Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 85 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 85 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Sweet melody
3 posters
Страница 1 от 1
Re: Sweet melody
*Обжадане*
Ало,ало...В Русия съм ,в Русия съм.*дебилен смях*Анененне ,нуна не затваряй.Кхъм.
Saeng il chuk ha ham ni da,saeng il chuk ha ham ni da nananananana happy birthday to you~ Како ,много те обичам, пожелавам ти всичко най-най.Заслужаваш абсолютно всичко,а и всъщност притежаваш абсолютно всичко.Пари,красота,любов,фенове,щастие,здраве,усмивки .Така че ти пожелавам всичко да го получиш двойно,нене тройно !!
Ало,ало...В Русия съм ,в Русия съм.*дебилен смях*Анененне ,нуна не затваряй.Кхъм.
Saeng il chuk ha ham ni da,saeng il chuk ha ham ni da nananananana happy birthday to you~ Како ,много те обичам, пожелавам ти всичко най-най.Заслужаваш абсолютно всичко,а и всъщност притежаваш абсолютно всичко.Пари,красота,любов,фенове,щастие,здраве,усмивки .Така че ти пожелавам всичко да го получиш двойно,нене тройно !!
Daehyun.- TS Ent.
- БФФ : Chanyeol.;Bang Minah;V .; Seungyoon; Jieun :3 + Eui Jin; Minsu...
Половинка : ❤Cheesecake❤
Брой мнения : 471
Алкохол не съм лизнал през ..*млъква*, не съм лизвал алкохол сега !Честно.Това ,че Химчан и баба му правят домашно соджу не означава ,че ние го дегустираме.Не.Как да не се сетя!И НЕ ОСТАРЯВАШ.Имаш късмет ,че си такъв секс и че годините не ти личат..тц тц
Daehyun.- TS Ent.
*сериозен глас*Не съм.Което ми напомни.Джело ти праща поздрави.Горкото ни макне ,очите му останаха върху теб онзи ден когато ме взе със колата...Ама както и да е.Да ,нуна.Секс.Ти и аз.Най-вече аз само че. *киска се*
Daehyun.- TS Ent.
*SMS*
Честит рожден ден, Аръм! ;3 Пожелавам ти много здраве, щастие и там подобните банални неща, които се пожелават на такива дни. Също така ти пожелавам усмивката никога да не слиза от лицето ти! ;3
П.С - Съжалявам, че ти честитя чак сега, но сега успях да се освободя.
Честит рожден ден, Аръм! ;3 Пожелавам ти много здраве, щастие и там подобните банални неща, които се пожелават на такива дни. Също така ти пожелавам усмивката никога да не слиза от лицето ти! ;3
П.С - Съжалявам, че ти честитя чак сега, но сега успях да се освободя.
Lisa- YG Ent.
- БФФ : -
Половинка : -
Брой мнения : 39
Хахаха,зная ,аз ,зная.Нашите заслужават отличен !А само си представи какви ще се пръкнат децата ни?!100 на 100 ще ни задминат.Заета ли си?Всъщност къде си ?
Daehyun.- TS Ent.
*SMS*
Айш, как няма да намеря време точно за теб?! .-. Дори и да съм на Северния Полюс щях да намеря обхват, за да ти честитя!
Айш, как няма да намеря време точно за теб?! .-. Дори и да съм на Северния Полюс щях да намеря обхват, за да ти честитя!
Lisa- YG Ent.
- БФФ : -
Половинка : -
Брой мнения : 39
А ясно.Жалко трябваше да ме изчакаш ,да ходим зедно ,че баба пак ще се сърди...-.- Уат? Су Мин?Не го вярвам...нали щеше да става монахиня?
Daehyun.- TS Ent.
*успокоява се* Ух дано да е тирамису или поне чийзкейк..!Познах ли? *мечти за храна * ....Ъ...А ми браво на братчедката .Уреди се.Значи чакаме сега да се съберем за сватба.
Daehyun.- TS Ent.
SMS:
Честит Рожден Ден миличка! Желая ти всичко най-хубаво и много успехи в кариерата. Липсваш ми и се надявам някой да се видим. <33
Честит Рожден Ден миличка! Желая ти всичко най-хубаво и много успехи в кариерата. Липсваш ми и се надявам някой да се видим. <33
Гост- Гост
SMS
Честит Рожден Ден :3
Честит Рожден Ден :3
Takuya Terada- Loen Ent.
- БФФ : Only Lana ; and Cao Lu + Kwon Yuri :з
Половинка : |RIN|
Брой мнения : 1451
SMS:
Нищо, когато се освободиш, просто се обади. Честно казано аз също съм заета, нали знаеш, нови песни и т.н. :)
Нищо, когато се освободиш, просто се обади. Честно казано аз също съм заета, нали знаеш, нови песни и т.н. :)
Гост- Гост
...........ОМО!!Веднага ще си резервирам полет!О да страхотно аз какво като пингвин ли ще бъда...-. Пърфект.Както забелязваш,нуна Химчан ме учи на английски!xD
Daehyun.- TS Ent.
Similar topics
» The melody flowing out of the phone is sweet, but why does it sound boring to my ears?
» cos your love is sweet like candy and i want me some
» Hahaha, so sweet.
» You're so sweet, noona and I'm your fan.
» Sweet lullaby /wardrobe/
» cos your love is sweet like candy and i want me some
» Hahaha, so sweet.
» You're so sweet, noona and I'm your fan.
» Sweet lullaby /wardrobe/
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M