Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 70 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 70 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Oh, Mickey you so fine, you so fine you blow my mind, hey Mickey
+3
Sungjong
Song Mino
Micky Yoochun
7 posters
Страница 1 от 1
Micky Yoochun- AVEX Ent.
- БФФ : Jaejoong, Songmi
Половинка : Sojin. - She'll be right here in my arms, So in Love, She'll be right here in these arms She can't let go
Брой мнения : 57
Re: Oh, Mickey you so fine, you so fine you blow my mind, hey Mickey
SMS:
Хьонг, честит рожден ден! Стига си работил толкова много, съвсем ще изперкаш. Цял свят знае, че си работохолик, само ти не си го признаваш :D
Супер много искам да излезем някой път, така, по мъжки, ама с тази работа... Плюс, че съм в Малайзия за снимки. >_< Когато се върне, не ми дреме какво правиш, излизаме! :D После ако щеш' и на баба се оплаквай.
Та... да си ми жив и здрав, все така хубав и талантлив. За мен няма по-голяма чест от това да бъда малкото братче на Пак Ю Чон ^^ Много съм горд с теб!
А сега, докато съм още свободен, си пускам за n-тен път Rooftop prince, за да ти се смея ;р :D
Хьонг, честит рожден ден! Стига си работил толкова много, съвсем ще изперкаш. Цял свят знае, че си работохолик, само ти не си го признаваш :D
Супер много искам да излезем някой път, така, по мъжки, ама с тази работа... Плюс, че съм в Малайзия за снимки. >_< Когато се върне, не ми дреме какво правиш, излизаме! :D После ако щеш' и на баба се оплаквай.
Та... да си ми жив и здрав, все така хубав и талантлив. За мен няма по-голяма чест от това да бъда малкото братче на Пак Ю Чон ^^ Много съм горд с теб!
А сега, докато съм още свободен, си пускам за n-тен път Rooftop prince, за да ти се смея ;р :D
Song Mino- YG Ent.
- БФФ : Sehun., WINNER's boys, Kaeun.
Половинка : Предполага се, че е Jei ||| Still in relationship with the food.
Брой мнения : 133
SMS от непознат номер:
СЕНПАААААААЙ <333
Честит рожден ден!!!! :333
Днес ставаш с една година по-голям, по-мъдър и по-щастлив. Радвай се на живота и не пропускай хубавите моменти. Бъди с любимите си хора! И не бъди робот.
Благодаря, че те има~
あいしています ♥
СЕНПАААААААЙ <333
Честит рожден ден!!!! :333
Днес ставаш с една година по-голям, по-мъдър и по-щастлив. Радвай се на живота и не пропускай хубавите моменти. Бъди с любимите си хора! И не бъди робот.
Благодаря, че те има~
あいしています ♥
Sungjong- Woolim Ent.
- БФФ : Sojung, Takuya Terada
Половинка : nobody, nobody perfect for me, nyah~
Брой мнения : 108
SMS:
Оппааа, честит рожден ден! :33
Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, много любов, да си намериш някое мило и добро момиче! Много успехи в професионален план и да си все така страхотен!
Искам да ям торта, така че тия дни ще мина да ви видя пък и за Пикасо съм се затъжила!
Приятно прекарване на празника! :3
Оппааа, честит рожден ден! :33
Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, много любов, да си намериш някое мило и добро момиче! Много успехи в професионален план и да си все така страхотен!
Искам да ям торта, така че тия дни ще мина да ви видя пък и за Пикасо съм се затъжила!
Приятно прекарване на празника! :3
Songmi.- Pledis Ent.
- БФФ : The White Queen, Ren., Micky Yoochun
Половинка : .
Брой мнения : 140
SMS
Честит рожден ден, братовчеде! <33
Желая ти много здраве, щастие, късмет, любов, пари, успехи всичко най-най-хубаво! Да си все така позитивен и усмихнат!
