I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Young - Saeng's home EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Young - Saeng's home EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Young - Saeng's home EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Young - Saeng's home EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Young - Saeng's home EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Young - Saeng's home EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Young - Saeng's home EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Young - Saeng's home EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Young - Saeng's home EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 62 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 62 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Young - Saeng's home

2 posters

Go down

Young - Saeng's home Empty Young - Saeng's home

Писане by Light. Нед Ное 03, 2013 5:30 pm

Young - Saeng's home Subissati-italian-prefab-homes-11
Light.
Light.
JYP Ent.
JYP Ent.

БФФ : Sung Ah, Jiwon, Minhyuk., Yoon Mi
Половинка : Ren. (стрейт съм, да не си помислите нещо!)
Брой мнения : 248

Върнете се в началото Go down

Young - Saeng's home Empty Re: Young - Saeng's home

Писане by TaecYeon Нед Ное 03, 2013 6:08 pm

След като един от бившите ми съмембъри и близък приятел ми намекна, че ще има парти, веднага преминах в действие. Раззвънях се на останалите трима членове на ss501, като само двама от тях ми вдигнаха.
Ако Джънгмин съумее да си включи скоро телефона, ще му пиша СМС да пристига.
Срещнахме се с Кьо Джонг и макнето - Хьонг Джун и влязохме в магазинче за цигари и алкохол.
- Не се пестете момчета, това е страхотна възможност да се съберем отново! - казах им и купих няколко бутилки марков алкохол. От толкова време ми се пийваше като хората, а чак сега ми се отдаваше възможност. Тцтц. След като приключихме с покупките, влязохме в колата ми и потеглихме към дома на Йонг Сенг. Дано не си е сменил адреса, този дивак.
Заредени с чанти, пълни с алкохол и мезета, позвънихме на звънеца и зачакахме.
TaecYeon
TaecYeon
JYP Ent.
JYP Ent.

БФФ : Chansung, Jackson & Ok cat
Половинка : Ok cat
Брой мнения : 173

Писане by Light. Нед Ное 03, 2013 6:21 pm

Йонг - Сенг крачеше бързо и може би малко.. или иначе казано, много нервно из хола на къщата си, вече беше му омръзнало да чака бившите членове на SS501 да се появят с нещата за партито му. Точно за такива неща, нямаше абсолютно никакво търпение.

- По дяволите, колко време се купува проклет алкохол и цигари?! - извика по - силно, отколкото възнамеряваше той.

"Е, все пак, не вярвам да ми се наложи да чакам още дълго." - помисли си.

На вратата се позвъни. Рожденикът отвори и видя Хьон Джунг, заедно с Кьо Джонг и дребния.

- Влизайте, притесних се за вас! - каза Йонг - Сенг, като се засмя истерично и покани момчетата да влязат. - А къде е Джънгмин? - попита, след което взе чантите от ръцете на лидера и започна да проверява какво има в тях, усмихвайки се дяволито. - Харесва ми! - заяви той, оставяйки ги на масата в кухнята, след което извади всичкия алкохол и мезета, които имаше в тях. - Сетих се, има малък проблем, няма лед.. - след тези му думи, насочи погледа си към Хьон Джунг, който също започна да се смее.

"Още отрано ще става интересно.." - мисълта бързо пробягна през главата на рожденика.
Light.
Light.
JYP Ent.
JYP Ent.

Писане by TaecYeon Нед Ное 03, 2013 6:33 pm

Като си погледнах часовника докато чаках осъзнах, че сме се забавили малко повече, отколкото трябва. Тцтц, този Кьо Джонг си оставаше най - мудния и флегматичния. Чакахме го да си довлече седалището доста време. Бил спял..ами по това време ли се спи? Нищо, ще го събудим сега.
Скъпият ни рожденик не се забави и отвори, след което ни подкани да влезем.
- Охоо, тук е станало още по - уютно, отколкото помня! - не можах да не отбележа.
- Джънгмин е с изключен телефон! Ако си го включи ще му звъним на пожар. - отговорих му на въпроса. Натресохме чантите на него и веднага се почувствахме като у дома си.
Докато вадеше нещата от чантите, той каза, че нямало лед и започнахме да се смеем.
- Тогава какво ще кажеш, да пием чисто? И без това вече не сме момчета? - казах през смях.
Другите двама се бяха настанили в хола най - вероятно, а аз продължавах да вися на главата на домакина.
- Май измежду шотовете имаме доста да наваксваме! Как си? Как върви напоследък? И чувстваш ли се по - зрял? - последното го попитах по - сериозно. Когато се събера с тях, се чувствам както преди години, когато бяхме по - млади и се държахме като побъркани тийнейджъри. Ехх...тогава времената бях други и аз не бях толкова сериозен...
TaecYeon
TaecYeon
JYP Ent.
JYP Ent.

