Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 68 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 68 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
SS501's Young - Saeng is here :3
5 posters
Страница 1 от 1
Light.- JYP Ent.
- БФФ : Sung Ah, Jiwon, Minhyuk., Yoon Mi
Половинка : Ren. (стрейт съм, да не си помислите нещо!)
Брой мнения : 248
Re: SS501's Young - Saeng is here :3
SMS
Оппа, честит рожден ден! Желая ти всичко най - хубаво, цялото щастие на света, много здраве и късмет,и много споделена любов (hug) Надявам се да се видим скоро ^^
Оппа, честит рожден ден! Желая ти всичко най - хубаво, цялото щастие на света, много здраве и късмет,и много споделена любов (hug) Надявам се да се видим скоро ^^
Sojung- Loen Ent.
- БФФ : Sungjong,Ailee~
Половинка : Roronoa Zoro ♥ ♡
Брой мнения : 396
SMS:
Оппа ^^ Честит рожден ден, старче. ;3 Здраве, щастие, дълъг живот и много любов! Да ми запазиш от тортата, арассо?! ;д Иначе ще ти хвърля много як бой!!!
Оппа ^^ Честит рожден ден, старче. ;3 Здраве, щастие, дълъг живот и много любов! Да ми запазиш от тортата, арассо?! ;д Иначе ще ти хвърля много як бой!!!
Гост- Гост
Смс: Брато, честит рожден ден! Желая ти здраве, щастие, любов и много успехи :)
TaecYeon- JYP Ent.
- БФФ : Chansung, Jackson & Ok cat
Половинка : Ok cat
Брой мнения : 173
Смс: Когато кажеш! На секундата, ако трябва :Д 20 минути са ми достатъчни, за да събера момчетата, да купим алкохол и да довтасаме у вас ;D
TaecYeon- JYP Ent.
- БФФ : Chansung, Jackson & Ok cat
Половинка : Ok cat
Брой мнения : 173
SMS
Доста добре, мерси. А ти как си? Забавляваш ли се? :3
Доста добре, мерси. А ти как си? Забавляваш ли се? :3
Sojung- Loen Ent.
SMS
Наистина? :О Лелее, наистина звучи забавно ^^ Ами в такъв случай оппа, ще те оставя да си празнуваш. Ще се чуем някой от идните дни. Приятно прекарване! ;]
Наистина? :О Лелее, наистина звучи забавно ^^ Ами в такъв случай оппа, ще те оставя да си празнуваш. Ще се чуем някой от идните дни. Приятно прекарване! ;]
Sojung- Loen Ent.
SMS
Благодаря, тъкмо да ми разкажеш как е минало ^^
Благодаря, тъкмо да ми разкажеш как е минало ^^
Sojung- Loen Ent.
SMS
Честит Рожден Ден :3
Честит Рожден Ден :3
Takuya Terada- Loen Ent.
- БФФ : Only Lana ; and Cao Lu + Kwon Yuri :з
Половинка : |RIN|
Брой мнения : 1451
Отговор на обаждане
Опаааа! Чувствам се прекрасно, невероятно, уникално. Ти как си? Ами ще се видим бе! Само да приключа с едни ангажименти и да успеем да си набележим ден.
Опаааа! Чувствам се прекрасно, невероятно, уникално. Ти как си? Ами ще се видим бе! Само да приключа с едни ангажименти и да успеем да си набележим ден.
Sojung- Loen Ent.
Тцтц, как избягваш въпроса ми. Добре си, нали? Да не е станало нещо?
Не, предпочитам да се видим, ще ти се обадя, когато мога. Може само да ти загатна....мисля, че съм влюбена, оппа. Но не съм сигурна още в нищо, съвсем скоро ще видя какво ще стане *говори бързо и почти не си поема въздух*
А ти няма ли с какво да се похвалиш? Имаш да ми разказваш как изкара рождения си ден.
Не, предпочитам да се видим, ще ти се обадя, когато мога. Може само да ти загатна....мисля, че съм влюбена, оппа. Но не съм сигурна още в нищо, съвсем скоро ще видя какво ще стане *говори бързо и почти не си поема въздух*
А ти няма ли с какво да се похвалиш? Имаш да ми разказваш как изкара рождения си ден.
Sojung- Loen Ent.
Съжалявам. Поне уикенда ще си починеш, нали? Обещай ми да си отделиш малко време за почивка!
Известен е...да. *малко притеснено*
Характера му е малко сложен...честно казано не го познавам чак толкова добре, писахме си в скайп и се разбрахме да се видим. Ъ...макнето на ЕХО е. *усмихва се на себе си*
О, колко се радвам, че е било хубаво! Направихте ли си снимки да ги видя?
Известен е...да. *малко притеснено*
Характера му е малко сложен...честно казано не го познавам чак толкова добре, писахме си в скайп и се разбрахме да се видим. Ъ...макнето на ЕХО е. *усмихва се на себе си*
О, колко се радвам, че е било хубаво! Направихте ли си снимки да ги видя?
Sojung- Loen Ent.
Да, за него....Май вече съм хлътнала, оппа. Брат ми ме предупреди да внимавам, вуйчо още не знае...но обещавам да съм внимателна. Дано успея де.
