Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 73 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 73 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Uee's phone~
+2
YeSung
Uee
6 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Uee- Pledis Ent.
- БФФ : YeSung ;3, Hanbyul
Половинка : Kim Woo Bin :3
Брой мнения : 166
Re: Uee's phone~
SMS:
Охо, Юни, как сме? хд От много отдавна не сме се чували Т^Т Затъжил съм се много яко за теб, а ти - ни вест, ни кост :с Очаквах портокали да идва да ми носи, тя си вее задника по сцените и снимачните площадки, тцтц -.-" Ще се оплача на Санг Бом!
Таа, весели празници, Ю Джин <3 Здраве, щастие, късмет, пари и разбира се, много любов! Но не от мъже като онзи японец.. Япумо ли му беше името, Якудо.. или както там беше ( не че не го знам, де, ама се правя на интересен ;д ). Никога не повтаряй същата грешка и не си слагай розовите очила за прекалено дълго! Защото иначе живееш в измама, подмамена от сърцето си.
Знаеш, че си те обичам, Юни. Винаги можеш да разчиташ на мен, така че не се притеснявай да ми споделяш всичко. =) :3
Охо, Юни, как сме? хд От много отдавна не сме се чували Т^Т Затъжил съм се много яко за теб, а ти - ни вест, ни кост :с Очаквах портокали да идва да ми носи, тя си вее задника по сцените и снимачните площадки, тцтц -.-" Ще се оплача на Санг Бом!
Таа, весели празници, Ю Джин <3 Здраве, щастие, късмет, пари и разбира се, много любов! Но не от мъже като онзи японец.. Япумо ли му беше името, Якудо.. или както там беше ( не че не го знам, де, ама се правя на интересен ;д ). Никога не повтаряй същата грешка и не си слагай розовите очила за прекалено дълго! Защото иначе живееш в измама, подмамена от сърцето си.
Знаеш, че си те обичам, Юни. Винаги можеш да разчиташ на мен, така че не се притеснявай да ми споделяш всичко. =) :3
YeSung- SM Ent.
- БФФ : SuJu's gentlemen, Taeyang, Taeyeon, Uee, Kevin Kim
Половинка : CL <3
Брой мнения : 1069
SMS:
Чувам разни клюки за брат ти, ама ще си замълча. Тук в Казармата какво ли не се говори за кого ли не. ;р Да поздравим семейството си от мен ^__^
Точно след него ти трябва любов. ;) Имаш нужда да разбереш какво е да бъдеш обичан. :3 Хайде, не се прави на недостъпната дама. Познаваме се перфектно. :Д Всичко си знаем.
Мерси за пожеланията, Юни. <33 Ще я целуна, когато се видим. ;3 И искам 3 кошници с портокали. Може и няколко гратис, че много фенове имаш тук. ;д
И повече не ме забравяй -_-"
Чувам разни клюки за брат ти, ама ще си замълча. Тук в Казармата какво ли не се говори за кого ли не. ;р Да поздравим семейството си от мен ^__^
Точно след него ти трябва любов. ;) Имаш нужда да разбереш какво е да бъдеш обичан. :3 Хайде, не се прави на недостъпната дама. Познаваме се перфектно. :Д Всичко си знаем.
Мерси за пожеланията, Юни. <33 Ще я целуна, когато се видим. ;3 И искам 3 кошници с портокали. Може и няколко гратис, че много фенове имаш тук. ;д
И повече не ме забравяй -_-"
YeSung- SM Ent.
SMS
Как така, какво имаш предвид? :Д
Как така, какво имаш предвид? :Д
Peniel- Cube Ent.
- БФФ : Ilhoon,Junghwa
Половинка : Error 404 not found
Брой мнения : 268
SMS
Ами реално погледнато нищо не съм направил :д Но може би се каня. ;)
Ами не знам....не съм се чувал нито с него, нито с теб сякаш от векове. Някакъв напълно изолиран съм от вас напоследък :Д :Д :Д Добре съм, сега малко почивка, за разлика от другите дни. Ти как си?
Ами реално погледнато нищо не съм направил :д Но може би се каня. ;)
Ами не знам....не съм се чувал нито с него, нито с теб сякаш от векове. Някакъв напълно изолиран съм от вас напоследък :Д :Д :Д Добре съм, сега малко почивка, за разлика от другите дни. Ти как си?
Peniel- Cube Ent.
- БФФ : Ilhoon,Junghwa
Половинка : Error 404 not found
Брой мнения : 268
SMS:
Малко съм уморена, но иначе съм добре. Напоследък имаме много задължения и от тях и на мен не ми остава време да се видя с приятелите. Единствено се видях с някои от тях в Тайланд преди концерта ни. Онни, ти ходила ли си там? Уникално е.
Малко съм уморена, но иначе съм добре. Напоследък имаме много задължения и от тях и на мен не ми остава време да се видя с приятелите. Единствено се видях с някои от тях в Тайланд преди концерта ни. Онни, ти ходила ли си там? Уникално е.
Гост- Гост
SMS:
Може някой път заедно да отидем :) Ами... няма нищо ново, а с Йонг Дже не сме се виждали от известно време, защото и той и аз сме заети. Ами ти, онни? Намери ли си някой красавец?
Може някой път заедно да отидем :) Ами... няма нищо ново, а с Йонг Дже не сме се виждали от известно време, защото и той и аз сме заети. Ами ти, онни? Намери ли си някой красавец?
Гост- Гост
SMS:
Дано да ни дадат, на вас също, онни.. Не можеш ли да отказваш ангажиментите? Все пак не могат да те накарат на сила...
Дано да ни дадат, на вас също, онни.. Не можеш ли да отказваш ангажиментите? Все пак не могат да те накарат на сила...