Писане by Light. Нед Ное 03, 2013 7:04 pm

- Джънгмин е с изключен телефон. Ако си го включи, ще му звъним на пожар. - каза Хьон Джунг.

"Защо ли не се изненадвам, това момче трябва да се научи да включва телефона си!" - помисли си Йонг - Сенг. Хлапето имаше навик да държи телефона си изключен, което понякога наистина бе дразнещо.
- Тогава какво ще кажеш да пием чисто? И без това вече не сме момчета? - каза лидерът. Рожденикът само кимна.

- Ти защо мислиш, не държа лед у нас?! - попита, след което звучно се засмя.

- Май измежду шотовете имаме доста да наваксваме! Как си? Как върви напоследък? И чувстваш ли се по - зрял? - попита Хьон Джунг. Обикновено подобни въпроси не раздаваше толкова сериозно, но сега не бе така и това си личеше в гласа му.
- Добре съм, върви.. както обикновено? - след тези си думи, Йонг - Сенг леко се усмихна.

Телефонът му изпиука, явно имаше текстово съобщение. Беше най - добрата му приятелка, която му честитеше. Мигновено отговори, след което получи още един SMS.

"Сега сигурно в главата на хьонг се въртеше мисълта откога съм почнал да пиша СМС - и.." - помисли си.

- Музиката вече е подбрана, имаме тора, алкохол, мезета, из чекмеджетата имам някакви останали цигари, кога започваме купона? - каза Йонг - Сенг, след което извади четири чаши от неговия любим сервиз. Винаги, когато с момчетата вдигаха парти, пиеха в тях. Махна бандерола от една бутилка с уиски, след което наля по равно количество от него във всяка чаша.
Light.
Light.
JYP Ent.
JYP Ent.

Писане by TaecYeon Вто Ное 05, 2013 6:47 pm

Тцтц, как ли не се замислих, че този тарикат именно затова няма лед. Успях да се усмихна, като отстрани вероятно пак изглеждаше заплашително. Напоследък почти не се усмихвах или смеех. Ако го правех е за пред камерите. Но това, че се събрах отново със стари приятели ми действа добре. Не че не се чуваме достатъчно редовно, но все пак не е като преди.
Йонг Сенг беше лаконичен относно въпросите ми. Но като се замисля, винаги е бил такъв. Дали от всички от групата само аз съм се променил значително? Не исках те да го забелязват много. Затова се опитвах да се държа както си се държа по принцип.
Телефонът на приятеля ми започна да вибрира и писука. Реших да не задавам въпроси, може да е някоя негова приятелка. Подсмихнах се при мисълта. Рано или късно тази вечер ще изкопча от него информация дали се е обвързал сериозно.
- Продължаваме традицията, а? - казах, когато извади чаши от специалния си сервиз. Много добре знаехме всички, че това ни е като традиция. Айде като сме у нас и стоварвам каквито и да било чаши, важно е пиенето, но той държеше на това. Като бивш лидер, почти винаги оставяха на мен честта да вдигна тоста. Прокашлях се и реших да го направя пак.
- Нека вдигнем тост за нашия рожденик, и приятел. Нека живота ти става по - интересен, върви към по - добро и да не оставаш разочарован никога.
След като казахме наздраве, чукнахме чашите една в друга и започнахме да пием. Ако и Джънгмин беше тук, всичко щеше да е идеално.
TaecYeon
TaecYeon
JYP Ent.
JYP Ent.

Писане by Light. Вто Ное 05, 2013 8:32 pm

Хьон Джунг бавно повдигна стъклената си чаша, пълна с уиски, след което всеки от групата направи същото.
- Нека вдигнем тост за нашия рожденик и приятел. Нека живота ти става по - интересен, върви към по - добро и да не оставаш разочарован никога. - каза бившият лидер. След тези му думи, всички чукнаха леко чашите си една в друга, като отпиха по голяма глътка.
- Благодаря ти! - каза Йонг - Сенг искрено. - Единственото, което липсва, е Джънгмин, но ще му запазим от тортата.. може би!

Отпи още една голяма глътка от алкохола си, след което извади една голяма сметанова торта с плодове от хладилника, две свещи, малък бенгалски огън от онези, които се слагат на тортите на хлапетата и голяма червена запалка.
- Хьонг, имаш честта. - каза той, след което сложи свещите и бенгалския огън на тортата и подаде запалката на бившия лидер.

Лидерът пое запалката, като запали първо свещите.
Light.
Light.
JYP Ent.
JYP Ent.