Благодаря ти много!
Охоо, сега съвсем нямам търпение. Няма да му кажа! Познавам го благодарение на теб и не си контактуваме...честно казано малко ме плаши. Така че спокойно, няма как да му кажа.
При тебе някоя жена няма ли още? Или чакаш да ме изненадаш като се видим?
Благодаря ти много!
Охоо, сега съвсем нямам търпение. Няма да му кажа! Познавам го благодарение на теб и не си контактуваме...честно казано малко ме плаши. Така че спокойно, няма как да му кажа.
При тебе някоя жена няма ли още? Или чакаш да ме изненадаш като се видим?
Sojung- Loen Ent.
Точно така е, и вече го разбрах...
Абе ще видим. Само времето ще покаже!
Аааа, не ми обръщай внимание, не го познавам и без това. Само леко така ме плаши на моменти *смее се*
Може би ако си бяхте още заедно нямаше да е такъв?
Оооппаааа нямам търпение да чуя за нея! Сигурно е уникална и прекрасна, щом я обичаш толкова! Сега ще съм нетърпелива.
Ами, значи ще ти се обадя задължително тези дни. Сега ще те оставям, че ужасно ми се приспа, днес станах доста рано.
Чао, благодаря ти, че ми се обади!
Абе ще видим. Само времето ще покаже!
Аааа, не ми обръщай внимание, не го познавам и без това. Само леко така ме плаши на моменти *смее се*
Може би ако си бяхте още заедно нямаше да е такъв?
Оооппаааа нямам търпение да чуя за нея! Сигурно е уникална и прекрасна, щом я обичаш толкова! Сега ще съм нетърпелива.
Ами, значи ще ти се обадя задължително тези дни. Сега ще те оставям, че ужасно ми се приспа, днес станах доста рано.
Чао, благодаря ти, че ми се обади!
Sojung- Loen Ent.
Животът ми върви приказно! Имам най-прекрасното гадже, най-чудесните приятелки.. Оппа, чувствам се друг човек. Все едно съм се преродила и съм започнала нов живот. Старата ГаЮн, която се държеше зле с всички и беше постоянно нацупена вече я няма. Тук стои една щастлива и постоянно усмихната ГаЮн. Това е някаква магична трансформация. *засмива се* Ами твоят живот? Как върви? Не се ли появи вече някоя? Мама се притеснява за теб ._.
Гост- Гост
Понякога си мисля, че е прекалено хубаво, за да е истина т_т Ооо, Йонг Сенг-оппа е влюбен! =3 А коя е тази голяма късметлийка, която е завладяла сърцето му? Кажи ми, де. хд
Гост- Гост
Охооо, и име даде. ;р *замълчава за момент* Да не говориш за Съни от Girls' Generation?!?! O.o *почти извиква*
Гост- Гост
........ Оппа, по някаква случайност не съм минала на отсрещния бряг. *пак се изхилва* Но, да, красива е ^^ Радвам се, че най-накрая си намерил щастието, голямо братче. Дано скоро да не те напусне като няколко от миналите, хехе.
Вчеря бях при мама и татко и татко не спря да мрънка, че било време вече да се ожениш. Донякъде е прав. Вече не си първа младост.
Вчеря бях при мама и татко и татко не спря да мрънка, че било време вече да се ожениш. Донякъде е прав. Вече не си първа младост.
Гост- Гост
Яяя! Знаеш, че не го казвам с лоши чувства! ;Д С възрастта помъдряваш. А и мъжете ставате още по-хубави, така че се радвай! *оплезва се шумно*
Гост- Гост
Джи Хьон, Джи Юн, Хьона и Со Хьон са добре. Работим упорито! Ново, ново... Май няма. Ами при теб нещо ново освен, че си намерил любовта? А, забравих да те похваля. Последната ти песен - "Weak child" е п-р-е-к-р-а-с-н-а х33 !!!
Гост- Гост
Няма защо! И, О, да. Обещал си ми и си я чакам с нетърпение. Ванилова, с ягодки. Както я обичам. ;3
Гост- Гост
Ще ми се това да е сега, но няма как да стане. Претоварени сме с работа в CUBE, а аз се уморявам доста лесно напоследък. Май е от многото работа. Имам нужда от почивка.
Оппа, аз ще ти затварям. Скоро пак ще ти звънна ^-^
*затваря*
Оппа, аз ще ти затварям. Скоро пак ще ти звънна ^-^
*затваря*
Гост- Гост
SMS:
Благодаря за пожеланията, Йонг Сенг-оппа ^^ Оценявам жеста. :)
Благодаря за пожеланията, Йонг Сенг-оппа ^^ Оценявам жеста. :)
V- Who?
- БФФ : Daehyun, Jungkook, Hyuk. mwahaha, Suga., Nayeon
Половинка : ❤Junghwa❤
Брой мнения : 267
Similar topics
» Young - Saeng's home
» you were young, you're free~
» Ресторантът на Young Gu
» Park Sun Young
» E-Young's wardrobe
» you were young, you're free~
» Ресторантът на Young Gu
» Park Sun Young
» E-Young's wardrobe
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M