Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 64 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 64 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
The melody flowing out of the phone is sweet, but why does it sound boring to my ears?
3 posters
Страница 1 от 1
Leo.- Jellyfish Ent.
- БФФ : Jinwoo ;) and Jei
Брой мнения : 109
Re: The melody flowing out of the phone is sweet, but why does it sound boring to my ears?
2 пропуснати повиквания
SMS
Ей,кофа златна моя!Знаеш колкото те обичам нали?!?Аз знам ,че сега спиш най-спокойно и затова и реших да те прекъна .*merong*Както и да е.Честит Рожден Ден!Чонг Тек Уон,бъди жив и здрав ,прав и корав още дъъъълги години.Пожелавам ти да спреш малко да се усмихваш, че направо прекаляваш с тези усмивки и емоции които изразяваш.Прекалява,пък! xD Пожелавам ти да си поплачеш поне още 200 пъти на наши награждавания!Знам колко ме обичаш не се тревожи!Честит рожеден ден още веднъж ,ще се видим сутринта ,когато ще ни почерпиш :3 Сладки сънища нуна <3333 а и бтв слухът ,че си будист е мое дело ,хех.
SMS
Ей,кофа златна моя!Знаеш колкото те обичам нали?!?Аз знам ,че сега спиш най-спокойно и затова и реших да те прекъна .*merong*Както и да е.Честит Рожден Ден!Чонг Тек Уон,бъди жив и здрав ,прав и корав още дъъъълги години.Пожелавам ти да спреш малко да се усмихваш, че направо прекаляваш с тези усмивки и емоции които изразяваш.Прекалява,пък! xD Пожелавам ти да си поплачеш поне още 200 пъти на наши награждавания!Знам колко ме обичаш не се тревожи!Честит рожеден ден още веднъж ,ще се видим сутринта ,когато ще ни почерпиш :3 Сладки сънища нуна <3333 а и бтв слухът ,че си будист е мое дело ,хех.
Hyuk.- Jellyfish Ent.
- БФФ : my bears :з ft V muahaha
Половинка : mmmmm
Брой мнения : 414
Re: The melody flowing out of the phone is sweet, but why does it sound boring to my ears?
SMS
Разбира се ,че ще намеря начин!! ^^ Ще ме черпиш пък! ТоТ Първи даже! .....Бо?!Чинча?Джизъс,тоест...Будас ,успя да ме преметнеш.Браво.Сега ме остави да спя събирам сили утре за тортата!
Разбира се ,че ще намеря начин!! ^^ Ще ме черпиш пък! ТоТ Първи даже! .....Бо?!Чинча?Джизъс,тоест...Будас ,успя да ме преметнеш.Браво.Сега ме остави да спя събирам сили утре за тортата!
Hyuk.- Jellyfish Ent.
SMS
Лека нощ! >.> Ако заради теб сега сънувам кошмари тези моркови ще влязат ..знаеш къде.Не,не знаеш ли какво идвам в твоята стая!Няма само моята вечер да е прецакана!
Лека нощ! >.> Ако заради теб сега сънувам кошмари тези моркови ще влязат ..знаеш къде.Не,не знаеш ли какво идвам в твоята стая!Няма само моята вечер да е прецакана!
Hyuk.- Jellyfish Ent.
SMS:
Комши, честит рожден ден! Жив, здрав, прав, корав, парички, колички, женички, туй-онуй, а-у. Пожелавам ти да се влюбиш най-накрая, защото такъв никак не ми харесваш! Имам чувството, че и на мъжко ще налетиш накрая! >_<
Стига си издавал толкова емоции на победите, че почвам да се плаша като ви гледам накрая.
Чакам поне един бонбон да ме почерпиш! Ясно? ;д
Комши, честит рожден ден! Жив, здрав, прав, корав, парички, колички, женички, туй-онуй, а-у. Пожелавам ти да се влюбиш най-накрая, защото такъв никак не ми харесваш! Имам чувството, че и на мъжко ще налетиш накрая! >_<
Стига си издавал толкова емоции на победите, че почвам да се плаша като ви гледам накрая.
Чакам поне един бонбон да ме почерпиш! Ясно? ;д
Jinwoo- YG Ent.
- БФФ : Winner's idiots, but he prefers Seungyoon ; MinHyuk ; Leo. ндп-то
Половинка : -
Брой мнения : 41
Обаждане:
Я, хьонг! How are you? ;p Wassup? *развален английски*
Я, хьонг! How are you? ;p Wassup? *развален английски*
Jinwoo- YG Ent.
Е, трябваше да опитам поне. *смях* Добре съм. И донт уъри, аз ако умря, майка ми първо на теб ще съобщи. ;д Ти как си?
Jinwoo- YG Ent.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M