Писане by TaecYeon Вто Ное 05, 2013 8:52 pm

Йонг Сенг благодари, и аз кимнах с леко подобие на усмивка.
- Е, от тортата вероятно ще му запазим, ама от мезетата и алкохола...ами съмнявам се! - заявих и се изкисках. Всички отпихме, аз направо издъних чашата на екс. Тогава Йонг Сенг извади една доста добре изглеждаща сметанова торта от хладилника. Както нямах претенции за тортата, така изведнъж ми се дояде. След като я видях. Нареди свещите и бенгалския огън и ми подаде запалката.
- Благодаря за честта. - усмихнах се и запалих първо свещите, после и бенгалския огън. С тях тортата му стана още по - красива.
- Не съм малък, Йонг Сенг, но ще духаш свещички! - поясних. Всъщност то за тези неща няма възраст. Празник е, трябва да го празнуваш, независимо на колко ставаш.
Кьо Джонг застана отпред със някакъв фотоапарат и ни заповяда да се съберем и да ни снима, преди да е духнал свещите. Аз напълно бях изключил за снимки. Добре, че е имало кой да се сети.
- Ухх..добре - склоних да се снимам с тях. Нямаше как да откажа разбира се.
С макнето застанахме от двете страни на нашия рожденик. След това Кьо Джонг вероятно щеше да го снима сам, докато си духа свещите.
Мда, понякога големи мъже като нас празнуваха като малки деца. Но това ни беше забавно. Признавам си, дори на мен ми е забавно така.
TaecYeon
TaecYeon
JYP Ent.
JYP Ent.

Писане by Light. Вто Ное 05, 2013 9:20 pm

- Е, от тортата вероятно ще му запазим, но от мезетата и алкохола.. ами съмнявам се! - каза бившият лидер, като се изкиска, запалвайки свещите.

След това пое запалката от ръцете на рожденика, като му благодари за оказаната чест. Йонг - Сенг тихичко започна да се смее.
- Не си малък, Йонг - Сенг, но ще духаш свещички! - рече лидера им.
След тези му думи, Кьо Джонг се промъкна при рожденика с един фотоапарат.
- Ухх... добре! - каза Хьон Джунг. Дребният направи няколко снимки, след което накара всички да се отдръпнат, запалвайки свещите отново.
"Дребен.. говоря така, сякаш разликата ни не е само месеци!" - помисли си рожденикът.
Кьо Джунг направи няколко снимки на него сам, след което макнето предложи да се снимат с главния вокал на групата. Това и направиха. Имаха много, много снимки, на които щяха да се радват доста време.
- Време за торта! - каза мъникът, като я изгледа жадно.
- Добре, добре! - отвърна Йонг - Сенг, като взе четири чинии, малки вилички и голям метален нож, отрязвайки на всеки по едно голямо парче.
Light.
Light.
JYP Ent.
JYP Ent.

Писане by TaecYeon Сря Ное 20, 2013 10:50 am

Направихме си доста снимки, което се оказа забавно. Разбира се половината бяха смешни. Кой направил зайче на другия, кой направил тъпа физиономия и т.н. Дори аз бях доста смешен на някои. Не трябваше да позволявам една част от снимките да се окажат в интернет. На тях съм наистина смешен в опитите си да се усмихна като преди.
След като поогледахме снимките, се размрънкаха за торта. Йонг Сенг се оказа принуден да я нареже, като не се свенеше относно големината на парчетата. Нападнахме я, като на мен не ми отне почти никакво време да опраскам парчето си. На някои от другите - също. След като всички бяхме доволни, се досетих,че нещо ми липсва.
- Вадете пиячката! Все още не сме отпразнували подобаващо. - изхилих се тъпо в очакване на пиенето. Какво ми пречи да се напия поне днес?
Не можах да запомня какво и колко изпих, но този път не ме хвана толкова. Но това не пречеше да си прекарваме добре. Добре, че не се натрясках, защото ми се раззвъняха от AVEX и ми се наложи да оставя приятелите си. Скарах се с мениджъра, защото го бях предупредил къде и за какво отивам, но било неотложно и не можел да ме изчака повече.
- Съжалявам момчета, но ще трябва да тръгвам. Радвам се, че успяхме да се съберем и поне за известно време да се позабавляваме! - налях си една последна чашка.
- Отново за твое здраве, Йонг Сенг! - казах и я изпих на екс, казахме си чао и тръгнах.
Не можех да позволя на някой шофьор от компанията да кара моето бебче, не можех да я оставя пред Йонг Сенг...а вече бях пил и не можех да карам. Добре се Ким Бом ми се отзова и заедно тръгнахме към AVEX.
TaecYeon
TaecYeon
JYP Ent.
JYP Ent.

Писане by Sponsored content

Sponsored content