I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
My unspoken love stories  EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
My unspoken love stories  EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
My unspoken love stories  EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
My unspoken love stories  EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
My unspoken love stories  EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
My unspoken love stories  EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
My unspoken love stories  EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
My unspoken love stories  EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
My unspoken love stories  EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 105 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 105 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

My unspoken love stories

Go down

My unspoken love stories  Empty My unspoken love stories

Писане by ➳Ashley Съб Апр 19, 2014 12:08 pm

My unspoken love stories  Large

I said Morena, Morena, Morena
I give you my love

My unspoken love stories  Divider_05
➳Ashley
➳Ashley
Loen Ent.
Loen Ent.

БФФ : ...
Половинка : ♥ Trafalgar Law ♥
Брой мнения : 51

Върнете се в началото Go down

My unspoken love stories  Empty Re: My unspoken love stories

Писане by ➳Ashley Съб Апр 19, 2014 12:40 pm

Oh, my dear diary,
Как си? Да, няма смисъл да питам. Аз иначе съм в един от онези периоди, в който ми е гадно,че съм сама и оглеждам всеки, минал покрай мен. Преди малко ми изтекоха лигите по двама от Block B докато им гледах новото клипче. Че дори са по - малки мисля...
Но като изключим това, точно в момента очите ми виждат само нея - Чонг Джесика! Знам, че бързо си падам по някого и бързо ми минава по принцип, но сега е доста депресиращо ;( Имам адското чувство на безнадеждност - хем я искам, хем няма как.
1. Жена е.
Не всички са широкоскроени като мен. Вероятно е свикнала и момичета да я харесват, но аз имам чувството, че ще откача. Толкова е прекрасна, хубава, сладка и талантлива. Такава перфектност не познава пол и граници. Направо забравих Донгун, благодарение на нея. Забравих го бе!
2. Обвързана е вече.
Знаеш ли, изглежда наистина щастлива, след като се обвърза и това ме радва. Моята безнадеждност си остава, но не съм чак толкова егоистична да хуля нейното щастие, само защото на мен не ми е по угодата. И все пак...и аз съм човек, и аз ревнувам. Именно заради това не изпитвам много топли чувства към обекта на любовта и - Ким Хийчол. Откакто хлътнах по нея, той ми е като трън в очите. Толкова е надут, самовлюбен....и изнежен ми изглежда. Така и така не мога да си обясня какво вижда тя в него. Единствената разлика между мен и него е, че той има атрибути, които аз нямам, и аз имам атрибути, които той няма. ( а така като го гледам може и да ги иска. Whatever...всичко става с операции. )
3. Характеризира се с ранга на мегазвезда.
Да, хубавата им групичка е една от най - известните. Обичани са, което е напълно заслужено, но така ти е по - трудно да достигнеш до тях. И моите момичета са талантливи и заслужават повече внимание, но групата ни не е чак толкова известна все пак.Или поне не извън Корея, което също играе много голяма роля.
И сега идва ред на голямата новина, заради която толкова увъртах преди да дойде времето и - ТЯ СЕ СЪГЛАСИ ДА ИЗЛЕЗЕМ! Не е шега,и не беше сън! Проверих си смс-ите като се събудих тази сутрин, за да съм сигурна дали са там. Та всичко е истина. Ще се видим идната седмица <3 Ще трябва да обмисля как да се държа, за да е на ниво. А иначе за пред другите....просто ще си остана отговорната лидерка на Ladies Code. Не бива да се разбира за влюбчиво-романтичната ми натура и лигавия ми характер. И не, не съм разгонена, всичко е от романтичната ми душа. That's all.
Днес както виждаш имам доста време за губене, така че...отивам да си точа лигите пак с онези от Block B и някои други мъжки групички, за да ме разсейват поне малко.

Love you <3
➳Ashley
➳Ashley
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by ➳Ashley Нед Апр 27, 2014 4:08 pm

My unspoken love stories  7299372I
"SHE walks in beauty, like the night
Of cloudless climes and starry skies;"

My unspoken love stories  Red-swirl-divider-hi
"Sweet lady! once my heart was warm
With every feeling soft as thine;
But Beauty's self hath ceased to charm
A wretch created to repine."

➳Ashley
➳Ashley
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by ➳Ashley Съб Авг 09, 2014 11:19 pm

Oh my dear, dear diary, *sigh*
Харесва ли ти лятото? На мен да. Навън има полуголи мъже и по плажа момичета по бански. Знаеш ли кое е лошото? Че младите момичета не се разхождат без горнища, а само бабичките! Тези дни е пълно с такива. Макар да не остава много време заради промоциите, аз намирам по малко време измежду всичко.
Но аз не съм мръсница и все още не съм загоряла, както вероятно някой би си помислил.Всъщност зяпам мъжете на плажа, за да се разсейвам от мисли за едно определено, прекрасно същество.

Д.Ж.Е.С.И.К.А
Отново е тя. Прокрадва се в мислите ми, тероризира сънищата ми, обърква работата ми и влияе на егото ми. И за нищо от това не е виновна пряко, но това е друг въпрос.
Знаеш ли, откакто я видях на онова модно ревю.....всичко стана съвсем сериозно. Тя дойде, беше красива, усмихната, сияеща. Но какво? Онези Хийчол и Джонгхуан, или както бяха имената им, също се изтърсиха. Ненавистта ми към първия расте. Напълно убедена съм, че той не я заслужава. Единственото в него, което и подхожда са парите му, името му и славата му. А тези неща не са всичко, нали знаеш? Но пък тя изглеждаше толкова щастлива <3
Бях с отворена уста, не можех да спра да я зяпам. Има доста причини да си паднеш по момиче, при това не кое да е момиче е Чонг Джесика. Тя е изискана, не се държи като маймуна, ако живеете заедно няма да си хвърля мръсните чорапи по земята, няма да псува като каруцар, няма да се напива като мотика и няма да яде като прасе. Мъжете понякога са такива лекета, но и те доста често радват очите. Прекалено често.
Да се върнем на Джесика - мисля, че скоро не съм страдала заради никой така. Знам, че е неправилно и в същото време не мога да си я избия от главата. Постоянно си представям реакциите и, ако е слушала новата ни песен, ако види нещо за мен в пресата или интернет.....в моите мечти реакциите и са хубави, разбира се. Ако бях на мястото на онзи, нямаше да се отделям от нея, а той изглежда като някой, който не се отделя от анимационната си героиня. КАРТИНКА, ти представяш ли си? ЛИГАВИ СЕ С НЯКАКВА СИ КАРТИНКА, КОГАТО ИМА В ОБЯТИЯТА СИ ЧОНГ ДЖЕСИКА. Що за малоумник трябва да си? Мразя го. все повече го мразя.
Подпалих, ядосах се, спирам да ти пиша. Аз пак ще зяпам онези от Block B, да ме разсейват и успокояват. Ще се опитам за пореден път да избягам от мислите за НЕЯ, макар те да ми носят едновременно и щастие и тъга.

Bye, sweetie, love you <3
➳Ashley
➳Ashley
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Sponsored content

Sponsored content