове да говорят, а думите им се отразяват в четирите стени и се забиват многократно в мозъка ми. Не ме боли, но е ужасно.
В такива моменти ми се иска да нараня някой, да се отърва от тези ужасни мисли и гласове. Когато някой или нещо изпитва страх, ти го усещаш. И той те разсейва от всичко останало. Аз не съм луд, всички останали са чалнати.
Мисля, че това ще е всичко за днес. Очевидно имам нужда да пийна нещо.
Адиос, амиго!
ShiN- SM Ent.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M