Купих ти цял стек плодово мляко ;дд Има от всичките видове, че да не ти омръзне ;дд
Честит рожден ден, братовчеде! <33
Желая ти много здраве, щастие, късмет, любов, пари, успехи всичко най-най-хубаво! Да си все така позитивен и усмихнат!
Купих ти цял стек плодово мляко ;дд Има от всичките видове, че да не ти омръзне ;дд
Dara- YG Ent.
- БФФ : Bom, Youngjae. , Sera, T.O.P
Половинка : gotta be you...
Брой мнения : 83
Sms: Честит рожден ден, Ючун :) Пожелавам ти здраве, щастие, любов, късмет и воля за още много проекти. Последното знам че го имаш, даже ти е в повече. Съжалявам, че напоследък само се драчим, но мисля, че трябва да се отпуснеш малко. Днес ще се погрижим това да стане ;р Сутринта не се видяхме за дълго, така че да знаеш, вероятно ще се прибера малко след теб. Но спокойно, Химчан и Джунсу ще те чакат ^_^ Не искам мрънкания, ще се вдига купон!!
Hero Jaejoong- AVEX Ent.
- БФФ : Micky Yoochun
Половинка : -Lullaby-
Брой мнения : 194
Обаждане:
Ммм... Ючон... *измърква* Как е колата?
Ммм... Ючон... *измърква* Как е колата?
Sojin.- Loen Ent.
- БФФ : Hyorin., Yoon Mi, Jei
Половинка : Micky Yoochun ; crush - The Accelerator :з
Брой мнения : 365
Хм.... Не знам. Ти ми кажи. *смее се* Може би е пуснал крака и е избягал? Най-малко аз ти знам двигателя.
Sojin.- Loen Ent.
Оу, Пак Ю Чон, хвана ме! *тъжен глас* Не се тревожи. Пътува към теб... под формата на възможно най-сложния пъзел.
Sojin.- Loen Ent.
Пак заповядай, Пак Ючон! *умълчава се* Просто открих, че колата ти е много добър слушател. Не се оплаква и не мрънка. Между другото, трябва да я заведеш на автомивка.
Sojin.- Loen Ent.
Колко добре ги усещаш, хех.
Колата си е твоя, следователно ти трябва да го направиш. Аз си имам своя и се грижа за нея. Пф... *изсумтява* Преди малко се изкъпах и се разлагам на дивана. Ти?
Колата си е твоя, следователно ти трябва да го направиш. Аз си имам своя и се грижа за нея. Пф... *изсумтява* Преди малко се изкъпах и се разлагам на дивана. Ти?
Sojin.- Loen Ent.
Няма да ти закарам колата. По-скоро ще я блъсна в някой казан. *също се подсмихва*
О, пак ли заминаваш... *тъжно* И аз не съм особено свободна. С момичетата се готвим за завръщане през Април. Това е една от малкото вечери през последния един месец, в която съм в нас. *въздъхва*
О, пак ли заминаваш... *тъжно* И аз не съм особено свободна. С момичетата се готвим за завръщане през Април. Това е една от малкото вечери през последния един месец, в която съм в нас. *въздъхва*
Sojin.- Loen Ent.
Ами, да. Химчан е идеалната жертва. Пф... *сумти*
Ти хубаво ще имаш почивка, но аз ще ставам все по-заета.... *въздъхва* Искам да съм като Спящата красавица в момента. Толкова съм изморена...
Ю Чон, знаеш ли какво? Мисля че трябва да започнем да прекарваме повече време един с друг. *също говори тихо*
Ти хубаво ще имаш почивка, но аз ще ставам все по-заета.... *въздъхва* Искам да съм като Спящата красавица в момента. Толкова съм изморена...
Ю Чон, знаеш ли какво? Мисля че трябва да започнем да прекарваме повече време един с друг. *също говори тихо*
Sojin.- Loen Ent.
Who is a good boy? Himchan is a good boy!
Няма значение колко ще чакам! Искам само да се наспя като хората поне веднъж за тази година т.т Ох... *въздиша* И двамата ще се постараем. Нека не разочароваме Дже Джунг. *също се засмива*
Няма значение колко ще чакам! Искам само да се наспя като хората поне веднъж за тази година т.т Ох... *въздиша* И двамата ще се постараем. Нека не разочароваме Дже Джунг. *също се засмива*
Sojin.- Loen Ent.
