I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Tell me no more stories, And I'll tell you no lies EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Tell me no more stories, And I'll tell you no lies EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Tell me no more stories, And I'll tell you no lies EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Tell me no more stories, And I'll tell you no lies EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Tell me no more stories, And I'll tell you no lies EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Tell me no more stories, And I'll tell you no lies EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Tell me no more stories, And I'll tell you no lies EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Tell me no more stories, And I'll tell you no lies EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Tell me no more stories, And I'll tell you no lies EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 96 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 96 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Tell me no more stories, And I'll tell you no lies

Go down

Tell me no more stories, And I'll tell you no lies Empty Tell me no more stories, And I'll tell you no lies

Писане by Sojung Пон Окт 21, 2013 7:57 pm

Tell me no more stories, And I'll tell you no lies Large
Sojung
Sojung
Loen Ent.
Loen Ent.

БФФ : Sungjong,Ailee~
Половинка : Roronoa Zoro ♥ ♡
Брой мнения : 396

Върнете се в началото Go down

Tell me no more stories, And I'll tell you no lies Empty Re: Tell me no more stories, And I'll tell you no lies

Писане by Sojung Нед Ное 03, 2013 7:34 pm

(¯`•.•´¯) (¯`•.•´¯)
*`•.¸(¯`•.•´¯)¸.•´ ♥
☆ ♥ `•.¸.•´ ♥ º ☆.¸¸.•´¯`♥

Sunday, Boring Sunday!

Мило дневниче,
Мразя неделя вечерта, почти колкото мразя и понеделник сутринта. Понякога като стана сутрин се чудя за какво живея. Е, напоследък това се промени.
Първо, че сутрин ставам с повече хъс, защото знам, че вече съм в началото на кариерата си. Струва си, да стана сутрин, щом ще работя това, което ми харесва.
Второ, благодарение на психолога ми и лекарите, вече нямам онова отвратително настроение и депресиите. Страхът, когато ям доста често се появява, но мисля, че сега е по - добре. Близките и приятелите много ми помогнаха, и продължават да го правят. И вуйчо, и скъпият ми брат ме проверяват доста често. Не, въобще не са ми досадни. Помня онова чувство. Толкова исках околните да забележат, да ми помогнат, но едновременно с това не можех да им кажа и дори не исках...
Сега съм значително по - добре.
На всичкото отгоре...мисля, че съм влюбена. Заканвах се, че няма да се доверя на някой от мъжки пол скоро, но сега е трудно. Вярно, че сме си писали само...но той...ами покани ме да излезем и аз приех. Допадаше ми и му досаждах...а сега, след като той призна, че не съм му безразлична, интересът ми започна да става много сериозен. Мислите за него ми докарват много допълнителни усмивки.
Неделята не е чак толкова лоша. Единият ми най - добър приятел има рожден ден, и се надявам да си прекарва добре. Ейли пък е кума на сватбата на годината! Нямам търпение да разбера всички подробности.
А аз...ами аз днес мързелувам и досега гледах последния епизод на TVD. Как изкарах цяло лято без прекрасния ми Деймън Салватор, не знам!
Май се поувлякох. Ще ти пиша скоро пак ^^
•´¯`♥
Sojung
Sojung
Loen Ent.
Loen Ent.

БФФ : Sungjong,Ailee~
Половинка : Roronoa Zoro ♥ ♡
Брой мнения : 396

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics