Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 58 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 58 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Pretty maknae's phone
+4
Haru
Takuya Terada
Songmi.
Ren.
8 posters
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Pretty maknae's phone
Няма лошо да си слагаш от него. Хубав е. А и кой е казал, че мъжките са само за мъже или женските само за жени? Обожавам мъжки парфюми.
Може да се пробвам... Но не обещавам нищо. Смисъл, би ми било приятно да изляза с теб. Обаче се опасявам, че не съм много подходяща компания за някого като теб. И това е доста хубаво качество.
Приятел ли...? *замълчава* Не, нямам. Нито съм имала. А ти? Имал ли си приятелка?
Може да се пробвам... Но не обещавам нищо. Смисъл, би ми било приятно да изляза с теб. Обаче се опасявам, че не съм много подходяща компания за някого като теб. И това е доста хубаво качество.
Приятел ли...? *замълчава* Не, нямам. Нито съм имала. А ти? Имал ли си приятелка?
Cao Lu- Loen Ent.
- БФФ : Takuya Terada
Половинка : U-Kwon~ *feeds him*
Брой мнения : 58
Виж... ъх.... ам... аз съм странна птица. Наистина не мисля че ще съм подходяща компания. Прекалено съм странна за... хората.
Драскам си по един лист. Опитвам се да нарисувам чиби B.A.P, но очите на Химчан оппа ми се опъват. Само той винаги ми се опъва. Ами ти? Предполагам, имаш далеч по-интересни занимания.
Драскам си по един лист. Опитвам се да нарисувам чиби B.A.P, но очите на Химчан оппа ми се опъват. Само той винаги ми се опъва. Ами ти? Предполагам, имаш далеч по-интересни занимания.
Cao Lu- Loen Ent.
Това ще го приема за комплимент. Но не мисля, че съм обект, достоен за гледане. *меланхоличен глас*
Аз пък съм много добра в рисуването. Днес по-рано дори ми звъннаха да ми съобщят, че съм спечелила в един конкурс. Доволна съм от себе си. Свърших... добра работа.
Не, не спях. Просто бях в едно никакво настроение заради Химчан оппа, но ти ми го приповдигна и сега със сигурност ще го направя хубав ^^
Аз пък съм много добра в рисуването. Днес по-рано дори ми звъннаха да ми съобщят, че съм спечелила в един конкурс. Доволна съм от себе си. Свърших... добра работа.
Не, не спях. Просто бях в едно никакво настроение заради Химчан оппа, но ти ми го приповдигна и сега със сигурност ще го направя хубав ^^
Cao Lu- Loen Ent.
О, благодаря! Аз също мога да пея, но никаква ме няма в танците. Е, не съм толкова зле, но ми е трудно да запомням стъпките.
Много мило от твоя страна, но няма нужда, хе-хе. И сама се справям добре с това. Надали ще ти се занимава с моите проблеми, след като си имаш свои, които дори може би са повече от моите.
Много мило от твоя страна, но няма нужда, хе-хе. И сама се справям добре с това. Надали ще ти се занимава с моите проблеми, след като си имаш свои, които дори може би са повече от моите.
Cao Lu- Loen Ent.
Току-що ме накара да се изчервя. *тих смях*
Ами, в такъв случай дочуване. Дано се чуем скоро пак или пък видим ^^
Затваря
Ами, в такъв случай дочуване. Дано се чуем скоро пак или пък видим ^^
Затваря
Cao Lu- Loen Ent.
*SMS*
Happy B-Day, макне. Ще ти купя нещо хубаво, I promise.
Всичко, което ми идва на ум е адски тривиално и банално и все пак ти го пожелавам всичкото, от сърце. Най-вече бъди щастлив, окей?
П.С. Обичам плодова торта, just to let you know.
Happy B-Day, макне. Ще ти купя нещо хубаво, I promise.
Всичко, което ми идва на ум е адски тривиално и банално и все пак ти го пожелавам всичкото, от сърце. Най-вече бъди щастлив, окей?
П.С. Обичам плодова торта, just to let you know.
Chaejin- Loen Ent.
- БФФ : MYNAME members ^^
Половинка : -
Брой мнения : 51
Страница 2 от 2 • 1, 2
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M