Да, връзката ни е съвсем прясна. А и не сме прекарали толкова време заедно, както правят нормалните хора. *замълчава малко* Аз... също се радвам. Щастлива съм. Надявам се скоро да се освободя пак и да прекараме време заедно.
Sojin.- Loen Ent.
Направо, ако искаш, влез в залата за тренировки. Няма проблем. Момчетата от охраната са добри момчета. Охо, Пак Ю Чон става лош. Това ми харесва! *измърква* Може да си носиш и акумулатора... пардон, пъзела, за да го сглобя.
Sojin.- Loen Ent.
Хахаха, разбирам те. Ще ги предупредя утре да се оглеждат за един Мики. *смее се, ама смехът й бързо секва* Сериозно ли...? Още не си се убедил в способностите ми? Около 30 секунди. Фасулска работа.
Sojin.- Loen Ent.
Добре, ще им кажа утре, когато отида за тренировка.
Мога и по-бързо, но ми позвъниха по телефона, докато го разглобявах. ;х *замисля се* Хм.... Не съм сигурна дали крия друг мой талант от теб. Ще видим нататък. Хехе.
Мога и по-бързо, но ми позвъниха по телефона, докато го разглобявах. ;х *замисля се* Хм.... Не съм сигурна дали крия друг мой талант от теб. Ще видим нататък. Хехе.
Sojin.- Loen Ent.
Няма, обещавам! Ще си оставя енергия и за теб. *смее се* Аз ще затварям, че и другите момичета се прибраха. До утре, Ю Чон! *изпраща целувка*
Край на разговора
Край на разговора
Sojin.- Loen Ent.
Обаждане:
Я да видим кой остарява днес... Кой, кой, кой? Пак Ю Чон остарява! *смее се* Честит рожден ден, Ю Чон-а! Пожелавам ти... само хубави неща. Единствено това заслужаваш, защото си страхотен човек. Благодаря ти за всичко и не обещавам да стоя далеч от колата ти. ;д
Я да видим кой остарява днес... Кой, кой, кой? Пак Ю Чон остарява! *смее се* Честит рожден ден, Ю Чон-а! Пожелавам ти... само хубави неща. Единствено това заслужаваш, защото си страхотен човек. Благодаря ти за всичко и не обещавам да стоя далеч от колата ти. ;д
Sojin.- Loen Ent.
Вече ще те наричам "старче". Карай, че и аз съм стара. *киска се* Какво ще направя по въпроса ли? Ще си донеса величието заедно с подаръка ти, разбира се! Все пак ще има торта, а аз не мога да пропусна тортата. *изважда тъжния глас* Ама... колата ти.... тя е толкова хубава т.т А двигателят... Ах, този двигател!
Sojin.- Loen Ent.
Тортатортатортаторта *ближе устни* Подаръкът ще си го разбереш, когато ти го дам! Не е хубаво да знаеш предварително какъв е. >.> Ама тази, която ще ми вземеш няма да има такъв двигател! *а, сега, де рофл*
Sojin.- Loen Ent.
Sms:Честит рожден ден с доста закъснение, брат! Какво да ти пожелая вече на теб, всяка година ти пожелавам едно и също - здраве, щастие, късмет, любов...ти си ги имаш, така че нека бъдат двойни ;р Дано си изкарал добре, неприятно ми е, че тази година не успях да присъствам.
Hero Jaejoong- AVEX Ent.
- БФФ : Micky Yoochun
Половинка : -Lullaby-
Брой мнения : 194
Similar topics
» Wish somebody would tell me i'm fine...
» I'm fine..
» maybe I'm sick, maybe my mind is dirty.
» stop messing with my mind, baby ~
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
» I'm fine..
» maybe I'm sick, maybe my mind is dirty.
» stop messing with my mind, baby ~
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M