Гост- Гост
SMS:
Избягвай го и не му се давай! Онни, надявам се скоро да се видим.. Впрочем как са другите момичета?
Избягвай го и не му се давай! Онни, надявам се скоро да се видим.. Впрочем как са другите момичета?
Гост- Гост
SMS:
Радвам се, че са добре ^^ Всички са добре и да, Тифани е щастливо омъжена. Аз също бих искала, но за момента не е възможно...
Радвам се, че са добре ^^ Всички са добре и да, Тифани е щастливо омъжена. Аз също бих искала, но за момента не е възможно...
Гост- Гост
SMS:
Е, има време, все някога ще се омъжа. А ти не си мисли, че всички мъже са като него и чакам скоро новини, че си си намерила приятел, чу ли онни? :)
Е, има време, все някога ще се омъжа. А ти не си мисли, че всички мъже са като него и чакам скоро новини, че си си намерила приятел, чу ли онни? :)
Гост- Гост
SMS:
Радвам се. Онни, изникна ми работа и ще трябва да спра да ти пиша. Надявам се да се чуем и видим скоро. Чао ^_^
Радвам се. Онни, изникна ми работа и ще трябва да спра да ти пиша. Надявам се да се чуем и видим скоро. Чао ^_^
Гост- Гост
Звъни на пожар:
НУНАААААААААААААААА *ревящо-крещящ глас*
НУНАААААААААААААААА *ревящо-крещящ глас*
V- Who?
- БФФ : Daehyun, Jungkook, Hyuk. mwahaha, Suga., Nayeon
Половинка : ❤Junghwa❤
Брой мнения : 267
Ъъъ... *хлъцва* Как си, нунаааа? ;3 От отдавна не сме се чували. Липсваш на малкото си братчееее~~~ *мазно гласче*
V- Who?
Айгу, нунааааа~~ ама разбира се, че ще ти липсвам. Все пак съм пухкавото ти сладко и най-малко братче. ;3 Аз съм страхотно направо! *млъква* Как какво? Подмазвам ти се, разбира се -.-"
V- Who?
Сега покрай промоциите беше малко по-натоварено, но не ни мъчат. Всичко върви като по вода. ;3 Сега, нуна... *поема си дъх* С Дехьон-хьонг се хванахме на бас за доживотен запас от шоколад и цял камион кока-кола... И, ох.. не знам как да го кажа.
V- Who?
И друго има, не е само за шоколад и кола, ама... Нуна, втасал съм я яката! Трябва да си намеря момиче. Дехьон-хьонг е много зъл, ух .-. Така, де, аз имам момиче, ама....
V- Who?
Уф, нунаа.. много викаш! Главата ме заболя. *примлясва* Не съм ѝ гадже.. ох, любовник съм ѝ. Тя си има приятел и му изневерява с мен. *умълчава се за малко* Става въпрос за Виктория от f(x). Та... Посъветвай ме какво да пръвя. Имам и срок т.т
V- Who?
Санг Бом не знае за това. Само ти знаеш и никой друг. Просто... трябваше да споделя на някого и най-удобно ми дойде ти т.т Не знам точно как се случиха нещата. Но е съвършен факт. *също минава на отчаяния глас*
V- Who?
А-а-а, остави хьонг да живее! Тъкмо се ощастливи и той малко с жена човека. *въздъхва* Предпочитам нуна пред по-малка или на моята възраст. Нуните имат повече опит, а по-малките и наборите са... скучни. И, да. Ю Джин-нуна! Цин не ти е направила нищо, че да я наричаш така и да й се заканваш! Вече не съм малък и мога да поемам отговорност за действията и думите си. *поема си въздух* Чувам, нуна. Внимателен съм. Хъм.. хъм.. ами при теб? Как върви любовта?
V- Who?
Ще се постарая накрая да не бъда наранен. Но се чувствам така сякаш летя, когато съм с нея. Не мисля, че е просто увлечение... *умълчава се малко* Макнето ни е Джунг Кук. *изслушва я* Ама Виктория не е от After School? В това няма логика, нуна. За да изневерява една жена, това означава, че гаджето й не й дава това, което иска. Следователно, гаджето ти ще е кретен, а Джимин или Джунгкук ще са най-големите късметлии. Ох, нуна... Мама се притеснява за теб. Дърта мома за женене си .-.
V- Who?
SMS:
Честит рожден ден на най-прекрасната нуна на света <333 Да си все толкова мила, добра, прекрасна, всеотдайна и любяща. ;3
Чакам тортата! :D
и съм ти приготвил подарък изненада :33
Честит рожден ден на най-прекрасната нуна на света <333 Да си все толкова мила, добра, прекрасна, всеотдайна и любяща. ;3
Чакам тортата! :D
и съм ти приготвил подарък изненада :33
V- Who?
SMS:
Ю Джин-а ^^ Честит рожден ден ;р
Пожелавам ти всичко най-най от все сърце. Надявам се мъжете да се въртят около теб, защото ако не го правят... е наистина притеснително ;д Братята ти по-малко да те ядосват. Пожелавам и да жънете още и още успехи с момичетата от After School. Заслужавате го, дами~
Надявам се скоро да можем да се видим ;р
Ю Джин-а ^^ Честит рожден ден ;р
Пожелавам ти всичко най-най от все сърце. Надявам се мъжете да се въртят около теб, защото ако не го правят... е наистина притеснително ;д Братята ти по-малко да те ядосват. Пожелавам и да жънете още и още успехи с момичетата от After School. Заслужавате го, дами~
Надявам се скоро да можем да се видим ;р
YeSung- SM Ent.
Страница 1 от 2 • 1, 2
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M